رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 3 دقیقه قبل، Ratchet Wrench گفته است :

جالبه من تو نت سرچ کردم چیزی ندیدم1f602.png1f602.png1f602.png

عزیزی 

پیش میاد

باید کوچ کنیم سمت دارک وب و دیپ وب

ویرایش شده توسط behnamalizade69
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ratchet Wrench گفته است :

درود دوستان

اساسینز کرید III ریمسترد که کرک شده ولی من براش لینک دانلود داخلی پیدا نمیکنم !

شاید بازیهای این شرکت اعم از Detroit become Human زیاد آش دهنسوزی نباشن ولی دیترویت بازی متفاوتی هست و جذاب به نظر میاد و گرافیکشم خوبه 

در ضمن بنده در اشتباه بودم بازیهایی که مالک اصلیش سونی هست مثل سری انچارتد و سری د لست آف آس امکان نداره برای pc بیاد شاید یکم امید برای TLOU 2 باشه

https://www.downloadha.com/game/assassins-creed-iii-remastered/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 8 فروردین 1398 در 06:02، Farjam گفته است :

این هم لینک دانلود نسخه کرک شده Assassin's Creed III Remastered

https://www.downloadha.com/game/assassins-creed-iii-remastered/

البته باید بگم که چندان ریمستر خوبی نیست... اصلا در حد ریمسترها یا ریمیک های کمپانی هایی که اینکارو به خوبی انجام میدن نیست

در 7 ساعت قبل، Ratchet Wrench گفته است :

درود دوستان

سلام

واسه اینچیزا اصلا لازم نیست اینترنتو بگردی :D همین تاپیکو یکی دو صفحه بری عقب پیدا میکنی :D لینک رو قبل از ریلیز بازی گذاشته بودم یعنی پنجشنبه صبح 

دلیل اینکه قبل از ریلیز کرک شد  استیم و یوبیسافت بودن که فایل های پریلود رو بصورت lock شده نداده بودن قبل از ریلیز(معمولا وقتی بازی رو استیم میخرید میتونید قبل از ریلیز فایل هاش رو بگیرید که تا ریلیز شد بتونید بازی کنید، اما معمولا اون فایل ها رو کمپرس میکنن طبق متد استیم و این فایل های بازی صرفا" در لحظات اولیه ریلیز آنلاک میشن، تا فایل ها زود به دست کرکر ها نیوفته) نهایی و کاملا بصورت آنلاک شده بود :D  البته بار اول و دوم نیست ، عملا هر وقت بازی ای فایل هاش رو بصورت آنلاک شده پریلود کرده قبل از ریلیز کرک شده (به جز فیفا و چندتا دیگه که کرک شدنشون خیلی وقت میبره):D

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

💢ورژن 1.5.1 بازی Total War: Warhammer II که از قفل Denuvo استفاده میکرد توسط DeltaT کرک شد!
این سومین فعالیت این هکر جدید بود!

TWW2.v1.5.1.Crack.Only-DeltaT

@DLFOX

IMG_20190331_095200_611.jpg

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، AlirezaBaghi گفته است :

خیلی باگ داره...

یکم دیگه صبر کنید بازی های انحصاری پلی استیشن میاد روی PC و Epic Market دیگه نیازی به تبدیل و emulator نیست...

شبیه ساز ps - ps2 - psp - wii خوبه.

داداش عمرا پلی استیشن برگ برنده هاشو نمیده برای پی سی  خیالت راحت. اون بازیا که اومدن استودیو ترد پارتی بودن. اینایی که شما میگی فرست پارتین و پلی استیشن عمرا اجازه ی انتشار رو پی سیو نمیده مگر تو سرویس پلی استیشن ناو که مال خود سونیه.

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

اگر این کار رو بکنن خیلی خوبه. Heavy Rain و یه بازی دیگه هم که یادم نیست قرار بود بیاد. البته از یکی شنیدم نمیدونم صحت داره یا نه. 
اما انصافا این بازی های انحصاری رو  روی پی سی هم بدن خیلی عالیه. و اما دیگه طرفداری برای کنسول ها باقی نمی مونه و بعید می دونم شرکت ها این کار رو بکنن. البته مایکروسافت قضیش فرق داره و انحصاری های ایکس باکس و ایکس باکس وان رو روی پی سی دادن چون خودشون هم ویندوز دستشون بود و از اونجا هم میتونستن پولی به جیب بزنن. اما سونی رو بعید میدونم بازی های تاپ مثل the Last of Us رو برای پی سی بدن.

اره نمیدن. این استودیو داوود قفس استودیوی اصلی یا به اصطلاح فرست پارتی نیس برا همین بازیاش میاد به پی سی. نه داداش شایعه نیس.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Ratchet Wrench گفته است :

درود دوستان

شاید بازیهای این شرکت اعم از Detroit become Human زیاد آش دهنسوزی نباشن ولی دیترویت بازی متفاوتی هست و جذاب به نظر میاد و گرافیکشم خوبه 

در ضمن بنده در اشتباه بودم بازیهایی که مالک اصلیش سونی هست مثل سری انچارتد و سری د لست آف آس امکان نداره برای pc بیاد شاید یکم امید برای TLOU 2 باشه

والا بازیای داوود قفس درسته گیمپلی کوتاهی دارن(یا بهتره بگم اکثرا دکمه زنی هستن) ولی این 3تا بازی قطعا ارزش تجربه رو دارن. مخصوصا هوی رین که اثر شاهکاریه بعدش اون دوتا بازی دیگه هم از بازیایی هستن که داستان فوق العاده ای دارن.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

والا بازیای داوود قفس درسته گیمپلی کوتاهی دارن(یا بهتره بگم اکثرا دکمه زنی هستن) ولی این 3تا بازی قطعا ارزش تجربه رو دارن. مخصوصا هوی رین که اثر شاهکاریه بعدش اون دوتا بازی دیگه هم از بازیایی هستن که داستان فوق العاده ای دارن.

درست میفرمایید ولی من بازیهای اصغر پشمک و عماد ترقه رو ترجیه میدم. مخصوصا دو بازی آخرشون که کاملا گیم پلی متفاوتی داشتن

لینک به دیدگاه

آقا کسی هست فایلهای کرک tekken 7 ultimate رو برام آپلود کنه ؟ ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

سگا از کنسول Sega Genesis Mini پرده برداری کرد | این کنسول نوستالژیک که در کنفرانس Sega FES2019 معرفی شد از نسخه اصلی ۵۵ درصد کوچکتر است. این کنسول محبوب در تاریخ ۲۸ شهریور ماه به همراه ۴۰ بازی کلاسیک در دسترس قرار می گیرد

@GamersParadise

IMG_20190331_132828_542.jpg

لینک به دیدگاه

بنچ مارك لو رفته از كارت گرافیكی GTX 1650 كه قدرتی بالاتر از RX 570 شركت AMD را نمایش می دهد | فاینل فنتسی ١٥، وضوح 1080p و سطح اجرایی High

@GamersParadise

IMG_20190331_132929_735.jpg

لینک به دیدگاه

همکاری آقای George R.R. Martin با میازاکی برای بازی بعدی فرام سافتور | گزارشاتی منتشر شده است که نشان می دهد ظاهرا این نویسنده ی مشهور مدتی است که مشغول همکاری با این استودیو می باشد. بنابر متن گزارش نوشتن داستان بازی تقریبا تمام شده است و این بازی معرفی نشده در سبک جهان باز در دوره ی قرون وسطی قرار می گیرد و کمپانی بندای نامکو وظیفه ی نشر این بازی را برعهده دارد.
همه ی ما می دانیم که فرام سافتور دو بازی معرفی نشده در دست ساخت دارد و شاید یکی از آنها ادامه ی Bloodborne باشد. احتمالا یکی از دلایلی که نوشتن آخرین کتاب مجموعه ی نغمه ی یخ و آتش توسط George R.R. Martin تاکنون به سرانجام نرسیده است همین همکاری بین این دو باشد

@GamersParadise

IMG_20190331_133115_149.jpg

لینک به دیدگاه

کمپانی سگا به طور رسمی از چهار بازی مخصوص المپیک ۲۰۲۰ توکیو رونمایی کرد. اطلاعات این بازی ها را در ادامه بخوانید:

🔹 Tokyo 2020 Olympics: The Official Video Game
آواتار خود را بسازید و با مردم جهان در مسابقات ورزشی به رقابت بپردازید!
پلتفرم های مقصد سوییچ و پلی استیشن فور می باشد و بازی تابستان ۲۰۱۹ منتشر می شود.

🔹 Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games
سری محبوب ماریو و سونیک بازگشته است! از بازی های المپیک با کنترل بهتر به وسیله جوی کان لذت ببرید!
این بازی برای سوییچ در زمستان ۲۰۱۹ منتشر می شود.

🔹 Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games Arcade Game
ضربه بزن، بدو و بپر! لذت بازی های المپیک را با آرکید تجربه کنید.
این بازی نیز ۲۰۲۰ برای آرکید منتشر می شود.

🔹 Tokyo 2020 Sonic at the Olympic Games
از بازی های المپيک با کنترل ساده لذت ببرید. این بازی ۲۰۲۰ میهمان دستگاه های اندروید و iOS می شود!

برداشت از وبسایت Gematsu توسط کانال خبری گیمرز پردایس
https://telegram.me/joinchat/BXn_9Tv5kmJvfSYlLvaKYA

IMG_20190331_133211_984.jpg

لینک به دیدگاه

داستان این درایور 425 انویدیا چیه؟

تو خود سایت انویدیا که تا 419 داره!

بعد whql رو گرفته یا نه؟

من کارتم با 419 مشکل داره ولی 425 حل شده مشکل اما راست کلیک میکنم رو دسکتاپ گزینه کنترل پنل انویدیا نیست

درایور 419 مشکلم اینه که موقع پخش هر نوع فیلم با هر کیفیتی و با هر پلیری یکم لرزش ایجاد میشه تو تصویر

با درایورای قبلی هم مشکلی نبود

ویرایش شده توسط Naughty boy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

بعد whql رو گرفته یا نه؟

من کارتم با 419 مشکل داره ولی 425 حل شده مشکل اما راست کلیک میکنم رو دسکتاپ گزینه کنترل پنل انویدیا نیست

درایور 419 مشکلم اینه که موقع پخش هر نوع فیلم با هر کیفیتی و با هر پلیری یکم لرزش ایجاد میشه تو تصویر

https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/

آخرین درایور استاندارد 419.67 هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

بعد whql رو گرفته یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

بعد whql رو گرفته یا نه؟

درود. وقتی تو سایت انویدیا نیس یعنی درایور معتبری نیس. ترجیحا درایور قبلیو نصب کنین.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود. وقتی تو سایت انویدیا نیس یعنی درایور معتبری نیس. ترجیحا درایور قبلیو نصب کنین.

در 40 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

ممنون از راهنمایی

ولی کسی میدونه داستان این 425 چیه

یه شبه همه سایتای ایرانی گذاشتن برا دانلود

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Naughty boy گفته است :

ممنون از راهنمایی

ولی کسی میدونه داستان این 425 چیه

یه شبه همه سایتای ایرانی گذاشتن برا دانلود

شاید نسخه ی بتا باشه. وقتی تو سایت انویدیا اثری ازش نباشه یعنی فیکه حتی بتا هم نیس.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

.

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

تصویری از نمایش خصوصی بازی بتل رویال رایگان Dark Souls Legends توسط اقای میازاکی خالق سری سولزبورن از استدیوی فرام سافتور | براساس اطلاعات موثق این بازی پاییز سال جاری برای سه پلتفرم اصلی منتشر خواهد شد

@GamersParadise

البته امیدوارم دروغ آوریل نباشه

IMG_20190401_231739_970.jpg

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

:D

لینک به دیدگاه

دوستان خودتون رو خسته نکنید این دو سه روز خبر 10 تا 8 تا دروغه

از مزخرف ترین ایام سال هست ، یه چیزی تو مایه ها غروب آخر تعطیلات نوروزی

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

تصویری از نمایش خصوصی بازی بتل رویال رایگان Dark Souls Legends توسط اقای میازاکی خالق سری سولزبورن از استدیوی فرام سافتور | براساس اطلاعات موثق این بازی پاییز سال جاری برای سه پلتفرم اصلی منتشر خواهد شد

@GamersParadise

احتمالا از روی اژدها فرود میان،با جادوی spook پاشون درد نگیره میخورن زمین

پ ن انتظار دارید دروغ نباشه!

حتی همون که گفت سازنده کتاب گیم اف ترونز همکاری میکنه هم دروغه،شما تو کدوم بازی میازاکی دیدید از بقیه کمک بگیره؟این بازیا ،داستانش،موسیقیش و گیم پلیش همش ساخته ذهن خودشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

احتمالا از روی اژدها فرود میان،با جادوی spook پاشون درد نگیره میخورن زمین

پ ن انتظار دارید دروغ نباشه!

حتی همون که گفت سازنده کتاب گیم اف ترونز همکاری میکنه هم دروغه،شما تو کدوم بازی میازاکی دیدید از بقیه کمک بگیره؟این بازیا ،داستانش،موسیقیش و گیم پلیش همش ساخته ذهن خودشه

بابا بیگ فن

نکشی ما رو به خاطر یه بازی

از عشقت دیگه چیزی نمی ذارم

این دفعه رو بی خیال شو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...