رفتن به مطلب

Recommended Posts

4 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

یا حضرت حجم
چاکراه ها م باز شد
190 گیگ :47_tired_face:

منم تازه حجمشو دیدم

واسه یه شوتر خطی با حدود ۶ ساعت گیم پلی حجمش خیلی بالاس واقعا!
ادیت : مثل اینکه این نسخه به صورت یکپارچه با مولتی پلیرش هست به همین خاطر اینقدر حجمش بالاست!

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

کاش اسنایپر  الیت 5 رو یکی کرک میکرد.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، lali city گفته است:

کاش اسنایپر  الیت 5 رو یکی کرک میکرد.

اسنایپر خیلی تکراری شده 

فقط نسخه ی ۲ و ۳ اش خوب بود 

کرکرا dead space remake رو هم یادشون رفته! کاش اون کرک شه

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

اسنایپر خیلی تکراری شده 

فقط نسخه ی ۲ و ۳ اش خوب بود 

کرکرا dead space remake رو هم یادشون رفته! کاش اون کرک شه

dead space نه تنها یکی از بهترین بازی های سبک وحشت و بقاء هست بلکه ریمیکش یکی از بهترین نورپردازی و صداگذاری که تا الان داخل یک بازی دیدم رو داره با اون محیطها تاریک و مخوف. صداگذاریش مو به تن ادم سیخ میکنه .بازیهای ea معمولا کرک نمیشه مگر اینکه خودشون دنوو رو حذف کنند

شما برای بازی کردنش خیلی راحت میرید داخل سایت جی باز لانچرشو نصب می کنید و بازی رو از داخل خود لانچر دانلود می کنید و مجانی بازی می کنی من خودم به همین روش بازی کردم .

spacer.png

spacer.png

ویرایش شده توسط WAR
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۳/۵ در 17:34، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

فعلا mw 2019 و mwii و vanguard

میمونه mwiii و black ops6 که هنوز کرک نشدن

من موندم اینا که کرک شدن چرا installer رسمی ندارن و portable هستن. حتی cold war که قبلا کرک شده هم پرتایل هست

لینک به دیدگاه

Call.of.Duty.Vanguard روی ویندوز 11 بدون مشکل اجرا کردم، البته هنوز فرصت نشده درست حسابی بازی کنم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۳/۷ در 18:40، Mehrdad.93 گفته است:

Call.of.Duty.Vanguard روی ویندوز 11 بدون مشکل اجرا کردم، البته هنوز فرصت نشده درست حسابی بازی کنم

من دقیقا برعکس شما بازی اصلا ران نمیشه ارور میده درایو c هم جا ندارم تست کنم اما مدرن 2 بدون مشکل بازی میکنم

لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

من دقیقا برعکس شما بازی اصلا ران نمیشه ارور میده درایو c هم جا ندارم تست کنم اما مدرن 2 بدون مشکل بازی میکنم

من روی C اجرا نکردم، ربطی به درایو نداره ها، شاید اسکریپش درست اجرا نشده یا چیزی جلوش رو گرفته 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mehrdad.93 گفته است:

من روی C اجرا نکردم، ربطی به درایو نداره ها، شاید اسکریپش درست اجرا نشده یا چیزی جلوش رو گرفته 

میگن بازی به نسخه ویندوز حساسه اونایی که مشکل نداشتن ویندوز 11 قدیمی داشتن یکی من همیشه اپدیته

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

میگن بازی به نسخه ویندوز حساسه اونایی که مشکل نداشتن ویندوز 11 قدیمی داشتن یکی من همیشه اپدیته

یکی منم همشه آپدیت هستش عزیز، من کلا سندروم آپدیت دارم

لینک به دیدگاه

دوستان راه حلی نیست که cod cold war رو روی ویندوز 11 بازی کرد؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Zarathustra گفته است:

دوستان راه حلی نیست که cod cold war رو روی ویندوز 11 بازی کرد؟

اینم من بازی کردم روی ویندوز 11 !

لینک به دیدگاه

Call.of.Duty.Vanguard رو ویندوز ۱۰ راحت اجرا شد

بازی از لحاظ گرافیکی و داستانی فوق العادست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
59 دقیقه قبل، Mansourr گفته است:

خیلی وقته cal of بازی نکردم. بازم جنگ ها گروهیه و تنها نیستی هیچوقت؟ انگار تو نباشی هم هیچ فرقی نداره 😅

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

خیلی وقته cal of بازی نکردم. بازم جنگ ها گروهیه و تنها نیستی هیچوقت؟ انگار تو نباشی هم هیچ فرقی نداره 😅

دقیقا 😆

منم چند سالی بود بازی نکرده بودم

در حد چند ساعتی سرگرمت میکنه باز خالی از لطف نیست

لینک به دیدگاه

دوستان من بازی COD MW II رو که کرک شده بود رو از سایت download.ir دانلود کردم. توی راهنمای اجرای بازی نوشته باید فایلی به نام StartGame.bat رو اجرا کنید درحالی که این فایل اصلا تو فایل‌های دانلودی موجود نیست!! یعنی من اصلا چنین فایلی رو ندارم توی فولدر اصلی! کسی می‌دونه چرا؟ تو یه سری سایت‌های ایرانی هم همین مشکل رو کامنت گذاشته بودن ولی کسی راه حلی ارائه نداده بود

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Mansourr گفته است:

آره موافقم، گرافیک و گیم پلی خوبی داره

کرک فیکس ورژن 2 Vanguard هم اومده تو سایت Dodi repack

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Sandor گفته است:

دوستان من بازی COD MW II رو که کرک شده بود رو از سایت download.ir دانلود کردم. توی راهنمای اجرای بازی نوشته باید فایلی به نام StartGame.bat رو اجرا کنید درحالی که این فایل اصلا تو فایل‌های دانلودی موجود نیست!! یعنی من اصلا چنین فایلی رو ندارم توی فولدر اصلی! کسی می‌دونه چرا؟ تو یه سری سایت‌های ایرانی هم همین مشکل رو کامنت گذاشته بودن ولی کسی راه حلی ارائه نداده بود

آپدیت: کرک ورژن 2 رو از یه سایت دیگه پیدا کردم و ریختم. از خود فولدر اصلی بازی، آیکون بازی رو که بزنی لانچ میشه ولی مشکل کرش کردن داره متاسفانه. اگه کسی راه حلی برای کرش COD MW II پیدا کرده اینجا بگه

لینک به دیدگاه

دوستان من یهو نتم تموم شد دیدم که تو بهش data usage نوشته vanguard ۲۳ گیگ مصرف کرده مگه میشه بازی هکی به نت وصل بشه و دانلود کنه جریان چیه؟IMG_20250531_000339_507.thumb.jpg.596016a47707865dd1ce79f750155774.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...