رفتن به مطلب

Recommended Posts

واقعا دم cpy گرم

یک اتفاق جالب افتاد همون اول که بازی شروع میشه باید برین seed رو دستگیر کنین که من طبق معمول کنجکاو بودم ببینم چی میشه اگر دستگیرش نکنیم و اینکارم نکردم بعد بازی تو 10دقیقه تموم شد :4_joy::4_joy:

دقیقا مثل far cry های قبلی یوبی سافت قافلگیری جالبی گذاشته بود 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، ATER گفته است :

من بازی فارکرای 5  fullunlucked دانلود کردم توش فایل exe نداره

توی کرک هم فایل exe نیست

یک سری فایل به خصوص لازم داره که اصولا دانلودها امروز یا نهایت تا فردا آموزشش رو قرار میده همونجور که خودش قول داده:

《《هم چنین طبق قولی که داده ایم، پک انتقال دیتای فول آنلاک وبسایت دانلودها به نسخه CPY نیز قرار می گیرد》》

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

به نظر میاد bioshock 4 واقعیه و در حال ساخت هست و بزودی هم رسمی تایید میشه

لینک به دیدگاه

god3.thumb.jpg.7decf1af05ad9248ab75a1e0dce78d5f.jpg

اجرای  بازی‌های PS3 شامل God of War 3, The Last of Us, Army of Two, Skate 2 برروی PC توسط شبیه ساز RPCS3  ،ویدیو بهبودعملکرد این نرم افزار در اجرای بازی عنوان شده :

https://www.aparat.com/v/xvTkw

dsogaming

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

ببخشید یه مشکل , من نسخه کورپک far cry 5 رو دانلود کردم

میخواستم نصب کنم اررور میداد! نصب نشد. رفتم تو سایت دانلودها دیدم یه فیکس گذاشته واسه کورپک اونم دانلود کردم بازم نشد!

تو setup کورپک روی رم ضربدر زده میگه کمه!! واسه نصب یعنی بیشتر از 8 گیگ رم میخواد!؟ سیستم پیشنهادی واسه بازی هم نوشته 8 گیگ!

مشخصات سیستمم : i5 4460 _ gtx 1060 6gb _ 8gb ram

5ad5f851bd6ed_Screenshot(78).thumb.jpg.e64022e85110926dffe07633a87d000e.jpg5ad5f856334ff_Screenshot(79).thumb.jpg.7ea1921cbeb6f42444cfb96c208763ad.jpg

ویرایش شده توسط Illidan
کوچک کردن عکس
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم صبح داشتم نصب میکردم ارور خراب بوذن فایل داد

رم سیستم ۸ بود

رم رو ۱۶ کردم بدون مشکل نصب شد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

منم صبح داشتم نصب میکردم ارور خراب بوذن فایل داد

رم سیستم ۸ بود

رم رو ۱۶ کردم بدون مشکل نصب شد

ای بابا :(  تو این اوضاع بد چطور رم بخرم ...

دیگه رم 8 هم واسه بازی کفاف نمیده

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Illidan گفته است :

http://store.steampowered.com/app/552520/Far_Cry_5/

خود شرکت سازنده که می نیمم و پیشنهادی رم رو 8 اعلام کرده، بازی به شدت بهینه هست، احتمالا مشکل از این نسخه های ریپک باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای بازی فکر نکنم مشکل ایجاد کنه

برای نصب فقط ارور میده

من بیرونم رفتم خونه تست میزارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نسخه کورپک ظاهرا مشکل داره من فیت گرل دانلود میکنم

لینک به دیدگاه

یه سری توضیحات جدید دانلودها گذاشته : تغییر virtual memory به ۱۶۳۸۴ برای رم 8  و   compatibility moode ستاپ نصب رو روی ویندوز 7 بزاری 

گفته به جای install زدن start installation رو بزنید

5ad62064f3d1b_Screenshot(78).thumb.jpg.98d7f996a28ae67b9cbd23410994d9c5.jpg

همه ی اینکارها رو هم کردم نشد که نشد!!! کسایی که 8 گیگ رم دارن corepack رو دانلود نکنن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Illidan گفته است :

یه سری توضیحات جدید دانلودها گذاشته : تغییر virtual memory به ۱۶۳۸۴ برای رم 8  و   compatibility moode ستاپ نصب رو روی ویندوز 7 بزاری 

گفته به جای install زدن start installation رو بزنید

5ad62064f3d1b_Screenshot(78).thumb.jpg.98d7f996a28ae67b9cbd23410994d9c5.jpg

همه ی اینکارها رو هم کردم نشد که نشد!!! کسایی که 8 گیگ رم دارن corepack رو دانلود نکنن

درود

گویا فایل ستاپ جدید داده درست شده! تست کنید ...

https://trainbit.com/files/0330762884/setup.exe

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، Illidan گفته است :

الان تست زدم

روزلیشن 1080 و تنظیمات الترا

نهایت 5 گیگ رم پر میکنه

لینک به دیدگاه

با درود فراوان خدمت دوستان.

امشب میخوام بازی BioShock.Infinite.The.Complete.Edition نسخه فیل گرل رو دانلود کنم کسی تجربه ای از بازیش داره ؟ میارزه وقت صرفش کنم ؟ یه سری عکس ازش دیدم خیلی خوشم اومد مناظر شاد و خشگلی داشت.

بازی Gear of wars 4 که فقط وقتم رو طلف کرد 58 گیگ بیهوده دانلودکردم . اصلا باب میلم نبود . بیشتر به درد جوونترا میخوره تا هم سن و سالای من.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، (WarCraft) گفته است :

امشب میخوام بازی BioShock.Infinite.The.Complete.Edition نسخه فیل گرل رو دانلود کنم کسی تجربه ای از بازیش داره ؟ میارزه وقت صرفش کنم ؟ یه سری عکس ازش دیدم خیلی خوشم اومد مناظر شاد و خشگلی داشت.

بازی Gear of wars 4 که فقط وقتم رو طلف کرد 58 گیگ بیهوده دانلودکردم . اصلا باب میلم نبود . بیشتر به درد جوونترا میخوره تا هم سن و سالای من.

دوست عزیز بایوشک بهترین شوتر تاریخ دنیایه گیمز هستش

البته بستگی به خودتوم داره شوترش شبیه به کال اف دیوتی و بتلفیلد نیست داستان بازی شاهکار هستش 

تاحالا بایوشاک بازی نکردید؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، (WarCraft) گفته است :

بایوشاک صد در صد یکی از بهترین سری بازیهای تاریخ هست و به نظرم از همون شماره 1 بشینید بازیش کنید تا 3 پشیمون نمیشید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Games_OD گفته است :

http://store.steampowered.com/app/552520/Far_Cry_5/

خود شرکت سازنده که می نیمم و پیشنهادی رم رو 8 اعلام کرده، بازی به شدت بهینه هست، احتمالا مشکل از این نسخه های ریپک باشه.

در ۱ ساعت قبل، WINNER گفته است :

الان تست زدم

روزلیشن 1080 و تنظیمات الترا

نهایت 5 گیگ رم پر میکنه

بله بازی خوب بهینه شده ,  متاسفانه مشکل از ستاپ کورپک هستش

در 1 ساعت قبل، Alien87 گفته است :

درود

گویا فایل ستاپ جدید داده درست شده! تست کنید ...

https://trainbit.com/files/0330762884/setup.exe

ممنون اینم امتحان کردم نشد :(

پارتها رو هم rapair کردم نشد , هر کاری کردم نشد که نشد. امشب فیتگرل رو دانلود میکنم.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، zanyar11 گفته است :

دوست عزیز بایوشک بهترین شوتر تاریخ دنیایه گیمز هستش

البته بستگی به خودتوم داره شوترش شبیه به کال اف دیوتی و بتلفیلد نیست داستان بازی شاهکار هستش 

تاحالا بایوشاک بازی نکردید؟

نه . ولی عکسهاشو که داشتم میدیدم محیط بازیش خیلی شبیه بازی Around the World in 80 Days هستش که حدودا 12 سال پیش بازیش کردم. اگه اینطوری باشه عالیه. من کلا از بازیهای با محیط رنگی و شاد خیلی خوشم میاد.البته بازیش جنگی نبود ولی بیو شاک جنگیه مثل اینکه

عکسهای دور دنیا در 80 روز

images?q=tbn:ANd9GcT236fm8TSz2duNDlvUXXoimages?q=tbn:ANd9GcRjob5k9Mt4tGBPG4TU-Lkz360690_111111111111111.jpg

در 20 دقیقه قبل، MO3IN گفته است :

بایوشاک صد در صد یکی از بهترین سری بازیهای تاریخ هست و به نظرم از همون شماره 1 بشینید بازیش کنید تا 3 پشیمون نمیشید

اول خواستم 1 و 2 شو دانلود کنم دیدم حجمشون خیلی کمه گفتم شاید زیاد جالب نباشن .حالا ببینیم چی میشه!! خیلی ممنون

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، (WarCraft) گفته است :

نه . ولی عکسهاشو که داشتم میدیدم محیط بازیش خیلی شبیه بازی Around the World in 80 Days هستش که حدودا 12 سال پیش بازیش کردم. اگه اینطوری باشه عالیه. من کلا از بازیهای با محیط رنگی و شاد خیلی خوشم میاد.البته بازیش جنگی نبود ولی بیو شاک جنگیه مثل اینکه

اول خواستم 1 و 2 شو دانلود کنم دیدم حجمشون خیلی کمه گفتم شاید زیاد جالب نباشن .حالا ببینیم چی میشه!! خیلی ممنون

نسخه سومش بر عکس 1 و 2 تم شادتری داره ولی از لحاظ داستان مثل دو نسخه قبل دارک و سنگینه D: با این دید که یه بازیِ فان و شادِ نرید سراغش D:

نسخه یک و دو رو هم اگر خواستید بگیرید نسخه ریمستر شدشو بگیرید که کیفیت تکسچر ها و افکت ها  و سطح بصری بهتری داره نسبت به نسخه اورجینالش که زیاد توی ذوقتون نخوره

لینک به دیدگاه

بعد از 40 - 50 بار تلاش برای نصب far cry 5 بالاخره موفق شدم :ph34r:

خودمم نفهمیدم مشکل از چی بود

ببخشید تاپیک رو شلوغ کردم

لینک به دیدگاه

زمان برگزاری کنفرانس شرکت Ubisoft در e3 2018 اعلام شد:

00.30  Monday, June 11th (22خرداد97)

احتمال معرفی این عناوین :

The Division 2

Watch Dogs 3

Beyond Good & Evil 2

و دیگر شرکت ها :

• شنبه، ۱۹ خرداد Electronic Arts – Saturday June 9 at 11am PT / 7pm GMT 
  • دوشنبه، ۲۱ خرداد   Bethesda – Sunday June 10 at 6:30pm PT/ Monday, June 11 at 2:3oam GMT
  • دوشنبه، ۲۱ خرداد   Microsoft – Sunday June 10 at 10:00pm PT/ Monday, June 11 at 5am GMT

trustedreviews

dualshockers

gears-of-war-1102466.thumb.jpeg.69e871c145a739e47c2195de5bd76ce7.jpeg

اخبار نسخه جدید بازی Gears of War  در این هفته  منتشر خواهد شد.

comicbook

state-of-decay-2-1102720.thumb.jpeg.cfcfef5fc238dd577b5d1e59264840b7.jpeg

بازی State of Decay 2  برای pc در تاریخ May 22 (۱ خرداد)‌ عرضه میشود .

comicbook

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

با توجه به کرک شدن بازی far cry 5 و فراهم اومدن امکان بازی کردنش واسه همه باید یه توصیه بهتون بکنم برای شروع بازی

از  همون اول منظم شروع کنید و هی از این ایالت نپرید به اون ایالت و اول مراحل و پیشرفت یک ایالت یا منطقه رو کامل کنین بعدش برید توی منطقه یا ایالت دیگه (ایالت های اصلی 3 تا هستن ، اولی که بازی توش شروع میشه جز این سه تا نیست و یه جورایی آموزش و یادگیری بازی به حساب میاد)بعد از اتمام چندتا مرحله اول باید تصمیم بگیرید که به یکی از ایالت ها یا به همشون وارد بشید و مراحل اونو انجام بدید که بهتره یکی یکی انجامشون بدید به نظرم مگرنه خیلی چیزها براتون قاطی پاتی و اعصاب خورد کن میشه! در عوض اگه یکی یکی ایالت ها رو کامل کنید هم به ترتیب 3 تا محیط متفاوت میبینید و تجربشون میکنید و حوصلتونم دیرتر سر میره و از همه مهمتر خیلی صاف و منظم تر با باس ها روبه رو میشید ، اما اگه از همون اول همه چیو قاطی پاتی برید جلو زود هم از محیط های متفاوتش حوصلتون سر میره

لینک به دیدگاه

ss_236152ccceba19afd9c41f61c7624b82d78721a6.600x338.jpg.e305ea3b1a6a5e5f2e88ca366e45cdb9.jpg

بازی Serious Sam 4: Planet Badass توسط استودیو Croteam برای پلت فرم pcمعرفی شد ،رونمایی این بازی در  e32018.

تریلرforbes

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ahmadsa گفته است :

تریلرforbes

آقا این تریلر نیومد .ارور 404 میده. اگه لینک بهتری پیدا کردی بزار همینجا

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...