رفتن به مطلب

Recommended Posts

در در 1397/03/09, 13:22:26، big VULTURE گفته است :

فال اوت جدید ؟؟؟!!!؟؟؟

17170152768963015432_vqtxfmysfzrb7otbgbwi.thumb.png.94ee632c8975b7cf8488f41b19137c52.png

بله،بازی  Fallout 76 معرفی شد.

دانلود تریلر

cnet

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

E3 امسال از کی تا کی هست دقیقا؟

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ATER گفته است :

E3 امسال از کی تا کی هست دقیقا؟

سلام خدمت دوست عزیزم :D

از 22 تا 24 خرداد هستش و مثل هر سال فک کنم اولین کنفرانس مربوط به EA و بعد از اون هم به ترتیب Microsoft و Bethesda و Ubisoft و در نهایت Sony کنفرانس داشته باشند.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

زمان عرضه بازی Code Vein به همراه تریلر جدید  بازی به زودی منتشر خواهد شد

code-vein-23.thumb.jpg.d3a7802de6e463281241daf659697875.jpg

عنوان مورد انتظار Code Vein که یک بازی نقش آفرینی Souls-like در تم انیمه می باشد، بدون شک یکی از مورد انتظار ترین عناوین امسال خواهد بود. طبق گفته شرکت Bandai Namco تاریخ انتشار این بازی به همراه تریلر جدید آن در تاریخ 4 ژوئن (14 خرداد) منتشر خواهد شد.

بازی Crackdown 3 همچنان در حال توسعه می باشد، پیش فروش های کنسل شده به دلیل "مشکلات فنی" بوده است

crackdown-3-sdcc-screenshot.jpg

با نزدیک شدن به مراسم E3 بازار شایعات بازی هایی ویدیویی بسیار داغ است، یکی از این شایعات مربوط به کنسل شدن و یا تاخیر در عرضه عنوان انحصاری اکس باکس یعنی بازی Crackdown 3 بوده است. چندی پیش یکی از کاربران ردیت اعلام کرد که پیش خرید این بازی توسط شعبه اسپانیایی فروشگاه آمازون کنسل شده است و این امر می تواند مربوط به متوقف شدن روند توسعه این بازی باشد. اما طبق گفته سازندگان بنظر می رسد روند ساخت این بازی همچنان ادامه دارد و در بهترین حالت می توان امیدوار بود که این عنوان در سال جاری عرضه خواهد شد.

طبق شایعات منتشر شده بنظر می رسد عنوان Fallout 76 یک بازی با المان های آنلاین و بقا باشد

Fallout 76

در ادامه معرفی بازی Fallout 76 توسط شرکت بتزدا، تنها چیزی که از این عنوان می دانیم این است که بخش هایی از بازی شامل Vault 76 خواهد بود. حال یکی از افرادی که با روند ساخت و توسعه این بازی آشنایی دارد طی مصاحبه ای با وبسایت کوتاکو ذکر کرده که این بازی شامل المان های آنلاین، نقش آفرینی و بقا همچون عناوینی Rust و DayZ خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر باید تا زمان کنفرانس شرکت بتزدا در مراسم E3 2018 منتظر بود.

لینک به دیدگاه

Assassin's Creed: Odyssey معرفی شد

assassins-creed-odyssey-1113146.thumb.jpeg.eadc87e873a5463bfa1f41072d36a475.jpeg

شب گذشته نسخه جدید فرنچایز Assassin's Creed قبل از معرفی رسمی لو رفت، اما کمی بعد شرکت یوبیساف با انتشار یک تیزر 4 ثانیه ای وجود این بازی را بصورت رسمی تایید کرد. نسخه جدید بازی تحت عنوان Odyssey معرفی شده و در یونان باستان و مخصوصا اسپارتا جریا خواهد داشت. این عنوان نیز به مانند نسخه قبلی بازی یعنی Assassin's Creed: Origins گسترش المان های نقش آفرینی را دنبال خواهد کرد. که البته بنظر می رسد در این عنوان شاهد بخش  هایی چون دیالوگ های انتخابی و انتخاب یک شخصیت اصلی از میان چندین مورد و همچنین تعداد زیادی مکانیک جدید افزوده شده به بازی خواهیم بود.

شخصیت های زن و مرد اصلی بازی بایک و آیا از نسخه قبلی بازی نیستند و 2 شخصیت کاملا جدید خواهند بود. تا به اینجای کار تنها چیزی که می دانیم این است که این عنوان قبل از آپریل 2019 منتشر نمی شود، هرچند با توجه به تاریخ عرضه همیشگی این فرنچایز که انتشار بازی در 3 ماه پایانی سال جاری نیز دور از انتظار به نظر نمی رسد. 

assassins-creed.thumb.jpg.707b7f78c240455a48ab75c1a09dae26.jpgassassins-creed-.thumb.jpg.cae8b5595f20baa27eeaaf9261256ead.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان این بسته الحاقی The Curse of the Pharaohs  کرک شده

لینک به دیدگاه

میشه یه لطفی بکنید یکی که انگلیسی خوب بلده تو سایت یا فروم guru بگه که :  Riva Tuner (نرم افزار msi afterburner)  تو بعضی بازیها مثل Grim Dawn Ashes of Malmouth باعث لگ میشه و وقتی موس رو تکون میدی گیر میزنه! (ورژن بازی 1.0.6.1) و وقتی afterburner رو میبندی درست میشه! و یه چیز دیگه , که نمیشه riva tuner رو جدا ببندی و دوباره باز میشه و باید کلا afterburner رو ببندی! تحقیق کردم دیدم مشکل از این نرم افزاره

اخرین نسخه هم نصب کردم هم v7.1 هم 7.2 beta. یادمه تو یکی دوتا بازی دیگه هم اینجوری میشد و باید afterburner رو میبستی تا درست میشد.

ممنون میشم این کار رو بکنید

http://www.guru3d.com/files-details/rtss-rivatuner-statistics-server-download.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 دقیقه قبل، Illidan گفته است :

میشه یه لطفی بکنید یکی که انگلیسی خوب بلده تو سایت یا فروم guru بگه که :  Riva Tuner (نرم افزار msi afterburner)  تو بعضی بازیها مثل Grim Dawn Ashes of Malmouth باعث لگ میشه و وقتی موس رو تکون میدی گیر میزنه! (ورژن بازی 1.0.6.1) و وقتی afterburner رو میبندی درست میشه! و یه چیز دیگه , که نمیشه riva tuner رو جدا ببندی و دوباره باز میشه و باید کلا afterburner رو ببندی! تحقیق کردم دیدم مشکل از این نرم افزاره

اخرین نسخه هم نصب کردم هم v7.1 هم 7.2 beta. یادمه تو یکی دوتا بازی دیگه هم اینجوری میشد و باید afterburner رو میبستی تا درست میشد.

ممنون میشم این کار رو بکنید

http://www.guru3d.com/files-details/rtss-rivatuner-statistics-server-download.html

سلام

فکر کنم موقع نصب afterburner میتونید انتخاب کنید که ریوا تیونر نصب نشه ، آخرین بازی که نصب کردم که اینطوری بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، Ruby گفته است :

Assassin's Creed: Odyssey معرفی شد

شب گذشته نسخه جدید فرنچایز Assassin's Creed قبل از معرفی رسمی لو رفت، اما کمی بعد شرکت یوبیساف با انتشار یک تیزر 4 ثانیه ای وجود این بازی را بصورت رسمی تایید کرد. نسخه جدید بازی تحت عنوان Odyssey معرفی شده و در یونان باستان و مخصوصا اسپارتا جریا خواهد داشت. این عنوان نیز به مانند نسخه قبلی بازی یعنی Assassin's Creed: Origins گسترش المان های نقش آفرینی را دنبال خواهد کرد. که البته بنظر می رسد در این عنوان شاهد بخش  هایی چون دیالوگ های انتخابی و انتخاب یک شخصیت اصلی از میان چندین مورد و همچنین تعداد زیادی مکانیک جدید افزوده شده به بازی خواهیم بود.

شخصیت های زن و مرد اصلی بازی بایک و آیا از نسخه قبلی بازی نیستند و 2 شخصیت کاملا جدید خواهند بود. تا به اینجای کار تنها چیزی که می دانیم این است که این عنوان قبل از آپریل 2019 منتشر نمی شود، هرچند با توجه به تاریخ عرضه همیشگی این فرنچایز که انتشار بازی در 3 ماه پایانی سال جاری نیز دور از انتظار به نظر نمی رسد. 

سلام

تاریخ دوره اسپارت  و فرهنگ اسپارتان جز علاقمندی های تاریخیه منه (البته بعد از ایران باستان و مصر) و خوشحال میشم بازی رو توی اون دوره تجربه کنم

اما نکته ای که برای من نگران کننده و حتی ناراحت کنندست اینه که با توجه به نزدیکی فرهنگ و معماری دوره مصرِ تحت سلطه ی یونان و روم (که توی اوریجین دیدیم) به اسپارت ها احتمالا شاهد کپی پیست تکسچرها و جهان بازی اوریجین در بازی اودیسی خواهیم بود مخصوصا نقاط کوهستانی و مدیترانه ایش منهای بیابوهای و شنزارهاش!

در 8 ساعت قبل، WINNER گفته است :

دوستان این بسته الحاقی The Curse of the Pharaohs  کرک شده

والا من شخصا اصلا لذت نبردم از این بسته الحاقی... از تنها دلایل علاقمندی من به اوریجین واقع گرایانه بودنش و بُعد تاریخیش بود که این بسته نقطه مخالفش هست و همش مجیک و تخلیلیه ?

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام

فکر کنم موقع نصب afterburner میتونید انتخاب کنید که ریوا تیونر نصب نشه ، آخرین بازی که نصب کردم که اینطوری بود

سلام

اخه میخوام riva رو داشته باشم و مشکلی پیش اومد اونو ببندم , و اینکه چاره ای نیست جفتشون نصب باشه و ریوا بالا نیاد؟ و بشه به تنهایی بستش؟

فکر کنم با یه اپدیت بتونن حلش کنن هم بسته نشدنش هم مشکل تو بازی رو

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، Illidan گفته است :

سلام

اخه میخوام riva رو داشته باشم و مشکلی پیش اومد اونو ببندم , و اینکه چاره ای نیست جفتشون نصب باشه و ریوا بالا نیاد؟ و بشه به تنهایی بستش؟

فکر کنم با یه اپدیت بتونن حلش کنن هم بسته نشدنش هم مشکل تو بازی رو

نسخه بتا نگیر منم قبلا مشکل مشابه داشتم ، نسخه قبل که استاندارده بگیر شاید مشکلت حل شد اگه نشد باید منتظر آپدیت بشی

اگه بازی دایرکس 12 هستش سویچ کن رو دایرکس 11 شاید حل شد

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/10, 13:58:10، big VULTURE گفته است :

کنسول آتاری با سخت افزار ای ام دی :

Atari VCS Specs Unveiled – Bristol Ridge A10, Radeon R7, 4GB DDR4 RAM, Mouse & Keyboard Support

.

قیافه اش قشنگه و البته الهام گرفته از نسخه های قدیمش

یادش بخیر صبح های تابستونا عشقم این بود که کنسول آتاری رو از کارتونش (خودش و کابلاش یه بوی خاصی داشتن) بیرون بیارم وصل کنم به تلویزیون خونمون که پارس بود انقدر بازی می کردم که بعد یه مدت ترانسش سوخت و بابام یه ترانس دیگه خرید و باز بعد یه مدت تلویزیون هم سوخت بیچاره تابستونا از شدت گرما بوی عجیبی می داد اونایی که داشتن یادشونه

-پارس-قدیمی.jpg

IMG29.png

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

نسخه بتا نگیر منم قبلا مشکل مشابه داشتم ، نسخه قبل که استاندارده بگیر شاید مشکلت حل شد اگه نشد باید منتظر آپدیت بشی

اگه بازی دایرکس 12 هستش سویچ کن رو دایرکس 11 شاید حل شد

سلام

نسخه 7.1 بتا نیست اونم مشکل داشت, بازی هم dx11 هست . قبلا هم یادم میاد تو چندتا بازی اینجوری میشد و تا الان هم درستش نکردن نمیدونم چرا! واسه این گفتم اگه کسی انگلیسیش خوبه بگه اونجا شاید با یه اپدیت حلش کنن

لینک به دیدگاه

احتمالا انودیا بازی The Crew 2 را با کارتهای 1080 و 1080Ti باندل می کند :

Nvidia Will Bundle the Crew 2 With Select 1080 cards

.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان ظاهراً درایور 18.5.1 amd ایراد داره و دما روی 58 قفل میشه موقع بازی و دور فن افزایش پیدا میکنه در 2 بازی تست شد اینجوری هستش که اصولاً دمای بالای 60 فنها شروع به کار میکنن اما با دمای 58 دورفن 70 درصد به بالا شاهد میشم فعلا دور فنو دستی پایین میزارم که درایور عوض کنم اگه ایراد 100% از درایور باشه چجوری تاییدیه مایکروسافت گرفته ؟

لینک به دیدگاه

pizzadante_thumb.jpg.487091c719e0f67eeaed388b386347d3.jpg

احتمال رونمایی بازی Devil May Cry 5  در مراسم e32018

gematsu

siliconera

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درایور 18.5.2 هم تست شد مشکل پا برجاست با درایور قدیمی هم تست میکنم یا درایوری که قبلا استفاده میکردم میریزم ، دوستانی که زبان خوبی دارن اگه بتونن تو فرومهای خارجی یه چرخی بزنن ببینن این مشکل گزارش شده ؟ اگه اینجوری باشه فنهای گرافیک به فنا میره البته من دستی میزارم روی30 تا

لینک به دیدگاه

درایورای جدیده ای ام دی چرا vsr نداره ؟؟؟

الان چنساله همون ورژن قدیمیه 15.12 رو سیستم نصبه

چرا مشکل نبود vsr رو تویه درایورای جدیدش حل نمیکنه

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، zanyar11 گفته است :

درایورای جدیده ای ام دی چرا vsr نداره ؟؟؟

الان چنساله همون ورژن قدیمیه 15.12 رو سیستم نصبه

چرا مشکل نبود vsr رو تویه درایورای جدیدش حل نمیکنه

داره عزیز

من الان دارم استفاده میکنم

مدل کارتتون چیه؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، TeraFloppy64 گفته است :

داره عزیز

من الان دارم استفاده میکنم

مدل کارتتون چیه؟

من هم تا همین چند هفته پیش استفاده می کردم .

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

این درایور بازی Vampyr  رو هدف قرار داده .

بازی Vampyr قفل Denuvo نداره و به نظر میرسه کرک شده .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...