رفتن به مطلب

سیستم تا 1800

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان لیون کامپیوتر.

عرض کنم من میخوام یه سیستمی تا 1800 ببندم برای کارای روزمره مثل فتوشاپ و پریمیر و همچنین برای گیم .

مادربرد ایسوس و رم 8 باشه . سیپیو هر چی صلاح دونستید .

اگه لازم شد میتونم الان یه گرافیک ارزون بردارم بعدش یه گرافیک خوب بخرم چون فعلا بودجه همینقده .

لینک به دیدگاه

اگه میشه جواب بدید دوستان .

در ضمن من قبلا با نام کاربری Angry GAMER بودم که متاسفانه ایمیلم رو از دست دادم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بودجه یکمی کمه واسه گیمینگ

پیشنهاد اول :

1.jpg

پیشنهاد دوم : سی پی یو به جای i3 ، مدل i5 6500 با قیمت 780 که واقعا گرونه بگیرید و  با گرافیک مجتمع که در حدود جیفورس 730 قدرت داره سر کنید و بعدا گرافیک اضافه کنید و پاور به گرین 580 تغییر بدید تا دست بازتری تو انتخاب گرافیک داشته باشید

پیشنهاد سوم : یا  همین مدل سی پی یو نگه دارید و با گرافیک آنبرد سر کنید و باقی 470 که واسه گرافیک خرج میشه نگه دارید و بعدا با افزایش بودجه گرافیک بهتر بگیرید اگه گرافیک خاصی مدنظر دارید پاور مورد نیاز هم باید محاسبه بشه ، پیشنهاد من در صورت افزایش بودجه rx 470 هستش با قیمت تقریبی 1 میلیون و مصرف 150 وات

لینک به دیدگاه

با این اوصاف فک کنم این انتخاب بهتره .

جمعش شد 1.838.000 تومن . 

این گرافیک HD 530 در چه حد جواب میده ؟ بازی هایی مثل BATTLEFIELD 4 و GTA V و  PES 17 و  FIFAرو باز میکنه با مانیتور HD ؟

و آیا با این سیپیو و پاور بعد ها دستم تو انتخاب بازتره ؟ 

اگه اون بازیا رو باز کنه فعلا اصراری به گرافیک نیست و همین خوبه .

ممنون از نظراتتون

Screenshot_20161224-201648.png

لینک به دیدگاه

بازم شک دارم بین i3 با گرافیک جدا و i5 با گرافیک آنبورد . 

ولی i5 تو فتوشاپ و پریمیر و اینا قوی تر عمل میکنه درسته ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 19 دقیقه قبل، UltraClock گفته است :

با این اوصاف فک کنم این انتخاب بهتره .

جمعش شد 1.838.000 تومن . 

این گرافیک HD 530 در چه حد جواب میده ؟ بازی هایی مثل BATTLEFIELD 4 و GTA V و  PES 17 و  FIFAرو باز میکنه با مانیتور HD ؟

و آیا با این سیپیو و پاور بعد ها دستم تو انتخاب بازتره ؟ 

اگه اون بازیا رو باز کنه فعلا اصراری به گرافیک نیست و همین خوبه .

ممنون از نظراتتون

Screenshot_20161224-201648.png

فکر کنم در حالت تنظمیات پایین گرافیکی اجرا کنه ، واسه مطمئن شده یه سرچ کنید و کلیپ های یوتیوب ببینید ،گرافیک مجتمع 530 اینتل

سی پی یو برای هر بازی کافیه و براحتی میتونید باهاش gtx 1070 به خدمت بگیرید ، پاور خروجی 500 وات ریل داره که واسه هر گرافیکی کافیه

HD Graphics 530: Gaming

bioshock-infinite.pnghalf-life-2.pnggtav.png

در 12 دقیقه قبل، UltraClock گفته است :

بازم شک دارم بین i3 با گرافیک جدا و i5 با گرافیک آنبورد . 

ولی i5 تو فتوشاپ و پریمیر و اینا قوی تر عمل میکنه درسته ؟

بله بهتره و انتخاب i5 آینده نگرانه تره ، اگه عجله ندارید صبر کنید تا zen ای ام دی معرفی بشه اگه خوب از اون بگیرید که به مراتب گرافیک مجتمع قویتری از اینتل داره

وzen قراره تو 3 ماه آتی معرفی و عرضه بشه

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امتیاز 530 از جیفورس 730 بیشتره اما دقیق نمیدونم تو بازی ها چجوری عمل میکنه چون بستگی به درایور و مچ بودن با گرافیک داره

2.jpg

لینک به دیدگاه

530 گرافیک قوی ای هست و تو hd نیاز شما رو برآورده خواهد کرد. اگه بتونید فرکانس کاری گرافیک و رم رو افزایش بدید بهتر هم میشه.. قابلیت اورکلاک خوبی دارن گرافیکای مختمع در کنار رم ....

لااقل اگه 530 برمیدارید رم رو رم سریعی انتخاب کنید چون حافظه گرافیک مجتمع همون رم شما هست.. رم ارزون با باس بالا.. مارکش gskill هم نبود نبود..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

530 گرافیک قوی ای هست و تو hd نیاز شما رو برآورده خواهد کرد. اگه بتونید فرکانس کاری گرافیک و رم رو افزایش بدید بهتر هم میشه.. قابلیت اورکلاک خوبی دارن گرافیکای مختمع در کنار رم ....

لااقل اگه 530 برمیدارید رم رو رم سریعی انتخاب کنید چون حافظه گرافیک مجتمع همون رم شما هست.. رم ارزون با باس بالا.. مارکش gskill هم نبود نبود..

فرمایش شما صحیح اما واسه فرکانس بالا باید برد z بگیرن که با بودجشون اصلا سازگار نیست و میتونن با همون بودجه گرافیک مجزا تهیه کنن

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

فرمایش شما صحیح اما واسه فرکانس بالا باید برد z بگیرن که با بودجشون اصلا سازگار نیست و میتونن با همون بودجه گرافیک مجزا تهیه کنن

حقیقت من تو این سری با غیر z کار نکردم.. یعنی یک ذره هم قابلیت تنظیم ولتاژ و فرکانس و احد گرافیکی رو نداره؟ (مجزاس قسمت پردازنده گرافیکی از خود پردازنده)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، hosseinskandari گفته است :

حقیقت من تو این سری با غیر z کار نکردم.. یعنی یک ذره هم قابلیت تنظیم ولتاژ و فرکانس و احد گرافیکی رو نداره؟ (مجزاس قسمت پردازنده گرافیکی از خود پردازنده)

راجب فرکانس و ولتاژ گرافیک مجتمع نمیدونم شاید بشه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

راجب فرکانس و ولتاژ گرافیک مجتمع نمیدونم شاید بشه

منم به همین شکل دارم.. چون داخل مادربوردای سری z  که بخشش اش جداس...

دوستانی که بیشتر اهل اورهستن شاید بدونن.. حقیقت از حوصله من خارجه وگرنه میشه بررسی کرد که مادربورد پیشنهادی داره سربرگ تنظیمات یا خیر

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

فکر کنم در حالت تنظمیات پایین گرافیکی اجرا کنه ، واسه مطمئن شده یه سرچ کنید و کلیپ های یوتیوب ببینید ،گرافیک مجتمع 530 اینتل

سی پی یو برای هر بازی کافیه و براحتی میتونید باهاش gtx 1070 به خدمت بگیرید ، پاور خروجی 500 وات ریل داره که واسه هر گرافیکی کافیه

HD Graphics 530: Gaming

bioshock-infinite.pnghalf-life-2.pnggtav.png

بله بهتره و انتخاب i5 آینده نگرانه تره ، اگه عجله ندارید صبر کنید تا zen ای ام دی معرفی بشه اگه خوب از اون بگیرید که به مراتب گرافیک مجتمع قویتری از اینتل داره

وzen قراره تو 3 ماه آتی معرفی و عرضه بشه

Zen دقیقا کی میاد ببینیم چه خبره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گفتم 3 ماه اول سال میلادی یعنی حداکثر تا عید

لینک به دیدگاه

اگه افزایش بودجه بدم و اینو با این کیس بهتر و گرافیک 460 ببندم خوب میشه؟

مانیتورم hd هست 1366×768

Screenshot_20161226-204625.png

ویرایش شده توسط Angry GAMER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، Angry GAMER گفته است :

یا GTX 1050 Ti قویتر از این 460 هست ؟

800 واسه 460 اصلا ارزش نداره ، بله gtx 1050ti قویتر از 460 هستش

بهتره 470 بگیرین با قیمتی حدود 1 میلیون و مدل ایسوس پیشنهاد میدم اگه نشد سافایر بگیرید

هیچ کدوم از قطعات قیمت خوبی ندارن 470 از 1050ti قویتره ، و تنها کارتی هستش نسبته به بقیه ارزش خرید داره که اونم گرونه اما در مقایسه با باقی قطعات قیمت بهتری داره

کیس ایکس پلاس چندان کیس دلچسبی نیست و کیسو بعدا میشه عوض کرد

اگه نمیتونید افزایش بودجه بدید برای 470 بهتره 380x دست دو بگیرید با حدود قیمت 600 الی 700

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

800 واسه 460 اصلا ارزش نداره ، بله gtx 1050ti قویتر از 460 هستش

بهتره 470 بگیرین با قیمتی حدود 1 میلیون و مدل ایسوس پیشنهاد میدم اگه نشد سافایر بگیرید

هیچ کدوم از قطعات قیمت خوبی ندارن 470 از 1050ti قویتره ، و تنها کارتی هستش نسبته به بقیه ارزش خرید داره که اونم گرونه اما در مقایسه با باقی قطعات قیمت بهتری داره

کیس ایکس پلاس چندان کیس دلچسبی نیست و کیسو بعدا میشه عوض کرد

اگه نمیتونید افزایش بودجه بدید برای 470 بهتره 380x دست دو بگیرید با حدود قیمت 600 الی 700

یعنی بنظرتون کیس هیوا جوابمو میده ؟ 

اگه میده اشکال نداره . دو تا فن 120 باهاش میگیرم و تمام .

احتمالش هست بودجه 470 جور بشه .

فقط کیس چی میشه قضیش؟ گرافیک 470 توش جا میشه مدل ایسوس ؟

لینک به دیدگاه

راستی. Rx 470 با مانیتور hd مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ تا یک سال بعد مونیت بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، Angry GAMER گفته است :

یعنی بنظرتون کیس هیوا جوابمو میده ؟ 

اگه میده اشکال نداره . دو تا فن 120 باهاش میگیرم و تمام .

احتمالش هست بودجه 470 جور بشه .

فقط کیس چی میشه قضیش؟ گرافیک 470 توش جا میشه مدل ایسوس ؟

طبق گفته گرین کارت گرافیک تا طول 36 سانتی متر جا میشه که میتونید درازترین گرافیک درونش جا بدید

طول کارت ایسوس هم 24 سانته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Angry GAMER گفته است :

راستی. Rx 470 با مانیتور hd مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ تا یک سال بعد مونیت بگیرم ؟

کارتهای جدید از ورودی vga ساپورت نمیکنن ، نمیدونم با تبدیل vga به hdmi درست میشه یا نه باید اونایی که استفاده کردن نظر بدن

لینک به دیدگاه

اخوی من به شما پیشنهاد میکنم با این بودجه دنبال باندل و کارت دست دوم بگردی تو انجمن

چون صفر خرید کنید با قیمت های این روزها سیستم دندان گیری واسه بازی نصیبت نخواهد شد.

لینک به دیدگاه

دو تا راه حل دارم . ممنون میشم کمک کنید کدومو انتخاب کنم :

راه حل یک :

این سیستم که پیوست شده می بندم .

بعد از یک سال افزایش بودجه میدم و یه کارت میخرم . گرافیک HD 530 هم تو یوتیوب دیدم بازیای GTA V(کیفیت LOW یا Normal)و battlefield 4 (کیفیت normal) و pes 17 و fifa  17 رو باز میکرد با هشت گیگ رم  و 1080p

راه حل دو :

همین سیستم رو با یه GTX 750 Ti ببندیم و قیمت بشه 3 تومن (شاید!!!) و با 3 تومن سر ته قضیه رو هم بیاریم .

حالا نمیدونم این gtx 750 ti تو گیم چقد برتر از 530 اینتل عمل میکنه ؟

Screenshot_20161227-002741.png

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mr.Ekaba گفته است :

اخوی من به شما پیشنهاد میکنم با این بودجه دنبال باندل و کارت دست دوم بگردی تو انجمن

چون صفر خرید کنید با قیمت های این روزها سیستم دندان گیری واسه بازی نصیبت نخواهد شد.

ممنون داداش . ولی عادت به دست دو ندارم

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/04, 21:17:25، hosseinskandari گفته است :

تو fhd چطور ؟ نیاز برآورده خواهد شد ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...