رفتن به مطلب

Recommended Posts

نقل قول

سلام ببخشید میخاستم کمکم کنید سیستممو اورکلاک کنم

نقل قول

cpu e6600
ram4 bas1066
graghic geforce 210
خنک کننده cpu notus 400 گرین
مادر برد گیگابایت ga-g41mt-d3
پاورم 380وات گرین ه
اصن بلد نیستم اورکلاک

ممنون

لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

اگه اصلا بلد نیستی این کار رو نکن

قبلش اطلاعات جم کن تا قطعاتتو به فنا ندی

چرا میخوای اور کنی؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Morteza K گفته است :

اگه اصلا بلد نیستی این کار رو نکن

قبلش اطلاعات جم کن تا قطعاتتو به فنا ندی

چرا میخوای اور کنی؟

چون cpu م جدیدن خیلی خسته شده

هی میره 100%

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Afi Mol گفته است :

چون cpu م جدیدن خیلی خسته شده

هی میره 100%

سلام

اقا این سیستم خیلی ضعیفه بدرد اورکلام هم نمیخوره چون تفاوتی احساس نخواهی کرد.

کلا بی خیال این کار بشین بهتره.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، peto گفته است :

سلام

فقط میخاستم یاد بگیرم

اگر بشود!

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، peto گفته است :

سلام

بعد یه نکته دیگ

من چند جا خوندم

نوشته بود سیستم من

تغیر خیلی محسوسی خاهد کرد

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Afi Mol گفته است :

بعد یه نکته دیگ

من چند جا خوندم

نوشته بود سیستم من

تغیر خیلی محسوسی خاهد کرد

نه عزیز تغیری احساس نخواهی کرد.

برای اورکلاک باید سی پی یو مخصوصشو داشته باشی.

مثلا سی پی یوهای سری K اینتل

یا سری FX ای ام دی

سی پی یوی شما بدرد اینکار نمیخوره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، peto گفته است :

نه عزیز تغیری احساس نخواهی کرد.

برای اورکلاک باید سی پی یو مخصوصشو داشته باشی.

مثلا سی پی یوهای سری K اینتل

یا سری FX ای ام دی

سی پی یوی شما بدرد اینکار نمیخوره

اصلا نمیشه یکاری کرد کمی جان بگیرد؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Afi Mol گفته است :

اصلا نمیشه یکاری کرد کمی جان بگیرد؟

خیر

سی پی یو های از این قوی تر سوکت 775 هم  از رده خارج حساب میان چه به رسه به این

لینک به دیدگاه

ستم

اصلا نمیشه یکاری کرد کمی جان بگیرد؟?

میشه اورکلاک کرد و شاید 10-20 درصد بشه که بهتر بشه.. منتهی شما این مطلب رو یادتون نره که حرارت اورکلاک رو باید بتونید دفع کنید. خرید فن مناسب برای شما از قیمت پردازنده براتون گرونتر در میاد. اما اگه میخوان برا فان و تفریح سیخ بزنید سیستمو و بررسی کنید اون بحث دیگس.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hosseinskandari گفته است :

میشه اورکلاک کرد و شاید 10-20 درصد بشه که بهتر بشه.. منتهی شما این مطلب رو یادتون نره که حرارت اورکلاک رو باید بتونید دفع کنید. خرید فن مناسب برای شما از قیمت پردازنده براتون گرونتر در میاد. اما اگه میخوان برا فان و تفریح سیخ بزنید سیستمو و بررسی کنید اون بحث دیگس.

من آخرین کولر بادی گرین رو هدیه گرفتم چنروز پیش

پس از لحاظ کولر خرجی نداره برام

اگر کمکم کنی سیخ بزنم که عالیهه

لینک به دیدگاه

والا من 4 سال پیش سوکت 775 داشتم و اور میکردم.. الان خیلی خاطرم نیست تنظیمات... تو اینترنت بگرید پیدا میشه pdf اورکلاک سوکت775...

تست فشار با نرم افزار آیدا اکستریم بذارید ببینید فن اتون رو چند درجه نگه میداره سیتسم رو تو حالت عادی...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

والا من 4 سال پیش سوکت 775 داشتم و اور میکردم.. الان خیلی خاطرم نیست تنظیمات... تو اینترنت بگرید پیدا میشه pdf اورکلاک سوکت775...

تست فشار با نرم افزار آیدا اکستریم بذارید ببینید فن اتون رو چند درجه نگه میداره سیتسم رو تو حالت عادی...

با نسخه ی bussnes editon میشه؟

این نسخه رو دارم

گشتم آقا

هیچی نبود

لینک به دیدگاه

دانلود کن از تو tools>stability test بگیر
 تست استرس.

جیپییو و هارد رو نمیخواد انتخاب کنی

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

منم این منظورمه

میشه دیگ؟

Untitled.png

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

دانلود کن از تو tools>stability test بگیر
 تست استرس.

جیپییو و هارد رو نمیخواد انتخاب کنی

انجام شد

اینم عکس از همه ی تب هاش

Untitled.png

Untitled1.png

Untitled2.png

Untitled3.png

Untitled4.png

لینک به دیدگاه

خوبه نتایج.. فک کنم بتونید با این فن یه سیخ اساسی بزنید به پردازنده.. لااقل برا فان ..

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، MrezaOC گفته است :

cpu e6600
ram4 bas1066
مادر برد گیگابایت ga-g41mt-d3
پاورم 380وات گرین ه

سلام،

تا به حال به جز یک مورد مادربورد MSI، تنها با مادربوردهای ASUS کار کردم. به این دلیل با تنظیمات مادربوردهای Gigabyte آشنایی ندارم. مختصر توضیحی می دهم، شما نیز در تنظیمات BIOS به دنبال نمونه های گیگابایتی بگردید و آن ها را اعمال کنید.

1066/4=266 مقدار فرکانس خارجی و 2400/266=9 مقدار ضریب  پردازنده ی شما است. در BIOS تنظیمات را به حالت دستی(Manual) تغییر دهید و گام های زیر را دنبال کنید:

1-مقدار FSB Strap to North Bridge را از حالت خودکار بر روی 266MHz تنظیم کنید.(در صورت نیاز بیشتر از 266MHz)

2-مقدار FSB Frequency را از حالت خودکار خارج کرده و مقدار آن را از 266MHz در گام های 11MHz، افزایش دهید. هر گام 100MHz بر فرکانس پردازنده ی شما می افزاید. 9*11=99

3- مقدار DRAM Frequency را از حالت خودکار خارج کرده و مقدار آن را به صورت دستی در محدوده ی 800MHz تا 1066MHz تنظیم کنید.

4- مقدار CPU Ratio Setting را از حالت خودکار خارج کرده و به بیشترین میزان خود تغییر دهید که برای پردازنده ی شما مقدار 9 را دارد.

5- Intel(R)  SpeedStep(TM) Tech را غیر فعال کنید.

فرایند  Overclock ساده ی پردازنده تکمیل است. پیش از انجام موارد گفته شده، تمامی ولتاژهای نشان داده شده در BIOS را در کاغذی نوشته و محفوظ نگه دارید. پس از آن مراحل 1 تا 3 را انجام داده که در نتیجه ی آن فرکانس پردازنده ی شما به 2.5GHz خواهد رسید. سپس از نو به گام دوم بازگشته و در گام های 11MHz، فرکانس FSB را افزایش دهید و دقت کنید که هیچ یک از ولتاژهای نشان داده شده در BIOS، بیشتر از %10 افزایش نیابند. و در دو حالت Overclock را پایان دهید: (1)- فرکانس FSB را به اندازه ای افزایش داده باشید که رایانه BOOT نشود و/یا (2)-ولتاژهای نشان داده شده در BIOS، با میزان بیش از %10 افزایش یابند.

با رعایت دو محدودیت گفته شده، اگر توانستید به فرکانس هایی دست یابید که فرکانس رم از مقدار 1066MHz فراتر رفت، به گام نخست مراجعه کرده و مقدار آن را از 266MHz به 333MHz افزایش دهید. و در نهایت، در بیشترین فرکانس به دست آمده، آزمون پایداری برنامه ی AIDA64 را دست کم برای 20 دقیقه اجرا کنید. اگر رایانه خاموش شد یا ویندوز با ایراد مواجه شد، فرکانس FSB(گام دوم) را در گام های 3MHz کاهش داده و از نو، آزمون پایداری را انجام دهید.

در صورت موفقیت، نتایج را گزارش دهید تا Overclock بیشتر با اعمال تغییر ولتاژهای CPU PLL، CPU LLC، FSB Termination،  North Bridge و  GTL را توضیح دهم. دقت کنید که دمای هسته ها یا دمای کلی پردازنده به بیش از 70 درجه ی سلسیوس نرسد.

در پاسخ به اعضایی که می گویند، پردازنده ی شما ارزش Overclock را ندارد یا نیاز به پردازنده های ضریب باز دارید:"لذت Overclock هایی که با پردازنده های Q6600و... را داشتم، تا به حال نتوانستم با پردازنده ی 5960X تجربه کنم."

لینک به دیدگاه

دوست عزیزمون خیلی خوب گفتن مراحل رو .. یه سری خاطراتم زنده شد ... برای مرحله 3 در نظر داشته باشید که فرکانس dram با یه ضریب از فرکانس پایه (266 یا بیشتر در صورت اورکلاک) به دست میاد.. شاید تو بایوس بجای وجود تنظیمات برای تغییر فرکانس dram یه نسبت براش گذاشته باشن که شما با تغییر او ن نسبت بتونید فرکانس dram نهایی رو ست کنید. یعنی مثلا این نسبت بصورت پیشفرض برای مثال رو 3 ست باشه که با ضرب کردن در فرکانس پایه 266 همون 800Mhz رو نتیجه میده.. شما برای اورکلاک این نسبت رو باید به بیشتر از 3 تغییر بدید یا فرکانس پایه رو عوض کنید تا خود به خود فرکانس dram عوض بشه.

سعی کنید فرکانس رم رو خیلی دست نزنید و از 1066 بیشتر نرید چون رم عنصر خیلی ناپایداری هست تو اورکلاک.. احتمالا خیلی زودتر براتون محدودیت ایجاد کنه تا پردازنده.

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

خوبه نتایج.. فک کنم بتونید با این فن یه سیخ اساسی بزنید به پردازنده.. لااقل برا فان ..

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

تا به حال به جز یک مورد مادربورد MSI، تنها با مادربوردهای ASUS کار کردم. به این دلیل با تنظیمات مادربوردهای Gigabyte آشنایی ندارم. مختصر توضیحی می دهم، شما نیز در تنظیمات BIOS به دنبال نمونه های گیگابایتی بگردید و آن ها را اعمال کنید.

1066/4=266 مقدار فرکانس خارجی و 2400/266=9 مقدار ضریب  پردازنده ی شما است. در BIOS تنظیمات را به حالت دستی(Manual) تغییر دهید و گام های زیر را دنبال کنید:

1-مقدار FSB Strap to North Bridge را از حالت خودکار بر روی 266MHz تنظیم کنید.(در صورت نیاز بیشتر از 266MHz)

2-مقدار FSB Frequency را از حالت خودکار خارج کرده و مقدار آن را از 266MHz در گام های 11MHz، افزایش دهید. هر گام 100MHz بر فرکانس پردازنده ی شما می افزاید. 9*11=99

3- مقدار DRAM Frequency را از حالت خودکار خارج کرده و مقدار آن را به صورت دستی در محدوده ی 800MHz تا 1066MHz تنظیم کنید.

4- مقدار CPU Ratio Setting را از حالت خودکار خارج کرده و به بیشترین میزان خود تغییر دهید که برای پردازنده ی شما مقدار 9 را دارد.

فرایند  Overclock ساده ی پردازنده تکمیل است. پیش از انجام موارد گفته شده، تمامی ولتاژهای نشان داده شده در BIOS را در کاغذی نوشته و محفوظ نگه دارید. پس از آن مراحل 1 تا 3 را انجام داده که در نتیجه ی آن فرکانس پردازنده ی شما به 2.5GHz خواهد رسید. سپس از نو به گام دوم بازگشته و در گام های 11MHz، فرکانس FSB را افزایش دهید و دقت کنید که هیچ یک از ولتاژهای نشان داده شده در BIOS، بیشتر از %10 افزایش نیابند. و در دو حالت Overclock را پایان دهید: (1)- فرکانس FSB را به اندازه ای افزایش داده باشید که رایانه BOOT نشود و/یا (2)-ولتاژهای نشان داده شده در BIOS، با میزان بیش از %10 افزایش یابند.

با رعایت دو محدودیت گفته شده، اگر توانستید به فرکانس هایی دست یابید که فرکانس رم از مقدار 1066MHz فراتر رفت، به گام نخست مراجعه کرده و مقدار آن را از 266MHz به 333MHz افزایش دهید. و در نهایت، در بیشترین فرکانس به دست آمده، آزمون پایداری برنامه ی AIDA64 را دست کم برای 20 دقیقه اجرا کنید. اگر رایانه خاموش شد یا ویندوز با ایراد مواجه شد، فرکانس FSB(گام دوم) را در گام های 3MHz کاهش داده و از نو، آزمون پایداری را انجام دهید.

در صورت موفقیت، نتایج را گزارش دهید تا Overclock بیشتر با اعمال تغییر ولتاژهای CPU PLL، CPU LLC، FSB Termination،  North Bridge و  GTL را توضیح دهم. دقت کنید که دمای هسته ها یا دمای کلی پردازنده به بیش از 70 درجه ی سلسیوس نرسد.

در پاسخ به اعضایی که می گویند، پردازنده ی شما ارزش Overclock را ندارد یا نیاز به پردازنده های ضریب باز دارید:"لذت Overclock هایی که با پردازنده های Q6600و... را داشتم، تا به حال نتوانستم با پردازنده ی 5960X تجربه کنم."

سلام

اییول?

بالاخره یکی پیدا شد گفت باید چیکار کنم

نتایج رو اعلام خاهم کرد

ممنون

ویرایش شده توسط MrezaOC
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

دوست عزیزمون خیلی خوب گفتن مراحل رو .. یه سری خاطراتم زنده شد ?... برای مرحله 3 در نظر داشته باشید که فرکانس dram با یه ضریب از فرکانس پایه (266 یا بیشتر در صورت اورکلاک) به دست میاد.. شاید تو بایوس بجای وجود تنظیمات برای تغییر فرکانس dram یه نسبت براش گذاشته باشن که شما با تغییر او ن نسبت بتونید فرکانس dram نهایی رو ست کنید. یعنی مثلا این نسبت بصورت پیشفرض برای مثال رو 3 ست باشه که با ضرب کردن در فرکانس پایه 266 همون 800Mhz رو نتیجه میده.. شما برای اورکلاک این نسبت رو باید به بیشتر از 3 تغییر بدید یا فرکانس پایه رو عوض کنید تا خود به خود فرکانس dram عوض بشه.

سعی کنید فرکانس رم رو خیلی دست نزنید و از 1066 بیشتر نرید چون رم عنصر خیلی ناپایداری هست تو اورکلاک.. احتمالا خیلی زودتر براتون محدودیت ایجاد کنه تا پردازنده.

بله ممنون

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

مشکل!

من هیچ کدوم از عبارات شما رو تو بایوس ندیدم

عوضش اینا رو دیدم که فک میکنم مرتبط باشه:

در قسمت cpu chip control اینا وجود داشت

cpu host clock control که disable بود

cpu host frequency که خودش رو 266 بود

پس از enable کردن cpu host control محدوده ای از 100 تا 1200 برای انتخاب،برای cpu host frequency فعال میشد.

یه گزینه دیگ هم بود تحت عنوان PCI express frequency که رو حالت auto قرار داشت

پس از خارج کردن از حالت خودکار محدوده ای برای انتخاب از 90 تا 150در اختیارم قرار میگرفت برای انتخاب

بعدش قسمت دیگه ای که به همون اورکلاک کردن رم ربط داشت این بود :

Dram performance control:

که شامل چندین گزینه زیر میشد:

performance enhance که روی حالت standard بود

که پس از خارج کردن ازین حالت فقط دو گزینه باقی میماند turbo و extreme

(system memory multiplier (SPD که رو حالت auto بود

که وقتی غیرفعال میکردم فقط دو گزینه وجود داشت:

با انتخاب گزینه اول جای قسمتی که نوشته بود auto مینوشت 3.00A 

که در این حالت memory frequency میشد 800

و با انتخاب گزینه دوم جای قسمتی که نوشته بود auto مینوشت 4.00A

که در این حالت memory frequency میشد 1066

گزینه دیگری که وجود داشت Dram timing selectable (SPD بود که رو حالت auto قرار داشت

در صورت تغیر به حالت manual گزینه های زیر فعال میشدن:

CAS latency time که خودش رو 9 در حالت auto بود....که اگر میخاستی دستی تنظیم کنی از 4 تا 11 میتونستی انتخاب کنی

tRCD که خودش رو 9 در حالت auto بود....که اگر میخاستی دستی تنظیم کنی از 0 تا 15 میتونستی انتخاب کنی

tRP که خودش رو 9 در حالت auto بود....که اگر میخاستی دستی تنظیم کنی از 0 تا 15 میتونستی انتخاب کنی

tRAS که خودش رو 24 در حالت auto بود....که اگر میخاستی دستی تنظیم کنی از 0 تا 63 میتونستی انتخاب کنی

ممنون که وخت گذاشتید این همه رو خوندید

+ قسمت ولتاژ ها هم به این صورت بود

که همش رو حالت auto بود در ضمن همشون یه حالت normal هم داشتند

cpu Vcore : 1.28750v

cpu termination : 1.200v

cpu reference : 0.805v

dram voltage : 1.500v

حالا باید چیکار کنم؟!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...