رفتن به مطلب

راهنمایی خرید کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان

کار من انیمیشن و طراحیه  میخواستم یه کارت گرافیک بخرم  اصلنم اهل گیم نیستم لطفن راهنمایی بفرمایید

Geforce Quadro FX3800       بنظرتون این کارت جواب کار منو میده؟

چقدر میارزه؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، persian led گفته است :

سلام بر دوستان

کار من انیمیشن و طراحیه  میخواستم یه کارت گرافیک بخرم  اصلنم اهل گیم نیستم لطفن راهنمایی بفرمایید

Geforce Quadro FX3800       بنظرتون این کارت جواب کار منو میده؟

چقدر میارزه؟

سلام ، چه نرم افزار هایی؟

لینک به دیدگاه

درود

کارت قدیمی و ضعیفیه و ارزش خرید نداره. با حدود 400 می تونی کارت 750ti بگیری که کم مصرف و کارراه اندازه.

با چه برنامه ها و افزونه هایی کار می کنی و بودجه ت چقدره؟

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

کارت قدیمی و ضعیفیه و ارزش خرید نداره. با حدود 400 می تونی کارت 750ti بگیری که کم مصرف و کارراه اندازه.

با چه برنامه ها و افزونه هایی کار می کنی و بودجه ت چقدره؟

سلام ممنون از کمکتون  من بیشتر کورل و فتوشاپ و بعضی وقتا افتر افکت میخام کار کنم     اون کارتم دقیقن 400قیمت گذاشته بودن که بنظرم بالاست

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، persian led گفته است :

سلام ممنون از کمکتون  من بیشتر کورل و فتوشاپ و بعضی وقتا افتر افکت میخام کار کنم     اون کارتم دقیقن 400قیمت گذاشته بودن که بنظرم بالاست

این کارت در مقایسه با کارتهای امروزی قدرت پردازشی ناچیزی داره و کمتر از نصف این می ارزه. اون هم بیشتر برای کسی که خروجی تصویر بخواد بگیره. برای کاری که می گی کارت کارکرده با این قیمت می تونی بگیری که چندین برابر قدرت داره. ازجمله 750 gtx و 750ti با حدود 400. کارت 950 gtx حدود 500 گیر می آد و از قضا توی انجمن دیدم یکیش رو با قیمت 450 می فروختند.

برای کورل و فتوشاپ گرافیک قوی نیاز نیست مگر اینکه بیشتر از یک نمایشگر داشته باشی یا نمایشگر رزولوشن بالا داشته باشی. افتر افکتز نیاز به گرافیک قوی داره و با توجه به میزان کاربردت اون کارتهایی که معرفی کردم مناسبند.

لینک به دیدگاه

Quadro FX 4600 384 bit

این کارتم هست زیر 200 میگه حالا نمیدونم بخرم یا نه  170 میشه خرید؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...