رفتن به مطلب

مشکل درایور کارت گرافیک nvidia و بالا نیامدن ویندوز

Mahyar23172
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان خوبم.

دوستان من کارت گرافیکم gtx 780 هست.داستان از این قراره که چند روز پیش کامپیوتر رو برای بچه داداشم روشن کردم که بازی کنه.بازی رو که اجرا کردم براشون مثل اینکه سیستم هنگ میکنه و ایشون هم چون صبر کافی نداشتن کلی کلید رو باهم میزنن و کلی نرم افزار دیگه رو باز میکن. تا اینکه سیستم کلا تعطیل شد وقتی من رسیدم.

مجبور شدم که سیستم رو با دکمه ریستارت کیس ریستارت کنم چون task manager هم از کار افتاده بود.بعد از ریستارت کردن ویندوز، صفحه آبی مرگ ویندوز بالا اومد.

ویندوز رو در حالت safe mode بالا آوردم و از device manager درایور کارت گرافیک رو disable کردم و دوباره ویندوز رو ریستارت کردم و بالا اومد. معلوم شد که مشکل از درایور کارت گرافیک هست.

آخرین ورژن درایور(۳۷۶) رو دانلود کردم و درایور قبلی رو کاملا پاک کردم و ورژن جدید رو ریختم ولی باز هم وقتی ریستارت میکنم بعد از لوگو ویندوز،مانیتور خاموش میشه و تصویر بالا نمیاد،کلا ویندوز هنگ میکنه.و دوباره باید به صورت دستی ریستارت کنم.

وقتی درایور غیرفعال هست و نصب نیست کارت گرافیک تصویر میده ولی وقتی درایور رو نصب میکنم ویندوز بالا نمیاد و بعد از لوگو ویندوز تصویر کلا سیاه میشه.

خواستم ازتون بپرسم آیا مشکل از ریجستری ویندوز هست؟چکار باید کنم؟

ببخشید اگر مطلب طولانی شد.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

لینک به دیدگاه

درود

میتونین یه بار دیگه ویندوز رو به کل عوض کنین 

با درایورهای قدیمی هم تست کنین

برا خود منم این اتفاق افتاده بود متاسفانه گرافیک از کار افتاده بود بردمش تعمیر

لینک به دیدگاه

حتما درایور رو اول با برنامه DDU کلا حذف کنید، بعد درایور رو ازنو نصب کنید

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

ویرایش شده توسط mohihehi
لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، rezawee گفته است :

درود

میتونین یه بار دیگه ویندوز رو به کل عوض کنین 

با درایورهای قدیمی هم تست کنین

برا خود منم این اتفاق افتاده بود متاسفانه گرافیک از کار افتاده بود بردمش تعمیر

یعنی کارت شما هم مشکل نرم افزاری داشت چون تشخیص ندادید گرافیک رو بردید برای تعمیر؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

مشکلی که برا شما پیش اومده سخت افزاری هست و برمیگرده به خرابی یا لحیم سردی چیپ گرافیک که در کارتهای   پرمصرف و حرارت بالا   شایع هست 

ونیاز به تعمیر  داره البته اگر جواب بده و مهمتر اینکه اگر  درستم بشه احتمال بسیار زیاد دوباره  به همین حالت برخواهد گشت 

تاپیکهای زیادی درهمین لیون هست که مشکل مشابه شمما رو دوستان داشتن 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

با سلام

مشکلی که برا شما پیش اومده سخت افزاری هست و برمیگرده به خرابی یا لحیم سردی چیپ گرافیک که در کارتهای   پرمصرف و حرارت بالا   شایع هست 

ونیاز به تعمیر  داره البته اگر جواب بده و مهمتر اینکه اگر  درستم بشه احتمال بسیار زیاد دوباره  به همین حالت برخواهد گشت 

تاپیکهای زیادی درهمین لیون هست که مشکل مشابه شمما رو دوستان داشتن 

مطمئنید که مشکل سخت افزاری هست؟چون کارت بدون درایور تصویر میده.وقتی درایور رو نصب میکنم تصویر نمیده.

فکر میکنم اگر مشکل از خود کارت بود کلا تصویری بالا نمیومد،نه اینکه با درایور مشکل داشته باشه.

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط Mahyar23172
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Mahyar23172 گفته است :

یعنی کارت شما هم مشکل نرم افزاری داشت چون تشخیص ندادید گرافیک رو بردید برای تعمیر؟

دقیقا مشکل شما رو داشتم درایور گرافیک رو که حذف میکردم تصویر میداد ولی مشخصا نمیشد تو بازی رفت فقط تصویر اولیه رو میداد

با نصب گرافیک صفحه سیاه میشد 

معلوم شد مشکل از خود گرافیک هست بردم تعمیر درست شد

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط Mahyar23172
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، rezawee گفته است :

دقیقا مشکل شما رو داشتم درایور گرافیک رو که حذف میکردم تصویر میداد ولی مشخصا نمیشد تو بازی رفت فقط تصویر اولیه رو میداد

با نصب گرافیک صفحه سیاه میشد 

معلوم شد مشکل از خود گرافیک هست بردم تعمیر درست شد

من احساس میکنم شاید مشکل از ویندوز باشه.چون خود ویندوز هنگ میکنه وقتی درایور رو نصب میکنم.نه اینکه ویندوز بالا بیاد و تصویری وجود نداشته باشه.حالا ویندوز رو عوض میکنم انشالله که درست بشه. 

لینک به دیدگاه

سلام.دوستان من ویندوزم رو عوض کردم.8.1 ریختم.درایور کارت گرافیک رو نصب کردم نسخه 376.

الان این ارور رو میده.کد 43.

تو گوگل جستجو کردم مثل اینکه ارور شایعی هستش.خیلیا این مشکل رو داشتن.

بنظرتون مشکل از خوده کارته؟

photo_2016-12-31_18-57-12.jpg

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Mahyar23172 گفته است :

سلام.دوستان من ویندوزم رو عوض کردم.8.1 ریختم.درایور کارت گرافیک رو نصب کردم نسخه 376.

الان این ارور رو میده.کد 43.

تو گوگل جستجو کردم مثل اینکه ارور شایعی هستش.خیلیا این مشکل رو داشتن.

بنظرتون مشکل از خوده کارته؟

photo_2016-12-31_18-57-12.jpg

تو گوگل سرچ کن ببین راه های رفع این ارور چیه اگه نشد درستش کرد خب مطمئنا از خود کارت گرافیکه 

https://www.drivereasy.com/knowledge/fix-code-43-error-device-manager/

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز همون طور که دوستمون اشاره کردن این مشکل برمیگرده به لحیم سردی و disconnect چیپ گرافیک که میشه با دستگاه bga یا ir درستش کرد ولی تضمینی برا حالت پایدار بودن تو مدت طولانی نداره و ممکنه دومرتبه به حالت قبل برگرده یا اصلا کلا درست شه....من این کارو بارها انجام دادم و میتونم بگم تو اکثر موارد نتیجه گرفتم ولی شده بعضی وقتا که کلا تصویر اولیه هم رفته

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

من یک لبتاب لنو دارم با گرافیک 4 گیگ AMD وسط بازی بودم دیگه خواستم در بیام چند بار ALT +F4  زدم صفحه هنگ کرد و هیچ کاری نمیشد کرد کلید ها هم کار نمیکردند مجبور شدم با اون کلید روی دستگاه خاموش کنم و وقتی خاموش کردم روشنش کردم صفحه سیاه میمود و مجبور شدم از بخش safe mode وارد ویندوز شوم وقتی وارد شدم رفتم گرافیک amd رو از تو  تنظیمات  خاموش کردم و ویندوز را ری استارت کردم بدون مشکل سیستم  اجرا شد و نرمال بود خلاصه اومدم رفتم تو تنظیمات فعال کردم گرافیک رو دوباره همین طور شد و همین کار انجام دادم تا بتونم فعلا با ویندوز کار کنم ولی دستگاه از گرافیک inel الان کار میکشه میخواستم بفرماید که مشکل چی هست چطور حل میشه چقدر هزنیه داره ممنون میشم پاسخ دهید سپاس

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام من وقتی برنامه اینودیا رو نصب میکنم و میرم توبازی کامپیوترم خود به خود ریاستارت میشه کسی نمیدونه مشکلش چیه

همینکه میرم تو بازی اول یه صفحه سیاه میاد بعد صدای هنگ بازی میاد و ریاستارت میشه

بعضی موقع ها کامپیوترم اصن روشن نمیشه

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

پیش پای شما من هم الان درایور کارت گرافیک رو ریختم ولی بعدش که ریستارت کردم بالا نمیاد بعد از لوگوی ویندوز که صفحه سیاه میشه فقط اون نقطه هایس که زیر لوگوی ویندوز میچرخن هست 

نیم ساعت منتظرم ولی هنوز بالا نیومده

لطفاً راهنمایی کنید 🙏

لینک به دیدگاه

سلام خسته نباشید لطفا کسی نمیدونه مشکلو منم این مشکل دارم وقتی درایور گرافیکو نصب میکنم سیستم هنگ میکنه چنتا گرافیکم روش نصب کردم بی فایده بود بوق مادربردمم میزنه سالمه یعنی مشکل از کجاست بیسشم عوض کردم مادربردم  گیگا h61

لینک به دیدگاه

سلام

در درجه اول ویندوز 8 رو پاک کنید که کلا زباله‌است. ویندوز 10 رو نصب کنید. اگر نمی‌تونید 10 رو نصب کنید، همون ویندوز 7 رو نصب کنید.
در قدم بعدی، اگر فایل‌های درایور قبلی روی هارد باقی مونده، همشو با DDU کامل از روی سیستم حذف کنید. بعدش، درایور قدیمی‌تر کارت رو نصب کنید (مثلا 10 یا 15 نسخه قبل‌تر از آخرین نسخه موجود)

اگر مشکل همچنان پابرجا بود، به احتمال بسیار زیاد مشکل سخت‌افزاری هست.

شما مشخصات کامل سیستم و خصوصا پاور و مدت کارکرد پاور رو نگفتید. چون 780 کارت پرمصرفیه، ممکنه مشکل از سمت پاور هم باشه یا مثلا پاور به کارت آسیب رسونده باشه.

لینک به دیدگاه

پاورم گرین ۳۸۰هست هر کارتی نصب کردم فایده نداره حتی ویندوز ۱۰هم زدم ۷هم زدم

مادربرد گیگابایت h61

پاور ۳۸۰ گرین

Cpu i3 2100

Ram 8gig 

پاورم تعویض کردم ولی درست نشده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...