رفتن به مطلب

مشاوره خرید سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

قصد خرید این دو قطعه به علاوه یک مادربرد و پاور رو دارم و بودجه هم بسیار محدوده (برای استفاده گیمینگ)
RX 470 Nitro
I3-6100
مادربرد رو اشکالی نداره از ارزونترین انتخاب در حال حاضر (ASRock H110M) بگیرم؟ چون هم 1151 هست و هم ddr4 رو تا 2133 ساپورت میکنه(رم بالاتر به عنوان مثال 2400 استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟) و این رو هم بگم قصد اورکلاک و دو کارته کردن ندارم.
پاور هم یک مدل ارزون و خوب پیشنهاد با توجه به این سیستم پیشنهاد بدید.
سوال بعدی هم اینکه من مانیتور 1366x768 دارم و عاقلانه هست اینقدر برای کارت گرافیک هزینه کنم؟ (با توجه به سنگین تر شدن بازی ها در آینده و البته ممکنه در آینده یک مانیتور full HD بگیرم)
و اینکه بنظرتون این سی پی یو برای rx470 ضعیف نیست؟
با تشکر

پ.ن:مانیتور هم vga هست و کسی مبدل active خوبی میشناسه؟ خودم این رو مد نظر دارم.

ویرایش شده توسط M4ST3R
لینک به دیدگاه

درود. سی پی یو و گرافیک مناسبه و مادربرد مذکور هم مشکلی نداره.رم فرکانس بالاتر هم بندازی روی 2133 ست میشه و مشکلی ایجاد نمیکنه. پاور هم حداقل 550 وات کورسیر یا گرین بردار حدود 200 تا 250 میشه احتمالا. فقط همه اینا با مونیتور 1366 یه جورایی دور ریختن پوله. اصلا و ابدا توجیه نداره و حتما به فکر مونیتور 1920 باشید. به نظرم حتی اگه شده به جای 470 یه گرافیک ارزونتر بردارید و مونیتور رو ارتقا بدید بهتره. در کل شما سقف بودجه رو بفرمایید بهتر میشه نظر داد

لینک به دیدگاه

سقف بودجه  حدود2 تومان هست(البته رم هم تو لیست خرید هست/8گیگ). آخه میخوام یک کارتی بردارم تا چندسال راحت باشم اگه کارت ارزون تر بردارم بعدا باید حدود 1 ملیون بیشتر هزینه کنم ولی مانیتور 1080 رو بعدا میشه با 500-600 خرید.(آخه با کارت ارزونتر بعدا نمیشه رو رزولوشن 1080 فریم خوبی گرفت)

یعنی واقعا اینقدر زیاد فرق وجود داره؟

ویرایش شده توسط M4ST3R
لینک به دیدگاه

تفاوت که زیاده ولی خب اگه محدودیت بودجه باشه کاریش نمیشه کرد.در این صورت سایر قطعاتتون مناسبن و تا 2-3 سال میتونید بازیها رو با جزئیات قابل قبول بازی کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...