رفتن به مطلب

مشکل در نصب آپدیت بایوس لپ تاپ

Amirviper
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ،بنده لپ تاپم acer هستش فایل آپدیت بایوس را دارم اما بلد نیستم چجوری آپدیتش کنم راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون

لینک به دیدگاه

سلام.آموزش برای به روز رسانی بایوس لپ تاپ.
- برای اپدیت بایوس اول باید به سایت تولید کننده لپ تاپ خودتون برید و مشخصات سیستمتون رو وارد کنید تا درایورهای مربوط به رایانه شمارو براتون بیاره
- اخرین ورژن از نرم افزار بایوس رو دانلود کنید . همیشه اخرین ورژن ها کامل تر هستن و مشکلات قبلی رو ندارن ..
- بعد از دانلود و اماده شدن برای اپگرید باید اول لپ تاپ خودتون رو اماده کنید

1- یادتون باشه همیشه اینجور وقتا آنتی ویروس خودتون رو غیرفعال کنید چون اگر درحین اپگرید یکدون از فایلها رو انتی ویروس بلوک کنه عمل اپگرید بایوس نا موفق میشه و کامپیوتر شما دیگه روشن نمیشه.
2- باطری رو درحال فول شارژ قرار بدید و برق شهر رو هم وصل کنید . (معمولا خوده سیستم قبلش میگه برق مستقیم و وصل کنید)

3- تمام نرم افزارها و برنامه هایی که درحال اجرا هستند رو ببندید (مدیا پلیر و ... )
حالا فایل مربوطه که دانلود کردید رو اجرا کنید . اولش بهتون میگه که ایا مطمعن هستید ازین کار ؟ که شما اوکی رو میزنید و سیستم به صورت خودکار این عمل اپگرید رو انجام میده .
بعد از اپگرید موفق امیز سیستم توی ستاپ سیستم هم ورژن جدید ثبت میشه .

نکات :

اپگرید رو تا زمانی که مجبور نیستید انجام ندید .
اگر درهنگام این عمل سیستم قفل کرد کمی صبر کنید و سریع اقدام به ری ست سیستم نکنید .
اگر سیستم درهنگام اپگرید دچار مشکل بشه ، دیگه روشن نخواهد شد . برای تعمیرش باید به نمایندگی یا تعمیرگاه معتبر ببرید.تعمیرشم به این صورت هست که آی سی مربوط به بایوس رو تعویض میکنن (دربعضی از مدلها با استفاده از پروگرامر اقدام به فلش بایوس قبلی میکنن )
اگه به مشکل برخوردید الکی سیستم رو باز نکنید و به فکر باز کردن باطری روی مادربرد رو دربیاریدو دوباره جا بزنید . در لپ تاپ بایوس از اون باطری قدرت نمیگیره و چیزی درست نمیشه و فقط ممکنه باعث اسیب دیدن برد اصلی و بیشتر شدن خسارت بشید. مخصوصا اگه دستتون به فلت ال سی دی بخوره که الکتریسیته ساکن بدن میتونه خیلی خسارت بزنه به سیستمتون !
لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر ، اگر میشه یکی از دوستان هم طریقه آپدیت بایوس کارت 290اکس رو به بایوس مود شده 390ایکس برای 290ایکس رو به من یاد بده ، ممنون

لینک به دیدگاه

دانیال جان این پست رو یه نگا بکن انشا الله حل بشه

میدونم مال انویدیاست یه سری بزن شاید کلا پشیمون شدی از اپدیت

ویرایش شده توسط .:PazyryK:.
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، .:PazyryK:. گفته است :

دانیال جان این پست رو یه نگا بکن انشا الله حل بشه

میدونم مال انویدیاست یه سری بزن شاید کلا پشیمون شدی از اپدیت?

اکی تنکس (مام شاخ شدیم دیگه !)

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، .:PazyryK:. گفته است :

خواهش میکنم وظیفس

دوست من ممنونم از کمکت ولی برای آپدیت بایوس باید کلید f2,را زدن در حین روشن شدن و از روی فلش مموری آپدیت کرد من این کارو‌ میکنم ولی هرچی کلید اینتر میزنم واکنشی نشون نمیده

ویرایش شده توسط Amirviper
توضیحات کامل تر
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...