رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیکی سالم تا600 هزارتومن(ASUS GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5خریداری شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 1395/10/27, 18:22:10، persian led گفته است :

این اقا  5روز منو سرکار گذاشت تا با واسطه لیون هماهنگ کردم کنسل کرد  زیاد روش حساب نکنید

در کل 2 روز هم نشد میگی 5 روز ؟؟!!!؟؟

شما روز قبلش با من تماس گرفتید و قرار شد تا شب از واسطه لیون استفاده کنیم و من مشکلی برام پیش امد و توی بیمارستان بودم

متاسفم که هنوز آدم های بی وجدان وجود دارن که اعتبار آدمو اینجور خراب میکنن. از همون پشت تلفن هم معلوم بود آدم بی ادب و بد دهنی هستید.

واقعا متاسفم براتون

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، tfarzadt گفته است :

در کل 2 روز هم نشد میگی 5 روز ؟؟!!!؟؟

شما روز قبلش با من تماس گرفتید و قرار شد تا شب از واسطه لیون استفاده کنیم و من مشکلی برام پیش امد و توی بیمارستان بودم

متاسفم که هنوز آدم های بی وجدان وجود دارن که اعتبار آدمو اینجور خراب میکنن. از همون پشت تلفن هم معلوم بود آدم بی ادب و بد دهنی هستید.

واقعا متاسفم براتون

یک هفته گفتی میفروشم بعد گفتی نمیفروشم   الانشم فروشنده نیستی معلوم نیست دنبال چی هستی  کجا بی ادبی کردم     شماهم ادم بدقول و زیرحرف زنی هستی

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، persian led گفته است :

یک هفته گفتی میفروشم بعد گفتی نمیفروشم   الانشم فروشنده نیستی معلوم نیست دنبال چی هستی  کجا بی ادبی کردم     شماهم ادم بدقول و زیرحرف زنی هستی

اون اولی که  شما پیام دادی، کارت داشت خارج از انجمن فروش میرفت که طرف پشیمون شد و من بعدش به شما پیام دادم. 21 دی من به شما پیام دادم که میفروشم و شما 25 دی جواب دادی و گفتی  "من سر یه کاری بودم نتونستم جواب بدم" 26 دی قرار شد از واسطه لیون استفاده کنیم و 27 دی پیام دادم که "مشکل بزرگی برام پیش امده و فعلا منصرف شدم"

یعنی از زمانی که شما جواب پیام من رو دادید تا زمانی که من گفتم منصرف شدم 48 ساعت شد.

چرا به دروغ میای میگی 5 روزه منو سرکار گذاشته؟؟؟ شما بعد از 4 روز جواب پیغام منو دادی به من میگی 5 روزه سر کار گذاشتمت؟

الانشم فروشنده هستم ولی نه به ادم بی سرو پایی مثل شما

ویرایش شده توسط tfarzadt
لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، tfarzadt گفته است :

اون اولی که  شما پیام دادی، کارت داشت خارج از انجمن فروش میرفت که طرف پشیمون شد و من بعدش به شما پیام دادم. 21 دی من به شما پیام دادم که میفروشم و شما 25 دی جواب دادی و گفتی  "من سر یه کاری بودم نتونستم جواب بدم" 26 دی قرار شد از واسطه لیون استفاده کنیم و 27 دی پیام دادم که "مشکل بزرگی برام پیش امده و فعلا منصرف شدم"

یعنی از زمانی که شما جواب پیام من رو دادید تا زمانی که من گفتم منصرف شدم 48 ساعت شد.

چرا به دروغ میای میگی 5 روزه منو سرکار گذاشته؟؟؟ شما بعد از 4 روز جواب پیغام منو دادی به من میگی 5 روزه سر کار گذاشتمت؟

الانشم فروشنده هستم ولی نه به ادم بی سرو پایی مثل شما

برادران حوصله کنید ... اینجور مسائل پیش میاد

لینک به دیدگاه

دوستان یک عدد گرافیک ASUS GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5 بیرون از تاپیک خریداری شد ... با تشکر از تمام دوستانی که گراف پیشنهاد داده بودن

ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...