رفتن به مطلب

خریدار گرافیک GTX 1060 یا AMD RX 480

agent13
 اشتراک گذاری

برای خرید کدامیک از کارت گرافیک های زیر را پیشنهاد میکنید؟  

17 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برای خرید کدامیک از کارت گرافیک های زیر را پیشنهاد میکنید؟

• AMD RADEON RX 480
    • NVIDIA GEFORCE GTX 1060

Recommended Posts

600.png

8qr9_file-57f786e2424ac9ee32.jpg

این پست هم درخواست راهنمایی هست هم درخواست خرید پس لطفا در نظرسنجی شرکت کنید.از راهنماییتون سپاسگزارم.

یک عدد کارت گرافیک nvidia gtx 1060 یا amd rx 480 خریدارم. از لحاظ فنی و ظاهری کاملا سالم باشه حداقل یکسال از گارانتیش باقی مونده باشه و جعبه هم داشته باشه. و هرگز باز یا تعمیر نشده باشه. برام مهم نیست 1060 سه گیگ باشه یا 6 گیگ و 480 چهار گیگ باشه یا 8. برندش هم زیاد مهم نیست فقط خیلی گمنام نباشه. قیمت اگر همه این شرایط رو داشته باشه تا سقف 850.(اگر مدل 6 گیگ 1060 باشه شاید بودجم کمی بیشتر بشه)  مهلت تست هم به اندازه کافی. پیشنهاد: پیام خصوصی

ویرایش شده توسط agent13
لینک به دیدگاه

سلام اخوی ، ببخشید ولی rx 480 یا حتی 1060 ، قیمتشون شروعش با 1200 هست ، چطور می خواهید کارتی که برند معتبر باشه ، گارانتی داشته باشه ، جعبه داشته باشه ،و...... 850 تومن بشه؟

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز شما خودت ۹۵۰ دو گیگ رو گذاشته  بودی ۶۵۰ چطور انتظار داری ۱۰۶۰ و ۴۸۰ که بیش از ۲.۵ برابر قدرت و حافظه دارن بشه ۸۵۰

یکم انصاف خوبه اخوی ۴۷۰ رو هم نمیدن ۸۵۰

فروش ۹۵۰

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

سلام اخوی ، ببخشید ولی rx 480 یا حتی 1060 ، قیمتشون شروعش با 1200 هست ، چطور می خواهید کارتی که برند معتبر باشه ، گارانتی داشته باشه ، جعبه داشته باشه ،و...... 850 تومن بشه؟

http://meghdadit.com/Product/46781?utm_source=emalls&utm_medium=meghdad-ads&utm_campaign=meghdad-ads

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، blooder گفته است :

سلام 

دوست عزیز شما خودت ۹۵۰ دو گیگ رو گذاشته  بودی ۶۵۰ چطور انتظار داری ۱۰۶۰ و ۴۸۰ که بیش از ۲.۵ برابر قدرت و حافظه دارن بشه ۸۵۰

یکم انصاف خوبه اخوی ۴۷۰ رو هم نمیدن ۸۵۰

فروش ۹۵۰

950 رو که 600 تومن فروختم. اگر بخوام بیشتر از 850 هزینه کنم میتونم این رو آکش رو  بخرم و دیگه نیازی به دسته دو ندارم:

http://meghdadit.com/Product/46781?utm_source=emalls&utm_medium=meghdad-ads&utm_campaign=meghdad-ads

لینک به دیدگاه

این کارت هایی که شما میخوای هیچکدوم زیر 900 اصلا گیر نمیاد 480 که زیر 950 واسه 4 گیگش اصلا نگرد واسه 8 گیگ هم زیر 1050 نیست 

1060 هم که 6 گیگش زیر 1100 نمیدن 3 گیگش هم من خودم دست 2 خریدم 970 تومن 

اینا همه کارت های روز دنیا و توی بورسن اون 15 درصد و 20 درصد و... واسشون صادق نیست چون همه زیر 2-3 ماه کارکردن بعضا در حد روز و هفته فروشنده نمیاد با این همه ضرر بفروشه واسه کارت درحد نو 

پیشنهاد من اینه یا بودجتونو زیاد کنید یا دنبال 470 بگردین نسخه 4 گیگش بین 870-900 میتونین گیر بیارین دسته 2 درحد 

یه 290x هم توی فروم آگهی شده که از نظر قدرت با 480 تقریبا یکیه فقط پر مصرفه اون به بودجتون میخوره 

لینک به دیدگاه

تنها پیشنهادی که دارم از Sapphire دوری کن دوست عزیز...

290 و کارتای پرمصرفم دیگه عمرشونو کردن دست دومشون اصلا توصیه نمیشه.

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/29, 10:12:10، agent13 گفته است :

950 رو که 600 تومن فروختم. اگر بخوام بیشتر از 850 هزینه کنم میتونم این رو آکش رو  بخرم و دیگه نیازی به دسته دو ندارم:

حرف حق حق حق 

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/29, 13:00:12، hrp32 گفته است :

تنها پیشنهادی که دارم از Sapphire دوری کن دوست عزیز...

290 و کارتای پرمصرفم دیگه عمرشونو کردن دست دومشون اصلا توصیه نمیشه.

شدیدا موافق هستم از سافایر دوری کن عجیب 

نه قیافه نه طراحی البته ببخشید هااااااااااااا کاری به پرفورمنس ندارم  نه ظاهری نه باطنی  توپ تو خالی 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، KR Modir گفته است :

شدیدا موافق هستم از سافایر دوری کن عجیب 

نه قیافه نه طراحی البته ببخشید هااااااااااااا کاری به پرفورمنس ندارم  نه ظاهری نه باطنی  توپ تو خالی 

حالا از ظاهرش میشه گذشت ولی مشکلات و خرابی زیاد داره Sapphire.

آمار خرابیشو تو همین انجمن فقط اونم همین یکی دو ماه اخیر رو سرچ کنید متوجه میشید.

دوبارم به من ضرر زد.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...