رفتن به مطلب

انتقادات و پیشنهادات درباره MSI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 4 دقیقه قبل، aramnazdari گفته است :

سیستم قبلیم هم مادربرد Z97 GAMING 5 و هم گرافیک 1070 GAMING X یه کاری باهام کرد عمرا دیگه سمت برند دیگه ای برم. کیفیت و خنکی و بی صدا بودن MSI رو تو برند دیگه ای ندیدم همزمان. از همه مهمتر تو گرافیک هاش خبری از Coil whine آزار دهنده ای که خصوصا تو کارت های گیگا دیده میشه نیست

سلام دوست عزیز 

ممنون  از نظر دلگرم کننده شما

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

منم دوست دارم توی کارت گرافیک ها و مادربرد ها تخفیف بدین توی یک مدت که منم برای اولین بار از این برند استفاده کنم^_^

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، pc gamer69 گفته است :

منم دوست دارم توی کارت گرافیک ها و مادربرد ها تخفیف بدین توی یک مدت که منم برای اولین بار از این برند استفاده کنم^_^

سلام دوست عزیز 

با ما همراه باشید و منتظر  پیشنهاد های ویژه  از MSI در ایران باشید . 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، رسا گفته است :

همه چی ارومه ما چقدر خوشحالیم ...کارت 140 دلاری که هیچ اینده ای نداره 880 قیمت گذاشتین تازه این مدل ساده تک فنش هست 920 هم رو برد مینی قیمت گذاشتین و.... همه چی ارومه ما چقدر خوشحالیم

سلام دوست عزیز 

کدوم کارت    منظور شما هست . 

با تشکر

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

بعد از یه سال پس انداز دیروز تونستم یه کارت گرافیک بگیرم اونم نه گرافیکی که میخواستم . مرگ بر من واقعا

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، رسا گفته است :

همون کارتی که تو کوچه علی چپه

سلام  مجدد 

متوجه منظورتون نشدم . مدل کارت را نگفتید .قیمت ها تمام شده برای مصرف کننده فقط با تبدیل دلاری بدست نمیاد . هزینه های گمرکی و هزینه های حمل ونقل و .... هم در قیمت محصولات در ایران موثر هست .ما هم در تلاش هستیم  بهترین خدمات و قیمت را در اختیار کاربران محترم در ایران ارائه کنیم . یکی از این موارد  پیشنهادی ویژه و همچنین  اهدا جوایز هنگام خرید قطعات هست . 

با تشکر 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، رسا گفته است :

از مادربرد920تومنی چیزی نپرسیدین حتی به روی خودتون نیاوردین ولی از کارت سوال کردین.. قیمت منصفانه برا یک کارت 140 دلاری حدود 700 تومن هست نه 880 تومن.. ام اس ای رو از زمانیکه بایوس میترکوند و رایان بدر وارد کننده وگارانتیش بود میشناسم فقط سیستم کولینگش عالیه بعقیه در سطح 70 تا 75 درصدی کیفیت داره و بردهای نسبتا خالی میزنه و شما که 920 تومن رو برد مینی قیمت میزارین.. درود برشرفتون

سلام مجدد 

ابتدا درباره کارت گرافیک نظرتون را نوشتید .ولی  هنوز اعلام نکردید کدام مدل مد نظرتون بود .اگر قرار بود با این فرمول بدون هزینه جانبی  واردات داشت به ایران . قیمت پوشاک - لوازم صنعتی - ماشین آلات و .. هم باید اینطوری حساب میشد .من به شخصه به عنوان مصرف کننده قطعه ای یا اجناسی را نمی شناسم که با این فرمول شما در ایران قیمت گذاری شده باشد .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/05, 04:37:40، رسا گفته است :

از مادربرد920تومنی چیزی نپرسیدین حتی به روی خودتون نیاوردین ولی از کارت سوال کردین.. قیمت منصفانه برا یک کارت 140 دلاری حدود 700 تومن هست نه 880 تومن.. ام اس ای رو از زمانیکه بایوس میترکوند و رایان بدر وارد کننده وگارانتیش بود میشناسم فقط سیستم کولینگش عالیه بعقیه در سطح 70 تا 75 درصدی کیفیت داره و بردهای نسبتا خالی میزنه و شما که 920 تومن رو برد مینی قیمت میزارین.. درود برشرفتون

تو چرا فقط قیمت میدی مدل مادربرد و کارت گرافیک  و بگو

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک از این برند داشتم. خنک و بی صدا. فقط قاب روی کولر چنان زشتش کرده بود که نگو کلا تغییرات اعمال شد روش

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، رسا گفته است :

صحیح .. پس فرمول قیمت منصفانه نمیشناسید؟؟؟ خوب شد حداقل اعتراف کردید...

سلام 

من فقط به شما گفتم  با تبدیل دلار به ریال قیمت تمام شده  یک   محصول بدست نمیاد . من هنوز منتظر اعلام مدل از سمت شما هستم . 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Trevor گفته است :

کارت گرافیک از این برند داشتم. خنک و بی صدا. فقط قاب روی کولر چنان زشتش کرده بود که نگو کلا تغییرات اعمال شد روش

سلام  

تشکر از شما بابت  حضور در تاپیک انتقادات و پیشنهادات .

لینک به دیدگاه

با عرض سلام 

خوشحالم که MSI  هم پشتیبانی رسمی در ایران و به خصوص در لیون دارد

بزرگوار  اگر بنده چند قطعه مثل مادربورد و کارت  MSI  از خارج کشور تهیه کنم و اینجا مشکلی براش پیش بیاد شما خدماتی برای این قطعات انجام میدهید ؟ اگر گارانتی خارج کشور باشد خدمات به چه صورت است ؟

تشکر بابت حضور برند MSI

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، m343 گفته است :

با عرض سلام 

خوشحالم که MSI  هم پشتیبانی رسمی در ایران و به خصوص در لیون دارد

بزرگوار  اگر بنده چند قطعه مثل مادربورد و کارت  MSI  از خارج کشور تهیه کنم و اینجا مشکلی براش پیش بیاد شما خدماتی برای این قطعات انجام میدهید ؟ اگر گارانتی خارج کشور باشد خدمات به چه صورت است ؟

تشکر بابت حضور برند MSI

سلام دوست عزیز 

فقط محصولاتی که در ایران تهیه میشود با گارانتی های شناخته شده ما مانند گرین -ماندگار و ایستا شامل گارانتی میشه . 

با تشکر 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

فقط محصولاتی که در ایران تهیه میشود با گارانتی های شناخته شده ما مانند گرین -ماندگار و ایستا شامل گارانتی میشه . 

با تشکر 

پس در مرحله بعد اگر خریدار از خارج کشور تهیه کرده باشد و گارانتی نداشته باشد شما خدماتی به این خریدار میدهید ؟  منظور تعمیر و رفع عیب میباشد

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، m343 گفته است :

پس در مرحله بعد اگر خریدار از خارج کشور تهیه کرده باشد و گارانتی نداشته باشد شما خدماتی به این خریدار میدهید ؟  منظور تعمیر و رفع عیب میباشد

سرویس از طریق گارانتی های ما فقط  برای محصولاتی انجام میشه  که در ایران با  گارانتی هایی که نام بردیم تهیه شده است . 

با تشکر 

لینک به دیدگاه

خدمات و پشتیبانی عالیه...جنس قطعاتم ک دیگ نیاز ب تعریف نداره. در کل محشره

Sent from my LG-H540 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در مورد نوت‌بوک‌ها اطلاع‌رسانی می‌تونید داشته باشید، این‌که دو مدل جدیدی که وارد شده‌اند پنلشون IPS هست یا نه؟

MSI GE62VR 7RD  و Prestige Pe60 7RD

گارانتی ماتریس مورد تأیید شما نیست؟ چون در اون فهرستی که اعلام کردید نبود.

ویرایش شده توسط Artaxshir
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Artaxshir گفته است :

در مورد نوت‌بوک‌ها اطلاع‌رسانی می‌تونید داشته باشید، این‌که دو مدل جدیدی که وارد شده‌اند پنلشون IPS هست یا نه؟

MSI GE62VR 7RD  و Prestige Pe60 7RD

گارانتی ماتریس مورد تأیید شما نیست؟ چون در اون فهرستی که اعلام کردید نبود.

سلام 

فقط قطعات  PC  در پشتیبانی اینجا پاسخ داده میشه . در مورد لپتاپ فعلا  گارانتی ماتریکس مشغول است . ولی  قطعات PC با گارانتی های جدید تهیه  تهیه کنید . 

با تشکر 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mehdi1502 گفته است :

خدمات و پشتیبانی عالیه...جنس قطعاتم ک دیگ نیاز ب تعریف نداره. در کل محشره

Sent from my LG-H540 using Tapatalk

سلام دوست عزیز 

تشکر از شما بابت نظرات دلگرم کننده شما 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام ، کمتر از یه هفته هستش که کارت msi rx480 gaming خریدم اما 2 بار تصویر به صورت سبز برفکی دراومد و خود به خود فیکس شد یه بار در حالت بازی یه بار در حال وبگردی ، مشکل از کابل نیست چون تا یه هفته پیش با همین کابل به مدت 2 سال کارکردم مشکلی نداشت ، مشکل بعدی اینه که با نرم افزار MSI Gaming APP در حالت oc میزارم که بعد مدتی حدود 1 تا 3 دقیقه ، بازی یا 3dmark هنگ میکنه و کارت به حالت دیفالت برگشت داده میشه ، ویندوز تعویض شده ، گرافیک با درایور سی دی و آخرین درایور هم تست شده ، گرافیک در اسلات دوم برد تست شده ، با خروجی دوم hdmi هم تست شده ، اما مشکل پا برجاست

از قسمت oc که هنگ میکنه با نرم افزار 3dmarkو بازی اویل 7 فیلمی تهیه کردم که این فیلم 3dmark هستش اگه فیلم بازی هم نیاز بود آپلود میکنم

فیلم 3dmark در حال آپلوده

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام ، کمتر از یه هفته هستش که کارت msi rx480 gaming خریدم اما 2 بار تصویر به صورت سبز برفکی دراومد و خود به خود فیکس شد یه بار در حالت بازی یه بار در حال وبگردی ، مشکل از کابل نیست چون تا یه هفته پیش با همین کابل به مدت 2 سال کارکردم مشکلی نداشت ، مشکل بعدی اینه که با نرم افزار MSI Gaming APP در حالت oc میزارم که بعد مدتی حدود 1 تا 3 دقیقه ، بازی یا 3dmark هنگ میکنه و کارت به حالت دیفالت برگشت داده میشه ، ویندوز تعویض شده ، گرافیک با درایور سی دی و آخرین درایور هم تست شده ، گرافیک در اسلات دوم برد تست شده ، با خروجی دوم hdmi هم تست شده ، اما مشکل پا برجاست

از قسمت oc که هنگ میکنه با نرم افزار 3dmarkو بازی اویل 7 فیلمی تهیه کردم که این فیلم 3dmark هستش اگه فیلم بازی هم نیاز بود آپلود میکنم

فیلم 3dmark در حال آپلوده

سلام دوست عزیز 

دو کار انجام بدید و نتیجه را اعلام کنید :

1-حذف برنامه GAMING APP 

2- حذف درایور کارت گرافیک با DDU 

3-دانلود و نصب آخرین  درایور از سایت سازنده 

اگر باز مشکل  ادامه داشت  . با  پاور دیگر   امتحان   و جواب را اعلام کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

دو کار انجام بدید و نتیجه را اعلام کنید :

1-حذف برنامه GAMING APP 

2- حذف درایور کارت گرافیک با DDU 

3-دانلود و نصب آخرین  درایور از سایت سازنده 

اگر باز مشکل  ادامه داشت  . با  پاور دیگر   امتحان   و جواب را اعلام کنید .

برنامه msi gamig app پاک کردم و فرکانس حالت اوسی برنامه رو دستی وارد کردم اما بازم هنگ میکنه

ویندوز امروز عوض کردم و آخرین درایور نصب کردم ، پاور دیگه دم دست نیست ، مدل پاورم green 600hp هستش که از پاور پیشنهادی بیشتره و بازم سبز برفکی در حالت وبگردی توجیح نمیکنه چون تو حالت ide مصرفی نداره که نکشه

بعضی از دوستان با تجربه قبلی میگن مشکل از چیپ مموری هستش ، چون تو این یه هفته هم در تاپیک هم در پیام خصوصی هر راه حلی به ذهنم رسید یا دوستان پیشنهاد دادن انجام دادم ، اگه فقط مشکل oc بود انتظار میرفت مشکل از پاور باشه اما در حالت ide ، تصویر سبز برفکی میشه ایراد از پاور نمیتونه باشه مورد کابل و ویندوز حل شده و فقط میمونه خود کارت

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

برنامه msi gamig app پاک کردم و فرکانس حالت اوسی برنامه رو دستی وارد کردم اما بازم هنگ میکنه

ویندوز امروز عوض کردم و آخرین درایور نصب کردم ، پاور دیگه دم دست نیست ، مدل پاورم green 600hp هستش که از پاور پیشنهادی بیشتره و بازم سبز برفکی در حالت وبگردی توجیح نمیکنه چون تو حالت ide مصرفی نداره که نکشه

بعضی از دوستان با تجربه قبلی میگن مشکل از چیپ مموری هستش ، چون تو این یه هفته هم در تاپیک هم در پیام خصوصی هر راه حلی به ذهنم رسید یا دوستان پیشنهاد دادن انجام دادم ، اگه فقط مشکل oc بود انتظار میرفت مشکل از پاور باشه اما در حالت ide ، تصویر سبز برفکی میشه ایراد از پاور نمیتونه باشه مورد کابل و ویندوز حل شده و فقط میمونه خود کارت

توصیه میکنم  حتما با یک  پاور دیگر تست شود . اگر باز مشکل باقی بود . برای گارانتی اقدام کنید .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، MSI Support گفته است :

توصیه میکنم  حتما با یک  پاور دیگر تست شود . اگر باز مشکل باقی بود . برای گارانتی اقدام کنید .

با تشکر 

گارانتی گرین در تبریز ، پاساژ ابریشم طبقه زیرزمین مورد تایید شما هستش ؟ یا باید بفرستم تهران ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

گارانتی گرین در تبریز ، پاساژ ابریشم طبقه زیرزمین مورد تایید شما هستش ؟ یا باید بفرستم تهران ؟

دوست عزیز  بهتره برای این موضوع با شرکت گرین تماس بگیرید . اگر اعلام کردند به تهران ارسال کنید همان کار را انجام بدید . 

با تشکر 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...