رفتن به مطلب

ما هنوز اندر خم 128 كيلو بيتيم!


 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مسئولين امر بايد بپذيرند كه مشكل از كاربران نيست و با فيلترينگ هم نمي‌توان جلوي استفاده‌هاي ناصحيح را گرفت. يك كاربر اينترنت، هنگامي كه فضاي اطلاعاتي خوب و مؤثري در اختيار داشته باشد، ديگر سراغ راه‌هاي خلاف نمي‌رود؛ ولي آيا ما چنين فضايي را براي كاربران ايجاد كرده‌ايم كه از آنها بخواهيم «تنها بايد در سايت‌هايي كه من مي‌گويم بروي»؟

ما هنوز اندر خم 128 كيلو بيتيم!

عميد نمازيخواه

در شرايط فعلي، اگر روزنامه‌نگاري بخواهد از خجالت مسئولين محترم امور اينترنتي ايران درآيد، احتمالا يكي از سخت‌ترين كارها خواهد بود؛ البته اگر دروغ گفتن برايش سخت باشد. ما هم در ماه‌هاي اخير هر چه نوشته‌ايم، انتقادي بوده و البته چاره‌اي جز اين هم نداشته‌ايم. از چه تعريف كنيم؟ از سرعت اينترنت، از قيمت اينترنت، از فيلترينگ اينترنت، از دولتي بودن اينترنت، از وضعيت نابسامان ISPها، از نارضايتي‌هاي ISPها، از سخنان گهربار مسئولان امر (مثل اين‌كه مي‌گويند همين سرعت هم براي كاربران ايراني زياد است و يا اينترنت يك بازيچه براي ايرانيان است و ....)، از كمياب بودن اينترنت پرسرعت، از قطعي‌هاي مكررش و هكذا؟! شما باشيد و مثلا اين خبر را ببينيد، چه مي‌كنيد؟

«يك شركت ارائه دهنده اينترنت (ISP) در مالزي اعلام كرد كه به كاربران خود پهناي باند با خطوط پرسرعت ٢٢٤ مگابيت بر ثانيه را تنها با قيمت 58 دلار در ماه عرضه مي‌كند.» سرعت بالا يا قيمت پايين؛ هر دوي آنها براي من و شما مثل يك روياست. شخصا ياد شعر آن شاعر بزرگوار افتادم كه مي‌گويد اهل كاشانم من، روزگارم بد نيست، تكه ناني دارم... و شايد در وصف يك كاربر اينترنتي در ايران (مثل من) بتوان چنين گفت كه: اهل ايرانم من، اينترنتم بد نيست، تكه پهناي باندي دارم، خرده درآمدي، سر سوزن ADSLاي، وزارت ICTاي بهتر از برگ درخت، كاربراني بهتر از آب روان. بگذريم و به جاي خيال‌پردازي‌ها به مستندات بپردازيم.

مهم‌ترين نكته اين خبر براي ما ايرانيان، همان قيمت است. باور مي‌كنيد كه قيمت اينترنت پرسرعت ايران حداقل 16 هزار برابر اينترنت پر‌سرعت مالزي است؟ نكته دوم هم سرعت است. نسبت سرعت اينترنت پرسرعت مالزي به ايران 1792 برابر است. البته خيلي ناراحت نباشيد و دلتان براي خودتان نسوزد، زيرا در اين مورد قوانيني وضع شده تا خود را با كشورهاي ديگر مقايسه نكنيد.

حتماً تمامي كاربران گرامي اينترنت مي‌دانند كه قانون محدوديت سرعت اينترنت (كه در نوع خود از عجايب خلقت است) به كاربران تنها اجازه بهره‌مندي 128 كيلوبيتي مي‌دهد (البته در ايران با سرعت‌هاي بالاتر هم ارائه مي‌شود، فقط بايد براي گرفتنش يك شركت ثبت كنيد!) اثبات اين رقم‌ها، محاسبه خيلي سختي نمي‌خواهد و با يك ضرب و تقسيم ساده موضوع روشن مي‌شود.

سرعت اينترنت پرسرعت مالزي: ٢٢٤ مگابيت ضرب در ١٠٢٤ كيلوبيت= ٢٢٩٣٧٦ كيلو بيت

سرعت اينترنت پرسرعت ايران: ١٢٨ كيلوبيت

نسبت اينترنت پرسرعت مالزي به ايران: ١٧٩٢ برابر

قيمت اينترنت پرسرعت ايران: هر ١٢٨ كيلوبيت در ثانيه به‌طور متوسط ١٥٠٠٠ تومان

قيمت اينترنت پرسرعت مالزي: هر ٢٢٩٣٧٦ كيلوبيت در ثانيه معادل ١٥٠٠ تومان

مقايسه قيمت اينترنت پرسرعت مالزي نسبت به ايران: حدود ٩ ريال در هر ١٢٨ كيلوبيت در ثانيه به اين ترتيب مي‌توان نتيجه گرفت كه قيمت اينترنت پرسرعت ايران حداقل ١٦ هزار برابر اينترنت پرسرعت مالزي است!

اين از سرعت و قيمت اينترنت. حالا مي‌رسيم به بحث شيرين فيلترينگ. موضوع فيلترينگ در كشورهاي ديگر هم وجود دارد و ما تنها كشوري نيستيم كه با عزم راسخ و با هزينه‌هايي جالب فيلترينگ را ادامه مي‌دهيم. هر فناوري كه ابداع مي‌شود فرهنگ و ادب خود را دارد، ولي اين موضوع مهم است كه اين فرهنگ و ادب از كجا مي‌آيد. مسلماً كاربران اين فناوري هستند كه فرهنگش را مي‌سازند و حتي به يكديگر مي‌آموزند. در اين مورد و در مقوله‌هايي مانند اين، بارها و بارها ديده‌ايم كه يك نهاد اجرايي نمي‌تواند سمت و سوي چگونگي استفاده كاربران را مشخص كند و آنها را به سوي هدف مشخصي سوق دهد. اگر هم تأثير‌گذار باشد، بسيار اندك است و بهترين روش، ايجاد راه‌هاي استفاده صحيح و صواب است، نه تنها مقابله با راه‌هاي بد.

حرف‌هاي استاد كاوه‌راد (صاحب كرسي تحقيقاتي در دانشگاه پنسيلوانيا با عنوان پروفسور در زمينه مخابرات و همچنين برنده جايزه IEEE براي نوآوري در سرعت انتقال داده‌ها كه چند ماه قبل در همين صفحه با او مصاحبه مفصلي داشتيم) را به ياد مي‌آورم كه مي‌گفت: «خداوند اين قدرت را داشت كه به شيطان اجازه فعاليت ندهد، ولي داد و به ما هم قدرت انتخاب را داد. كتاب هم برايمان فرستاد، راه و چاه را هم به ما نشان داد كه خودمان انتخاب كنيم و اصلاً يكي از وجوه تمايز انسان و حيوان همين قدرت انتخاب است. در واقع خدا اين لطف را به ما عطا كرد كه خودمان انتخاب كنيم نه اينكه به ما مسائل را ديكته و اجبار كنند.

از طرف ديگر در هر فناوري فوايد و نواقصي وجود دارد مانند وسايلي كه فايل‌هاي تصويري را نشان مي‌دهند. شما هم مي‌توانيد چيزهاي بد با آن ببينيد و هم خوب. در واقع از هر فناوري مي‌توان هم استفاده سوء داشت و هم صحيح و ممكن است تعدادي سوءاستفاده‌گر در اين ميان باشند. اگر قرار باشد كه به خاطر سوءاستفاده‌كنندگان جلوي فناوري را بگيريم، ظلم بزرگي به نسل‌هاي كنوني و آيندگان مي‌كنيم زيرا آن تعدادي كه استفاده صحيح از فناوري دارند در حال رشد و نوآوري هستند و در صورت محدوديت، جلوي آن استعدادها را گرفته‌ايم.

اين مسئله ظلم بزرگ‌تري نسبت به محدوديت سوءاستفاده‌كنندگان است. كسي كه بخواهد راه كج برود، راهش را پيدا مي‌كند و نمي‌توان با اين محدوديت‌ها جلويش را گرفت. مردم بايد آموزش صحيح ببينند.» بارها براي همه ما اين مشكل به وجود آمده كه در جست‌وجوهاي اينترنتي، هنگامي كه به‌دنبال كليد واژه‌اي، مانند ميزان ضريب نفوذ كاربران اينترنتي دنيا (به انگليسي) مي‌گرديم، پيغام معروف فيلترينگ را مي‌بينيم كه نوشته است: دسترسي به اين سايت امكانپذير نمي‌باشد (البته «نمي‌باشد» در صنف ما خبرنگاران غلط مي‌باشد!) و اين نشان دهنده نظارت و اجراي اشتباه فيلترينگ است.

مسئولين امر بايد بپذيرند كه مشكل از كاربران نيست و با فيلترينگ هم نمي‌توان جلوي استفاده‌هاي ناصحيح را گرفت. يك كاربر اينترنت، هنگامي كه فضاي اطلاعاتي خوب و مؤثري در اختيار داشته باشد، ديگر سراغ راه‌هاي خلاف نمي‌رود؛ ولي آيا ما چنين فضايي را براي كاربران ايجاد كرده‌ايم كه از آنها بخواهيم «تنها بايد در سايت‌هايي كه من مي‌گويم بروي»؟

خلاصه، اين قصه سر دراز دارد و اگر بخواهيم از ديگر مصايبش مانند مشكلات ISPها و دولتي بودن عرضه اينترنت و... صحبت كنيم، احتياج به نوشتن چند جلد كتاب است. فقط مي‌توانيم بگوييم: هفت شهر سايبر را مالزي هم گشت/ ما هنوز اندر خم 128 كيلو بيتيم!

منبع : www.tarashe.com

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 2 سال بعد...

اخبار خوشحال کننده در چند وقت اخیر منتشر می شود که نشان می دهد کم کم با قانون 128 کیلوبیت خداحافطی می کنیم.

چند تا ازاین خبرها در پستهای بعدی منتشر می کنم.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

گزارش خبری مهر / تصمیمات مجلس برای رفع محدودیت سرعت اینترنت/ توافق با وزیر ارتباطات;) logo.jpg

مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس از رفع محدودیت سرعت اینترنت و ساماندهی وضعیت آن خبر داد و گفت: این موضوع تا دو هفته آینده در صحن علنی مجلس مطرح می شود که در این راستا نمایندگان مجلس توافقاتی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند. به گزارش خبرنگار مهر، اواخر سال 86 براساس بخشنامه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ارائه اینترنت پرسرعت به ‌تمام کاربران کشور با محدودیت مواجه شد. مطابق با این بخشنامه، ارائه اینترنت پرسرعت با ظرفیت بیش از ‪128 کیلو بیت بر ثانیه به تمام کاربران خانگی ممنوع اعلام شد که این مصوبه کماکان اجرا می شود.

علی اصغر یوسف نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به عنوان کمیسیون تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور و برابر با پیشنهاد کمیسیون تلفیق مجلس، اقدام به پیگیری وضعیت اینترنت در کشور کرده است گفت: کمیسیون لایحه ای را در مورد افزایش پهنای باند اینترنت، ارائه خدمات به کاربران و سیاستهایی که منجر به اجرای دولت الکترونیک و استفاده از این فناوری در سطوح ادارای و دستگاههای اجرایی می شود در صحن علنی مجلس قرائت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه این موضوع در کمیسیون تلفیق مجلس نیز مورد بررسی قرار گرفته است اضافه کرد: این امر نشان می دهد که مجلس نسبت به موضوع اینترنت و رفع محدودیتهای آن حساس است.

یوسف نژاد با اشاره به اینکه این لایحه تا دو هفته آینده در صحن علنی مطرح می شود به مهر گفت: یکی از شاخصهای استفاده از فناوریهای نوین در فعالیتهای دستگاههای اجرایی تامین زیرساختهای مورد نیاز است که یکی از این زیرساختها افزایش عرض باند و سرعت است و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز مکلف است موضوع را مطابق با شرایط جامعه اجرایی کند.

مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر این شرایط آماده نباشد انجام دولت الکترونیک در کشور شدنی نیست افزود: در مورد تکلیف وزارت ارتباطات برای افزایش سرعت اینترنت رقم داده نشده است چرا که نمی توان رقم را به دستگاههای اجرایی الزام کرد اما مطابق با برنامه پنجم توسعه کلیات و جزئیات این موضوع در جلسه علنی مجلس مطرح خواهد شد.

به گفته وی تصمیم گیری نهایی در مورد میزان سرعت دسترسی به اینترنت کاربران تا دو هفته دیگر در مجلس انجام می شود.

یوسف نژاد اظهار داشت: نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز در این زمینه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند.

در همین حال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش از پیشنهاد رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت تا سقف 512 کیلوبیت بر ثانیه در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور خبر داد و گفته بود که در صورت موافقت مجلس با این پیشنهاد، محدودیت عرضه اینترنت رفع خواهد شد.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ی مثبت کمیسیون صنایع به برداشتن محدودیت سرعت اینترنت خانگی مطهری: کمیسیون تلفیق مصوب کند، حذف محدودیت سرعت اینترنت قانون می‌شود کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به طرح برداشته شدن محدودیت سرعت اینترنت 128 کیلوبیت برای کاربران خانگی رای مثبت داد و در صورت تصویب این طرح در کمیسیون تلفیق مجلس، به زودی محدودیت سرعت اینترنت برای کابران خانگی برای همیشه برداشته خواهد شد. ;)

IMAGE634209261039531250.jpgوایمکس نیوز – علی مطهری، نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ما در مورد رفع محدودیت ارایه پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی، گفت: این موضوع در کمیسیون صنایع مصوب شده و برای تصویب به کمیسیون تلفیق ارایه شده است.

مطهری گفت: در صورت تصویب طرح مورد نظر در کمیسیون تلفیق مجلس نیز آن را خواهد پذیرفت و پس از آن طرح رفع محدودیت ارایه اینترنت برای کاربران خانگی به صورت قانون در‌ می‌آید و اجرا می‌شود.

اپراتورهای وایمکس بخواهند، مجلس برای برداشتن محدودیت موبیلیتی وارد می شود

مطهری در خصوص منع قانونی اپراتورهای وایمکس برای ارایه سرویس‌های در حال حرکت آن هم به دلیل حفاظت از بازار اپراتور سوم، گفت: در واقع قابلیت استفاده از اینترنت ضمن حرکت یک سرویس نیست، بلکه یک امکان فنی‌است که اپراتورهای وایمکس تا مدتی از آن منع شده‌اند و با این حساب به نظر نمی‌رسد که وایمکس با این شرایط چندان معنایی داشته باشد.

وی افزود: در واقع وایمکس فناوری است که توسط آن می‌توان اینترنت در حال حرکت ارایه کرد، حالا اگر "حرکت" از این فناوری گرفته شود، دیگر این فناوری جدید و چندان ویژه‌ای نیست.

مطهری در پاسخ به این سوال که تکلیف مجوزداران وایمکس به دلیل محدودیتی که رگولاتوری برای حفظ بازار اپراتور سوم برای آنها ایجاد کرده چیست، گفت: اگر ایجاد محدودیت به مدت دو سال پس از آغاز به‌ کار اپراتور سوم مطابق پروانه آنها عمل شده باشد، در واقع کار غیر قانونی صورت نگرفته است.

او بیان کرد: اما در هر صورت اگر مجوزداران وایمکس نسبت به وضعیت موجود آن هم در شرایطی که راه‌اندازی اپراتور سوم با تاخیری 2 ساله مواجه شد، اعتراضی داشته باشند باید از طریق مراجعه به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طرح موضوع کنند.

مطهری گفت: اگر هم مساله از طریق رگولاتوری به نتیجه نرسید می‌باید موضوع برای بررسی در کمیته مخابرات مجلس پیگیری شود.

قرائت گزارش تفحص از مخابرات تا 3 هفته دیگر

رییس کمیته مخابرات مجلس در مورد زمان قرائت گزارش کمیته تحقیق و تفحص از شرکت مخابرات در مجلس گفت: در حال حاضر گزارش مذکور به صحن مجلس داده شده و در دوره کاری بعدی مجلس خارج از نوبت قرائت خواهد شد.

وی افزود: به نظر می‌رسد حدود 3 هفته دیگر این گزارش در صحن علنی مجلس قرائت شود.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

رییس کمیته مخابرات مجلس خبر داد:

تلاش مجلس در رفع محدودیت اینترنت پرسرعت

بازار دیجیتال- تقریبا اوایل اردیبهشت ماه امسال بود که زمزمه برداشتن محدودیت سرعت اینترنت 128 کیلوبیتی برای کاربران خانگی از زبان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به گوش رسید. تقی‌پور آن زمان از درخواست وزارت آی سی تی برای افزایش سرعت کاربران خانگی از 128 کیلو بیت بر ثانیه به 512 کیلو بیت بر ثانیه خبر داده و قول داده بود این درخواست تا پایان شهریور ماه به تحقق بپیوندد. 25-01.jpg

اما چندی پیش، وی در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها در پاسخ به محقق نشدن این وعده، گفته بود که در برنامه پنجم پيشنهاد برداشتن محدوديت براي كاربران خانگي را داده‌ايم كه در صورت تصويب، اين ظرفيت را در داخل كشور توسعه خواهيم داد، تا به اين حد كه بتوانيم پاسخگوي نيازها باشيم.

اما چند سخنرانی و مصاحبه دیگر از وزیر ارتباطات روشن کرد منظور وی از رفع محدودیت، تنها شامل سرعت اینترانت ملی مي‌شود، پروژه‌ای که هنوز جز خبر و سخنرانی کسی چیزی از آن ندیده و نشنیده است.

به باور کارشناسان حتی اگر منظور وزارت ارتباطات رفع محدودیت اینترنت باشد هم این وزارتخانه نباید برای برداشتن آن منتظر تصویب مصوبه نمایندگان مجلس بماند؛ اما هفته گذشته کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامي‌به طرح برداشته شدن محدودیت سرعت اینترنت 128 کیلوبیت برای کاربران خانگی رای مثبت داد و در صورت تصویب این طرح در کمیسیون تلفیق مجلس، به زودی محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی برای همیشه برداشته خواهد شد. علی مطهری، رییس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامي‌، در مورد رفع محدودیت ارائه پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی، به وایمکس نیوز گفته است:‌ این موضوع در کمیسیون صنایع مصوب شده و برای تصویب به کمیسیون تلفیق ارائه شده‌است. در صورت تصویب طرح مورد نظر در کمیسیون تلفیق، مجلس نیز آن را خواهد پذیرفت و پس از آن طرح رفع محدودیت ارائه اینترنت برای کاربران خانگی به صورت قانون در‌ می‌آید و اجرا می‌شود. پیش از این، اکثر کارشناسان و فعالان حوزه اینترنتی با بیان اینکه در ورود فناوری به کشور از دیگر کشورهای همسایه بسیار عقب هستیم، اعلام کرده بودند که با رفع این محدودیت‌ها و عرضه سرویس وایمکس در کشور بسیاری از مشکلات فعلی عقب‌ماندگی در بخش اینترنت و کاربردهای آن حل خواهد شد. به نظر مي‌رسد بحث به کارگیری سرویس‌های وایمکس از یک سو و از سوی دیگر، ارائه سیم‌کارت‌های اپراتور سوم تا پایان سال جاری که در حقیقت هر دو با ارائه پهنای باند بالا به کاربردهای واقعی خود دست مي‌یابند باعث این تغییر نگرش در ارائه سرعت بیشتر به کاربران خانگی شده است، اما با فرض برداشته شدن این محدودیت سرعتی، به دلیل بالا بودن قیمت پهنای باند نسبت به قیمت‌های ارائه شده در کشورهای منطقه این سرویس نتواند همچنان مورد استقبال کاربران قرار گیرد.

این وایمکس واقعی نیست

مطهری در خصوص منع قانونی اپراتورهای وایمکس برای ارائه سرویس‌های در حال حرکت آن هم به دلیل حفاظت از بازار اپراتور سوم نیز اظهار کرد که در واقع قابلیت استفاده از اینترنت ضمن حرکت یک سرویس نیست، بلکه یک امکان فنی‌است که اپراتورهای وایمکس تا مدتی از آن منع شده‌اند و با این حساب به نظر نمی‌رسد که وایمکس با این شرایط چندان معنایی داشته باشد.

وی تصریح کرد که در واقع وایمکس فناوری‌اي است که توسط آن می‌توان اینترنت در حال حرکت ارائه کرد، حالا اگر «حرکت» از این فناوری گرفته شود، دیگر این فناوری جدید و چندان ویژه‌ای نیست.

مطهری در پاسخ به این سوال که تکلیف مجوزداران وایمکس به دلیل محدودیتی که رگولاتوری برای حفظ بازار اپراتور سوم برای آنها ایجاد کرده چیست، می‌گوید: «اگر ایجاد محدودیت به مدت دو سال پس از آغاز به‌ کار اپراتور سوم مطابق پروانه آنها عمل شده باشد، در واقع کار غیرقانونی صورت نگرفته است.

اما در هر صورت اگر مجوزداران وایمکس نسبت به وضعیت موجود آن هم در شرایطی که راه‌اندازی اپراتور سوم با تاخیری 2 ساله مواجه شد، اعتراضی داشته باشند باید از طریق مراجعه به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طرح موضوع کنند.»

لینک به دیدگاه
Share on other sites

عضو كميسيون صنايع و معادن در گفت‌وگو با فارس خبر داد: تصويب افزايش سرعت اينترنت كاربران خانگي در كميسيون تلفيق;) خبرگزاري فارس: عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: افزايش سرعت اينترنت و توسعه شبكه ملي اطلاعات كشور در كميسيون تلفيق مصوب شد.

A0727310.jpg

شهريار طاهرپور در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس با بيان اينكه، براي افزايش سرعت اينترنت مصوبه‌اي در كميسيون تلفيق داشتيم، اظهار داشت: در كميسيون تلفيق افزايش سرعت اينترنت و توسعه شبكه ملي اطلاعات در كشور مصوب شد. Peace%20Sign.gif

وي در پاسخ به اين سوال كه " كف سرعت چقدر تعيين شده است "، گفت: بحث سرعت 256 بود و دولت نيز بحث 512 را داشت؛ اما الان در ذهنم نيست كه كدام عدد نهايي شد.

عضو كميسيون صنايع و معاون در پاسخ به اين سوال كه "بعد از تصويب در كميسيون تلفيق آيا موضوع به مجلس خواهد رفت "، اظهار داشت: بعيد مي‌دانم مجلس خيلي در مورد موضوعاتي كه در كميسيون تلفيق مطرح مي‌شود كنكاش كند و به احتمال زياد در صحن علني نيز تصويب مي‌شود.

طاهرپور ادامه داد: روال عادي به اين گونه است كه پس از اتمام كار كميسيون تلفيق، موضوع به صحن علني خواهد آمد؛ در صحن علني بحث مي‌شود و اگر نمايندگان راي ‌دهند قانون مي‌شود.

وي پاسخ به اينكه "مصوبه مربوط به شبكه ملي اطلاعات چه بود "، گفت: اين مصوبه در خصوص تكميل شبكه ملي اطلاعات طي برنامه پنجم است.

انتهاي پيام/ح

لینک به دیدگاه
Share on other sites

محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي برداشته مي‌شود؟

ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از 128 كيلوبيت بر ثانيه به تمام کاربران خانگي، تقريبا از سال 85 محدود شد، اما با توجه به آغاز به كار اپراتورهاي وايمكس و از طرفي فعاليت اپراتور سوم تلفن همراه كه براي ارائه سرويس‌هاي ارزش افزوده نيازمند پهناي باند بالاتر است، مدتي است كه زمزمه‌هايي درباره انجام مذاكرات ميان وزارت ارتباطات و برخي نمايندگان مجلس درباره برداشته شدن اين محدوديت سرعت شنيده مي‌شود.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چندي پيش مباحثي درباره حذف محدوديت سرعت 128 کيلوبيتي براي كاربران خانگي مطرح و طرحي نيز در اين زمينه براي تصويب به کميسيون تلفيق ارائه شده است كه در صورت تصويب حذف محدوديت سرعت اينترنت در کميسيون تلفيق، اين طرح به قانون تبديل مي‌شود كه با تصويب اين طرح محدوديت سرعت اينترنت براي کابران خانگي برداشته خواهد شد.

چندي پيش در خبرها اعلام شد كه عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي از راي مثبت اين کميسيون به حذف محدوديت سرعت 128 کيلوبيتي براي اينترنتي خانگي خبر داده و گفته بود: با تصويب اين طرح محدوديت سرعت اينترنت براي کابران خانگي براي هميشه برداشته خواهد شد.

علي مطهري با تاکيد بر اين که نمايندگان کميسيون صنايع و معادن مجلس در مورد رفع محدوديت ارائه پهناي باند اينترنت براي کاربران خانگي نظر مثبت دارند، خاطرنشان کرده بود: اين موضوع در دست بررسي کميسيون تلفيق قرار دارد. درصورت تصويب طرح مورد نظر در کميسيون تلفيق، طرح براي تصويب نهايي در صحن مجلس ارائه مي‌شود که پس از آن به صورت قانون در‌آمده و قابليت اجرايي دارد.

ظاهرا اين لايحه به افزايش پهناي باند اينترنت، ارائه خدمات به کاربران و سياست‌هايي که منجر به اجراي دولت الکترونيک و استفاده از اين فن‌آوري در سطوح اداراي و دستگاه‌هاي اجرايي مي‌شود، مربوط مي‌گردد که با تصويب کميسيون تلفيق در صحن علني مجلس قرائت خواهد شد که نمايندگان مجلس مذاکرات و توافقاتي نيز در اين زمينه با وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات داشته‌اند.

دسترسي خبرنگار ايسنا به وزير ارتباطات يا ديگر مسوولان مربوطه براي اطلاع از آخرين وضعيت اين توافقات و مذاكرات تا لحظه مخابره اين گزارش امكان‌پذير نشد.

اما وزير ارتباطات پيش از اين درباره‌ي حذف محدوديت سرعت 128 كيلوبيت اينترنت و اين‌كه آيا برنامه‌اي براي حذف اين محدوديت وجود دارد اظهار كرده بود: ما اين محدوديت را همين الان هم در بسياري از جاها مثل مراكز تحقيقاتي، دانشگاه‌ها، مراكز تجاري، بانك‌ها و جاهايي شبيه به اين نداريم؛ آن چيزي كه نهادهاي فرهنگي مقرر كردند و اين سرعت در حال حاضر پاسخ‌گوست.

دكتر رضا تقي‌پور تاكيد كرده بود: طبيعتا اين سرعت براي بسياري از كاربران خانگي پاسخگو است و زماني كه كاربرد‌هاي جديد ديگري از طرف نهادهاي فرهنگي تعريف شود، ما به تناسب آن از نظر زيرساخت‌هاي فني اين آمادگي را داريم كه ارتقاء دهيم.

اما رضا باقري اصل - مدير دفتر فن‌آوري‌هاي نوين مركز پژوهش‌هاي مجلس - در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا فقدان راهبرد مشخص در زمينه توسعه خدمات اينترنت باند پهن و اعمال محدوديت 128 كيلو، را از جمله چالش‌هاي وزارت ارتباطات به بر شمرده بود.

علي‌رغم اين محدوديت، موضوع مهم ديگر آن است كه چرا همين پهناي باند اينترنت 128 كيلوبايتي در كشور آن طور كه بايد در اختيار كاربران خانگي قرار نگرفته چون به اشتراك‌گذاري پهناي باند ميان چند كاربر به افت سرعت و كيفيت اينترنت منجر شده است؟

البته با توجه به اين موضوع و اين‌كه يكي از وظايف اصلي سازمان تنظيم روابط بين اپراتورها، ‌خدمت‌گيرندگان و كابران است شركت فن‌آوري اطلاعات اين امكان را فراهم كرده كه با نرم‌افزاري كه به‌صورت رايگان در اختيار كاربران قرار داده، بتوانند سرعت ارتباط با اينترنتشان را اندازه بگيرند و اگر استاندارد نباشد، به اين سازمان شكايت كنند.

وزير ارتباطات در اين رابطه گفته بود: طبق سياست‌هاي ابلاغ شده هيچ محدوديتي در زمينه اينترنت پرسرعت اعمال نشده و شايد نكته‌اي كه بايد به اين اشاره كرد كه زماني كه يك پهناي باند يا يك خط در اختيار يک کاربر قرار مي‌گيرد، از نظر اقتصادي در تمام جهان نيز معمول است و به اين خاطر كه مشخص نيست كاربران از كل پهناي باند در همه زمان‌ها استفاده مي‌كنند، اين ميزان پهناي باند بين يك تعداد مشخصي به اشتراك گذاشته مي‌شود كه اين موضوع هم برابر پروانه شركت‌هاي ندا مجاز اعلام شده است.

تقي‌پور در بيان اينكه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي چگونه به وظيفه نظارتي خود بر شركت‌ها اقدام كرده است، گفته بود: اكنون در سايت شركت فن‌آوري اطلاعات به آدرس www.itc.ir بخشي با عنوان سنجش سرعت اينترنت وجود دارد كه كاربران مي‌توانند با كليك برروي آن سرعت اينترنت خود را در حال استفاده، به صورت وب بيس اندازه‌گيري كنند.

طبق اعلام مسوولان هر کدام از ISDPها و يا ISPهايي که احساس مي‌کنند سرويس‌هاي خود را با کيفيت مناسبي به کاربران ارائه مي‌کنند، مي‌توانند يکي از اين سرورها را روي سيستم خود قرار داده و امکان اندازه‌گيري سرعت را براي کاربران فراهم کنند؛اين سامانه با هدف فرهنگ‌سازي و افزايش آگاهي کاربران اينترنت با واژه‌هاي متداول در اين حوزه و همچنين اندازه‌گيري سرعت و کيفيت سرويس مورد استفاده، راه‌اندازي شده است. پيش از اين به کمک سه سرور آزمايشي، امکان اندازه‌گيري سرعت اينترنت در حال استفاده را براي کاربران فراهم شده بود.

انتهاي پيام

لینک به دیدگاه
Share on other sites

برتري شهرهاي آسيايي در اينترنت پرسرعت

تبديل شده كه اكنون 74 شهر از صد شهر برتر جهان از نظر ارايه اتصال پرسرعت را تشكيل مي‌دهند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس جديدترين آمار اين شركت براي بهترين متوسط سرعت اينترنت، ژاپن با داشتن 62 شهر داراي سرعت اينترنت بالا در فهرست صد شهر برتر در اين فهرست پيشرو است و پس از آن كره جنوبي و هنگ كنگ با 12 شهر، اروپا با 15 شهر و آمريكا و كانادا با 10 شهر قرار دارند.

ده شهر برتر جهان در اينترنت پرسرعت همگي در كره جنوبي قرار دارند با اين همه همگي از پوشش بالاي اطراف سئول، پايتخت اين كشور بهره مي‌گيرند كه در آن متوسط سرعت اينترنت از 15 تا 21 مگابيت بر ثانيه متغير است؛ سرعت اينترنت كاربران ژاپني نيز بين هشت و نيم تا 12.2 مگابيت بر ثانيه است.

بهترين شهر اروپايي از نظر سرعت اينترنت شهر "كونستانتا" در روماني است كه متوسط سرعت اينترنت آن هشت و نيم مگابيت بر ثانيه است، در حالي كه بهترين شهر آمريكايي "مونتري پارك" در كاليفرنيا با سرعت اينترنت 6.9 مگابيت بر ثانيه بود.

البته اين سرعت‌هاي اتصال متوسط هستند اما بررسي بيش‌تر جزييات دقيق‌تري را روشن مي‌كند. كره جنوبي كه در آن سرعت برخي كاربران اينترنت به 38 مگابيت بر ثانيه مي‌رسد، از اين نظر در صدر قرار دارد و پس از آن هنگ كنگ با 32 مگابيت بر ثانيه، ژاپن با 28 مگابيت بر ثانيه و روماني با 27 مگابيت بر ثانيه قرار دارند.

همچنين بر اساس بررسي "ترافيك حمله" جهاني از سوي Akamai، آمريكا و چين هر يك با 11 درصد، در صدر قرار داشته و روسيه با اختصاص دادن 10 درصد از اين ترافيك به خود، در مكان سوم قرار دارد. در شاخه جديد حملات موبايل نيز تنها سه كشور ايتاليا، برزيل و شيلي در صدر قرار دارند كه بيش از نيمي از اين ترافيك را تشكيل مي‌دهند.

انتهاي پيام

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

داداش اینقدرا وضع خراب نیستI%20Do%20not%20Know.gif

وایرلس 512 تو شهر ما ماهانه 7 تومنه

ویرایش شده توسط MR_mohammad
لینک به دیدگاه
Share on other sites

داداش اینقدرا وعض خراب نیستI%20Do%20not%20Know.gif

وایرلس 512 تو شهر ما ماهانه 7 تومنه

شهرتون کجاست ؟

وضع خرابتر از این حرفهاست متاسفانه :-?

لینک به دیدگاه
Share on other sites

گزارش سالانه پهنای باند/ معرفی 10 کشوری که برترین اینترنت دنیا را دارند/ سه کشور آسیایی در صدر دانشگاه آکسفورد به همراه پایگاه سیسکو و با استفاده از اطلاعات وب سایت سرعت سنج جهانی اینترنت Speedtest.net گزارش سالانه خود را از وضعیت و کیفیت اینترنت در 72 کشور جهان منتشر کردند که بر این اساس کره جنوبی در صدر قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه سیسکو (Cisco) با همکاری دانشگاه آکسفورد گزارش سالانه خود را از کیفیت پهنای باند در سرتاسر جهان ارائه کردند. دانستن نام کشوری که از پرسرعت ترین اینترنت در جهان برخوردار است چندان هیجان انگیز نیست زیرا نام آن را در این زمینه بسیار شنیده اید: کره جنوبی، که در پی آن هنگ کنگ و ژاپن با داشتن بهترین کیفیت و سرعت اینترنت رتبه های دوم و سوم را به دست آورده اند.

نام این سه کشور همچنین در میان لیست 14 کشوری که آمادگی گسترش دادن کاربردهای اینترنتی آینده از جمله بارگذاری تصاویر ویدیویی HD و ویدیو کنفرانس با وضوح تصویری بالا را دارند نیز دیده می شود. این دومین سالی است که کره جنوبی عنوان کشور مالک پرسرعت ترین اینترنت جهان را به خود اختصاص داده است.

کیفیت پهنای باند در این کشور در بالاترین سطح جهانی قرار دارد. میانگین سرعت دانلود در این کشور 33.5 مگابیت بر ثانیهOh%20Go%20On.gif است که نسبت به سال گذشته 55 درصد افزایش داشته و میانگین سرعت بارگذاری نیز 17 مگا بیت بر ثانیه است که این میزان نسبت به سال گذشته 430 درصد افزایش داشته است. همچنین میانگین تاخیر در این کشور در حدود 47 میلی ثانیه است که در مقایسه با سال گذشته 35 درصد بهبود یافته است. از دیگر برتری های این کشور نفوذ و گسترش 100 درصدی پهنای باند در سرتاسر کره جنوبی است.

بر اساس این گزارش کامل، 14 کشور جهان در حال حاضر آمادگی پذیرش یا ارائه کاربردهای اینترنتی آینده را دارند که نسبت به تنها یک کشور در گزارش سال 2008، پیشرفت قابل قبولی به نظر می آید. 38 کشور یعنی در حدود 53 درصد از کل کشورهای مورد بررسی تقسیم کیفیت دیجیتالی مناسب برخوردار بوده اند و کمترین نشانه ها را از تفاوت کیفیت پهنای باند در داخل و خارج از شهرهایشان نشان داده اند که این پدیده نسبت به سال گذشته بهبودی 58 درصدی به شمار می رود.

در این گزارش ارتباطی مثبت میان برتری پهنای باند و اقتصادهای تحول یافته مشاهده شده است. بسیاری از اقتصادهای در حال ظهور با متمرکز شدن بر روی توسعه پهنای باند در میان شهرها و با آگاهی از تاثیر این کار بر روی اقتصاد، در حال رشد و جهش هستند.

پهنای باند موبایل به اندازه قابل توجهی بهبود یافته و انشعاب الگوهای مصرف پهنای باند به خوبی به چشم می خورند. به طور کلی گزارش جدید سیسکو نشان دهنده بهبود 50 درصدی پهنای باند جهان طی دوره ای سه ساله است در حالی که درصد نفوذ و گسترش پهنای باند نیز رو به بهبود گذاشته و در حدود 49 درصد از خانه های کشورهای مورد مطالعه اکنون به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.

این گزارش بر اساس معیارهایی مانند میزان دانلود، بارگذاری، تاخیر، نفوذ، و برتری در مالکیت ارائه شده است که تمامی آمارها و ارقام نشان دهنده بهبودی قابل توجه نسبت به سالهای گذشته هستند. در این گزارش با استفاده از اطلاعات تست سرعت ماه های می و ژوئن 2010 در وب سایت معتبر Speedtest.net امکان ارزیابی و ارزشیابی کیفیت پهنای باند در 72 کشور جهان به وجود آمده است.

بر اساس این گزارش 10 کشوری که در حال حاضر از نظر مالکیت پهنای باند با کیفیت بالا به دیگر کشورهای جهان برتری دارند به ترتیب کشورهای کره جنوبی، هنگ کنگ، ژاپن، ایسلند، سوئیس، مالت، هلند، امارات عربی، سوئد و دانمارک هستند.

بر اساس گزارش سیسکو، همچنین کشورهایی که از سال 2009 تا سال جاری در زمینه پهنای باند و کیفیت آن بهبود قابل توجهی داشته اند نیز کره جنوبی، لاتیوا، امارات، ژاپن، مالت، قبرس، فنلاند، هنگ کنگ، ایسلند، رومانی، پرتغال، آلمان و ایرلند اعلام شده اند.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

فرمول جدید برای محاسبه ضریب نفوذ اینترنت

همچنان متکی به:-? DIAL UP

دنیای اقتصاد-بازار دیجیتال– بالاخره بعد از مدت‌ها اما و اگر و ارائه آمار ضد و نقیض از میزان ضریب نفوذ اینترنت در کشور، سازمان فناوری اطلاعات خبر از نهایی شدن فرمول ضریب نفوذ اینترنت را داده است. 25-01.jpg

گفته می‌شود تعیین فرمول ضریب نفوذ کاربران اینترنت در کشور به سفارش شرکت فناوری اطلاعات و توسط محققان دانشگاه شریف انجام شده است. به باور کارشناسان با توجه به نفوذ روزافزون اینترنت در زندگی مردم، محاسبه تعداد کاربران اینترنت می‌تواند با ارائه‌ تصویری مناسب از میزان و حوزه‌های نفوذ اینترنت در کشور، بستر مناسبی برای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در این حوزه ایجاد کند.

فرمول جدید آمد

بسیاری از کارشناسان علت ارائه آمار متناقص از سوی سازمان فناوری اطلاعات را به دلیل استفاده از فرمول اشتباهی می‌دانند که این سازمان مورد استفاده قرار می‌دهد.

به اعتقاد این کارشناسان این فرمول به لحاظ فنی دارای چندین خطا است. اولین خطای این فرمول این است که مبنای اینترنتی کشور تنها روش Dial Up در نظر گرفته شده است. دوم اینکه پارامترهای ورودی این فرمول اشتباه است؛ چرا که در فرمول فرض شده که تمام پهنای باندی که در نقاط بین‌المللی داریم صرف مصرف خانگی می‌شود و این در حالی است که بخش عمده پهنای باند کشور صرف انتقال داده‌های اقتصادی و تلفن اینترنتی می‌شود. سومین اشتباه این فرمول نیز به محاسبه‌های ریاضی آن بر می‌گردد. در واقع مبنای ریاضی این فرمول این است که به طور مثال 1000 مگابایت پهنای باند کشور را به کانال‌های 64 کیلو بیتی تقسیم و هر 64 کیلو بیت را به یک تعداد نفر کاربر اختصاص داده‌اند. ایراد این محاسبه این است که زمانی که در مورد ضریب نفود اینترنت صحبت می‌شود منظور مجموع کاربرانی است که در یک‌سال به اینترنت متصل می‌شوند، اما زمانی که در خصوص پهنای باند صحبت می‌شود تعداد کاربرانی در نظر گرفته می‌شود که در یک لحظه و به طور همزمان به اینترنت متصل می‌شوند. با توجه به انتقاداتی که نسبت به فرمول سازمان فناوری اطلاعات وارد می‌شد، از چندی پیش مسوولان این سازمان خبر از نهایی شدن فرمول جدیدی داده بودند که می‌تواند خطاهای به وجود آمده در میزان تعداد کاربران اینترنت را کاهش دهد و گویا این فرمول پس از مدت‌ها انتظار نهایی شده است.

حمیدرضا ربیعی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف، با بیان اینکه امروزه ضریب نفوذ اینترنت به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی توسعه‌یافتگی کشورها محسوب می‌شود و این ضریب نشان دهنده میزان دسترسی کاربران یک کشور به اینترنت است در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر اظهار داشت که در چند سال اخیر ارقام متفاوتی از وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شده است که با توجه به تحلیل‌های کارشناسی صورت گرفته و اعلام نظر کارشناسان متخصص، این آمار صحیح و واقعی نیست، زیرا در تعیین این ضریب از منابع علمی و معتبر استفاده نشده است. وی در ادامه اظهار داشته است که تیم فعال در این پروژه پس از طی فازهای مختلفی از قبیل بررسی وضعیت کشورهای جهان، وضعیت اینترنت در داخل کشور و همفکری با صاحب‌نظران، سرانجام موفق به ارائه فرمولی شد که با شرایط بومی کشور در این زمینه حداکثر هماهنگی ممکن را داشته باشد. این شرایط بومی شامل مواردی چون شرایط اداری، وضعیت بستر و زیرساخت اینترنت در کشور، میزان دسترسی به اطلاعات و بسیاری از موارد دیگر است.

به گفته ربیعی برای محاسبه فرمول ضریب نفوذ اینترنت 4 روش پیشنهاد شد که با توجه به میزان اطلاعات موجود و سیاست‌های متولیان توسعه اینترنت، یکی از این روش‌های پیشنهادی انتخاب ‌شد. البته برای بالابردن دقت و کاهش خطا، می‌توان یک روش را به عنوان روش اصلی در نظر گرفت و از روش‌های دیگر به عنوان ابزار مکمل بهره برد.

یکی از ویژگی‌های بارز این روش قابلیت به کارگیری فرمول در مقیاس‌های جغرافیایی کوچک‌تر (مانند استان یا شهر) است، به طوری که هر شهر یا استان می‌تواند بر اساس این رابطه تعداد کاربران ضریب نفوذ اینترنت خود را محاسبه کند که مشارکت استان‌ها را به همراه خواهد داشت. از دیگر ویژگی‌های این طرح می‌توان به پویا بودن آن اشاره کرد، به گونه‌ای که قابلیت افزوده ‌شدن فناوری‌های جدید به آن را دارا است.

هر چند هنوز نمی توان در خصوص صحت استفاده از فرمول جدید اظهار نظر کرد، اما اکثر فعالان بر این باورند که اگر بتوان با استفاده از این فرمول جدید به آمار واقعی ضریب نفوذ اینترنت در کشور دست پیدا کرد بسیاری از مشکلات به وجود آمده برای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در حوزه فناوری اطلاعات کشور حل مي‌شود.

از ضریب نفود 35 درصدی تا 11 درصدی

ارائه آمار از میزان ضریب نفوذ اینترنت در ایران همیشه با اما و اگر های بسیاری همراه بوده است. مسوولان وزارت ارتباطات هر بار ضریب نفوذ در این بخش‌ را اعداد عجیب و غریبی عنوان می‌کنند که با آمار و ارقام بين‌المللی فاصله‌های بسیاری دارد و هر بار هم برای مطرح کردن این آمارهای متفاوت دلیل خاص خود را بیان می‌کنند. به عنوان مثال در آخرین اظهار نظر سعید مهدیون، مديرعامل سازمان فناوري اطلاعات، در واکنش به انتقادات مطرح شده در خصوص میزان ضریب نفوذ اینترنت اظهار داشته است که آمارهاي متفاوت در مورد ضريب نفوذ اينترنت و تعداد كاربران اينترنت در كشور مي‌تواند ناشي از اختلاف در تعريف كاربر اينترنت باشد. وی در ادامه به منشا اختلاف در مورد آمار كاربران اينترنت، به تعريف كاربر اينترنتي اشاره کرده و افزوده بود که تعريف ما در سازمان فناوري اطلاعات ايران از كاربر اينترنت يك تعريف استاندارد و جهاني است كه براساس آن كاربر اينترنت كسي است كه در طول ماه يكبار به اينترنت مراجعه كرده باشد. معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين خاطر نشان كرد براي تعيين ضريب نفوذ اينترنت معيار تمام جمعيت كشور نيست، بلكه براساس استانداردهاي بين‌المللي، افراد شش سال به بالا محاسبه مي‌شوند، يعني وقتي اعلام مي كنيم كه ضريب نفوذ 35 درصد است، يعني 35 درصد افراد بالاي شش سال كشور از اينترنت استفاده مي‌كنند. در حالی مهدیون صحبت از ضریب نفوذ 35 درصدی اینترنت می‌کند که مرکز آمار ایران سال گذشته میزان ضریب نفوذ اینترنت در کشور را 1/11 درصد اعلام کرد. در آن زمان سازمان فناوری اطلاعات در واکنش به این آمار تنها به این نکته اکتفا کرد که این سازمان در حال حاضر تمایلی به پاسخگویی در این زمینه را ندارد و آمارهای منتشر شده از سوی سازمان آمار نیز واقعی نیستند. روابط عمومی این سازمان همچنین در ادامه اظهار داشت، مرکز آمار بدون هماهنگی با سازمان فناوری اطلاعات این آمار را آن هم از طرف خودش منتشر کرده است که به هیچ وجه هم مورد تایید شرکت فناوری اطلاعات نیست. همچنین روابط عمومی این شرکت این قول را داد که به زودی پیگیر این اظهارات اشتباه خواهد شد. پیگیری که با گذشت 7ماه از سال هنوز به نتیجه روشنی نرسیده است.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

سریع ترین و کندترین های اینترنت در دنیا (+عكس)

هفته ی گذشته گرافیک اطلاعاتی بسیار زیبا به نقل از Akamai منتشر شد که سرعت دانلود در مناطق مختلف دنیا را نشان می داد.

154022_612.jpg

همانطور که مشاهده می کنید، پر سرعت ترین اینترنت به ترتیب از آن کاربران کشورهای کره جنوبی، هنگ کنگ و ژاپن است. در این تصویر، بر حسب حروف الفبا پرسرعت ترین های هر منطقه نیز لیست شده اند…

در قاره ی اروپا، بالاترین میانگین سرعت، با ۶۱۸۱ کیلوبیت بر ثانیه، متعلق به سوئد است. پس از سوئد، هلند با ۵۹۹۲ و جمهوری چک با ۵۴۸۲ کیلوبیت بر ثانیه دارای بالاترین میانگین سرعت هستند.

در آمریکای شمالی نیز کانادا با میانگین سرعت، ۴۷۹۶ کیلوبیت از آمریکا با ۴۶۸۴ کیلوبیت بر ثانیه برتری دارد.

در خاورمیانه نیز بهترین میانگین سرعت متعلق به سوریه با ۳۰۳۴ کیلوبیت و بدترین نیز متعلق به سودان با ۳۸۳ کیلوبیت بر ثانیه است.

در آمریکای لاتین، شیلی با ۲۲۰۲ کیلوبیت و ونزوئلا نیز با ۷۰۵ کیلوبیت بر ثانیه بهترین و بدترین میانگین های سرعت اینترنتی را دارند.

در آسیا - اقیانوسیه اما اوضاع اینترنت و کاربرانش رویایی سپری می شود. کره جنوبی با ۱۲۰۲۱، هنگ کنگ با ۹۰۱۰ و ژاپن نیز با ۷۸۶۳ کیلوبیت بر ثانیه بهترین میانگین های این منطقه و البته دنیا را دارند.

طبق آماری که Speedtest.net از میلیون ها تست ماهیانه کاربرانش جمع آوری می کند، ایران ۱۷۶ مین کشور از لحاظ سرعت بالای دانلود است. پایین تر از ایران تنها ۸ کشور دیگر دیده می شوند؛ جمهوری مالاوی، جزیره ی موریس، جمهوری وانواتو، کامرون، بولیوی، نپال، زیمباوه و زامبیا.

154023_330.jpg

154024_339.jpg

154025_383.jpg

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در صورت برداشته شدن محدودیت سرعت اینترنت کاربران خانگی؛ :-?

زیرساخت: آمادگی پاسخگویی به تمامی نیازها را داریم به عقیده مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت رفع محدودیت پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی تعداد تقاضا را افزایش نخواهد داد و اگر افزایشی هم ایجاد شود شرکت زیرساخت آمادگی پاسخ‌گویی به آن را دارد. IMAGE634240311663220598.jpg

وایمکس نیوز- محمدرضا فرنقی زاد، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان این مطلب گفت: با برداشته شدن محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی به نظر نمی رسد تعداد کاربران اینترنت با افزایش روبرو شود.

وی افزود: احتمالا کسانی که تا پیش از این در دسته کاربران خانگی جای می گرفتند و محدودیت موجود را احساس می کردند، در صورت رفع محدودیت ارایه پهنای باند تقاضای پهنای باندی بیش از 128 کیلو بایت را داشته باشند.

فرنقی زاد در مورد میزان افزایش تقاضای احتمالی گفت: از آنجا که هر افزایشی در میزان تقاضا به همان میزان شخص را متحمل هزینه می کند، شاید در ابتدا گروهی از کاربران مشتاق به استفاده از پهنای باند بالاتر باشند، اما به دلیل هزینه های بالاتری که هیچ کارایی و ارزش افزاینده ای برای آنها نخواهد داشت به زودی منصرف می شوند.

وی افزود: در واقع شیرینی حاصل از تجربه سرعت بالاتر که تنها فایده آن شاید صرفه جویی در اندکی زمان برای کاربر خانگی باشد ، جای خود را به تلخی ناشی از هزینه های اضافی خواهد داد.

مدیر روابط عمومی شرکت زیر ساخت در مورد آمادگی زیر ساخت در زمان های پیک تقاضا مانند زمانی که محدودیت ارایه پهنای باند اینتر نت برای کاربران خانگی برداشته شود، گفت: ظرفیت پهنای باند اینترنت اضافی در شرکت ارتباطات زیرساخت تا اندازه ای است که هرگونه افزایش تقاضای ناگهانی را نیز جواب می دهد.

وی رها کردن کاربران به حال خود را تا زمانی که خودشان به نتیجه درست و منطقی برسند که به چه میان پهنای باند نیاز دارند را نادرست عنوان کرد و گفت: به عقیده من روش آزمون و خطا برای رسیدن به نقطه ای که هر کاربر خانگی بداند به چه میزان پهنای باند برای فعالیت های خود نیاز دارد، درست نیست و نهادهای مسوول باید با فرهنگ سازی و آموزش کاربران، مانع از آن شوند که کاربران دچار تبعات ناشی از استفاده های نادرست از اینترنت شوند.

وی افزود: بخشی از این فرهنگ سازی به زودی در شرکت ارتباطات زیرساخت انجام خواهد شد، اما اصلی ترین مشاوره را ارایه دهندگان اینترنت که با مصرف کننده نهایی در ارتباطند می توانند در اختیار کاربران قرار دهند.

فرنقی زاد گفت: اگر ارایه دهندگان اینترنت به مراجعه کنندگان خود مشاوره بدهند که برای چه نیازی، چه سرعت و پهنای باندی لازم است، دیگر با هدر رفت سرمایه و زمان مواجه نخواهیم بود.

به گفته مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت یکی از متداول ترین روش های بازاریابی در دنیا دادن اطلاعات درست و به موقع به مشتریان است، چراکه شرکت ها در سطوح بالا می دانند که برای رسیدن به اهداف طولانی مدت باید صداقت را که همان دادن اطلاعات درست است حفظ کرد. بنابراین در برخورد با مشتری و یا حتی تبلیغات خود این اصل را رعایت می کنند.

وی مشکل اصلی کاربران خانگی که با محدودیت سرعت 128 کیلو بیتی مواجه اند را واقعی نبودن پهنای باند 128 کیلو بیتی عنوان کرد و گفت: مجموعه فعالیت هایی که یک کاربر خانگی به عنوان یک مصرف کننده عام با آن سر و کار دارد از طریق دسترسی به سرعت 128 کیلو بایتی قابل انجام است.

وی افزود: کاربر خانگی که می خواهد سایتی را ببیند، خبری بخواند، ثبت نامی کند، ایمیلی چک کند و یا احیانا از فضاهای مجازی برای گفت و گو استفاده کند به سرعتی بیش از این نیازی ندارد، اما مشکل اینجاست که پهنای باندی که تحت عنوان 128 کیلو بایت در اختیار وی قرار می گیرد در بعضی مواقع حتی 50 کیلو بایت هم نیست.

به گفته فرنقی زاد این اشکال حتی در مورد ADSL هم به وجود می آید.

وی گفت: نا آگاهی کاربران از میزان پهنای باندی که در اختیارشان قرار گرفته است و بی توجهی آنان برای دسترسی به سرعت واقعی نیز از دیگر مشکلات این بخش از اینترنت است.

وی افزود: به عنوان نمونه کاربری که برای ثبت نام در آزمون با اشکال سرعت مواجه می شود، به دنبال این نیست که علت پایین بودن سرعت سرویس خود را از شرکت ارایه دهنده اینترنت پیگیری کند و یا اینکه در زمان دریافت سرویس با سرویس دهنده قرارداد سطح خدمات (SLA) امضا کند.

مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد تاثیرات احتمالی رفع محدودیت پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی روی توسعه کشور در زمینه دولت الکترونیکی گفت: به عقیده من موانع توسعه دولت االکترونیکی در محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی نیست.

وی افزود: آنچه که در روند توسعه دولت الکترونیکی اختلال ایجاد می کند در نرم افزارها، شبکه ها وسرورهایی است که برای امور مربوط به دولت الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

ویرایش شده توسط alaula
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

شهرتون کجاست ؟

وضع خرابتر از این حرفهاست متاسفانه :-?

کاشان - شرکت پردیس

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ضريب نفوذ اينترنت و پهناي باند و نسبت آن با توسعه IT وکاربردي شدن آن

محمدرضا سعدي- دنياي كامپيوتر و ارتباطات

با ورود رایانه و اینترنت به جوامع بشری سه جهش اساسی در زمینه اطلاعات ایجاد گردید که عبارت بودند از افزایش نگهداری حجم اطلاعات، سرعت عمل در پردازش اطلاعات و نهایتا تسریع در انتقال اطلاعات برای مثال اطلاعات مالی یک شرکت بزرگ در هر سال بالغ بر چندین اطاق کاغذ فضا اشغال می‌کرد که هم‌اکنون نهایتا در یک هارد دیسک چند صد گرمی می‌توان آن را جا داد و یا محاسبات مالی ترازناهه و سود و زیان شرکت‌ها معمولاً چندین ماه توسط تعداد زیادی از کارکنان بخش مالی انجام می‌شد در حالی‌که هماکنون در کسری از ثانیه محاسبات انجام می‌پذیرد و انتقال اطلاعات نیز ممکن بود ساعت‌ها و یا هفته‌ها طول بکشد که با وجود ارتباطات فعلی کمتر از یک ثانیه به دورترین مکان روی کره زمین قابل ارسال می‌باشد.

اگر ارزش‌های بوجود آمده توسط فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) را بتوان محاسبه نمود می‌توان به بهره‌وری‌های چند هزار درصد رسید که البته با احتساب مشکلات نوظهور بوجود آمده از قبیل ویروس، نفوذ و ... مقداری از این چند هزار درصد کاسته خواهد شد. به هرحال فارغ از اینکه چقدر فاوا در جوامع نقش داشته است باید درنظر گرفت که توقع جامعه کنونی فراتر از ظرفیت‌هايی است که تاکنون ایجاد شده و همواره در این حوزه نیازمند توسعه بوده و هستیم و به جرأت می‌توان گفت اگر در عرض یک سال هیچ پیشرفتی در حجم، پردازش و انتقال اطلاعات صورت نپذیرد جامعه فعلی سرخورده شده و دنبال راه فراری جهت خروج از وضعیت فعلی می‌باشد. بنابر این ارسال یک نامه الکترونیکی امروزه جزو ضروریات جوامع می‌باشد و در کنار غذا، جا و امنیت قرار دارد و چنانچه در کشوری اینگونه خدمات وجود نداشته باشد مردم آن کشور به فکر مهاجرت خواهند افتاد.

در بعضی از کشورها دولت آنان اقدام به فرهنگ‌سازی کرده تا مردم از فاوا استفاده نمایند در حالی که در کشورهايی نیز مردم به دولت فشار می‌آورند که اینگونه خدمات را همانند سایر کشورها برای آنان فراهم کند. شاید صرف درنظر گرفتن ضریب نفوذ اینترنت و پهنای باند نتواند مشکل را به‌خوبی مطرح نماید، مانند اینکه اگر جاده و دسترسی به آن نباشد آنگاه داشتن خودرو چه فایده‌ای دارد. در حالی که می‌توان مشکل را این‌گونه مطرح کرد که جاده فعلی خاکی است و عرض آن کم می‌باشد و تازه تمام شهرها و روستاها این جاده خاکی جهت ارتباط با سایر مکان‌ها را ندارند.

بنابر این موضوع کمی قدیمی به نظر می‌رسد زیرا در حالی که ما نیاز به اتوبان هشت بانده به اقصی نقاط کشور داریم باید خدماتی نظیر مراکز اورژانس، پمپ بنزین، فروشگاه‌های بین جاده‌ای، اقامتگاه، تعمیرگاه و ... داشته باشیم تا بتوانیم با طیب خاطر و با سرعت مناسب از اتوبان استفاده کرده و خود را به سر منزل مقصور برسانیم. بنابر این به فرض که ضریب نفوذ اینترنت و پهنای باند نیز حل شود مرحله بعدی نبود خدمات مناسب است که می‌تواند مشکل‌زا باشد.

نتیجه آنکه اگر قرار است نقش ضریب نفوذ اینترنت و پهنای باند در توسعه صنعت فاوا بررسی گردد لازم است به خدماتی که از این بستر استفاده می‌کند نیز اشاره کرد تا انشاء الله با یک تیر دو نشان زده و به سر منزل مقصود برسیم. در سال‌های انتهايی دهه هفتاد که اتوبان تهران – ساوه راه‌اندازی شده بود به دلیل عدم داشتن امکانات رفاهی و قیمت بالای عوارضی آن به اتوبانی خلوت تبدیل شده بود به صورتی که در نیمه‌های شب نیز ماشین‌ها را نگه داشته و از سرنشیان اخاذی می‌کردند در حالی که اتوبان قم – تهران پرترافیک و پرتصادف بود.

قیاس صنعت فاوا با اتوبان را می‌توان اینگونه تفسیر کرد که چنانچه برنامه‌ریزی و سازماندهی درستی صورت نپذیرد دچار افراط و تفریط شده و یا امکانات بی‌استفاده می‌ماند و یا اینکه توان پاسخگويی ندارند.

در حال حاضر پهنای باند اینترنت کشور طوری نحیف است که چنانچه دولت اعلام نماید کلیه قبوض باید اینترنتی پرداخت شود کل سیستم ارتباطی قفل می‌کند و جوابگوی هجوم مردم نمی‌باشد و یا اگر بخواهند تلویزیون اینترنتی راه بیاندازیم با وصل 10000 نفر به شبکه تلویزیون تمامی پهنای باند کشور مصرف می‌شود.

امروزه کشورهای توسعه یافته در حال برنامه‌ریزی و طراحی دسترسی گیگابایتی برای هر منزل مسکونی در کشور خود هستند در حالی که در داخل کشور زمزمه‌هايی از کافی بودن سرعت اینترنت برای کاربران خانگی شنیده می‌شود که احتمالاً ارسال و دریافت نامه الکترونیکی و مرور صفحه اصلی گوگل مدنظر گویندگان این نظر بوده است. بنابراین برای داشتن یک جامعه اطلاعاتی در 5 سال آینده از هم‌اکنون باید برنامه‌ریزی کرده و حداقل‌های فناوری اطلاعات مورد نیاز برای دسترسی کاربران به تمامی خدماتی الکترونیکی که لازمه زندگی آن زمان است را مهیا کرد.

شاید اگر کاربران خانگی به اینترنت پرسرعت و خدمات آن در منزل دسترسی داشتند، نیازی به انواع سخت‌افزارها و نرم‌افزارها در ادارات و شرکت‌ها جهت کنترل کارکنان خود برای استفاده از اینترنت مشاهد نمی‌‌شد که علاوه بر هزینه‌های سربار کاهش بهره‌وری کارکنان را نیز به همراه داشته باشد و یا ظرفیت‌های موجود در مراکز دانشگاهی صرف دانلود فایل‌های صوتی شخصی شود.

کوتاه سخن اینکه غول نیازمندی‌های کاربران اینترنت را نمی‌توان در یک فضای محدود و بسته نگه داشت و مسئولین امر بجای اعلام کافی بودن ظرفیت موجود، بدنبال افزایش ظرفیت و ضریب نفوذ اینترنت بوده زیرا کاربران بهتر از مسئولان می‌دانند پولشان را بابت اینترنت بدهند و یا صرف ایاب و ذهاب کنند و مدیران سازمان‌ها نیز بجای تعبیه پارکینگ خودرو برای ارباب رجوعشان به فکر افزایش ارائه خدمات از راه دور برای آنان باشند تا صورت مسئله زودتر پاک شود.

*رييس هيئت مديره و مدير نرم افزار شرکت مهندسي مهران رايانه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

تعريف جديد FCC از اينترنت باند پهن @};-

حداقل سرعتى است كه به طور كلى براى استفاده از سرويس ها و كاربردهاى باند پهن غنى از ويديوى امروزى مورد نياز خواهد بود.كميسيون ارتباطات فدرال (FCC) اعلام كرد، نزديك به ۲۴ ميليون نفر در ايالات متحده به اينترنت باند پهن دسترسى ندارند. FCC در ششمين گزارش ساليانه خود به كنگره امريكا درباره وضعيت گسترش دسترسى به اينترنت باند پهن اعلام كرده، بين ۱۴ تا ۲۴ ميليون نفر در اين كشور به اينترنت پرسرعت دسترسى ندارند و بعيد به نظر مى رسد، چنين امكانى در آينده نزديك براى آن ها فراهم شود. اين آمار چهارده ميليون نفرى تقريباً معادل مجموع جمعيت تخمين زده شده شهرهاى نيويورك، لس آنجلس و شيكاگو در سال ۲۰۰۵ است. FCC معتقد است كه اين نتايج بر نياز به تجديد ساختار Universal Service Fund، شيوه هاى نوآورانه براى تخصيص طيف فركانس، حذف موانع موجود بر سر راه سرمايه گذارى هاى حوزه زيرساخت و بهبود گردآورى داده هاى باند پهن تأكيد دارد.البته، هيچ يك از اين موارد پيشنهادهاى جديدى به شمار نمى آيند. نياز به طيف فركانس بيشتر مدت ها است كه به يك بحث داغ در محافل مرتبط تبديل شده و تلاش براى بهبود گردآورى داده هاى باند پهن نيز از قبل آغاز شده است. با اين حال، گزارش مذكور تعريف خود را از آن چه كه يك سرويس باند پهن را تشكيل مى دهد، تغيير داده است. در طول مدتى نزديك به يك دهه، اين استاندارد به صورت دويست كيلوبيت برثانيه براى Downstream تعريف شده بود، اما اكنون FCC آن را به صورت ۴ مگابيت بر ثانيه براى Downstream و يك مگابيت بر ثانيه براى Upstream تعريف مى كند.

FCC در گزارش خود چنين ذكر كرده است: «اين حداقل سرعتى است كه به طور كلى براى استفاده از سرويس ها و كاربردهاى باند پهن غنى از ويديوى امروزى مورد نياز خواهد بود، در حالى كه ظرفيت كافى را براى مرور ابتدايى وب و ايميل نيز حفظ مى كند.»

به نقل از ابرار اقتصادی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 4 هفته بعد...

تهران:۱۴:۰۴ , ۱۳۸۹/۰۹/۰۵

خسروی به مهر خبر داد: افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور/ ظرفیت 470 گیگابیتی تا سال 95 مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از افزایش ظرفیت پهنای باند شبکه اینترنت کشور به 70 گیگابیت بر ثانیه تا چند ماه آینده خبر داد و گفت: میزان ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت تا پایان برنامه پنجم توسعه به 470 گیگابیت بر ثانیه افزایش می یابد. محمود خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر از نبود اختلال در شبکه زیرساخت ارتباطی کشور خبر داد و گفت: ظرفیت پهنای باند شبکه همگام با نیاز کاربران رو به افزایش است.

وی با بیان اینکه افزایش قابل توجه ضریب نفوذ اینترنت در کشور نشان از افزایش مصرف پهنای باند به میزان قابل توجهی دارد، افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت برای کاهش اختلالات شبکه از نقاط و درگاههای مختلفی پهنای باند وارد کشور کرده که در صورت بروز اختلال در یک درگاه، نیاز پهنای باند کشور از نقطه دیگری تامین خواهد شد. مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ادعا نمی کنیم که شبکه در شرایط ایده آل به سر می برد اما در وضعیت مطلوبی قرار دارد. خسروی ظرفیت پهنای باند کنونی شبکه ارتباطات زیرساخت را 45 گیگابیت بر ثانیه اعلام کرد که تا چند ماه دیگر به 70 گیگابیت می رسد و گفت: این میزان تا پایان سال 95 به 470 گیگابیت بر ثانیه افزایش می یابد. به گزارش مهر، طبق آخرین آمار منتشر شده ضریب نفوذ اینترنت در کشور حدود 9/34 درصد است که اکثر کاربران اینترنت در کشور را مشترکان سرویس دایل آپ تشکیل می دهند و سهم ADSL در ضریب نفوذ اینترنت بسیار اندک ارزیابی می شود.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

افزایش نامحسوس پهنای باند اینترنت I%20Do%20not%20Know.gif IMAGE634264545881032080.jpg

علی شمیرانی

یکی از برجسته ترین اقدامات مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت از زمان انتصاب، اعلام میزان افزایش پهنای باند اینترنت کشور بوده است. ایشان هر از چند گاهی خبر از افزایش پهنای باند می دهد، رسانه های مکتوب نقل می کنند و رادیو و تلویزیون هم خبر را اعلام می کنند. چند وقت بعد دوباره مدیر عامل شرکت زیرساخت تبدیل به تیتر درشت رسانه ها می شود و باز هم خبر از افزایش پهنای باند اینترنت کشور است. این خبر ظاهرا به قدری جذاب بوده که ایشان خبر از افزایش پهنای باند کشور تا سال 95 هم داده اند! از این رو احتمالا در سال 96، 97، 98 و ... هم می توان درباره افزایش سرعت اینترنت پیشگویی کرد.

شرکت زیرساخت اخیرا نیز از افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور به 70 گیگابیت بر ثانیه تا چند ماه آینده خبر داده است. این خبر در حالی اعلام می شود که از سوی رسانه ها این پرسش مطرح نشده که اثرات این همه تغییر را در کجا باید جست؟

افزایش سرعت اینترنت در حالی رخ می دهد که محدودیت ارتقای سرعت اینترنت برای کاربران خانگی پابرجاست و همچنان مشخص نیست که آیا اصولا از تمام ظرفیت اینترنت وارده به کشور استفاده می شود یا نه؟

افزایش سرعت اینترنت در حالی رخ می دهد که به محض بروز اختلال، اینترنت کشور دچار افت کاملا محسوسی می شود.

افزایش سرعت اینترنت در حالی رخ می دهد که ضریب نفوذ اینترنت در کشور حدود 34/9 درصد است و اکثر کاربران اینترنت در کشور را مشترکان سرویس عذاب دهنده دایل آپ تشکیل می دهند و سهم ADSL در ضریب نفوذ اینترنت بسیار اندک ارزیابی می شود.

افزایش سرعت اینترنت در حالی رخ می دهد که قیمت استفاده از آن همچنان بی تغییر باقی مانده است.

از سوی دیگر در حوزه خدمات دولتی و عمومی نیز همچنان شاهد انتقادات مسوولان از کمبود پهنای باند هستیم و قاعدتا این افزایش مکرر پهنای باند در خدمات عمومی نیز نمود چندانی ندارد.

از این رو جا دارد تا مدیر عامل جدید شرکت زیرساخت به جای ارایه خبر تکراری افزایش – نامحسوس- پهنای باند، اندکی نیز پاسخگوی مسایل مذکور باشد.:-?

منبع: روزنامه فناوران اطلاعات

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 4 هفته بعد...

داداش شما کجایی بگو مام باس بیایم تو شهر شما ساکن شیم

هنوز این کاغذ بازی ادامه داره ؟؟؟ آخر رفع و رجوع شد این 128 یا به قوت خود باقیه ؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 2 هفته بعد...

به گفته مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت یکی از متداول ترین روش های بازاریابی در دنیا دادن اطلاعات درست و به موقع به مشتریان است، چراکه شرکت ها در سطوح بالا می دانند که برای رسیدن به اهداف طولانی مدت باید صداقت را که همان دادن اطلاعات درست است حفظ کرد. بنابراین در برخورد با مشتری و یا حتی تبلیغات خود این اصل را رعایت می کنند.

وی مشکل اصلی کاربران خانگی که با محدودیت سرعت 128 کیلو بیتی مواجه اند را واقعی نبودن پهنای باند 128 کیلو بیتی عنوان کرد و گفت: مجموعه فعالیت هایی که یک کاربر خانگی به عنوان یک مصرف کننده عام با آن سر و کار دارد از طریق دسترسی به سرعت 128 کیلو بایتی قابل انجام است.

وی افزود: کاربر خانگی که می خواهد سایتی را ببیند، خبری بخواند، ثبت نامی کند، ایمیلی چک کند و یا احیانا از فضاهای مجازی برای گفت و گو استفاده کند به سرعتی بیش از این نیازی ندارد، اما مشکل اینجاست که پهنای باندی که تحت عنوان 128 کیلو بایت در اختیار وی قرار می گیرد در بعضی مواقع حتی 50 کیلو بایت هم نیست.به گفته فرنقی زاد این اشکال حتی در مورد ADSL هم به وجود می آید.

وی گفت: نا آگاهی کاربران از میزان پهنای باندی که در اختیارشان قرار گرفته است و بی توجهی آنان برای دسترسی به سرعت واقعی نیز از دیگر مشکلات این بخش از اینترنت است.

وی افزود: به عنوان نمونه کاربری که برای ثبت نام در آزمون با اشکال سرعت مواجه می شود، به دنبال این نیست که علت پایین بودن سرعت سرویس خود را از شرکت ارایه دهنده اینترنت پیگیری کند و یا اینکه در زمان دریافت سرویس با سرویس دهنده قرارداد سطح خدمات (SLA) امضا کند.

مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد تاثیرات احتمالی رفع محدودیت پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی روی توسعه کشور در زمینه دولت الکترونیکی گفت: به عقیده من موانع توسعه دولت االکترونیکی در محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی نیست.

به پیر به پیغمبر اینترنت 128 که میگن یعنی 128 کیلو "بیت" یعنی سرعت دریافت = 128 تقسیم بر 8=16

من نمی دونم اگه این آقا فرق بین بایت و بیت رو متوجه نیست، چرا تهمت دروغ گویی و کم فروشی می زنه!؟

بماند که ISP ها هم کم این وسط ...

هر بایت = 8 بیت

تو رو خدا این رو به این مسئولین یاد بدین!!!!!!! :mad:

در ضمن ISP هایی هم هستند که اینترنت 2mbs دارن میدن با حجم ماهیانه 3 گیگ و هزینه 24 هزار تومن.

چیزی که می خریم گرونه،چیزی که اولش امضا می کنیم اشتباه هست، وگرنه مشکلی نداریم.

اگر برگ قرار دادتون رو بخونید می بینید که سرعت مثلاً همین 2 مگ به صورت شیر هست که ضریب خاصی هم داره.پس با این حساب می دونیم که داریم چی می خریم و می خریم!(از سر ناچاری)

من تا به حال با خیلی از ISP ها حرفم شده ولی آخر سر دیدم که خودم این برگ رو امضا کردم!

مشکل اینترنت ایران مشکل اینترنت نیست.همون مشکل اصلیش هست.

ویرایش شده توسط SE7EN
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 1 ماه بعد...

فکر کنم بهترین وضعیت سرعت را استان گیلان شهر رشت داره.

با داشتن isp هم چون اندیشه سبز خزر وپارس وی و شاتل.

ما که 128 نامحدود داریم ماهی 16 .

سرعت دانلود 30 تا 35.

سرویس های حجمی هم سرعت دانلود 120تا 130.

با تشکر.

هادی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

خوش به حال شما

من با دیال آپ 26 کیلو بایت وصل میشم که سرعت واقعیش حدود 5 کیلو هست یه سایت رو می خای باز کنی باید 1 دقیقه صبر کنی!!!!!!!!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...