رفتن به مطلب

راهنمایی برای گرافیک تا 1.100.000

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میخاستم گرافیک بخرم تا امدم بخرم به گرونی دلار خوردم دلال بازی بعضی دوستان تو بازار با این پولی که دارم به نظرتون چی خوبه چی پیشنهاد میکنید برام کار کرده و نو زیاد فرقی نداره  سوال بعدیم به بیت بر میگرده راهنمایی میخاستم که این بیت چه تاثیری توی بازی داره من گرافیک رو برای گیم و کارای روزمره میخام نه کارای گرافیکی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن              بوجه حدود 1.100.000

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Galax 1060 6GB قیمت مناسبی داره
با توجه به افزایش قیمت  480
انتخاب عاقلانه تری هست هم از نظر قیمتی و هم از نظر مصرف و خنک بودن

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

1060 galax OC که دوست فوقانی هم فرمودن.. آورکلاک هم میشه و میتونید پرفورمنش مشابه با بهترین 1060 ها رو ازش بگیرید.. مخصوصا اگه کولینگ کیس خوب باشه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان امروز خواستم یه کارت بگیرم اما دیدم قیمتش خیل پایینه من هم در مورد کارت گرافیک کم میدونم

کارت گیگابایت مدل 980 جی 1

لینک سایت  گیگابیت اینجا

البته کارکرده هم هست قمتش هم گفت 800 تومن بظرتون خوبه؟؟

سیستم که دارم  i7-930

4g ram 1600 ddr3

min asus sli

power 750 watt real grean

باتشکر

لینک به دیدگاه

مرسی دوستان اما با 1060 یا 1050 یا 1070 زیاد حال نمیکنم بیشتر دنبال 980 هستم البته با تحقیقی که کردم به 980 بیشتر ایمان اوردم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما که نظرات دیگران قبول نداری به چه دلیل نظر خواهی میکنی . چند نفر بهتون گفتن 1060 میگی حال نمیکنم . میری روی نظر خودت 980 میخری میخوای بری بتمن بازی کنی با تنظیمات ultra  و 1080iمیبینی ای دل غافل 4.7 گیگ رم میخواد و من ندارم . اونوقت خود زنی میکنی که چرا 1060 نخریدم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، leader گفته است :

دوست عزیز شما که نظرات دیگران قبول نداری به چه دلیل نظر خواهی میکنی . چند نفر بهتون گفتن 1060 میگی حال نمیکنم . میری روی نظر خودت 980 میخری میخوای بری بتمن بازی کنی با تنظیمات ultra  و 1080iمیبینی ای دل غافل 4.7 گیگ رم میخواد و من ندارم . اونوقت خود زنی میکنی که چرا 1060 نخریدم?

داداش من سوال پرسیدم اما هیچکی در باره بیت به من توضیحی نداده دوستان بیشتر از اب گل الود میخان ماهی بگیرن گرافیک خودشون تبلیق میکنن

لینک به دیدگاه

درضمن صاحب تاپیک لطفا قبل از اینکه با حرفهاتون کسی ناراحت کنید تحقیق کنید که حرف طرف مقابلتون چیه . ایشون 1060 6g به شما پیشنهاد دادن 1200 که قیمتش مناسبه چون اکش 1400 تو بازار . اگر هم فرضا پیشنهادش غیر معقول بود رد کن نه دعوا !

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، leader گفته است :

درضمن صاحب تاپیک لطفا قبل از اینکه با حرفهاتون کسی ناراحت کنید تحقیق کنید که حرف طرف مقابلتون چیه . ایشون 1060 6g به شما پیشنهاد دادن 1200 که قیمتش مناسبه چون اکش 1400 تو بازار . اگر هم فرضا پیشنهادش غیر معقول بود رد کن نه دعوا !

شمام که میگی بتمن بازی کنی برادر من 29 سالمه از من گذشته گیم بازی کردن الانم دارم میرم سر خونه خودم دنبال یه کیسم که چند سال جوابمو بده کلا بگیر نگیر دارم یه مدت میرم سمت گیم بعد بیخیال میشم به خاطر این میخام یه گرافیک خوب بخرم داداشم  تو کتمم نمیره یکی تو فضای نت برام شاخ شونه بکشه من با یکی دیگه دارم صحبت میکنم این دوستم اومده برام شاخ شونه میکشه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، alisaseer گفته است :

داداش من سوال پرسیدم اما هیچکی در باره بیت به من توضیحی نداده دوستان بیشتر از اب گل الود میخان ماهی بگیرن گرافیک خودشون تبلیق میکنن

با توجه به بودجه شما بهترین چیزیه که میتونید خرید کنید . الان خودمم یکی از همین گرافیک دارم و بسیار راضیم . چون در عوض 2-3 درصد بالا پایین توی کارایی 2 گیگ بیشتر مموری داره و خنک تر و کم مصرف تر هم هست نسبت به 980 و معماری جدیدتری هم داره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، leader گفته است :

با توجه به بودجه شما بهترین چیزیه که میتونید خرید کنید . الان خودمم یکی از همین گرافیک دارم و بسیار راضیم . چون در عوض 2-3 درصد بالا پایین توی کارایی 2 گیگ بیشتر مموری داره و خنک تر و کم مصرف تر هم هست نسبت به 980 و معماری جدیدتری هم داره

مدلشو لطف میکنی

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/9030/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+GTX+1060+GAMING+X+6GB/

البته یکی از دوستان 1200 پیشنهاد دادن که نظر روی اون بود

لینک به دیدگاه

داداش درباره این بیت هم یه توضیح بده ممنون میشم الان این کارت 192 بیت هستش gtx980 384بیت فرقش تو چی میشه

لینک به دیدگاه

داداش درباره این بیت هم یه توضیح بده ممنون میشم الان این کارت 192 بیت هستش gtx980 384بیت فرقش تو چی میشه

دوست عزیز اصلا دنبال این اعداد و ارقام نرو که هیچ اهمیتی ندارن. مهم نتیجه هست یعنی عملکرد کارت که تو بنچمارک ها آورده میشه.
بنظر من بدون شک بهترین انتخاب تا ۱۱۰۰ کارت Galax GTX 1060 6GB هست که لیون میده ۱۱۰۰. واقعا قیمت مناسبی داره و کارت بسیار خوبیه

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، afshin b گفته است :

دوست عزیز اصلا دنبال این اعداد و ارقام نرو که هیچ اهمیتی ندارن. مهم نتیجه هست یعنی عملکرد کارت که تو بنچمارک ها آورده میشه.
بنظر من بدون شک بهترین انتخاب تا ۱۱۰۰ کارت Galax GTX 1060 6GB هست که لیون میده ۱۱۰۰. واقعا قیمت مناسبی داره و کارت بسیار خوبیه

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ممنون دوست عزیز بابت راهنمایت

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...