رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد بازی های اورجینال pc

mahdighz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ببخشید چند تا سوال داشتم میشه بازی های اورجینال pc دو نفر نصب کنن؟ بعد اگه بخرید میشه بفروشید؟ یه فروشگاه معتبر برای خرید اگه میشه معرفی کنید بعد کارت گرافیک rx 480 به مادر برد H110M PRO-VD  میخوره ؟ بعد بازی های اوجینال pc دیسک هستند یا نه؟چجوری؟باید دانلود کنیم؟ ممنون میشم جواب بدین

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، mahdighz گفته است :

سلام دوستان ببخشید چند تا سوال داشتم میشه بازی های اورجینال pc دو نفر نصب کنن؟ بعد اگه بخرید میشه بفروشید؟ یه فروشگاه معتبر برای خرید اگه میشه معرفی کنید بعد کارت گرافیک rx 480 به مادر برد H110M PRO-VD  میخوره ؟ بعد بازی های اوجینال pc دیسک هستند یا نه؟چجوری؟باید دانلود کنیم؟ ممنون میشم جواب بدین

میشه نصب کنن اما اگر یه نفر انلایین باشه اون یکی نمیتونه انلاین پلی بده منو داداشم که اکثر بازیامون مشترکه 

واسه فروش نمیشه یا اگه بشه خیلی سخته واسه اعتماد سازی کلا بیخیال فروش شید 

نخیر دیسک نیستند تو ایران باید به صورت gift card خریداری بشه حالا هر بازی ای استور خودش رو داره مثلا fifa و BF رو origin هستند یا dota و cs رو steam بعد از خرید دیگه میشه دانلود کرد 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Redwolf10 گفته است :

میشه نصب کنن اما اگر یه نفر انلایین باشه اون یکی نمیتونه انلاین پلی بده منو داداشم که اکثر بازیامون مشترکه 

واسه فروش نمیشه یا اگه بشه خیلی سخته واسه اعتماد سازی کلا بیخیال فروش شید 

نخیر دیسک نیستند تو ایران باید به صورت gift card خریداری بشه حالا هر بازی ای استور خودش رو داره مثلا fifa و BF رو origin هستند یا dota و cs رو steam بعد از خرید دیگه میشه دانلود کرد 

خوبcd key از کجا بخرم دیتاشو از کجا گیر بیارم چون حجم ندارم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mahdighz گفته است :

خوبcd key از کجا بخرم دیتاشو از کجا گیر بیارم چون حجم ندارم

سلام دوست من

عزیزانی هستند توی فروم که میتونید از اونها خرید داشته باشید

البته سعی کنید از افراد با اعتبار بالا خرید کنید هم گیفت کارت و هم دیتای بازی رو.

موفق باشید!

لینک به دیدگاه

دیتا که سایتای زیادی هستند که میفروشند تو فروم هم افراده زیادی هستند اگرم خواستید ب من اسم بازی ای رو که میخواید پخ بدید خودم بهتون میگم از چه سایتی بگیرید که ارزون تره یا خودم تو بعضی سایتا امتیاز دارم واستون با OFF میگیرم(البته بعضی بازیا)

لینک به دیدگاه

as.thumb.png.85db82df8307ac258a9820436c2ee6a2.pngالن این بازی قیمتش تو uplay 40 دلاره من گرفتمش 84 تومن حدودا تو سایتا ایران میدن حول 90 تومن 

as1.thumb.png.b555901466b3943904aedc64f594636e.png یا سیزن پس رو گرفتم 110 تومن که تو سایتا 140تومن حدودا خودتون با گیفت بگیرید کیشه 160یا  170 تومن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راجب بازی دوستان توضیحات لازم دادن راجب گرافیک از لحاظ نصب مشکلی ندارید فقط پاورتون 500 وات ریل داشته باشید

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

راجب بازی دوستان توضیحات لازم دادن راجب گرافیک از لحاظ نصب مشکلی ندارید فقط پاورتون 500 وات ریل داشته باشید

پاورم green 650 uk هست دوست عزیز مشکلی نیست؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mahdighz گفته است :

cpu چی هست؟

لینک به دیدگاه

بعله بعله اما با gta V یه ذره اذیت میکنه رو ultra اما خووبه واسه رفیقم بستم خیلی راضیه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Redwolf10 گفته است :

بعله بعله اما با gta V یه ذره اذیت میکنه رو ultra اما خووبه واسه رفیقم بستم خیلی راضیه?

Capture.thumb.PNG.40fc18fc660ab01408897ef18d5d7f1d.PNGکل سیستم اینه نظرت چیه تو بازیای انلاین چطوره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، mahdighz گفته است :

مشکلی نیست یه چیزی هم اضاف میاد

در 59 دقیقه قبل، mahdighz گفته است :

احتمال زیاد تو بازیهای آنلاین با گلوگاه شدن پردازنده مواجه بشید

لینک به دیدگاه

گرافیک رو هرجوری شده 8 گیگ برداریدد چون گیما اکثرا بالا 4 گیگ فضا اشغال میکنن منم با 4 گیگ تو دردسر افتادم البته منتظره ti هستم بیاد بندازم رو امپلی فایر 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Redwolf10 گفته است :

گرافیک رو هرجوری شده 8 گیگ برداریدد چون گیما اکثرا بالا 4 گیگ فضا اشغال میکنن منم با 4 گیگ تو دردسر افتادم البته منتظره ti هستم بیاد بندازم رو امپلی فایر 

فعلا پولم نمیرسه تابستون یه 7700 z270 و 1070 برمیدارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...