رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید گرافیک تا 200 تومان

Recommended Posts

دوستان خوشحال میشم نظرات شما رو هم بدونم. ATI یا Geforece فرقی نمیکنه. قیمت از 200 بالاتر نره و حتما حتما کارت قابلیت SLI یا کراس داشته باشه که بعدا بتونم یکی دوتا دیگه هم بندازم روش.

پیشاپیش ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

EVGA GTX 460 SE 1G 206

EVGA GTX 550Ti FPB 1G 198

Diamond 5770 1G 190

البته اگر بتونید 227 تومن هزینه کنید می تونید EVGA GTX 460 FPB 1G هم تهیه کنید که به نظر من ارزش یه کم بیش تر هزینه کردن رو داره.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز یه کمی به هزینتون اضافه کنید مثلا 30 تومان که بتونین کارت بهتری بگیرید جون مثلا کارت 5770 با کارت 460 تفاوت زیادی داره و ارزش 30 تومان هزینه بیشتر رو داره . 6850 هم تو این رده هستش که قیمتش رو من دقیق نمیدونم ولی اونم باید 210 تا 230 باشه فکر میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

اتفاقا 5770 با 460 تفاوئتش کم نیست!

460 با 6850 تفاوت قدرتش کمه!

در کل 6850 از 460 1GB هم یکم قویتره! اگه 6850 بقول شما 210 تا 230 باشه، بهتره که 6850 بگیره! ولی بعید میدونم این قیمت باشه! باید حدود 230 تا 260 باشه!

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه

یه کارت 5850 دست دوم تهیه کنید با قیمتی حدود 220

که از هر نظر بهتر از gtx460 هست

هم قوی تر و هم کم مصرف تر و ...

لینک مقایسه اول

لینک مقایسه دوم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خودم 5770 دارم و با ااینکه کاملا راضیم توصیه می کنم 5770 نخرید.چون با هزینه ای که م یخواهید بکنید می شه کارت های به مراتب بهتری خرید.به نظر من هم بهتره حدود 30 تومن به بودجتون اضافه کنید و یه 460 بردارید.اگه واستون مقدو.ر نیست یه 550ti یا حداقل 460 768 mb بردارید;)

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان بابت نظراتشون. دوستان حالا شاید تا 240-50 رو هم بتونیم یکاریش بکنم

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان بابت نظراتشون. دوستان حالا شاید تا 240-50 رو هم بتونیم یکاریش بکنم

عالیه پس حتما همین 460 رو بگیر.مثل این مدل : EVGA GeForce GTX 460 1GB یا این مدل : Gainward GTX 460 1GB (ترجیحا مدل اول به خاطر اینکه تجربه خیلی خوبی از محصولا evga داشتم!;))

ویرایش شده توسط Sir_MKH
لینک به دیدگاه

EVGA GTX 460 1GB FPB بهترین انتخاب هست . اگر تمایل به خرید داشتید میتونم 224000 تومان تقدیمتون کنم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...