رفتن به مطلب

خاموش شدن سیستم

Ebess
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید

سیستم به یک بار خاموش شد دیگه روشن نمیشه

می خواستم بدونم چطوری متوجه بشوم که  power یا motherboard مشکل داره؟

rik9_111.jpgg4rk_20170215_141046.jpg4p12_20170215_141100.jpga9ke_20170215_141120.jpg

ویرایش شده توسط Ebess
لینک به دیدگاه

سلام ، با استارت کردن فن های سیستم روشن میشن؟ یا اصلا اتفاقی نمی افته؟

لینک به دیدگاه

سلام نه هیچ فنی کار نمی کنه تقریبا power می زنم اتفاقی نمی افته

لینک به دیدگاه

برق ورودی پاور رو چک کنید . کابل 24 پین مین بورد رو دوباره جا بزنید .

دکمه پاور کیس سالمه و فرمان استارت رو میده ؟ 

با زدن پاور فن پاور میچرخه ؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Ali-KhN گفته است :

برق ورودی پاور رو چک کنید . کابل 24 پین مین بورد رو دوباره جا بزنید .

دکمه پاور کیس سالمه و فرمان استارت رو میده ؟ 

با زدن پاور فن پاور میچرخه ؟

سلام

سوال اول شما ورودی چک کردم همین طور تو عکس می بینید mother board بعضی چراغش روشن . پین 24 باز دوباره زدم

دکمه پاور کیس قبلا یک به مشکل خورد سیستم چند بار روشن خاموش شد و برای 2 یا 3 ماه پیش یعنی دکمه power گیر کرده بود همش روشن خاموش می شد .دکمه power می زنم اتفاقی صدایی نمی افته فقط بعضی چراغ کیس روشن هست همین طوری .

power  می زنم فن خودpower کار نمی کنه .

کلا اتفاقی نمی افتد

ویرایش شده توسط Ebess
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Ebess گفته است :

سلام

سوال اول شما ورودی چک کردم همین طور تو عکس می بینید mother board بعضی چراغش روشن . پین 24 باز دوباره زدم

دکمه پاور کیس قبلا یک به مشکل خورد سیستم چند بار روشن خاموش شد و برای 2 یا 3 ماه پیش یعنی دکمه power گیر کرده بود همش روشن خاموش می شد .دکمه power می زنم اتفاقی صدایی نمی افته فقط بعضی چراغ کیس روشن هست همین طوری .

power  می زنم فن خودpower کار نمی کنه .

کلا اتفاقی نمی افتد

به نظر میرسه فرمان استارت شدن سیستم از کیس به درستی به مین نمیرسه و سیستم روشن نمیشه .

پاورم فک کنم سالمه چون چراغای مادربرد روشن هستن .

سیم دو رشته پاور که از کیس میاد و به مادربرد وصل میشه و باعث استارت سیستم هست رو از مادربرد جدا کنید و دو تا پین سوکتش رو مادربرد  رو با یه چیز رسانا به هم بزنید ببینید روشن نمیشه ؟

اگه روشن شد مشکل دکمه پاور کیس هست .

لینک به دیدگاه

این مشکل به کارت گرافیک هم مربوط میشه اگه در مدار تغذیه کارت مشکلی به وجود بیاد ممکنه اجازه استارت به سیستم نده کارت گرافیک رو بیرون بیارید و امتحان کنید ببینید روشن میشه یا خیر.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Ali-KhN گفته است :

به نظر میرسه فرمان استارت شدن سیستم از کیس به درستی به مین نمیرسه و سیستم روشن نمیشه .

پاورم فک کنم سالمه چون چراغای مادربرد روشن هستن .

سیم دو رشته پاور که از کیس میاد و به مادربرد وصل میشه و باعث استارت سیستم هست رو از مادربرد جدا کنید و دو تا پین سوکتش رو مادربرد  رو با یه چیز رسانا به هم بزنید ببینید روشن نمیشه ؟

اگه روشن شد مشکل دکمه پاور کیس هست .

باشه  امتحان میکنم فقط 2 سیم رسانا به هم وصل کنم یا فقط یک لحظه دو سیم به هم اتصال بدم بعد جدا کنم؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ebess گفته است :

باشه  امتحان میکنم فقط 2 سیم رسانا به هم وصل کنم یا فقط یک لحظه دو سیم به هم اتصال بدم بعد جدا کنم؟

لحظه ای اتصال بدید ، به جای این کار هم میتونید از کلید ریستارت استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Ebess گفته است :

ببینید از کیس یه کابل دو رشته میاد که رو سرش نوشته POWER . اونو باید از مادربرد جدا کنید . بعد زیر اون کابل یعنی روی مادربرد دو تا شاخه میمونه که اونا رو یه لحظه بایست با یه چیز رسانا مثل سیم ، پیچ گوشتی یا هر چیز دیگه به هم اتصال بدید تا سیستم استارت بخوره.

تاکید فقط یه لحظه .اگه کابلو پیدا نکردید بگید بیشتر راهنمایی کنم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

این مشکل به کارت گرافیک هم مربوط میشه اگه در مدار تغذیه کارت مشکلی به وجود بیاد ممکنه اجازه استارت به سیستم نده کارت گرافیک رو بیرون بیارید و امتحان کنید ببینید روشن میشه یا خیر.

کارت گرافیک بیرون کشیدم  ولی اتفاقی نیافتاد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ali-KhN گفته است :

ببینید از کیس یه کابل دو رشته میاد که رو سرش نوشته POWER . اونو باید از مادربرد جدا کنید . بعد زیر اون کابل یعنی روی مادربرد دو تا شاخه میمونه که اونا رو یه لحظه بایست با یه چیز رسانا مثل سیم ، پیچ گوشتی یا هر چیز دیگه به هم اتصال بدید تا سیستم استارت بخوره.

تاکید فقط یه لحظه .اگه کابلو پیدا نکردید بگید بیشتر راهنمایی کنم

پیدا کردم با پیچ گوشتی وصل کردم بازم همون حالت

لینک به دیدگاه

کاری که گفتم رو انجام بدید . در ضمن کابل از پنل جلوی کیس میاد

لینک به دیدگاه

پیدا کردم با پیچ گوشتی وصل کردم بازم همون حالت

با این اوصاف مشکل به قطعات دیگه بر میگرده .احتمالا پاور یا مادربرد .

پیشنهاد میدم CMOS رو یه بار Clear کنید .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Ebess گفته است :

یعنی بدون کارت روشن نشد؟ کابل PCI-E پاور رو هم جدا کردید؟

از نظر بنده احتمال قطعی سیم های پاورتون هم هست مخصوص برق پردازنده  چون ظاهرا یکم تحت فشارهستش بین سینی کیستون و کولر پردازنده ، اگر براتون امکان داره اون رو هم تست کنید.(چون وصل نبودن اون همچین حالتی رو پیش میاره!)

لینک به دیدگاه

ممنونم از دوستان  اکثر کارا انجام  دادم. ولی تغییر رخ نداد..

لیون کامپیوتر تو رشت نمایندگی نداره؟

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

یعنی بدون کارت روشن نشد؟ کابل PCI-E پاور رو هم جدا کردید؟

از نظر بنده احتمال قطعی سیم های پاورتون هم هست مخصوص برق پردازنده  چون ظاهرا یکم تحت فشارهستش بین سینی کیستون و کولر پردازنده ، اگر براتون امکان داره اون رو هم تست کنید.(چون وصل نبودن اون همچین حالتی رو پیش میاره!)

برق cpu جدا کنم؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Ebess گفته است :

برق cpu جدا کنم؟

نه منظورم امکان اشکال در سیمش هست ، اگه امکان تستش نیست ببرید بیرون براتون انجام بدن .

البته قبل از اون ، تمام سوکت های پاور رو جدا کنید ، با یک تکه سیم ، سیم سبز رنگ  کانکتور 24 pin پاور رو یک لحظه به سیم سیاه رنگ کناری اون وصل کنید ببینید خود پاور استارت میشه یا خیر.

IMAG0170.jpg

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

وقتی سیستم خاموش میشه دو حالت داره:

1-با استارت زدن مجدد سیستم همون اتفاق قبلی میفته(یه استارت نصف نیمه) و این یعنی مادربرد مشکل داره

2-با استارت زدن مجدد هیچ اتفاقی نمیفته و باید برق پاور خالی بشه تا دوباره سیستم همون استارت نصف نیمه رو هم بزنه.که این یعنی برق رسانی ایراد داره و احتمالا پاوره.

این مورد دومی احتمال به وجود اومدنش خیلی زیاده

مشکل هم حتما از پاور نیست.ممکنه یه جایی اتصالی داشته باشه.

یکی از سیستم های حفاظتی پاور(SCP) وقتی روی هر ریل اتصالی بوجود بیاد سریعا سیستم رو خاموش میکنه.

اینکه چراغ های مادر برد هم روشن میشن دلیل نمیشه که پاور سالم باشه.ممکنه مثلا اون چراغ روی مین برد از ریل +5 تغذیه کنه اما در ریل +12 اتصالی باشه.

راه حل:

اگر مورد اول پیش اومد که باید قطعات رو  یه راست ببرید گارانتی و این داستان ها

اگر مورد دوم پیش اومد  تمام قطعات جانبی از جمله درایو ها و فن ها و اگر هم ممکن بود با گرافیک داخلی امتحان کنید یا  با یه کارتی که نیاز به کابل برق نداشته باشه تست کنید.

اگه روشن نشد احتمالا یکی از کابل های خارج پاور یا ممکنه داخل خود پاور اتصالی داشته باشه.

اگه روشن شد یعنی یکی از قطعاتی که الان وصل نیستند اتصالی داشتند.بعد دونه دونه قطعات جانبی دیگه رو هم نصب کنید تا برسید به قطعه ی خراب.

فقط شرمنده یکم طولانی شد.

لینک به دیدگاه

آقا خیلی ممنون فقط ممکن bios بپره؟ سیستم روشن نشه؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Ebess گفته است :

ممنونم از دوستان  اکثر کارا انجام  دادم. ولی تغییر رخ نداد..

لیون کامپیوتر تو رشت نمایندگی نداره؟

بله هستش

از اقا حامد سوال بفرمایید تعمیرات دارند یا خیر

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/profile/59-hamed/

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، AliReza-Lion گفته است :

بله هستش

از اقا حامد سوال بفرمایید تعمیرات دارند یا خیر

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/profile/59-hamed/

ممنونم  چون تو عکس ها توجه کنید چراغ نارنجی روشنه قبلا نبود پشت سیستم جایی که  فلش برای آپدیت بایوس می خوره روشن . من  به آقا حامد پیام دادم باید ببینند تاپیک بعد نظر ایشون چی هست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...