رفتن به مطلب

خریدار روتر ASUS RT-N14UHP

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود 

از موضوغ مشخص است خریدار روتر ASUS RT-N14UHP هستم

لینک 

http://lioncomputer.ir/product/4778/ASUS+RT-N14UHP+High+Power+Wireless-N300+3-in-1+Router%2F+AP%2F+Range+Extender/

لینک به دیدگاه

سلام

من روتر ایسوس این مدلش رو دارم:

RT-N16

کاملا نو حتی یکبار هم استفاده نشده

20151119_205119.jpg

20151119_205040.jpg

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، alpha007 گفته است :

سلام

من روتر ایسوس این مدلش رو دارم:

RT-N16

کاملا نو حتی یکبار هم استفاده نشده

20151119_205119.jpg

20151119_205040.jpg

درود بزرگوار بیشتر دنبال مدل مد نظر هستم 

لطفا قیمت روترون رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

درود، دوست عزیز بنده این مودم مد نظر شما را در بخش از شرکت دارم. آنتن دهی برخلاف اینکه High Power است اصلا جالب نیست و در مقابل مودم هایی مثل TP-Link آنتن دهی ضعیف تری دارد. صرف راهنمایی است البته

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Parhaam گفته است :

درود، دوست عزیز بنده این مودم مد نظر شما را در بخش از شرکت دارم. آنتن دهی برخلاف اینکه High Power است اصلا جالب نیست و در مقابل مودم هایی مثل TP-Link آنتن دهی ضعیف تری دارد. صرف راهنمایی است البته

درود بزرگوار وقت بخیر

دقیقا همین مدل را دارید؟ روی کدام فرکانس و کانالی تنظیم شده ؟ بعید میدونم با 27 Dbi  از سری Tplink  ها آنتن دهی کمتری داشته باشد 

امکان دارد در نقطه ای دیگر تست بفرمایید ؟ 

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز دقیقا همین مدل است . متاسفانه آنتن دهی جالبی ندارد. تست های لازم انجام شده است و تمامی کانال ها هم تست شده باز هم از لحاظ آنتن دهی جالب نیست. صرفا جهت راهنمایی شما گرامی عنوان کردم وگرنه خود بنده طرفدار ASUS هستم.

423342324342.PNG

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Parhaam گفته است :

بله دوست عزیز دقیقا همین مدل است . متاسفانه آنتن دهی جالبی ندارد. تست های لازم انجام شده است و تمامی کانال ها هم تست شده باز هم از لحاظ آنتن دهی جالب نیست. صرفا جهت راهنمایی شما گرامی عنوان کردم وگرنه خود بنده طرفدار ASUS هستم.

423342324342.PNG

بزرگوار آخرین فریموره ؟ از چند دیوار رد میشه ؟ نوع دیوار بتونه ؟

ممنون که اطلاعاتتون رو به اشتراک میگذارید 

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز آخرین فریم ور است. نهایت 2 الی 3 دیوار و محیط 50 متری نهایت 100 متر و با داشتن دیوار و ... پوشش می دهد. در محل دیگری TP-Link Archer C9 هم دارم که جدای از بحث تفاوت قیمت. روی باند 2.4 آنتن دهی به مراتب بهتری دارد.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Parhaam گفته است :

بله دوست عزیز آخرین فریم ور است. نهایت 2 الی 3 دیوار و محیط 50 متری نهایت 100 متر و با داشتن دیوار و ... پوشش می دهد. در محل دیگری TP-Link Archer C9 هم دارم که جدای از بحث تفاوت قیمت. روی باند 2.4 آنتن دهی به مراتب بهتری دارد.

اصولا  با این مقدار dbi و قدرت باید حداقل 3دیوار بتون رد کنه با فرکانس 2.4 و عجیبه که به اینصورته پس باید منصرف بشم و فعلا با یک  RTL-840   برند Tplink  بسازم 

روتر C9  اگر قیمت بالایی نداشت اولین انتخابم بود و واقعا یکی از بچه ها قبلا استفاده کرده میگفت عالیه 

تشکر بزرگوار

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، m343 گفته است :

اصولا  با این مقدار dbi و قدرت باید حداقل 3دیوار بتون رد کنه با فرکانس 2.4 و عجیبه که به اینصورته پس باید منصرف بشم و فعلا با یک  RTL-840   برند Tplink  بسازم 

روتر C9  اگر قیمت بالایی نداشت اولین انتخابم بود و واقعا یکی از بچه ها قبلا استفاده کرده میگفت عالیه 

تشکر بزرگوار

درود، TL-WR841HP هم جزو انتخاب های خودتون قرار بدید.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Parhaam گفته است :

درود، TL-WR841HP هم جزو انتخاب های خودتون قرار بدید.

منظور شما این مدل میباشد ؟

http://lioncomputer.ir/product/9421/روتر+TP-Link+TL-WR841HP/

با 2 آنتن 9  بهتر از 3 آنتن 9  عمل کرده ؟  مورد پیشنهادی بهتری ندارید ؟ 

لینک به دیدگاه

بله مدل همین است. در بازار با 2 مدل آنتن 9db و  5db به فروش می رسد.

زیاد روی 2 یا 3 آنتن مانور ندهید دوست عزیز. در عمل باید عملکرد را دید نه روی کاغذ. اگر دنبال High Power هستید اون مدل پیشنهاد می شود.

ویرایش شده توسط Parhaam
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Parhaam گفته است :

زیاد روی 2 یا 3 آنتن مانور ندهید دوست عزیز. در عمل باید عملکرد را دید نه روی کاغذ. اگر دنبال High Power هستید اون مدل پیشنهاد می شود.

مدلش درسته ؟ 175 ت ؟ 

البته این مدل را شما تست نکردین ؟

http://lioncomputer.ir/product/4779/ASUS+RT-N12HP+High+Power+Wireless-N300+3-in-1+Router%2F+AP%2F+Range+Extender/

لینک به دیدگاه

کلا توی محیط عملیاتی، عملکرد TP-Link برای بنده بهتر بوده است. شاید دوستان دیگر نظر دیگری داشته باشند. بنده هم TP-Link دارم هم ASUS در محیط .

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...