رفتن به مطلب

خرید سیستم PC با بودجه 1500000

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

میخوام یه سیستم خونگی برام خواهرم  بگیرم:

نهایت بودجه 1500000

یه سیستم برای کارهای خونگی و روزی 5 تا 6 ساعت استفاده و اینترنت و گیم در حد متوسط ...

دیروز رفتم  بازار و پرس و جو کردم این سیستم ها رو بهم پیشنهاد دادن :

photo_2017_02_21_09_37_49.jpg

photo_2017_02_21_09_38_04.jpg

درخواست ها : {

دوستان لطفا پاور معتبر معرفی کنید(مثل گرین و کورسیر  و ... ) خودتون دیگه بهتر میدونید.

و  ODD هم Plextor یا pioneer باشه.

}

در مورد Cpu هم خودم تا حالا 3 تا سیستم Pc جمع کردم و تو هر سه تاش Intel رو انتخاب کردم (البته تو بودجه دستم باز بوده)

ولی حالا با توجه به پایین بودن بودجه بهتر نیست AMD انتخاب بشه ؟؟؟ لطفا نظرات رو بگید ؟

و بنظرتون جمع کردن سیستم دسته دوم بهتر هست ؟یا نه ؟

ویرایش شده توسط alibahman47
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط کیس میخوای یا مانیتور هم باشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من بگرد دست دوم جمع کن، اصلا سیستمایی که معرفی کردن گرافیک توش نیست البته حق دارن تا حدودی  با این قیمتای عجیب بازار! ¬¬

لینک به دیدگاه

من پیشنهادم اینه ک فعلا صبر کن!! تا پردازنده های جدید amd بیاد. بازار به شدت متحول میشه.و میتونید یه سیستم خوب amd ببندید و فعلا گرافیگ نبندید و چند ماه بعد یه گرافیک توپ هم بندازین و از سیستممتون لذت ببرین

لینک به دیدگاه

الان زمان خوبی برای بستن سیستم نیست .

شما بهتره دنبال سیستم دسته 2 باشید .

اگر برای گیم میخواهید میتونید سراغ APU های سوکت FM2 از شرکت AMD برید .

برای این مقدار بودجه بدک نیستش .

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، mahdighz گفته است :

داداش این بیشتر از 200 تومنه

کیس و هارد رو جا گذاشتی

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

داداش این بیشتر از 200 تومنه

کیس و هارد رو جا گذاشتی

ایشون  odd رو هم جا انداختن (البته مهم نیست)

به نظر بنده اصلا فعلا برای سیستم چیزی نخرید تا cpu های سری ryzen معرفی بشه و قیمت ها صددرصد یه تکون چه بزرگ چه کوچیک میخوره .

ویرایش شده توسط Ali-KhN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میتونید مینی کیس بگیرید با مشخصات حدوی

i5 2400 1155 socket               ram 4g ddr3         hdd 250     vga:onbord   قیمت حدودی 700 تومن

و یه گرافیک بندازید روش پیشنهادم : gtx 750ti هستش با قیمت زیر 500 تومن ترجیحاً msi تک فنه بگیرید

و میتونید بازی ها روز با رزولیشین فول اچ دی مدیوم لانچ کنید با فریم حدودی 35 الی 45 بستگی به بازی داره شایدم بیشتر و کمتر و تنظیمات Low ، فریم 60 کامل میگیره و پایین نمیاد واسه گیمر حرفه ای با بودجه کم بهترین سیستم همینه و اگه بودجه بود یه ssd بگیرید یا رم به 8 ارتقا بدید

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

دوستان درست میگن خرید سیستم آک تا اطلاع ثانوی کاره نادرستیه ، صبر کردن هم برای نسل جدید پردازنده ها به هوای اینکه قیمت هارو ارزون کنه از اون اشتباه تره مگه بخوای 6 ماه صبر کنی ! خرید سیستم های ریفره اسمبل شده ای هم که تو این بازار مد شده اصلا به بهت پیشنهاد نمیکنم  ، این همه قطعات و باندل های خوب تو همین سایت میزارن پیگیر باش یه چیز مناسب میتونی جمع کنی .

لینک به دیدگاه

فقط کیس میخوای یا مانیتور هم باشه ؟

سیستم کامل میخوام ،
برای کارهای خونگی مثل اینترنت و دیدن فیلم.
شاید گاهی هم خواهرزاده باهاش بازی کنه.

مانیتور رو هم یک مورد LG 20inch قیمت ۲۰۰ هزار تومان سراغ دارم ،
اگه مانیتور پیشنهادیتون گرون تر هست مانیتور رو نگید و فقط کیس رو با ۱۳۰۰۰۰۰ بگید !

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

سیستم کامل میخوام ،
برای کارهای خونگی مثل اینترنت و دیدن فیلم.
شاید گاهی هم خواهرزاده باهاش بازی کنه.

مانیتور رو هم یک مورد LG 20inch قیمت ۲۰۰ هزار تومان سراغ دارم ،
اگه مانیتور پیشنهادیتون گرون تر هست مانیتور رو نگید و فقط کیس رو با ۱۳۰۰۰۰۰ بگید !

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

مورد اول : دست دو چند پست بالاتر توضیح دادم

نقل قول

میتونید مینی کیس بگیرید با مشخصات حدوی

i5 2400 1155 socket               ram 4g ddr3         hdd 250     vga:onbord   قیمت حدودی 700 تومن

و یه گرافیک بندازید روش پیشنهادم : gtx 750ti هستش با قیمت زیر 500 تومن ترجیحاً msi تک فنه بگیرید

و میتونید بازی ها روز با رزولیشین فول اچ دی مدیوم لانچ کنید با فریم حدودی 35 الی 45 بستگی به بازی داره شایدم بیشتر و کمتر و تنظیمات Low ، فریم 60 کامل میگیره و پایین نمیاد واسه گیمر حرفه ای با بودجه کم بهترین سیستم همینه و اگه بودجه بود یه ssd بگیرید یا رم به 8 ارتقا بدید

مورد دوم : آکبند

سی پی یو خوبی هستش و میتونید براحتی باهاش بازی کنید ، گرافیک مجتمع این سی پی یو در حد گرافیک جیفورس 730 عمل میکنه ، شایدم بهتر

پاور از برند معتبر و خروجی خیلی خوبی داره و میتونید در آینده گرافیک دلخواه بهش اضاف کنید ،  پاور 530 خیلی بیشتر از نیاز شماست (به دلیل آ ینده نگری اضافه شدن گرافیک در آینده حتی کارتهای پر مصرف)و 330 وات کافیه و اختلاف قیمت 80 تومنی دارن میتونید اونو تهیه کنید که مناسب گرافیکهای 70 واتی هستن

1.thumb.jpg.ce1f7f312754cf26ec6016870693ec06.jpg2.thumb.jpg.2f92046c3b6687029896d78a688d531b.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مانیتور هم اگه خواسته بگیرین کمتر از این نگیرین

http://lioncomputer.ir/product/10525/مانیتور+ال+جی+20MP38HB/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...