رفتن به مطلب

کدوم کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان می خوام یه سیستم ببندم و حداکثر بودجم برای کارت گرافیک 1200 هست اون وقت بین ای دو مدل موندم

http://lioncomputer.ir/product/9373/کارت+گرافیک+گالاکس+GTX+1060+OC+6GB/

http://lioncomputer.ir/product/10204/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+RX+480+ARMOR+OC+8GB

درضمن اگه کارت بهتری بود لطفا معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

به نظر من msi گزینه یهتری هست.
هم معتبر تره، هم عملکرد بهتری تو dx 12 داره.
من مدل سافایرو دارم، تو بازی های جدید کم نیورده.

لینک به دیدگاه

480 یه درصد جزیی از 1060 بهتره . مخصوصا وقتی صحبت DX12 بشه برتری 480 به چشم میاد .

هرچند در بازار جهانی 1060 گرون تر از 480 هستش و این قیمت ها نشون دهنده سود بالای وارد کننده 480 در بازار مزخرف ایرانه .

اون مدل آرمور هم به نسبت قیمت کارت خوبیه .

لینک به دیدگاه

480 یه درصد جزیی از 1060 بهتره . مخصوصا وقتی صحبت DX12 بشه برتری 480 به چشم میاد .
هرچند در بازار جهانی 1060 گرون تر از 480 هستش و این قیمت ها نشون دهنده سود بالای وارد کننده 480 در بازار مزخرف ایرانه .

اون مدل آرمور هم به نسبت قیمت کارت خوبیه .

منبع اینکه ۴۸۰ از ۱۰۶۰ قوی تره کجاست؟
اینجا که ۱۰۶۰ ۱۲٪ قویتر نشون داده
https://www.techpowerup.com/gpudb/2848/radeon-rx-480

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1060 و 480 عملکرد خیلی شبیهی به هم دارن و در بعضی از بازیها این بهتره و در بعضی دیگر اون یکی ، مدل آرمور فاز بندی حرفه ای داره و در بحث آینده ودایرکس 12 ، 1060 حرفی مقابل 480 نداره

اون 480 ارمور امروز ارزون شده یه جوری فروش ویژه هستش تا فرصت هست بگیرین تا ناموجود نشده

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، afshin b گفته است :

منبع اینکه ۴۸۰ از ۱۰۶۰ قوی تره کجاست؟
اینجا که ۱۰۶۰ ۱۲٪ قویتر نشون داده
https://www.techpowerup.com/gpudb/2848/radeon-rx-480

اون لینک ارزش چندانی نداره

اسم دیگه Techpowerup ، انویدیا پاور آپ هستش !!!

شما کافیه به بازی هایی که اخیرا منتشر شدن مخصوصا اونهایی که DX12 هستند مراجعه کنید .

حتی در بازیی مثل بتل 1 هم با وجود بهتر بودن 1060 در DX11 در DX12 کارت 480 فریم بیشتری گرفته این درحالیه که بتل 1 در واقع واقعا DX12 نیست و از خیلی از قابلیت های DX12 بی نصیبه ( ای مورد آخر رو من فقط شنیدم و صد در صد اطمینان ندارم ) . اصولا وقتی 2 کارت همرده هستند یعنی در اکثر بازی ها در حد 10 درصد یا کمتر اختلاف دارن و خیلی کم میشه اختلاف از 10 درصد بیشتر بشه .

لینک به دیدگاه

اون لینک ارزش چندانی نداره
اسم دیگه Techpowerup ، انویدیا پاور آپ هستش !!!

شما کافیه به بازی هایی که اخیرا منتشر شدن مخصوصا اونهایی که DX12 هستند مراجعه کنید .

حتی در بازیی مثل بتل 1 هم با وجود بهتر بودن 1060 در DX11 در DX12 کارت 480 فریم بیشتری گرفته این درحالیه که بتل 1 در واقع واقعا DX12 نیست و از خیلی از قابلیت های DX12 بی نصیبه ( ای مورد آخر رو من فقط شنیدم و صد در صد اطمینان ندارم ) . اصولا وقتی 2 کارت همرده هستند یعنی در اکثر بازی ها در حد 10 درصد یا کمتر اختلاف دارن و خیلی کم میشه اختلاف از 10 درصد بیشتر بشه .

چطور میگی ارزشی نداره؟
اتفاقا سایتش یک گرافیک رو با کلی بازی و در چند رزولوشن تست میگیره و در نهایت عملکردشون مقایسه میکنه. بنظر من نمودار مقایسه ای که داره واقعا ارزشمند و دقیقه.
اینکه dx12 باعث میشه کارت ۴۸۰ عملکرد بهتری داشته باشه در آینده یه بحث دیگست و بنظر درست میاد.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، afshin b گفته است :

چطور میگی ارزشی نداره؟
اتفاقا سایتش یک گرافیک رو با کلی بازی و در چند رزولوشن تست میگیره و در نهایت عملکردشون مقایسه میکنه. بنظر من نمودار مقایسه ای که داره واقعا ارزشمند و دقیقه.
اینکه dx12 باعث میشه کارت ۴۸۰ عملکرد بهتری داشته باشه در آینده یه بحث دیگست و بنظر درست میاد.

اون سایت به قدری به نفع انویدیا مطلب میزاره که اعتبارش در این موارد کاملا زیر سوال هستش .

شما به جدیدترین بنچمارک ها مراجعه کنید

ضمنن برتری 480 در DX12 همین الان هم مشهوده . نیازی به صبر کردن نیست .

لینک به دیدگاه

480 بهتره دوست عزیز، شک نکن ! AMD در DX12 بهتر کار کرده، پس منطقی اینه که کارت 480 رو بخری.

سافایر از سازنده های معتبر و خوب هستش، خودم چند مدل از گرافیکهاشو داشتم. میتونه انتخاب خوبی باشه.

تنها دلیلی که میتونی 1060 رو بهتر بدونی، استفاده nVIDIA از رم های نسل جدید با سرعت بالاتره که در کل بخواید حساب کنید تاثیرش اونقدر به چشم نمیاد. در ضمن 8 گیگ مموری خیلی بهتر از 6 گیگ هستش اگر بخواید تو رزولوشن بالا بازی کنید.

لینک به دیدگاه

اگر براي گيمينگ ميخوايد تفاوت زيادي نداره rx480 گرافيك خوبيه ولي مثلا من كه كار رندر انجام ميدم به خاطر كودا انويديا نميتونم سمت رادئون برم..

سافاير هم برند خوبيه ولي تو اين مدت انقدر تو همين فروم از سري جديد سافاير ها گزارش خرابي دادن من يكم دلسرد شدم نسبت بهش، از طرفي هم كيفيت msi واقعا حرف نداره براي همين من نظرم رو msi هست، اگه ايسوس strix بتونيد تهيه كنيد كه ديگه حرف نداره..

در كل از بين انتخاب هاي شما صرفا براي گيمينگ من نظرم رو ارمور هست.

لینک به دیدگاه

480  یا 470 گیگابایت خوبه به نظرتون واسه گیم ؟؟؟

اگه 470 بخوام بگیرم به نظرتون نسخه 4 گیگ کفایت میکنه یا میصرفه هزینه بیشتر بدم  8 گیگ بگیرم ؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، morteza pc گفته است :

480  یا 470 گیگابایت خوبه به نظرتون واسه گیم ؟؟؟

اگه 470 بخوام بگیرم به نظرتون نسخه 4 گیگ کفایت میکنه یا میصرفه هزینه بیشتر بدم  8 گیگ بگیرم ؟؟؟

گیگا ولش ، خنک کنندش با رفرنس فرقی نداره ، 82 درجه دمای 480 گیگا ، 84 رفرنس ، 1060 گیگا = رفرنس 1060 =دمای یکسان

همین msi خیلی خوبه ، اگه 470 خواستی بگیری مدل ارمور ام اس آی بگیر که فرق قیمتی با نسخه 8 گیگ 470 نداره

لینک به دیدگاه

سلام یک سوال به نظرتون یعنی ایوندا این توانی رو نداره همین سری 1000 رو در دایرکس 12 بهتر از amd کنه اون زمان خرید اینویدا بهتر میشه توجیه کرد

انشالله کارت 480 msi به دستون رسید یه تاپیک بزنید یه چند تا بازی تست کنید ببینیم در چه وضعی است از لحاظ گرما ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...