رفتن به مطلب

پلی فور فت یا اسلیم

xperia2886
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بنده میخوام پلی فور بخرم الان موندم اسلیم بخرم یا معمولی ! 

میگن اسلیم خوب نیست از نظر کیفیت خیلی بده

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، xperia2886 گفته است :

سلام دوست عزیز!

قطعا مدل اسلیم از نظر مصرف انرژی بهتره و فضای کمتری اشغال میکنه!

اما تماما بنده اش مات که کاملا سلیقه ای هستش (هستند دوستانی که بخاطر ظاهر براق و قشنگ تر مدل فت رو انتخاب میکنند)!

دوست عزیز از نظر فنی و عملکرد هیچ فرقی ندارن واگه یه وقتی خواستی اسلیم بگیری تحت هیچ شرایطی اگه اختلاف قیمتش با فت بیشتر از 100 تومن بود نگیر چون عملا هیچ فرقی ندارن که اون یه ذره مصرف برق در هر حدی نیست که توجیهی باشه شما بری سمت مدل اسلیم(مگه اینکه گیم نت داشته باشی و روزی حداقل 12 ساعتی روشن باشه)!

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Admiral.M گفته است :

سلام دوست عزیز!

قطعا مدل اسلیم از نظر مصرف انرژی بهتره و فضای کمتری اشغال میکنه!

اما تماما بنده اش مات که کاملا سلیقه ای هستش (هستند دوستانی که بخاطر ظاهر براق و قشنگ تر مدل فت رو انتخاب میکنند)!

دوست عزیز از نظر فنی و عملکرد هیچ فرقی ندارن واگه یه وقتی خواستی اسلیم بگیری تحت هیچ شرایطی اگه اختلاف قیمتش با فت بیشتر از 100 تومن بود نگیر چون عملا هیچ فرقی ندارن که اون یه ذره مصرف برق در هر حدی نیست که توجیهی باشه شما بری سمت مدل اسلیم(مگه اینکه گیم نت داشته باشی و روزی حداقل 12 ساعتی روشن باشه)!

فقط تعجب من اینجا ک چطوری دوتا کاملا شبیه هم هستند و یکیشون مصرف کمتری داره

لینک به دیدگاه

من ک تا حالا چیزی رو ک دوستمون گفت رو نشنیدم ولی انتخاب با شماست

اگ جای کوچیکی براش در نظر داری اسلیم بگیر و گرنه مدل معمولی

بالاخره هر چی باشه بزرگ تره و مسلما سیستم تهیه بیشتری داره و راحت تر نفس میکشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، xperia2886 گفته است :

درسته که برای کاهش قیمت کیفیت اسلیم و نسبت به ps4 معمولی پایین آوردن ولی دیگه انقدرم بد نیست

اینجوری که شما میگی انگار معمولی از فولاد بود اسلیم از پلاستیک

لینک به دیدگاه

نه عزیز اینا همش حرفه. اسلیم چون بروزتره انتخاب بهتری میتونه باشه البته به شرط قیمت معقول. 

در جواب دوستمون، تکنولوژی قطعاتو بروز میکنن تا کمتر مصرف کنه برقو و همینطور کمتر گرم بشه. از لحاظ سخت افزاری جز همین کوچیک بودن و کم مصرف بودن فرق دیگه ای ندارن.

مثال بارز با 16 نانو میلیمتری کردن جی پی یو توان مصرفیشو تا حد  قابل توجهی پایین میشه اورد. البته این مثالم برا کارتای گرافیک بود مثلا تفاوت بین 970 و 1070!

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

برام سواله رفتم پلی فور اسلیم قیمت کردم از پلی فور معمولی گرونتر بود 50 هزار اما طبق گفته ی سونی اسلیم باید ارزون تر باشه!!!! نه معمولی!

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، xperia2886 گفته است :

برام سواله رفتم پلی فور اسلیم قیمت کردم از پلی فور معمولی گرونتر بود 50 هزار اما طبق گفته ی سونی اسلیم باید ارزون تر باشه!!!! نه معمولی!

اینجا ایرانه.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، The.13east گفته است :

فقط تعجب من اینجا ک چطوری دوتا کاملا شبیه هم هستند و یکیشون مصرف کمتری داره

فناوری ساخت کوچکتر یه نمونش اینکه مدل فت 16 تا رم نیم گیگابایتی داره و مدل اسلیم هشت عدد 1 گیگابایت!

ویرایش شده توسط Admiral.M
لینک به دیدگاه

اسلیم بگیر در زمان واسه جا ب جایی هم راحت تره کلا هرچی جدیدتر بهتره

لینک به دیدگاه

از نزدیک که ببینی عمرا اسلیم بخری. انگار دم پایی پلاستیکی رو آب کردن و باهاش اسلیم رو ساختن.
هر چه قدر مایکروسافت با اکس باکس وان اس کیفیت و زیبایی رو به اوج رسوند سونی شاهکاری مثل PS4 رو از نظر ظاهری و کیفیت ساخت با اسلیم داغون کرد

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hadi mp گفته است :

سلام خدمت کل عزیزان :D

دوست عزیز از آنجا که بنده یه دستی هم تو این کار دارم،به هیچ وجه ،به هیچ وجه اسلیم نخر ¬¬ اگه بگی چرا،یکیشو صفر از قوطی درآوردیم بدیم مشتری هارد پرید :| ما موندیمو دستگاه O.o موضوع بعدی تو خود fat ها هم سری 1216 که آخرین سریشن،نسبت به 1116 ها کمو کاستی دارن،یه فن کمتر شده،از لحاظ کیفیت از دید من 1116 بهتره B|

تجربه من اینه،بازم خودت هر جور صلاح بدونی ;)

:|

در ۱ ساعت قبل، aramnazdari گفته است :

از نزدیک که ببینی عمرا اسلیم بخری. انگار دم پایی پلاستیکی رو آب کردن و باهاش اسلیم رو ساختن.
هر چه قدر مایکروسافت با اکس باکس وان اس کیفیت و زیبایی رو به اوج رسوند سونی شاهکاری مثل PS4 رو از نظر ظاهری و کیفیت ساخت با اسلیم داغون کرد

:|

اصلا هم چون خودتون فت دارین معلوم نیس طرفشو نمیگیرین

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، hadi mp گفته است :

سلام خدمت کل عزیزان :D

دوست عزیز از آنجا که بنده یه دستی هم تو این کار دارم،به هیچ وجه ،به هیچ وجه اسلیم نخر ¬¬ اگه بگی چرا،یکیشو صفر از قوطی درآوردیم بدیم مشتری هارد پرید :| ما موندیمو دستگاه O.o موضوع بعدی تو خود fat ها هم سری 1216 که آخرین سریشن،نسبت به 1116 ها کمو کاستی دارن،یه فن کمتر شده،از لحاظ کیفیت از دید من 1116 بهتره B|

تجربه من اینه،بازم خودت هر جور صلاح بدونی ;)

دوست عزیز اول اینکه هارد پرید رو شما یه توضیح بده تا بحال چنین چیزی در پلی استیشن نشنیدم(واقعا برام جالب بدونم منظور شما به توجه به اینکه هارد اکبند رو شما میتونی با هارد پلی استیشن تعویض کنی و پلی استیشن اجرا میشه بعد از نصب متعلقات خودش)!:|

بعد اینکه شرکت سونی با چنین سابقه ای در طراحی کمی عجیب نیست این حرفتون براش؟!

یه فن کم شده(این رو نمیدونم تا چه حد صحت داره) اگه هم باشه چون مصرف برق 28درصد کاهش پیدا کرده به طبع گرمایی کمتری هم تولید میشه و اینکه مدل اسلیم از لحاظ طراحی کمی در خنک کنندگی بهتر عمل میکنه(فلسفه مدل اسلیم اینه)!

بعد منظور از کم و کاستی چیه عزیز متوجه نشدم؟! ممنون میشم که اطلاعات بیشتری درباره نظرات خودتون بهمون ارائه بدی!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، hadi mp گفته است :

O.o اصلا بحث تعصب نیست،من چیزی که دیدمو میگم،میزان فروش اسلیم نسبت به فت کمتره،اینم که من نمیگم O.o همونطور که دوست بالایی گفت اگه از نزدیک مقایسه کنی،واقعا آشکاره که وضعیت چیه ;) 

اسلیم شاید خوب باشه،ولی چیزایی که من دیدم و شنیدم خلافشو ثابت میکنه،مخصوصا اون مسئله هارد :| 

این نتیجه گیریت منو کشته. خب طبیعیه وقتی کسی معمولی داشته باشه اسلیم نمیخره چون فرقی ندارن. در ضمن فت مال چند ساله اسلیم مال چند ماه! در کل هرچی جدیدترش بهتره. هارد نمیپره ایشون ببین چه بلایی سرش اورده.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Admiral.M گفته است :

دوست عزیز اول اینکه هارد پرید رو شما یه توضیح بده تا بحال چنین چیزی در پلی استیشن نشنیدم(واقعا برام جالب بدونم منظور شما به توجه به اینکه هارد اکبند رو شما میتونی با هارد پلی استیشن تعویض کنی و پلی استیشن اجرا میشه بعد از نصب متعلقات خودش)!:|

بعد اینکه شرکت سونی با چنین سابقه ای در طراحی کمی عجیب نیست این حرفتون براش؟!

یه فن کم شده(این رو نمیدونم تا چه حد صحت داره) اگه هم باشه چون مصرف برق 28درصد کاهش پیدا کرده به طبع گرمایی کمتری هم تولید میشه و اینکه مدل اسلیم از لحاظ طراحی کمی در خنک کنندگی بهتر عمل میکنه(فلسفه مدل اسلیم اینه)!

بعد منظور از کم و کاستی چیه عزیز متوجه نشدم؟! ممنون میشم که اطلاعات بیشتری درباره نظرات خودتون بهمون ارائه بدی!

هیچی بابا یه چی گفتن جدی نگیر. خودشم فهمیده ادامشو نگرفته.

خب بطبع وقتی مصرف برق کم میشه گرما کاهش پیدا میکنه. مطمعنن فکری براش کردن که هم صداش کم شده هم گرماش. سخت افزاری هم اسلیم میشه گفت بهتره ولی نمیشه گفت ضعیف تره. اسلیم بهینه شده س. چیزای جالبی ادم میشنوه. خخ

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، hadi mp گفته است :

شما تعمیرکار پلی استیشن هستید ؟ که میگید نشنیدم؟،لابد اصلا کنسول خرابی هم نداره،بردشم نمیسوزه :))))  هارد آکبندو بله میشه بست،ولی هاردی که توی دستگاهه مشکل داره،این یعنی چی؟ یعنی کنترل کیفیت کمتره،یا شاید کیفیت هارد نسبت به سری های قبل کمتره،دوست من سری 1216 خرید همین تازگیا هارد دستگاهش توشیبا 500،در صورتی که ماله من که 1116 سیگیته،همینطور یکی از دوستان دستگاهشو از خارج کشور خریده،هارد اونم سیگیته :)

شرکت سونی هرچقدرم تجربه داشته باشه،هیچکس بدون عیبو ایراد نیست،مایکروسافت با اونهمه تجربه تو 360 تو وان اونهمه اشتباه کرد،از اول نسل ،و اون آداپتور برقش که مشکل اصلیش بود از اولش !

من نگفتم از اسلیم فن کم شده ،نظرمو کاملتر بخونین بعد نظر بدین!این قضیه تو سری 11 و 12 اتفاق افتاد :) صحتشم اگه فک میکنین ما اطلاعاتمون اشتباهه،یه زحمت بدین گوگل دوتب اونورتره !

کمو کاستی اصلیتش همون فن،و کوچیتر کردن برد در عین اینکه سری فت بود،و یه سری چیزا که من دیدم تو بعضی سایتا مطمئن نیستم  ولی انگار که قدرت سری های اول بهتر بوده  زیرشم خط میکشم چون مطمئن نیستم.

و در آخر تا چیزی رو نپرسیدین به تمسخر نگیرین !         " ممنون میشم که اطلاعات بیشتری درباره نظرات خودتون بهمون ارائه بدی!"

یه سوال میکنم ازتون با پاسخش جواب خودتونو بدین. 1070 با فناوری 16 نانو میلیمیتری قویتره یا 970 با فناوری 28 نانو؟ دقیقا قضیه بین فت و اسلیم هم همینه!

قسمت دوم شما انتظار داری اسلیم تو عرض 6 ماه بیا 40 میلیون فروش فتو تو عرض 3 سال جبران کنه؟ مگه میشه؟

منو ازین جهالت دربیارین ممنون میشم. حتما پرو هم کاستی داره و ضعیف تره که کمتر فروخته؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، hadi mp گفته است :

هر کس عقیده خودشو داره،انشالله که شما صحیح میفرمایین :)

من همیشه پشت حرفام هستم،کار داشتم وگرنه زودتر جواب میدادم ؛صاحب تاپیک امیدوارم تصمیم درستو بگیره!(خیلی چیزا اونی نیست که رو کاغذ هست)

شما فردا هم جواب بدی ما قبول داریم و لطفا فردا جوابشو بدین.

اقا اشتباهی مثه اینکه ریپلای کردم با اون یکی دوستمون بودم

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، hadi mp گفته است :

شما تعمیرکار پلی استیشن هستید ؟ که میگید نشنیدم؟،لابد اصلا کنسول خرابی هم نداره،بردشم نمیسوزه :))))  هارد آکبندو بله میشه بست،ولی هاردی که توی دستگاهه مشکل داره،این یعنی چی؟ یعنی کنترل کیفیت کمتره،یا شاید کیفیت هارد نسبت به سری های قبل کمتره،دوست من سری 1216 خرید همین تازگیا هارد دستگاهش توشیبا 500،در صورتی که ماله من که 1116 سیگیته،همینطور یکی از دوستان دستگاهشو از خارج کشور خریده،هارد اونم سیگیته :)

شرکت سونی هرچقدرم تجربه داشته باشه،هیچکس بدون عیبو ایراد نیست،مایکروسافت با اونهمه تجربه تو 360 تو وان اونهمه اشتباه کرد،از اول نسل ،و اون آداپتور برقش که مشکل اصلیش بود از اولش !

من نگفتم از اسلیم فن کم شده ،نظرمو کاملتر بخونین بعد نظر بدین!این قضیه تو سری 11 و 12 اتفاق افتاد :) صحتشم اگه فک میکنین ما اطلاعاتمون اشتباهه،یه زحمت بدین گوگل دوتب اونورتره !

کمو کاستی اصلیتش همون فن،و کوچیتر کردن برد در عین اینکه سری فت بود،و یه سری چیزا که من دیدم تو بعضی سایتا مطمئن نیستم  ولی انگار که قدرت سری های اول بهتر بوده  زیرشم خط میکشم چون مطمئن نیستم.

و در آخر تا چیزی رو نپرسیدین به تمسخر نگیرین !         " ممنون میشم که اطلاعات بیشتری درباره نظرات خودتون بهمون ارائه بدی!"

اول اینکه دوست عزیز عذر خواهی میکنم اگه بد برداشت شده که دارم تمسخر میکنم چون نشنیده ام تابحال که هارد بپره اگه دقت کنید تو نظرم ازتون سوال کردم درباره جزئیات بیشتر!

کنسول ها قطعا خرابی هم دارن منکرش نیستم بخاطر همین گارانتی رو گذاشتن!

والله من تابحال ندیدم تو اینترنت که مدلی از مدل دیگه فریم ریت کمتر یا بیشتری بده(اگه هست ممنون میشم لینک یا منبعی ارائه بدید)!

قطعا هر شرکتی اشتباه میکنه منکر این هم نیستم اما مدل اسلیم طراحی رو به شخصه بیشتر دوست دارم چون تماما مات و جای اثر انگشت نمیمونه و گرد خاک رو چندان نشون نمیده(قطعا اگه قبل مدل اسلیم هم بود بنده سری 12 رو به 11 ترجیح میدادم بخاطر طراحیش و اینکه گرمای کنسول در حدی نخواد بود در هیچ مدلی که از کار بیافته مگه اینکه فنی مشکل داشته باشه)!

در رابطه با فن درست میفرمایید من اشتباه متوجه شدم!

باز هم میگم برای شما سو تفاهم پیش اومده و بنده قصد سوال رو داشتم که آگاهی بنده بیشتر بشه که قطعا با تمسخر افراد به دست نمیاد!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hadi mp گفته است :

چه ربطی داشت به 40 میلیون فروش؟ شما یه تشریف ببر تهران،هر مغازه که رفتی ببین از 20 تا دستگاهی که فروخته میشه چندتاش اسلیمه ،نهایتا 2 تا 18 تای بعدی فت ،من منظورم میزان تقاضا برای این سری،و در مورد کارت گرافیک این کاملا معلومه که 1070،ولی PS4 همون سخت افزاره،چه اسلیم چه فت،کمو بیش فرقایی دارن،به اصطلاح میگن بهینه تر شده،که ما ندیدم،در کل اصلا قضیه کارت گرافیک هیچ ربطی نداشت به موضوع ما :)

پرو کمتر فروخته چون TV 4K هنوز فراگیر نیست اونقدر،و هر کسی هم راضی نیست کنسول فعلیشو بده با توجه به ساپورت HDR و با هزینه بیشتر کنسول میان نسلی بخره! و دلایل دیگر ....

خب منم دارم میگم عین اون بهینه شده! مصرف کمتر! گرما کمتر! حالا من نمیدونم اونجا اونطوره شاید ولی در کل تو بازار من که ندیدم جز اسلیم موجود باشه حالا بماند چجوری فت میارن میفروشن حتما هم با قیمت بالاتر؟

خب مطمعنن بهینه نشده باشه که نمیگن و ایراد میده اکه همون قدر گرما بده. فضاش کوچیکه.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم،ببینید اصلا تو کنسول فریم ریت تغییری نمیکنه،اتفاقا دیروز تو یوتیوب یه کلیپ میدیدم ،یکی از بهترین سیستم های کولینگو رو PS4 وصل کرد ،با SSD بجز بوت اولیه دستگاه وقت نصب سیستم عامل تغییر دیگه ای نکرد،یعنی همون بود که همون با اینکه تقریبا 8 درجه دما پایینتر بود! منظور بنده یه سری گیر کردنای کوچیک و ریزه،که تو 12 بیشتر به چشم میاد،شاید من اونطوری احساس کردم . بالاخره چشمه اشتباه میکنه :)) 

و در اخر من به همه بچه ها فروم ارادت دارم :D نظر میدیم که کاره دوستان راه بیفته ،وگرنه قصد گمراهی ندارم :)

دم شما گرم (ما هم ارادتمتد شماییم). منم یادم نمیاد جایی گفته باشم فریم ریت متغیره؟! حالا این کارا نیازی نیس چون صد در صد مهندسی شدس اون کارم شاید دماشو پایین بیاره ولی مطمعنن عمر دستگاه پایین میاد. اس اس دی تو خود سیستم هم فقط برا پایین اومدن زمان لودینگ و این کاراس و به هیچ وجه تو فریم ریت تاثیری نداره. بنده هم همینطور و اگه تند رفتم مقداری عذر میخوام. در کل پیشنهاد بنده اسلیمه. و استارتر مختارن. دلایل خودمو عرض کردم. 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، hadi mp گفته است :

خواهش میکنم،ببینید اصلا تو کنسول فریم ریت تغییری نمیکنه،اتفاقا دیروز تو یوتیوب یه کلیپ میدیدم ،یکی از بهترین سیستم های کولینگو رو PS4 وصل کرد ،با SSD بجز بوت اولیه دستگاه وقت نصب سیستم عامل تغییر دیگه ای نکرد،یعنی همون بود که همون با اینکه تقریبا 8 درجه دما پایینتر بود! منظور بنده یه سری گیر کردنای کوچیک و ریزه،که تو 12 بیشتر به چشم میاد،شاید من اونطوری احساس کردم . بالاخره چشمه اشتباه میکنه :)) 

و در اخر من به همه بچه ها فروم ارادت دارم :D نظر میدیم که کاره دوستان راه بیفته ،وگرنه قصد گمراهی ندارم :)

مرسی بابت پاسخ اما جهت اطلاع فقط میگم هارد Ssd در فریم ریت تاثیر گذار نیست و تنها سرعت لویدنگ رو کاهش میده نمونش همون بوتی که شما فرمودی!

اون گیر کردن امکان داشته از مانتیور باشه یا شاید قبل کار باهاش از جایی شنیدین و حساسیت پیدا کردین (تلقین قطعا تاثیر گذار خود به خود آدم به شک میافته)البته امکان داره حرف شما درست باشه که اگه چیزی در اینباره پیدا کردید ممنون میشم با بنده هم در میان بذارید چون به خیلی ها این مدل 12 رو پیشنهاد دادم!

قطعا حرف شما درسته و هدف از فروم و پرسش همینه غیر این دیگه برای چی یه چنین شبکه ای پیاده بشه؟!:D

ویرایش برای اینکه الکی تاپیک بالا نیاد:

دوست عزیز این نمونه لینک پایین کامل توضیح داده:

http://www.digitalspy.com/gaming/ps4/feature/a807119/ps4-slim-vs-ps4-should-i-upgrade/

تفاوت کلا در چند بخش:

1:فضای کمتر

2:مصرف انرژی از 250 وات به 165 کاهش پیدا کرده

3:طراحی کاملا مات شده

4: دسته‌های کنترل Sony's DualShock 4 نیز در در این بین دچار تغییراتی در طراحی خود شده‌اند. تنها تفاوت قابل مشاهده در این دسته بازی جدید نوردهی تاچ‌پد آن است که با نور نشانگر پشت دسته هماهنگ می‌شود. از این ویژگی می‌توان برای همگام‌سازی کنترلر با هدست واقعیت مجازی پلی استیشن استفاده کرد، یا برخی بازی‌ها می‌توانند از این نشانگر نوری برای آگاه ساختن بازیکن نسبت به رخدادهای خاص استفاده نمایند. هرچند شاید تغییر بسیار بزرگی به نظر نرسد، همین دقت به جزئیات شاید کمک بزرگی برای کاربران باشد تا مجبور نباشند مدام دسته‌های خود را برگردانند.

5:درگاه اپتیکال از ps4 slim حذف شده!!!

ویرایش شده توسط Admiral.M
لینک به دیدگاه

شاید شهر شما اونطور باشه،شهر من اینطور نیست برعکسه بلکه ،بهینگی گفتم هرجا AMD باشه،وضعیت همونه،یعنی با اون کولینگی که رو PS4 وصل کرد ،من انتظار حداقل 14 درجه پایینو داشتم،ولی دیدیم که اینطور نبود،و وضعیت دقیقا همون بود 

مسئله دقیقا همینجاس که میگم مهندسی. سونی اومده بهترین کولینگ ممکنو گذاشته و تاییدی براین ماجرا همین اختلاف اندک با خنک کننده ی اختصاصیه. من فروشنده های تهرانو میگم. اینجا(شهر من) کلا بحثش جداس. ای ام دی تنها شرکتیه که هم پردازنده میزنه هم جی پی یو و کنسول سازا مجبورن باهاش همکاری کنن تا apu مورد نظرشون ساخته بشه. که ای ام دی هم قیمت خوبی براشون در میاره. خدایی مشکلتون با ای ام دی رو متوجه نشدم دلیلشو.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Admiral.M گفته است :

مرسی بابت پاسخ اما جهت اطلاع فقط میگم هارد Ssd در فریم ریت تاثیر گذار نیست و تنها سرعت لویدنگ رو کاهش میده نمونش همون بوتی که شما فرمودی!

اون گیر کردن امکان داشته از مانتیور باشه یا شاید قبل کار باهاش از جایی شنیدین و حساسیت پیدا کردین (تلقین قطعا تاثیر گذار خود به خود آدم به شک میافته)البته امکان داره حرف شما درست باشه که اگه چیزی در اینباره پیدا کردید ممنون میشم با بنده هم در میان بذارید چون به خیلی ها این مدل 12 رو پیشنهاد دادم!

قطعا حرف شما درسته و هدف از فروم و پرسش همینه غیر این دیگه برای چی یه چنین شبکه ای پیاده بشه؟!:D

دقیقا بنده هم همین مسئله رو توضیح دادم. حتی تو پی سی هم فقط نقشش پایین اوردن زمان لودینگه چه تو بازی چه نرم افزار چه سیستم عامل نه چیزای دیگه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...