رفتن به مطلب

PX23720 یا 24D595 سامسونگ؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام 

دوستان کدوم یک از این دو مانیتور ارزش خرید بالاتری دارن 

هر دو مانیتور رو  کنار هم تست کردیم  دقیقا 2کیفیت متفاوت دیدم 

الان موندنم سری7 سامسونگ بعد چند سال از توقف تولید و pls سامسونگ که میگن خوبه و ...

واقعا کدوم بهتره 

هیچ مدل دیگری مد نظر نیست فقط همین دو مدل  مهم هستن 

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

من قبلا این مدل رو استفاده کردم (D590)هم از نظر کیفیت تصویر و هم سرعت پاسخ دهی مانیتور خیلی خوبیه.ظاهر خیلی شیکی هم داره.

حتی تونستم تا 75 هرتز اورکلاکش کنم که درنوع خودش کم نظیره!

تنها ایرادی که ازش دیدم اینه که زاویه دید عمودی مانیتور رو نمیشه تنظیم کرد که اونم میتونی بجاش مدل 390 رو بگیری و حله.

ولی  PX23720 رو استفاده نکردم و نمیتونم نظری بدم.

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام 

دوستان کدوم یک از این دو مانیتور ارزش خرید بالاتری دارن 

هر دو مانیتور رو  کنار هم تست کردیم  دقیقا 2کیفیت متفاوت دیدم 

الان موندنم سری7 سامسونگ بعد چند سال از توقف تولید و pls سامسونگ که میگن خوبه و ...

واقعا کدوم بهتره 

هیچ مدل دیگری مد نظر نیست فقط همین دو مدل  مهم هستن 

سلام دوست عزیز!

دلیل دیدن دو کیفیت مختلف فناوری تولید و نوع پنل هستش!

d595  دارای پنل IPS که قطعا زاویه دید بهتر و رنگ های زنده تر و اشباع تری داره اما px23720 دارای پنل tft هستش و رنگ ها کمی مرده تر حساب میشه در عوض دارای زمان پاسخ گویی پایین تری خواهد بود!

بنده میانتور 595 رو دارم و کیفیت نسبی خوبی داره اما زمان پاسخگویی دارای 5ms(grey to grey) هستش یعنی چیزی حدود همون 14 میلی ثانیه!

اگه برای گیم میخوای و اینکه زمان پاسخگویی px23 از نوع grey to grey  نیست انتخاب بهتری خواهد بود!

باز هم کاملا به سلیقه شما بستگی داره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 57 دقیقه قبل، Admiral.M گفته است :

سلام دوست عزیز!

دلیل دیدن دو کیفیت مختلف فناوری تولید و نوع پنل هستش!

d595  دارای پنل IPS که قطعا زاویه دید بهتر و رنگ های زنده تر و اشباع تری داره اما px23720 دارای پنل tft هستش و رنگ ها کمی مرده تر حساب میشه در عوض دارای زمان پاسخ گویی پایین تری خواهد بود!

بنده میانتور 595 رو دارم و کیفیت نسبی خوبی داره اما زمان پاسخگویی دارای 5ms(grey to grey) هستش یعنی چیزی حدود همون 14 میلی ثانیه!

اگه برای گیم میخوای و اینکه زمان پاسخگویی px23 از نوع grey to grey  نیست انتخاب بهتری خواهد بود!

باز هم کاملا به سلیقه شما بستگی داره!

با سلام
والا من تنهایی نبودم  سه نفر بودیم
یک جاهایی هر سه نفر هم نظر بودیم که PX بهتر نشون میده و یکجاهایی 595
برای همین این تاپیک رو زدم
اینجور که خودم فهمیدم قرمزی رنگ در PX بیشتر بودکه رنگ سفید رو کاملاً سفید تر نشون میده   ولی گرما در 595 بیشتر هست طوری که سفید بودن رو درست نمیتونه نشون بده
بعد اینکه
منظورم یک چیزی تو این مایه ها هست که رنگ آبی آسمون  رو PX  مثل حالت HDR نشون میداد و 595 مثل حالت SDR
OriginalPng.thumb.jpg.654d2680de94dfd07fd95c41be5ee349.jpg

وقتی مانیتور 595 رو وصل کردیم به سیستم به عنوان 24D390 میشناسه
من فکر میکنم سامسونگ ایران از یک برد  595 و 390  استفاده کرده برای سود بیشتر
حالا اگر دوستانی که 595 رو دارن بیان بگن برای اونها هم 390 میشناسه ویندوز معلوم میشه

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
والا من تنهایی نبودم  سه نفر بودیم
یک جاهایی هر سه نفر هم نظر بودیم که PX بهتر نشون میده و یکجاهایی 595
برای همین این تاپیک رو زدم
اینجور که خودم فهمیدم قرمزی رنگ در PX بیشتر بودکه رنگ سفید رو کاملاً سفید تر نشون میده   ولی گرما در 595 بیشتر هست طوری که سفید بودن رو درست نمیتونه نشون بده
بعد اینکه
منظورم یک چیزی تو این مایه ها هست که رنگ آبی آسمون  رو PX  مثل حالت HDR نشون میداد و 595 مثل حالت SDR
OriginalPng.thumb.jpg.654d2680de94dfd07fd95c41be5ee349.jpg

وقتی مانیتور 595 رو وصل کردیم به سیستم به عنوان 24D390 میشناسه
من فکر میکنم سامسونگ ایران از یک برد  595 و 390  استفاده کرده برای سود بیشتر
حالا اگر دوستانی که 595 رو دارن بیان بگن برای اونها هم 390 میشناسه ویندوز معلوم میشه

دوست عزیز بابت رنگ سفیدی شما میتونی با کالیبره نرم افزاری کمی رنگ ها رو بهبود ببخشی بشخصه از رنگ سفید مانتیورم بعد کالیبره راضی هستم چون کار بنده گرافیک خیلی هم مهم برام!

این چیزی که شما میگی که تصویری با چنین اختلافی نشون میده کاملا عجیب چون hdr دارای 1.07 میلیارد رنگ و در غیر این صورت بهترین حالت دارای 16.7 میلیون رنگ خواهد بود که تفاوت فاحشی هستش(احتمالا چون شما از مدل px خوشت اومد اینطور برات به نظر اومد)!

شما اگه امکانش هستش برو یه تصویر رو دو تا مانیتور بیار که دامنه رنگی زیادی داره و روشنایی رو 50 درصد بیار اگه باز هم ترازو به سمت px اومد پایین قطعا طبق این چیزی که شما میگی px بهتر خواهد بود!

حتما از زاویه های مختلف به نمایشگر نگاه کن ببین کاملا مقدار مورد نظرت رو پوشش میده یانه؟!

در آخر متاسفانه برای بنده هم d390 شناخته میشه و البته اینم در نظر بگیر تنها تفاوتش در یک درگاه hdmi بیشتر (هر دو مدل در ایران تنها مونتاژ میشه پس تفاوتی با هم ندارند)!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، Admiral.M گفته است :

دوست عزیز بابت رنگ سفیدی شما میتونی با کالیبره نرم افزاری کمی رنگ ها رو بهبود ببخشی بشخصه از رنگ سفید مانتیورم بعد کالیبره راضی هستم چون کار بنده گرافیک خیلی هم مهم برام!

این چیزی که شما میگی که تصویری با چنین اختلافی نشون میده کاملا عجیب چون hdr دارای 1.07 میلیارد رنگ و در غیر این صورت بهترین حالت دارای 16.7 میلیون رنگ خواهد بود که تفاوت فاحشی هستش(احتمالا چون شما از مدل px خوشت اومد اینطور برات به نظر اومد)!

شما اگه امکانش هستش برو یه تصویر رو دو تا مانیتور بیار که دامنه رنگی زیادی داره و روشنایی رو 50 درصد بیار اگه باز هم ترازو به سمت px اومد پایین قطعا طبق این چیزی که شما میگی px بهتر خواهد بود!

حتما از زاویه های مختلف به نمایشگر نگاه کن ببین کاملا مقدار مورد نظرت رو پوشش میده یانه؟!

در آخر متاسفانه برای بنده هم d390 شناخته میشه و البته اینم در نظر بگیر تنها تفاوتش در یک درگاه hdmi بیشتر (هر دو مدل در ایران تنها مونتاژ میشه پس تفاوتی با هم ندارند)!

با سلام
هر دو مانیتور رو با کابل HDMI وصل کردیم به کارت 1060 و تصویر همزمان با کلیپی تبلیغاتی 4K  تست کردیم
PX رنگ آبی رو  دقیقاً به همین بصورت نشون میداد ولی توی 595 مقداری سبز آبی میزد
من خودم کلاً طرفدار سامسونگم الان بین خوب و خوبتر موندم
هر دو مانیتور هم تنظیمات رو ریست کردیم و پیشفرض گزاشتیم

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
هر دو مانیتور رو با کابل HDMI وصل کردیم به کارت 1060 و تصویر همزمان با کلیپی تبلیغاتی 4K  تست کردیم
PX رنگ آبی رو  دقیقاً به همین بصورت نشون میداد ولی توی 595 مقداری سبز آبی میزد
من خودم کلاً طرفدار سامسونگم الان بین خوب و خوبتر موندم
هر دو مانیتور هم تنظیمات رو ریست کردیم و پیشفرض گزاشتیم

والله بنده رنگ آبی رو کامل و صحیح دارم نمیدونم چی بگم!!!

شما با یک چنین سبک تصاویری اگه تست کنی متوجه میشه کدوم بهتر رنگ ها رو به نمایش میذاره(باید تو هر سطر رنگ 21  مستطیل که تقریبا جدا میشن از هم رو ببینی دقت کن گفتم تقریبا چون اگه کاملا از هم جدا بشه به صورت مقطعی یعنی تصویر درست نیست یعنی طوری بشه که آخرین و اولین هر سطح تقریبا محو بشه اما قابل تشخیص باشه که بازم یه مستطیل کوچک هستش) :4107480-monitor-calibration.jpg

دوست عزیز ولی حتما یادت باشه اگه تونستی کالیبره نرم افزاری کن و تفاوت رو ببین چون قطعا با تنظیمات پیشفرض تفاوت تقریبا میشه گفت محسوسی داره مخصوصا تو رنگ هایی از جمله آبی که معمولا باید درصد پایین تری نسبت به دیگر رنگ ها قرار بگیره تا تصویر متعادل تر و طبیعی تری بگیری!

عزیز سعی کن اگه استفاده گیمینگ برات زیاد سخت نگیری چون به صورت کاملا بی منطق دچار وسواس خواهی شد و بعد از خرید بیشتر اذیتت میکنه که چرا مدل دیگه رو تهیه نکردی که مثلا فلان چیزش بهتر(سعی کن بگیری و زودتر ازش استفاده کنی و لذت ببری)!

ویرایش شده توسط Admiral.M
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
بلاخره تونستم یه تصویر مقایسه ایی پیدا کنم تا منظورم رو دقیقتر برسونم

این عکس پایین رو ببینید
595 گرما و سبزی رو خیلی بیشتر نشون میده ولی PX دقیقاً مثل عکس پایین نشون میده
PX46.thumb.jpg.70835c7f226a86e840caec110ced98cc.jpg

الان یه سوال پیش میاد که کدوم تصویر به واقعیت نزدیک تره ؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

این عکس پایین رو ببینید

دوست عزیز هیچ یک از اینها مانتیور S24D595 نیستند !

اینم لینک که تصاویر بدنه اش  رو ببینی: http://lioncomputer.ir/product/4475/مانیتور+سامسونگ+24+اینچ+S24D595+Plus/

ولی بین این دو مانتیوری که شما نشون دادی سمت چپی فک کنم بهتر باشه!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

این عکس پایین رو ببینید

درود

برای اینکه موضوع بهتر روشن بشه برای شما،  لازم هست اشاره کنم هیچ کدام از این مانیتورهای بازار از پیش کالیبره نیستند و دقیق نمایش نمیدن (پس خیالتون راحت هیچ کدام دقیق نمایش نمیدن)، تنها تعداد محدودی مانتیور وجود داره از پیش کالیبره شده و قیمت هاشون مسلما بالاتره (معمولا با عنوان حرفه ای عرضه میشن).

در کل باید این رو هم در نظر بگیرید که هر کدام از این مانیتورها با تکنولوژی متفاوتی عرضه میشه و هر کدام در یک محدوده خاصی توانایی نمایش رنگ ها و روشنایی و ... داره.

در مورد اینکه کدام یکی، رنگ ها رو دقیق تر نمایش میده؟ نمیشه گفت کدام دقیقتره، یکی از اینها رنگها را با ته رنگ آبی-سبز نمایش میده و سفید رو شما یه رنگ دیگه میبینی، یکی دیگه ته رنگ قرمز-قهوه ای و ...

کالیبره دستی و نرم افزاری نه که نشه، میشه ولی باز هم دقیق نخواهد بود.

تنها راهش استفاده از کالیبراسیون های سخت افزاری هست مثل Datacolor Spyder هست. البته اگر تنها برای بازی و فیلم هست شاید کاربردی نداره برای شما (مگر اینکه خیلی حساس باشید به...)

شاید اگر از توی ویندوز اسکرین شات بگیرید و ببرید توی فوتوشاپ و eyedropper tool رنگ سفید رو انتخاب و در color picker چک کنید سفید هست یا نه زودتر به نتیجه برسید.

یک نکته ای هم در مورد عکسی که قرار دادید، خب این عکس رو هر دوربینی یکجور ثبت میکنه و هر مانیتوری یکجور دیگه نمایش میده!

ولی در کل با همه این تفاسیر مانیتور سامسونگ یکمقدار نزدیکتر به دقیق هست تا ال جی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام 

دوستان اشتباه نکنند 

پست های بالاتر گفتم که مقایسه بین دو مدل سامسونگ هست 

فقط چون دیگه امکانش نیست کنار هم بزارم و عکس بگیرم تو نت گشتم و مقایسه ایی پیدا کردم که بسیار شبیه به اون چیزی بود که بین دو مدل pxو595 دیدم

به این صورت که مانیتور 595تصویری بسیار شبیه عکسی که گزاشتم نشون میداد(LG) و px هم که تو عکس مشخصه قرمزی و سفیدی  و ابی بودن رو بهتر نشون میده 

بعد ایا این درسته که sRGBدر مانیتور PX 100%هست 

و در 595حدود93%

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام 

دوستان اشتباه نکنند 

پست های بالاتر گفتم که مقایسه بین دو مدل سامسونگ هست 

فقط چون دیگه امکانش نیست کنار هم بزارم و عکس بگیرم تو نت گشتم و مقایسه ایی پیدا کردم که بسیار شبیه به اون چیزی بود که بین دو مدل pxو595 دیدم

به این صورت که مانیتور 595تصویری بسیار شبیه عکسی که گزاشتم نشون میداد(LG) و px هم که تو عکس مشخصه قرمزی و سفیدی  و ابی بودن رو بهتر نشون میده 

بعد ایا این درسته که sRGBدر مانیتور PX 100%هست 

و در 595حدود93%

عزیز قبلا هم گفتم باز هم میگم شما تا دو تا رو از نزدیک و در شرایط کاملا مساوی نبینی به نتیجه ای نمیرسی!

این که میگی تصویری شبیه به اون lg میذاشت برام عجیب چون برای بنده بیشتر به اون سامسونگ سمت چپی متمایل از نظر رنگ!

توی سایت newegg تو مشخصات px زده پوشش صد در صد که نمیدونم تا چه حد صحت داره(البته با  توجه با اعتبار این وب سایت یکم عجیبه اگه بگیم اشتباه زده باشه) ولی در نظر بگیر پنل های tn اون هم چنین مانیتوری فک نکنم از نظر رنگی بتونه با پنل های ips رقابت کنه!

پوشش رنگی در 595 رو متاسفانه در جریان نیستم چقدر!

ویرایش شده توسط Admiral.M
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Admiral.M گفته است :

عزیز قبلا هم گفتم باز هم میگم شما تا دو تا رو از نزدیک و در شرایط کاملا مساوی نبینی به نتیجه ای نمیرسی!

این که میگی تصویری شبیه به اون lg میذاشت برام عجیب چون برای بنده بیشتر به اون سامسونگ سمت چپی متمایل از نظر رنگ!

توی سایت newegg تو مشخصات px زده پوشش صد در صد که نمیدونم تا چه حد صحت داره(البته با  توجه با اعتبار این وب سایت یکم عجیبه اگه بگیم اشتباه زده باشه) ولی در نظر بگیر پنل های tn اون هم چنین مانیتوری فک نکنم از نظر رنگی بتونه با پنل های ips رقابت کنه!

پوشش رنگی در 595 رو متاسفانه در جریان نیستم چقدر!

ممنون از شما بخاطر شرکت در بحث و راهنمایی تون
ولی توی پست های قبلی هم گفتم خدمتتون که هر دو مانیتور رو به کارت 1060 وصل کردم با کابل HDMI و تمام تنظیمات مانیتور ها رو ریست کردیم
بعد هم یک ویدئو کلیپ با کیفیت 4K پخش کردیم بصورتی که هر دو مانیتور همزمان یک تصویر رو نشون میدادن

این کلیپ : https://www.youtube.com/watch?v=vlDzYIIOYmM

لینک به دیدگاه

وسعت رنگ در استاندارد sRGB چندان بالا هم نیست.

مانیتورهای جدید  که ساخته میشه 10bit رنگ هستند (مسلما گرانتر هم هستند)

استانداردهای متفاوتی هستند که هر کدوم دیاگرام و وسعت رنگ خاص خودش رو داره.

این دیاگرام مشخص میکنه همه چیزو:

Part2_xy_diagram.gif

مانیتورهای حرفه ای معمولا Adobe RGB = 99% هستند فکر نمیکنم مانیتوری تولید شده باشه هنوز که 100% این استاندارد رو نمایش بده (شاید هم باشه من اطلاع ندارم) آن هم  با تکنولوژی های موجود ال سی دی، TN/IPS/VA/...

من خودم PX23720 Plus دارم و خاطرم هست این مانیتور یک روز جز گرانترین مانیتورهای بازار بود.

هر دو مانیتور مشخصات نزدیک به هم دارن با کمی تفاوت.

هر دو کنتراست استاتیک 1000 دارن، هر دو FHD، مدل Samsung S24D595 زاویه دید بیشتری داره بخاطر تکنولوژی پنل و مسلما ShiftColor نسبت به مدل دیگر کمتره، مدل Samsung S24D595 یک اینچ بزرگتره،، سرعت پاسخگویی 2 یا 5 میلی ثانیه (عملا چندان متوجه تفاوت نباید بشید مگر در برخی بازی ها) ، شما پورت ها و قابلیت ها و ... رو مقایسه کنید الی آخر و ببینید کدوم مزیت بیشتری داره و نقص کمتر.

بهرحال هنوز مانیتوری ساخته نشده بدون نقص.

مگر oled کم نقص بیاد که قیمت بالاست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...