رفتن به مطلب

آنتی ویروس و برنامه ی امنیتی

soroushpayne
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

به نظرتون روش صحیحی هستش که رو سیستم آنتی ویروس جداگانه ای نباشه و بسته ی امنیتی  و فایروال خود ویندوز ( ۱۰ -- ۸.۱ ) امنیت سیستم رو تامین کنه ؟؟

بعد اینکه بهترین روش برای اکتیو آنتی ویروس های مطرح چیه و چی رو پیشنهاد میدید ؟؟

لینک به دیدگاه

والا دلتون رو به فایروال سیستم خوش نکنید چون ویندوز های ما کرکین

من خودم ESET رو پیشنهاد میدم اول دانلود و نصبش کنید و بعد با سرچ گوگل کد های اکتیوشو پیدا کنید و بزنید به هیچ عنوان کرک دیگه ای روش نریزید فقط کد اکتیو رو پیدا و وارد برنامه کنید :)

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

من خودم ESET رو پیشنهاد میدم اول دانلود و نصبش کنید و بعد با سرچ گوگل کد های اکتیوشو پیدا کنید و بزنید به هیچ عنوان کرک دیگه ای روش نریزید فقط کد اکتیو رو پیدا و وارد برنامه کنید :)

بله تا حدودی حرفتون درسته که ویندوز کرکی هستش نمیشه از فایروالش مطمئن بود ...اما یه چیزی اگه کرکی هستن این ویندوزها پس چرا به راحتی ویندوزهامون آپدیت میشن ؟؟

اما اتفاقا من به شما پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان طرف eset نرید موقعی برید طرفش که چاره ی دیگه ای نیستش 

این آنتی ویروس خیلی از ویروسا رو رد میده و شناسایی نمیکنه اصلا !

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست عزیز میشه توضیح بدید کرکی بودن ویندوز در نحوه کار فایروال چه تاثیری داره ؟!

(البته امکانش هست با کرک های غیرامن فایروال رو برای دسترسی هرچه بهتر سواستفاده گراز کار انداخت)

اگه مورد غیر این هستش ممنون میشم بگید که ما هم استفاده کنیم!

ویرایش:آنتی ویرویس ویندوز مخصوصا با این آخرین آپدیتی که قرار بیاد واقعا نسبت به قبل پیشرفت کرده و قابل تامل تر شده(البته پیشنهاد میشه همراه باهاش از فایروال های رایگان استفاده کنید که ماشالله کم نیست من جمله :آویرا فری یا آوست فری یا پاندا و ...)

توصیه میشه آنتی ویروس رو نحن هیچ شرایطی کرک نکنید باعث اختلال در کاراییش میشه در اکثر موارد و نهایتا بهتر دنبال لایسنس های رایگان بگردید!

اینم اضافه کنم فروم هایی مثل سافت98 واقعا کاربراش خوب عمل میکنن کافیه اونجا تو تاپیک های مشخصش درخواست بدی!

ویرایش شده توسط Admiral.M
لینک به دیدگاه

دیفندر ویندوز 10 حال من رو به هم می زنه

من نود رو نصب و اکتیو می کنم تا  دیفندر غیر فعال بشه  ( البته این دلیل اصلی هست اما تنها دلیل نیست !!! )

اگر میخوای هزینه کنی سراغ بیت دیفندر برو .

چند ساله داره به عنوان بهترین آنتی ویروس شناخته میشه .

کاربر خبات کریمی قبلا لایسنسش رو می فروخت .

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دیفندر ویندوز 10 حال من رو به هم می زنه

من نود رو نصب و اکتیو می کنم تا  دیفندر غیر فعال بشه  ( البته این دلیل اصلی هست اما تنها دلیل نیست !!! )

اگر میخوای هزینه کنی سراغ بیت دیفندر برو .

چند ساله داره به عنوان بهترین آنتی ویروس شناخته میشه .

کاربر خبات کریمی قبلا لایسنسش رو می فروخت .

ویندوز اگه اورجینال باشه و آپدیت باشه همواره ْ- میشه گفتش که دیفندر و فایروالش به قدری کافی هستش که نیازی به بسته امنیتی جداگونه ای واسش نیست ؟؟

قضیه این لایسنس های رایگانی که تو اینترنت هستش چیه ؟؟ هک شده هستش ؟ اگه هک شدن چرا از کار نمیفتن پس ؟؟

بعد اینکه تو این مورد چرا فقط واسه آنتی ویروس eset هستش ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، soroushpayne گفته است :

ویندوز اگه اورجینال باشه و آپدیت باشه همواره ْ- میشه گفتش که دیفندر و فایروالش به قدری کافی هستش که نیازی به بسته امنیتی جداگونه ای واسش نیست ؟؟

قضیه این لایسنس های رایگانی که تو اینترنت هستش چیه ؟؟ هک شده هستش ؟ اگه هک شدن چرا از کار نمیفتن پس ؟؟

بعد اینکه تو این مورد چرا فقط واسه آنتی ویروس eset هستش ؟

خیر نمیشه گفت .

این لایسنس ها موقت هستند .

این رو ESET باید جواب بده .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

خیر نمیشه گفت .

این لایسنس ها موقت هستند .

این رو ESET باید جواب بده .

فکر نمیکنم همچین هم موقت باشه من چندباری برای eset تست کردم لایسنس های ۹۰ روزه دقیقا ۹۰ روز کار کرده !!!خیلی عجیب بود ....

امکان داره نشناختن ویروس ها به خاطر این نوع لایسنس ها بوده باشه ؟؟

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، soroushpayne گفته است :

فکر نمیکنم همچین هم موقت باشه من چندباری برای eset تست کردم لایسنس های ۹۰ روزه دقیقا ۹۰ روز کار کرده !!!خیلی عجیب بود ....

امکان داره نشناختن ویروس ها به خاطر این نوع لایسنس ها بوده باشه ؟؟

نه عزیز اینا لایسنس ها از خود شرکت ایست گرفته میشه(دزدی :D)!

دلیل اینکه نشناخته شده بود اینه که یوزر های کمی از اون لایسنس استفاده میکردن!

وقتی یه لایسنس بیشتر از مقداری که باید حجم رد و بدل کنه ربات ها اونو شناسایی میکنند و از کار میندازن(اگه خریده باشی باید با شرکت مکاتبه کنی و آزاد شه از بین در غیر اینصورت اون لایسنس از کار میافته)!

1.تا زمانی که شما تو تنظیمات آنتی ویرویس دست نرده باشی هیج فرقی نمیکنه شما از چه طریقی آپدیت دریافت میکنید(آنلاین آفلاین سرور های واسطه)(البته اگه سرور واسطه آپدیت مشکل دار بده قضیه اش فرق داره) کارایی آنتی ویرویس ذره ای تغییر نمیکنه!

2.اگه سرور واسطه میخواید استفاده کنید سعی کنید معتبر باشه(از وب سایت های واسطه معروف ایرانی میشه ایران ست آپ  و گردو رو نام برد)!

ویرایش شده توسط Admiral.M
لینک به دیدگاه

والا خود من زمانیکه به فایروال ویندوز اعتماد کردم اکانت استیمم هک شد خدارو شکر اون موقع قالیت sms هفته قبلش اومده بود و هکر نتونسته بود کامل اکانت رو بگیره و اکانت از کار افتاده بود

اما eset بی انصافی نکنیم آنتی ویروس خوبی هست برای ماها که نمتونیم یا نمیخوایم آنتی ویروس ارجینال تهیه کنیم ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...