رفتن به مطلب

مشکل با کارت Msi Rx 480 gaming

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام ، خیلی از دوستان از قضیه کم و بیش خبر دارن ولی باید هر کی میاد باید  توضیح دوباره بدم

این کارتو 1 هفته پیش از لیون گرفتم ، در چند روز اول 2 بار مشکل تصویر سبز برفکی پیش اومد (و خود به خود فیکس شد) که به گفته های دوستان با تجربه و آقا حامد مدیر انجمن مشکل مشابهی با چیپ مموری برند msi داشتن و مشکل دوم اینه که msi کارتشو به سه قسمت Silence ,Gaming,OC ترتیب بندی میکنه که فرکانس کارت مورد نظر در بخش ها

Core/Memory

• Boost Clock / Memory Frequency
    1316 MHz / 8100 MHz (OC Mode)
    1303 MHz / 8000 MHz (Gaming Mode)
    1266 MHz / 8000 MHz (Silent Mode)

و مموری در حالت اوسی 2025 و در 2 مورد دیگه 2000 هستش

کابل مانیتور سالمه و 2 ساله کار میکنه بدون هیچ مشکلی ، ویندوز تازه تعویض شده به همراه آخرین آپدیت و درایور هم آخرین ورژن هستش ، پاور خوبی دارم و مشکلی از بابت تغذیه کارت نداره ، چون در حالت دفالت مشکلی نداره (البته فعلاً) ، برنامه msi gamig app پاک کردم و دستی فرکانس موردنظر (oc) وارد کردم تا تداخل نکنند اما مشکل پابرجاست و وقتی گرافیک میره رو حالت اوسی هنگ میکنه چه 3dmark چه بازی (دو بازی اویل 7 و بلک اوپس 3 تست شده) ، اگه مشکل از پاور بود ، تو حالت دفالت کرش میکرد یا سیستم ریستارت میشد یا خاموش و چه در حالت اوسی ، فقط هنگ میکنه و از برنامه یا بازی بیرون انداخته میشه .

انقدری از سخت افزار سرم میشه که بدونم کارت ایراد داره و چند روزی هستش با دوستان در تاپیک بررسی 480  و چند تا از دوستان استاد در پیام خصوصی مورد بحث و تبادل نظر هستیم تا شاید بدونیم ایراد از چیز دیگست و رفع بشه اما مطمئن شدم که کارت ایراد داره ، این بررسی سایتهای خارجی هستش که کارت مورد تا چه فرکانسی اورکلاک شدن ، هدف من اورکلاک نیست و نمی خوام این کارو بکنم اما فقط میخواستم از قابلیت کارخونه ای msi استفاده و تستی بکنم که مشکل مورد نظر پیش اومده و دیر یا زود این کارت زیر فشار زوارش در میرفت . و فقط از خاصیتی که خود Msi در کارتهاش  استفاده بکنم .

(حالا بخوام اینقدر اورکلاک بکنم کارت میترکه !) و اینو بگم به هیچ عنوان فرکانسهای مورد نظر از فرکانس oc بیشتر نشده و 2 تا فیلم گرفتم در حالت بازی و 3dmark که هنگ میکنه

هدف از این ایجاد این تاپیک جمع بندی گفته ها و نظرات قبلی و اثبات شدن ایراد کارت هستش که گارانتی نتونه زیرش بزنه .

شنبه هم اگه خدا بخواد کارتو برای لیون میفرستم جهت تست دوباره و تعویض انشاءالله و اگه نماینده گرین قبول کنه کارت ایراد داره میتونم با هماهنگی کارتو ببرم نمایندگی در تبریز و کارتو تعویض کنم ( واسه تست فکر نکنم کاری از دستشون بربیاد ، چون یه بار زنگ زدم قیمت 480 بگیرم گفتن چنین بردی ندارن ، دیگه خودتون حساب کنین چنین کسی بیاد گرافیک تست کنه!)

بازم از نظرات سازنده استقبال میکنم

تشکر .

http://www.namasha.com/v/NTIWU2Qk

http://www.namasha.com/v/IKhpI7gd

20.thumb.jpg.0a4ef2ea6789a554de76a26a89d4437e.jpg30.thumb.jpg.1e1a8cd2b31941840c5a14323a31fd85.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعد 15 دقیقه بازی اویل 7 بیرون انداخت !

در حالت دفالت !

33.thumb.jpg.78809676fc61f808be9abb8cefbe61c2.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

همانطور که در پست های قبلی هم گفتم  بهتر بود کارت را برای گارانتی  به گرین ارجاع می دادید . با تماس به دفتر گرین در تهران  

با تشکر 

--------

یک مورد دیگر هم تست کنید تعویض اسلات pcie  که کارت در آن نصب هست . این مورد هم تست کنید 

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

همانطور که در پست های قبلی هم گفتم  بهتر بود کارت را برای گارانتی  به گرین ارجاع می دادید . با تماس به دفتر گرین در تهران  

با تشکر 

--------

یک مورد دیگر هم تست کنید تعویض اسلات pcie  که کارت در آن نصب هست . این مورد هم تست کنید 

همین کار را انجام بدید . برای تست به لیون بفرستید .  تیم msi هم پیگیر کار شماست . 

با تشکر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

با تشکر 

--------

سلام و تشکر بابت پیگیری ، در اسلات دوم برد تست شد همچنان مشکل باقیست

دوستانی که اویل 7 بازی کردن البته با 480 ، تنظمیات بازیو اینجا بزارن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1395/12/13, 14:26:20، Hassan.SK گفته است :

سلام و تشکر بابت پیگیری ، در اسلات دوم برد تست شد همچنان مشکل باقیست

دوستانی که اویل 7 بازی کردن البته با 480 ، تنظمیات بازیو اینجا بزارن

سلام دوست عزیز 

نتیجه کار را هم اطلاع رسانی کنید

با تشکر .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 56 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

نتیجه کار را هم اطلاع رسانی کنید

با تشکر .

سلام ، کارت تعویض شد کارت جدید دیروز به دستم رسید شکرخدا سالمه و تا به حال مشکلی نداشته

تشکر بابت پیگیری

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hassan.SK گفته است :

سلام ، کارت تعویض شد کارت جدید دیروز به دستم رسید شکرخدا سالمه و تا به حال مشکلی نداشته

تشکر بابت پیگیری

خواهش میکنم . در صورت تمایل میتونید در تاپیک انتقادات و پیشنهادات نظرت را درباره پشتیبانی آنلاین msi و گارانتی اعلام کنید .

باتشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...