رفتن به مطلب

چه رمهایی رو میشه باهم بصورت دوکاناله بست؟؟

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و اساتید اهل فن.راستش دوتا سوال داشتم امیدوارم به جوابم برسم با راهنمایی شما.

سوال اول : برای دوکاناله بستن دوعدد رم  چه مواردی را باید رعایت کرد؟( درصورتی که به دو رم شبیه به هم و  یک نوع دسترسی نداشته باشیم )

سوال دوم : اگه بخواهیم دو رم متفاوت از لحاظ برند ولی دارای مقدار حافظه رم و باس شبیه هم رو باهم استفاه کنیم میشه؟به چه مواردی باید دقت کرد؟ (بصورت دوکاناله نه،جدا ازهم فرضآ یکی رو اسلات مشکی و یکی رو اسلات زرد، که هرکدوم تک کاناله کار کنن)

ممنون

ویرایش شده توسط behnam_o2
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، behnam_o2 گفته است :

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و اساتید اهل فن.راستش دوتا سوال داشتم امیدوارم به جوابم برسم با راهنمایی شما.

?

درود عزیز 

برای دوکاناله کردن اصولی باید تایمینگها  و فرکانس رم   و حجم حافظه یکی باشند ترجیها ی مارک هم باشن بهتره

اگرم نباشه مشکلی نیست ولی   

سوال دومتون هم چرا بصورت تک کاناله !!!!شما میتوید دوتا رم رو با مارکهای مختلف ولی با شرایط بند بالا باهم دوکاناله کنی حتی اگه تایمینگ ها و فرکانس هم یکی نباشند باز میشه استفاده کرد ولی  خب در حق رم  پرسرعتتر ظلم میشه   چون  فرکانس و تایمیگ  رمها بصورت دیفالت میره رو فرکانس و تایم رم ضعیفتر و کندتر 

بنده هممین الان  دوتا رم رو با  فرکانس متفاوت  و برند متفاوت دارم استفاده میکم بصورت دوکاناله  

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

با اجازه استارتر  (من هم همین سوال دارم. البته نخواستم تاپیک تکراری ایجاد بشه).

الان دوتا رم  OCZ  pc2 8500   باس 1066  با تایمینگ 5-5-5 -15 دوکاناله دارم  و قصد دارم رم ارتقا بدم، چندی پیش هم دوتا رم با باس 800 خریدم متاسفانه با رم قبلی مچ نشد.

حالا دوتا رم  که شبیه به باس و مشخصات رم من میباشد، یکی از کاربرها ی فروم داره ، میخواستم ببینم ایا با سیستم من مچ میشه؟؟؟

مادربرد : MSI  K780G

CPU   AMD  PHENOM II   X3  710 

این عکس رم  خودم : OCZ PC2 8500  2G BUS1066  - 5-5-5

1.jpg

این هم عکس RAM که میخوام بخرم   GEIL   PC2 8500   BUS1066    5-5-5

ایا  این RAM با  رم قبلی من ،  مچ میشه ؟؟؟(میخوام هرچهارتا  RAM  بصورت دوکاناله استفاده کنم)

2.png

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

خیلی جاها خوندم اگه فرکانسو تایمینگ رمها یکی نباشه و همچنین ولتاژ، احتمال بروز مشکل مثل صفحه مرگ آبی و موارد دیگه هست!
شما مشکلی ندارین؟

Send from my Z2 D6503 using Taptalk

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، sajad25 گفته است :

درود عزیز 

برای دوکاناله کردن اصولی باید تایمینگها  و فرکانس رم   و حجم حافظه یکی باشند ترجیها ی مارک هم باشن بهتره

اگرم نباشه مشکلی نیست ولی   

سوال دومتون هم چرا بصورت تک کاناله !!!!شما میتوید دوتا رم رو با مارکهای مختلف ولی با شرایط بند بالا باهم دوکاناله کنی حتی اگه تایمینگ ها و فرکانس هم یکی نباشند باز میشه استفاده کرد ولی  خب در حق رم  پرسرعتتر ظلم میشه   چون  فرکانس و تایمیگ  رمها بصورت دیفالت میره رو فرکانس و تایم رم ضعیفتر و کندتر 

بنده هممین الان  دوتا رم رو با  فرکانس متفاوت  و برند متفاوت دارم استفاده میکم بصورت دوکاناله  

موفق باشید

درود.

گفته شما برای لپ تاپ هم صدق میکنه؟

لپ تاپ من مدل Asus A53S با رم 4گیگ هست ولی مدل و باس رم خودشو نمیدونم ولی میخوام یه 4گیگ دیگه بگیرم با باس 1333 ، میخواستم ببینم دو کاناله میشن ؟ اگه دو کاناله نشن مشکلی پیش میاد؟

ویرایش شده توسط AlirezaBaghi
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

سلام

با اجازه استارتر  (من هم همین سوال دارم. البته نخواستم تاپیک تکراری ایجاد بشه).

خیر بنده مشکل ندارم اینم که شما میفرمایید معمولا با اپدیت بایوس ممکنه حل بشه . یا ممکنه مادربردتون مقدار حجم یا تایم و فرکانس رو ساپورت نکنه و همچنین باید  نگاه کنید که توی سایت سازنده مادربردتون  یا دفترچه اون  مدل رم خریداری شده وجود داشته باشه بعوا ن رمهایی که توسط مادربرد ساپورت میشن .چون گاها بعضی مادربردها  مدلهایی از رمها رو  ساپورت نمیکنن .قبلا خیلی مادربردها با رمهای geil  مشکل داشتن

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، AlirezaBaghi گفته است :

درود.

گفته شما برای لپ تاپ هم صدق میکنه؟

لپ تاپ من مدل Asus A53S با رم 4گیگ هست ولی مدل و باس رم خودشو نمیدونم ولی میخوام یه 4گیگ دیگه بگیرم با باس 1333 ، میخواستم ببینم دو کاناله میشن ؟ اگه دو کاناله نشن مشکلی پیش میاد؟

دقیقا همین الان دارم با لبتاب مینویسم که دوتا رم مختلف روش نصبه .روی سیستم دانلودم هم دوتا رم متفاوت نصبه.  

چرا مدل رمشو نمیدونید!!!برنامه cpu z رو نصب کید اطلاعات رمتون رو ببینید داخلش

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...