رفتن به مطلب

از دوبی یک عدد کارت گرافیک میخوام بگیرم چه مدلی بگیرم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان برادرم یه سفر کاری قرار هست بره. و من ازش خواستم در صورت امکان برام یک کارت گرافیک بیاره.

چه مدلی بگیرم که نسبت به قیمت داخل مناسب بیافته برام؟

تا تقریبا 250 دلار

اگه ممکنه لینک بدید از فروشگاه های دوبی.

ممنون.

لینک به دیدگاه

میشه 1060گرفت و اگه گمرک نخوره حدود 950 تومن در میاد ولی اگه گمرک بخوره خیلی زیاد میشه و به صرفه نیس

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

سلام دوستان برادرم یه سفر کاری قرار هست بره. و من ازش خواستم در صورت امکان برام یک کارت گرافیک بیاره.

چه مدلی بگیرم که نسبت به قیمت داخل مناسب بیافته برام؟

تا تقریبا 250 دلار

اگه ممکنه لینک بدید از فروشگاه های دوبی.

ممنون.

داداش با دلار نمیخوای کپرداخت کنی دبی

چقد بودجه به تومن یا درهم داری ...

لینک به دیدگاه

نه فروشگاه های دوبی هم با  دولار میشه و هم با  aed  درهم

بودجم تقریبا 900 تا 950 میشه.

لینک به دیدگاه

1060 کارت خوبیه .

اما 480  یه چند درصدی بهتره .

ضمن این که 1060 به نسبت 480 قیمت بهتری در داخل داره .

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

میشه 1060گرفت و اگه گمرک نخوره حدود 950 تومن در میاد ولی اگه گمرک بخوره خیلی زیاد میشه و به صرفه نیس

بله نظرم رو این مدله منتها چه مدلی رو بگیرم.

برای 1 دونه جنس فک نکم گمرکی بگیرن.

ویرایش شده توسط **pouya**
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

1060 کارت خوبیه .

اما 480  یه چند درصدی بهتره .

ضمن این که 1060 به نسبت 480 قیمت بهتری در داخل داره .

والا قیمتاشون نسبت به  new egg  یه مقدار بالاتر هست. نمیدونم حالا داستانش چی هست.

مگه نباید قیمتاشون  بین امللی باشه؟

لینک به دیدگاه

دوستان امشب برادرم میره یکم کمک کنید چون باید هم تصمیم بگیرم هم دلار بگیرم براش.

لینک به دیدگاه

چرا قیمتشون انقدر بالاست برا 1060؟

http://computerpad.ae/?s=gtx+1060&post_type=product

لینک به دیدگاه

گمرک نمیخوره هفته گزشته htc Vive و titanX و 7700Kیکی از اقوام گرفت البته titan شد 6100 درهم و htc شد 3450 درهم و 7700K شد 1400درهم قیمت 1060 gaming X msi حدود 1000 درهم یه ذره کمتره البته باید بگرده و از هر جایی خرید نکنه چون بعضیا خون پدرشونو میگیرن واسه گارانتی هم اونا شرکت یه شرکت درست حسابی ندارن و هر فروشگاهی سی خودش گارنتی میکنه متوسطه سالی 80-200 درهم هم گارانتی داره 

من قبلا یه ipad گرفتم گارانتی شکستگیش کردم 3 ساله 250 درهم ایپدم رو تو ماشین چند روز جا گذاشتم بعد که اومدم ورش دارم کلا پشتش افتاد از داخل ذوب شده بود! دادم گارنتی یه مدل بالا تر دادن در کل گارانتی هم کنی ضرر نداره

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Redwolf10 گفته است :

گمرک نمیخوره هفته گزشته htc Vive و titanX و 7700Kیکی از اقوام گرفت البته titan شد 6100 درهم و htc شد 3450 درهم و 7700K شد 1400درهم قیمت 1060 gaming X msi حدود 1000 درهم یه ذره کمتره البته باید بگرده و از هر جایی خرید نکنه چون بعضیا خون پدرشونو میگیرن واسه گارانتی هم اونا شرکت یه شرکت درست حسابی ندارن و هر فروشگاهی سی خودش گارنتی میکنه متوسطه سالی 80-200 درهم هم گارانتی داره 

من قبلا یه ipad گرفتم گارانتی شکستگیش کردم 3 ساله 250 درهم ایپدم رو تو ماشین چند روز جا گذاشتم بعد که اومدم ورش دارم کلا پشتش افتاد از داخل ذوب شده بود! دادم گارنتی یه مدل بالا تر دادن ? در کل گارانتی هم کنی ضرر نداره

ممنون. داداش شما که واردی 1000 درهم میشه چقدر به پول خودمون؟

و به دلار

لینک به دیدگاه

والا اگر می خوایید چیزی وارد کنید دوبی جای وارد کردنش نیست.چون امروز به فرض قیمت درهم 1050 تومنه...من چند نفر از دوستامم که فکر می کردن دوبی بهتر براشون تموم می شه رفتن دوبی اما دیدن که قیمت های دوبی با بازار داخل فرق چندانی نداره بعضا هم گرون تر درمیاد.شما فقط از یه راه واردات برات صرف می کنه اونم اینکه توی آمریکا یا کانادا آشنا داشته باشی بگی برات از Newegg یا Canadadirect بخره که 5-8 درصد Tax بخوره بعدم بدون هزینه برات بیاره.اگر نه این سایتای وارد کننده و غیره هستن که با درصد های آنچنانی براتون جنس وارد کنن.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

والا اشنا تو امریکا ندارم ولی توی انگلیس دارم اونم سالی یه بار میاد .

برادرم مقصدش tiwan  هست اونجا چطوره?

لینک به دیدگاه

دبی با ایران تو گراف و cpu حول حوش 200 تومن اما رو کیس کامپیتور تا 1میلیون 300 اختلاف قیمت هم وجود داره بستگی داره کالا رو از کجا بخری اگه مثلا برادرت میره ابوظبی من مغازه میشناسم که ایفون 7+ 256 گیگ از خود اپل استور 700 درهم ارزونتره تازی facetime هم داره !یا همین htc vive 2 تومن اختلاف قیمت داره! که بزودی شاید آگهیش کنم 

امریکا خوودایی کشوره خوبی چون هم تکس کم میگیره هم بهترین قیمتا رو داره ب علاوه مغازه های اوتلت 

اما انگلیس یا کانادا رس ادمو میکشن یه وسیله بخری تا 16% مالیات داره تازه فروشگاه های خفن هم کم داره

لینک به دیدگاه

1060 بگیر کم مصرف و دمای کمتر 480فقط در حد دو سه فریم اونم در بعضی بازیها از 1060جلوست .ارزششو نداره بنظرم.

اینم یه نمونه مشکل دار480

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

سلام 

جهت اطلاع : والا تا وانجا که من میدونم دوبی از ایران هم گرونتره !( بعضی موقعه ها که سفر به دوبی دارم  به ساختمان کامپیوتر پلازا  و ساختمانهای کناریش هم میرم  (اگه با متر و بخوای بری باید میدان الفهیدی پیاده شی) ،   فقط برا دیدن! نه برا خرید)اگه چیزی اونجا باشه که تو ایران گیر نیاد ارزش داره بخری ولی باید راه رسم چونه رو بلد باشی اونجا فروشنده ها دو دسته هستن1- کسایی که خودشون صاحب مغازن مثل هندی ها 2- کسایی که فقط فروشنده هستن مثل چینی ها وفیلیپینی ها

اونهایی که خودشون فروشنده هستن میتونی چونه خوب بزنی ، البته قبلش باید قیمت واقعی جنس بدونی و رو هوا چونه نزنی! از این قشر میتونی قیمت واقعی بخری ولی از چونه زدن نترسید!

ولی اونهایی که فقط فروشنده هستن(از قیافه طرف معلومه!) اصلا چونه نزن که خودت سبک میکنی!! چون اونها با دستگاه بارکد جنس اسکن میکنن و معالش ارز درهم میگرن...

مرکز قطعات کامپیوتر هم تو همین خیابان منخول و خیابان کناریش خالدابن ولید هست.

موفق باشید

DSCN0267.JPG

DSCN0274.JPG

لینک به دیدگاه

به نظر من که اصلا به دردسرش نمیرزه ... شما اگر خدایی نکرده گرافیکو گرفتی یه مشکلی داشت چیکار میخوای بکنی؟؟؟ دوباره بری دوبی عوض کنی ؟؟؟ 

AMD و NVIDIA هم نداره یکی 1070 گرفته بود سوخته بود یا همین 480 ...هیچ چیز الکترونیکی  بی ایراد نمیشه باشه چون اگربدون  ایراد بودن گارانتی هم نبود .

ویرایش شده توسط a.moradi
لینک به دیدگاه

اگه دستت بازه كه بتونى از آمريكا يا چين خريد كنى خيلى كالاهاشون نسبت به اينجا تفاوت قيمت داره هم نسبت به ارز هم نسبت به خود كالا وگرنه كشورهاى عربى كه اصلا ارزش خريد ندارن و بعضى از كشورهاى اروپاييى...

من خودم يه تحقيق كوچولو كه كردم فهميدم كشورهاى عربى (حتى عراق كه نمايندگى رسمى بعضى از شركتهاى معتبر مثل ام اس اى يا ايسوس رو داره) و بعضى از كشورهاى اروپاييى همچنين ارزش خريدشون بخاطر خود قيمت ارز و مسأله مهمى به نام ماليات روى كالا كه در اونجا جارى هست به صفر ميرسه...

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

سلام 

جهت اطلاع : والا تا وانجا که من میدونم دوبی از ایران هم گرونتره !( بعضی موقعه ها که سفر به دوبی دارم  به ساختمان کامپیوتر پلازا  و ساختمانهای کناریش هم میرم  (اگه با متر و بخوای بری باید میدان الفهیدی پیاده شی) ،   فقط برا دیدن! نه برا خرید)اگه چیزی اونجا باشه که تو ایران گیر نیاد ارزش داره بخری ولی باید راه رسم چونه رو بلد باشی اونجا فروشنده ها دو دسته هستن1- کسایی که خودشون صاحب مغازن مثل هندی ها 2- کسایی که فقط فروشنده هستن مثل چینی ها وفیلیپینی ها

اونهایی که خودشون فروشنده هستن میتونی چونه خوب بزنی ، البته قبلش باید قیمت واقعی جنس بدونی و رو هوا چونه نزنی! از این قشر میتونی قیمت واقعی بخری ولی از چونه زدن نترسید!

ولی اونهایی که فقط فروشنده هستن(از قیافه طرف معلومه!) اصلا چونه نزن که خودت سبک میکنی!! چون اونها با دستگاه بارکد جنس اسکن میکنن و معالش ارز درهم میگرن...

مرکز قطعات کامپیوتر هم تو همین خیابان منخول و خیابان کناریش خالدابن ولید هست.

موفق باشید

DSCN0267.JPG

DSCN0274.JPG

پس یعنی گرون تر میافته برام؟

اینجا 1060 6 g  1350 هست اونجا 1150   aed  میشه چقدر؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، eddy گفته است :

اگه دستت بازه كه بتونى از آمريكا يا چين خريد كنى خيلى كالاهاشون نسبت به اينجا تفاوت قيمت داره هم نسبت به ارز هم نسبت به خود كالا وگرنه كشورهاى عربى كه اصلا ارزش خريد ندارن و بعضى از كشورهاى اروپاييى...

من خودم يه تحقيق كوچولو كه كردم فهميدم كشورهاى عربى (حتى عراق كه نمايندگى رسمى بعضى از شركتهاى معتبر مثل ام اس اى يا ايسوس رو داره) و بعضى از كشورهاى اروپاييى همچنين ارزش خريدشون بخاطر خود قيمت ارز و مسأله مهمى به نام ماليات روى كالا كه در اونجا جارى هست به صفر ميرسه...

نه امریکا اصلا کسی رو ندارم اینم برادرم از طرف شرکت ماموریت داره میره از دوبی بعدش  tiwan    و هفته دیگه بر میگرده.

اگه مدتش بیشتر بود میشد از  ebay   یه کارت دست دوم قیمت مناسب سفارش داد که بیاد به دستش برسه ولی تامیش زیاده و بعید میدونم برسه به دستش.

لینک به دیدگاه

نقل قول

نه امریکا اصلا کسی رو ندارم اینم برادرم از طرف شرکت ماموریت داره میره از دوبی بعدش  tiwan    و هفته دیگه بر میگرده.

اگه مدتش بیشتر بود میشد از  ebay   یه کارت دست دوم قیمت مناسب سفارش داد که بیاد به دستش برسه ولی تامیش زیاده و بعید میدونم برسه به دستش.

پس اگه امريكا و چين كسى رو ندارى دبى و كشورهاى عربى رو هم كه بايد بيخيال بشى بهترين جا ميمونه تايوان بگو از اونجا برات بخره...

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، eddy گفته است :

پس اگه امريكا و چين كسى رو ندارى دبى و كشورهاى عربى رو هم كه بايد بيخيال بشى بهترين جا ميمونه تايوان بگو از اونجا برات بخره...

سوال کردم کسی اطلاع نداره انگار . اونجا قیمت ها چطوریه. شاید خیلی گرون تر باشن شایدم ارزون تر.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من تجربه خرید از دبی داشتم متاسفانه قیمت تک فروشی بالاتر از اینجاس.اگه بتونید عمده فروشیهارو ادرس بگبیرید حتما فرقی بینشون هست که خب تفاوت قیمتشون میشه همون قبمتی که اینجا برای  گارانتی میپردازید. 

چند روز پیش ی ایفون 7 پلاس برام اوردن از عراق 2900  تموم شد  که مقداری تفاوت داره بااینجا.همین گوشی رو تک فروشی تو عراق 3200. میدن یعنی گرونتر از اینجا

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، sajad25 گفته است :

دوست عزیز من تجربه خرید از دبی داشتم متاسفانه قیمت تک فروشی بالاتر از اینجاس.اگه بتونید عمده فروشیهارو ادرس بگبیرید حتما فرقی بینشون هست که خب تفاوت قیمتشون میشه همون قبمتی که اینجا برای  گارانتی میپردازید.

بله در جریان هستم.

منتها من چون تو ایران پولم نمیرسه گفتم با این کار شاید بتونم یه کارت قویتر بخرم از اونجا.

کارت 1060 میخوام بگیرم اگه زیر 1 ملیون در بیاد ارزش خرید داره ولی اگر نه که دست دوم از ایران خریدن بهتر هست.

منتها کسی از  tiwan  اطلاعی داره؟

ویرایش شده توسط **pouya**
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...