رفتن به مطلب
  • 0

سوال در مورد گوشی های هواوی

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

سوال

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان قصد خرید گوشی دارم
قبلاً  هانر 3X G750 که داشتم بشدت مشکل و تیک داشت در بخش صفحه کلید و تایپ فارسی ولی توی تایپ انگلیسی هیچ مشکلی نداشت
ولی بعد از اینکه رفتم 2 مدل سامسونگ گرفتم هیچ موردی با صفحه کلیدش نداشتم و بسیار روان کار میکرد
میخواستم بدونم هنوز هم مشکل تیک زدن در حین تایپ فارسی رو دارن گوشی های جدیدش ؟
خواهشاً جانب دارانه راهنمایی نکنید
گوشی مد نظرم Nova Plus هست اگر کسی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

5 answers to this question

Recommended Posts

• 1

درود دوست عزیز بنده huawei g610-huawei g510-huawei honor 6 داشتم و هیچکدومشون هیچ مشکلی نداشتن الانم honor 6 دارم بعد 2 سال هنوز مث روز اولشه!اندروید 6 هم براش اومده و من اپدیتم کردم

پیشنهاد من با توجه به سابقه ای ک از گوشیای هواوی داشتم:

به نظرم سری honor بهترین سری هواوی هستن.هم پشنیبانیش خوبه هم کیفیت قطعاتش.بستگی داره ک شما چقد میخوای هزینه کنی

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

با سلام دوستان این جریان اینترنت +4G یا 4.5G چیه ؟
من الان با ایرانسل توی ساعات خلوت وسط هفته (شبانه ، ساعتی) سرعتم 4 مگ بود حدوداً نهایت 4.5
الان هم که گوشی رو عوض کردم خیلی امیدوار بودم سرعت بیشتر بشه ولی همون سرعت قبلی با گوشی ارزون J110F رو دارم یعنی 4 مگ
البته علامت +4G پلاس رو داره ولی سرعت تغییری نکرده توی محدوده +4G هم هستم
کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

• 0
در در 1395/12/28, 14:10:41، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام دوستان این جریان اینترنت +4G یا 4.5G چیه ؟
من الان با ایرانسل توی ساعات خلوت وسط هفته (شبانه ، ساعتی) سرعتم 4 مگ بود حدوداً نهایت 4.5
الان هم که گوشی رو عوض کردم خیلی امیدوار بودم سرعت بیشتر بشه ولی همون سرعت قبلی با گوشی ارزون J110F رو دارم یعنی 4 مگ
البته علامت +4G پلاس رو داره ولی سرعت تغییری نکرده توی محدوده +4G هم هستم
کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

لینک زیر نشون میده که شما میتونی از سرعت 4جی پلاس استفاده کنی یا خیر

بنظرم عادیه اون گوشی نتونه ساپورت کنه چون حتی p9 حتی با کت 6 هم باز نمیتونه استفاده کنه

من الان s7 edge دارم سرعتش 4جی پلاس بهترین حالت تا 10 مگ میره شبانه راحت دانلود میکنم  حداقل سرعتشم 6 مگه

اینم اضافه کنم که گوشی خوب خیلی تاثیر داره قبلش با ایرانسل 3g روی s5 سرعتم از 200 کیلوبایت بالا تر نمیرفت و این منطقه همراه اول 4جی هم بالای 800 کیلوبایت سرعت نمیده با گوشی p8 که گوشی برادرمه

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/technology/11847-what-is-4-5g-and-what-devices-support-it#!kmt-start=20

ویرایش شده توسط Big_Boss
لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در 41 دقیقه قبل، Big_Boss گفته است :

لینک زیر نشون میده که شما میتونی از سرعت 4جی پلاس استفاده کنی یا خیر

بنظرم عادیه اون گوشی نتونه ساپورت کنه چون حتی p9 حتی با کت 6 هم باز نمیتونه استفاده کنه

من الان s7 edge دارم سرعتش 4جی پلاس بهترین حالت تا 10 مگ میره شبانه راحت دانلود میکنم  حداقل سرعتشم 6 مگه

اینم اضافه کنم که گوشی خوب خیلی تاثیر داره قبلش با ایرانسل 3g روی s5 سرعتم از 200 کیلوبایت بالا تر نمیرفت و این منطقه همراه اول 4جی هم بالای 800 کیلوبایت سرعت نمیده با گوشی p8 که گوشی برادرمه

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/technology/11847-what-is-4-5g-and-what-devices-support-it#!kmt-start=20

با سلام
گوشی رو عوض کردم و Nova Plus گرفتم ولی سرعت مثل قبله
Nova Plusاونقدری که من تحقیق کردم ساپورت میکنه و حتی علامت +4G هم میاد

فقط سرعت تغییری نکرده :(

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1395/12/28, 15:52:33، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
گوشی رو عوض کردم و Nova Plus گرفتم ولی سرعت مثل قبله
Nova Plusاونقدری که من تحقیق کردم ساپورت میکنه و حتی علامت +4G هم میاد

فقط سرعت تغییری نکرده :(

سلام

عیدتونم پیشاپیش مبارک عزیز

درسته 4G+ ساپورت میکنه اما در صورتی که بتونه به 2تا دکل متصل شه سرعت میره بالا تر در حقیقت 4G+ تو ایران معنی نداره چون ما حتی کامل سرعت 4جی رو نمیگیریم که بریم سراغ پلاسش در حقیقت 4جی پلاس به 2 صورت باعث افزایش سرعت میشه

1- دکل مخابراتی 4جی رو به صورت کامل ساپورت کنه یعنی 300 مگا بیت  نزدیک به بالای 30 مگ که تو ایران نیست

2- و اینکه بتونیم به 2تا دکل متصل شیم که سرعتو دو برابر کنه

گوشی شما قابلیت اولو داره ولی در حالی که تو ایران هنوز سرعت 4جی پر نشده که قابلیت اول کار آمد نیست

قابلیت دوم هم اون گوشیا که تو لینکه دارن

اینا طبق تجربه و دونسته های من بود حالا اگر مشکلی توش هست به بزرگی خودتون ببخشید

ویرایش شده توسط Big_Boss
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...