رفتن به مطلب

صدای ویز ویز از داخل کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در هم اکنون، rostam2142 گفته است :

درایورم اپدیته وقتی گراف رو‌خاموش میکنم حل میشه وقتی وقتی گراف روشن چه از صدای انبورد و صدای اصلی به همین شکله

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

اگ مانیتور با اسپیکر و یا تلویزیون در دسترس هس با اچ دی ام ای وصل کنید و ببینید مشکل صداتون پا بر جاس (صدا رو از کابل اچ دی ام ای روی تی وی پخش کنید)

لینک به دیدگاه

والا الان تو راه گارانتی هستم اگه جواب ندادن چشم

لینک به دیدگاه

یا پاور هست یا گرافیک...صدای جوکر هست...هیچ ربطی به فن نداره صداشم خیلی رو اعصابه

لینک به دیدگاه

داداش دیشب با یه پاور کولر مستر دیگه تست کردم مشکل برقراره پاور خودم هم گرین هست و کاملا صحیح میفرمایین رو مخ شدید

لینک به دیدگاه

جالب اینه که بعد یک هفته به صدا افتاد

لینک به دیدگاه

درب کیس رو باز کن و بازی رو اجرا کن ببین از کدوم قسمته به احتمال زیاد از کارت گرافیکه حالا میتونه از دو قسمت باشه یکی مدار تغذیه و صدای فن ها یا لرزش ناشی از فن ها.

یه گرافیک زوتک داشتم به خاطر لرزشی که فن داشت یه صدای ویز ویز میداد که با کزاشتن کاغذ بین هیتسینک فلزی و لایه روی هیتسینک این مشکل بر طرف شد.

بعضی وقتا هم مشکل از مدار تغذیس که به خاطر لرزش در اثر جریان برق این مشکل پیش میاد از نظر فنی مشکلی نیس ولی خب صدا داره گارانتی هم قبول نمیکنه.

تو گرافیکایی که داشتم مدلای گیگا و زوتاک بیشترین درصد صدای کویل واین رو داشتن و ایسوس کمتر از همه بوده.

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

من قبلا  ۲۸۰ سافایر داشتم این مشکل صدا رو داشت که ردش کردم رفت الانم 1070 گیگا دارم خوشبختانه مشکلی نداشته تا الان ، دوستمم یه ۱۰۶۰ msi خرید تازگی که بعد دو هفته مشکل قاطی شدن رنگ های تصویر براش پیش اومد که اونم بعد کلی دعوا براش تعویض کردن . در کل یه مقدار شانسی هم هست

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اگه کویل ویل باشه یک راه حل هست

صدای کویل ویل معمولا در بازی های سبک از حالت عادی افزایش پیدا می‌کند کنه ، اگه متوسط فریم بالاتر از ۶۰ میگیرید ، v-sync رو در تنظیمات بازی فعال کنید ، صدای کویل  به طوری کامل قطع خواهد شد. 

در بازی های سنگین نظیر GTA و ... صدا به حداقل خودش میره با به طور کامل قطع میشه.

و در صورت نیاز و با توجه به فریم v-sync رو فعال کنید.

انشا..له اگه تونستم یک جمع بندی کلی بکنم، در تاپیکی جدا، یک مقاله مفصل خواهم نوشت. دی:

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، dmcmrk گفته است :

درود دوست عزیز

صدای کویل ویل معمولا در بازی های سبک از حالت عادی افزایش پیدا می‌کند کنه ، اگه متوسط فریم بالاتر از ۶۰ میگیرید ، v-sync رو در تنظیمات بازی فعال کنید ، صدای کویل  به طوری کامل قطع خواهد شد. 

در بازی های سنگین نظیر GTA و ... صدا به حداقل خودش میره با به طور کامل قطع میشه.

انشا..له اگه تونستم یک جمع بندی کلی بکنم، در تاپیکی جدا، یک مقاله مفصل خواهم نوشت. دی:

منم تو سایت یوتیوب یه ویدیو دیدم که دقیقا حرف شما رو زده بود من تست میکنم در میان میزارم

لینک به دیدگاه

دوسته عزیز این صدا مربوط به پاور شماست. بعد از مدتی درست میشه نگران نباش !

توی دسکتاپ زمانی که سیستم بیکاره ماوس رو تکون بدی این صدا بیشترم میشه :)) . مدتی مدارا کن تا درست بشه . 

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

دوسته عزیز این صدا مربوط به پاور شماست. بعد از مدتی درست میشه نگران نباش !

توی دسکتاپ زمانی که سیستم بیکاره ماوس رو تکون بدی این صدا بیشترم میشه :)) . مدتی مدارا کن تا درست بشه . 

نه آخه من توی دسکتاپ هیچ صدایی نمیشنوم فقط موقع گیم اینجوری میشه 

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

دوست عزیز کویل واین.کویل ویل چیه دیگه؟

این هم لینک ویکیپدیا با تعریف دقیقش

https://is.gd/AalOLr

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، xLucif3rBKlyn گفته است :

نه آخه من توی دسکتاپ هیچ صدایی نمیشنوم فقط موقع گیم اینجوری میشه 

از پاوره داداش. صبرک نی درست میشه باور کن :)). 

لینک به دیدگاه

از پاوره داداش. صبرک نی درست میشه باور کن :)). 

داداش پست های قبل رپ بخون منم این مشکل رو داشتم دیشب با یه پاور دیگه تست کردم مشکل برقراره

لینک به دیدگاه

من گرافم رو امروز تحویل اواژنگ دادم امیدوارم جای بهانه تراشی کار مردم رو راه بندازن یعنی خیلی افتضاحه ادم ۱.۳۸۰ پول بده و صدای گیم رو ببنده بازی کنه

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

من گرافم رو امروز تحویل اواژنگ دادم امیدوارم جای بهانه تراشی کار مردم رو راه بندازن یعنی خیلی افتضاحه ادم ۱.۳۸۰ پول بده و صدای گیم رو ببنده بازی کنه

توضیحی هم دادن از این که تعمیر میکنن یا گرافیک رو تعویض میکنن؟؟ اصلا قبول کردن؟

چون من رفتم گارانتی توی ولیعصر ولی گفتن که شرکت فردا آخرین روزه که باز هست و اگر کارت نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشه میره برای بعد از عید 

گارانتی ماندگار

ویرایش شده توسط xLucif3rBKlyn
لینک به دیدگاه

توضیحی هم دادن از این که تعمیر میکنن یا گرافیک رو تعویض میکنن؟؟ اصلا قبول کردن؟
چون من رفتم گارانتی توی ولیعصر ولی گفتن که شرکت فردا آخرین روزه که باز هست و اگر کارت نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشه میره برای بعد از عید undefined
گارانتی ماندگار

والا ماندگار که خدا بهت رحم کنه من بردم اواژنگ گرفت چیزی هم نگفت، گفت اطلاع میدیم بهتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...