رفتن به مطلب

کمک به یک سرگردان

T_L_O_T_D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان هدفم از زدن این تاپیک این نیست که کسی دیگری رو قضاوت کنه ولی فکر می کنم این موضوعی بوده که ممکنه هر کدوم از شما یک بار باهاش برخورد کردین, بنابراین اگر تجربه مشابه دارین، یا تونستین ازش رد شین تجربه خودتون رو بذارید

من از خودم شروع می کنم

من ۲۷ سالمه درسم رو تو یکی از رشته های علوم پزشکی در مقطع کارشناسی تموم کردم،خدمتم رو هم تموم کردم، و الان هم شاغل هستم، ولی مشکلی حس می کنم که گریبانم رو گرفته اینه که حس می کنم زندگی یک روند یکنواخت گرفته و خصوصا شغل کارمندی یک جورایی باعث سکونم شده

هر چند یک کار ثابت و در آمد ثابت محسوب می شه هر چند در آمدش شاید به زور به یک میلیون برسه ولی آخر داستان چی!؟ ۳۰ سال کارمندی و بعد بازنشستگی؟

گزینه های پیش روم رو بررسی کردم و نشستم فکر کردم ببینم از زندگیم چی می خواهم هر چیزی از احماقانه گرفته تا مهم رو سعی کردم لیست کنم و چرا اون رو می‌خواهم

۱) می خواهم ادامه تحصیل بدم:

الف) چون شاید این شانس رو داشته باشم به درآمد بهتر و مستقل تری برسم

ب) پرستیژ اجتماعی بالاتری داشته باشم

نکته منفی این گزینه: نداشتن و یا کم شدن در آمد

سوال: در چه زمینه ای ادامه تحصیل بدم

الف) رشته های مرتبط با رشته تحصیلی خودم:شانس کاری کمتری دارم و اصلا phd هم باز به آینده آیا هیت علمی بگیرن یا نگیرند، خلاصه داستان اون استقلال رو بعید می دونم ازش بتونم بدست بیارم

ب) کنکور مجدد و پزشکی: قطعا یکی دوسالی برای کنکور و یک مسیر تحصیل بسیار طولانی و پر فرسایش ولی شانس داشتن آینده روشن تر, هر چند می دونم پزشک بیکار تو جامعه کم نداریم

ج) رشته های مرتبط با کامپیوتر: تا اون جا که می دونم وضعیت اگر قرار بر کارمندی باشه که خیلی فرقی با وضعیت فعلیم نخواهد کرد مگر اینکه در رسته ای باشه که بشه مستقل توش کار کرد، حالا باز دوستان در مورد این بند نظرات بهتری می شه داد یا اینکه حتما تحصیلات دانشگاهی نباشه و اخذ مدرک باشه مثلا مایکروسافت من علاقه به زمینه های IT زیاد دارم ولی هیچ موقع کسب در آمد نتونستم بکنم و یا اینکه اگرم چیزی بوده یا خدمتی بوده اون شخص پولی بهم نداده ، حالا چه تنظیم یک‌ شبکه ساده بوده چه تعمیر نرم افزاری بوده...

د) رشته های غیر مرتبط دیگه مثل حقوق: این رشته ها اگر ختم به وکالت بشه شاید آینده روشن تری داشته باشند شاید هم من فقط از بیرون می بینم اصلا این جوری نباشه

۲) کار آزاد: سرمایه شاید بتونم در حد ۵۰ میلیون نهایت داشته باشم، نمی دونم دقیقا با این پول می شه چه کاری رو شروع کرد

کار آزاد یک خوبی هایی داره یک بدی هایی داره

خوبیش اینه می تونه به یک در آمد خوب برسه ولی راهش بسیار راهه پر ریسکیه، من خودم شخصیت منطقی دارم تا ریسک‌ کننده

بدی هاش اینه بعضی جاها اونم مثل کارمندی یک بن بست داره

بعضی کارها در جامعه پرستیژ شغلی ندارند حتی اگر در آمد داشته باشند شاید این دیدگاه اشتباه باشه ولی هستند کسانی این دیدگاه رو دارند من جمله خودم

۳) تلاش برای مهاجرت؟

می خواهم یک تصمیم منطقی بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم رو می خواهم و از زندگی چی می خواهم هر کدوم یک خوبی داره یا یک بدی، دوستانی که وضعیت ثابت تری دارند یا قبلا این وضعیت رو داشتند و به یک نتیجه خوب رسیدن نظرشون رو‌ بگن

Sent from my SM-T719 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توصیه اول ، به هیچ عنوان از شغل الانت استعفا نده چون همینم نمیتونی گیر بیاری

اگه میخوای پزشکی بخونی برو ترکیه بخون ، خیلی ارزونه ، فوق تخصص ترمی حدود 2 تومن برات آب میخوره ، پزشک عمومی حدود 800 الی 1 ، ماهی هم حدود 1 تومن خرج و مخارجت میشه

اگه بتونی اونجا کار پیدا کنی + درس بخونی بهتر از اینجاست

بهترین واسه شما فکر کنم تو شغل االانت باشی و با سرمایه ای که داری کار آزاد دیگه ای شروع کنی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز. شما اگه بعنوان نیروی رسمی هستید نه قراردادی یا شرکتی و ... بهتره ادامه تحصیل بدید شاید توی دانشگاه موقعیتهای فکر و افرادی که بتونن بهتون کمک بکنن براتون پیش بیاد. در رشته ای تحصیل کن که اولاً بهش علاقه داشته باشه ثانیاً از پسش بر بیایی مثلاً یکی از دوستانم کامپیوتر خونده ولی الان گل فروشی داره و با توجه به علاقه اش تو کارش خوب پیشرفت کرده.

درباره موقعیت اجتماعی هم رفتار آدمها باعث می شه افراد بهش از صمیم قلب احترام بزارند نه پول یا سطح تحصیلات

در انتها هم شما اگر همسر یا شخصی بیکار در خانواده داشته باشی می تونی با سرمایه گذاری روی اون پولت رو از حالت راکد به حالت اکتیو دربیاری و نکته مهم در این بخش هم اینه که شغلی رو ایجاد کنی که شخص موردنظر شما درش تخصص یا حداقل اطلاعات داشته باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...