رفتن به مطلب

نظر دوستان درباره گارانتی سازگار کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه گرافیک نو ایسوز مدل RX 470 STREIX گرفتم ولی وقتی روی کیس نصب کردم صفحه داخل تست GPUZ یا بازی سنگین شترنجی میشه و بعد صفحه سیاه میشه روی 3 تا مادربرد و پاور دیگه هم تستکردم همینجور بود ولی حدود 3 سال گارانتی سازگار داره خواستم دوستانی که تجربه دارن بگن که این گارانتی معتر هست؟و چجوری هست کار این شرکت گارانتی و برای این که قطعه رو بدم گارانتی چی باد ببرم با خودم ممنون میشم دوستان کمک و راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

فیلم بگیر از ایرادش. یادداشت کن رو کاغذ. قبلش تلفنی هماهنگ شو بعد حضوری ببر(اگه تو تهرانی). اگه شهرستانی یکم کارت سخت میشه اول تلفنی هماهنگ شو وقتی گفتن بفرست براشون. ایشالا مشکلت حل میشه.

لینک به دیدگاه

,ولا من اصفهانم اینجا هم نماینده دارن فقط خداکنه برام تعویضش کنن مطمعنم GPU مشکل داره کارت هم نو هست ولی مشکل از شرکت داره

لینک به دیدگاه

فقط خواستم بدونم کار این شرکت سازگار خوب هست کی تجربه داره با این شرکت گارانتی

لینک به دیدگاه

بستگی به پرسنل داره 

من اینجا بالای 8 تا کارت بردم زیر 2 روز آک شو و یا حتی  آپ تر هم تحویل گرفتم .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، KR Modir گفته است :

بستگی به پرسنل داره 

من اینجا بالای 8 تا کارت بردم زیر 2 روز آک شو و یا حتی  آپ تر هم تحویل گرفتم .

خدا کنه کارت منو هم تعویض کنن من اصفهان هستم قبلا اینجا گرافیک داشتم بردم اواژنگ سریع برام تعویض کردن ولی سازگار نمیدونم چطور هست

لینک به دیدگاه

این Rx هم چه خرابی ای دارن... خوبه هنوز خیلی وقته وارد بازار نشده!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، rfadayi گفته است :

این Rx هم چه خرابی ای دارن... خوبه هنوز خیلی وقته وارد بازار نشده!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

اره خداوکیلی این rx اشغاله همش خرابن

لینک به دیدگاه

این amd از هر 100 گرافیکی که میده 50 تاش خرابه تازه مال من یعنی ایسوز بود که میگن بهترین قطعات بکار میبره اینجوره

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، محمد کیانی گفته است :

این amd از هر 100 گرافیکی که میده 50 تاش خرابه تازه مال من یعنی ایسوز بود که میگن بهترین قطعات بکار میبره اینجوره

واقعا انسان لذت میبره چنین متخصصایه با تجربه و فنی و با معلوماتی میبینه

خسته نباشی دلاور

لینک به دیدگاه

عوض میکنه گارانتی برات نگران نباش فقط قبل از تحویل به گارانتی از تمام زوایایه کارت عکس بگیر که فردا اگه اتفاقی تو بخش خدمات افتاد تو پاچه شما نکنن و دبه کنن /

لینک به دیدگاه

فعلا که بردم دادم گارانتی رفتارشون هم خوب بود و گفتن تست میکنیم مشکل داشت درخواست تعویض میدیم

لینک به دیدگاه

امروز زنگ زدم بهم گفتن فرستادیم تهران برای تعمیر فقط خدا کنه تعویضش کنن نه تعمیر چون باز خراب میشه گرافیک نو بود نمیدونم چرا اینجور بود

لینک به دیدگاه

ولی به نظر خودم چیزی که از کارخونه مشکل داشته باشه تعمیر نمیشه شاید تعویض کنن برام

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/18, 13:50:34، محمد کیانی گفته است :

در در 1395/12/18, 13:22:44، محمد کیانی گفته است :

اگه اینطوری فکر میکنی پس چرا کارت AMD گرفتی ؟ لطف کن این حرف را نزن که بهت  میخندن.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است :

اگه اینطوری فکر میکنی پس چرا کارت AMD گرفتی ؟ لطف کن این حرف را نزن که بهت  میخندن.

برادر عزیز این سری rx بیشترش مشکل داره یکی از دوستانم دیروز rx 480 گرفت که دقیقا مشکل کارت منو داشت

لینک به دیدگاه

راستی دوستان یه چیز عجیب چیپ های رم مدل 4 گیگ rx 470 دقیقا هم اندازه مدل 8 گیگش هست این امکان داره که rx 470 هم انلاک بشه به 8 گیگ؟

لینک به دیدگاه

چه دوست داشته باشید چه دوست نداشته باشید چه خوشتون بیاد چه نیاد کارتهای گرافیک amd خرابی بیشتری دارن تا nvidia   -گرافیکهای amd بیشترشون دمای وحشتناکی دارن و اصلا  گرافیکهای خنکی نیستن 

لینک به دیدگاه

1060 خراب هم زیاد بود شما چون مشکلات رو میبینین فک میکنین rx اشغاله به هر حال گارانتی خیلی خوبی هست بعد اواژنگ

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

چه دوست داشته باشید چه دوست نداشته باشید چه خوشتون بیاد چه نیاد کارتهای گرافیک amd خرابی بیشتری دارن تا nvidia   -گرافیکهای amd بیشترشون دمای وحشتناکی دارن و اصلا  گرافیکهای خنکی نیستن 

من که ۴۸۰ دارم کاملا کارت خنکی هست قبلش هم gtx 770 داشتم خیلی گرم تر از این بود

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، محمد کیانی گفته است :

برادر عزیز این سری rx بیشترش مشکل داره یکی از دوستانم دیروز rx 480 گرفت که دقیقا مشکل کارت منو داشت

اینجا یک آقایی اومده 1060 خریده بعد فوری فروخته چون فنهاش بد جورایی خر خر میدادن.اونم ارزون فروخت.اینم شد سیاست انویدیا ¬¬

دیگه حرفهای Fanboy گفتن تمام شده.آدمهای حسابی ، شما را جدی نمیگیرن ، نه بخاطر اینکه کارتتون مشکل داره بلکه به خاطر حرف بی موردی که دارین میزنین:

در در 1395/12/18, 13:22:44، محمد کیانی گفته است :

این حرف بی نهایت بی معناست.یک چیزی بگین که بهتتون احترام بگذارند.

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، BehrouzSedigh گفته است :

اینجا یک آقایی اومده 1060 خریده بعد فوری فروخته چون فنهاش بد جورایی خر خر میدادن.اونم ارزون فروخت.اینم شد سیاست انویدیا ¬¬

دیگه حرفهای Fanboy گفتن تمام شده.آدمهای حسابی ، شما را جدی نمیگیرن ، نه بخاطر اینکه کارتتون مشکل داره بلکه به خاطر حرف بی موردی که دارین میزنین:

این حرف بی نهایت بی معناست.یک چیزی بگین که بهتتون احترام بگذارند.

برادر گل من که از خودم در نمیارم این حرف ها رو امار همه چیز مشخصه این دوستم هم مدل سافایر rx 480 گرفت دقیقا مشکل گرافیک منو داشت که بهش گفتم سریع برده بده همونجا که خرید

لینک به دیدگاه

نمیگم که amd کلا بد هست ولی امار خراب شدنشون خیلی بالا هست من خودم میخوام که اگه تعویض کردن برام بفروشمش یه gtx 1060 بگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...