رفتن به مطلب

کدام برند rx480 بهترین است

اشتراک گذاری

کدام 480   

73 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام یک از برندهای زیر بهترین کیفیت ساخت بالاتر . خنک کننده بهتر . فازبندی بهتر . و قدرت بیشتری دارد

• ام اس آی
    • گیگابایت
    • سافایر
    • ایسوس
    • سایر برندها

Recommended Posts

در 9 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

واقعا انسان لذت میبره انقدر نظرات کارشناسی و تخصصی میبینه

دوست عزیز به نظر تنها جایی که جواب درست میگیری سرچ کردن تو سایت هاییه که تست انجام میدن و نتایج رو میزارن

من یه سرچ کوچیک زدم :

#1 Asus RoG Strix Radeon RX 480 8GB OC Edition

#2 Sapphire Nitro+ Radeon RX 480

#3 PowerColor Radeon RX 480 Red Devil

#4 MSI Radeon RX 480 Gaming X

ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

اشتباه تایپی لیون هستش تو سایت سازنده نوشته 8 فاز و برای ایسوس 6 فاز

اگر اشتباه نکنم Asus هم باید هشت فاز باشه.

پ.ن : عکس بردش پیوست شد.

front.jpg

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 20 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

اگر اشتباه نکنم Asus هم باید هشت فاز باشه.

پ.ن : عکس بردش پیوست شد.

front.jpg

این مال وبسایت خود ایسوس هستش که نوشته 6 فاز و تو عکسش مشخصه 6 تا فاز داره ، اگر  اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید

https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RX480-O8G-GAMING/

4.thumb.jpg.ee8b20f202d7a4a725aa7a5bb04633c9.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

این مال وبسایت خود ایسوس هستش که نوشته 6 فاز و تو عکسش مشخصه 6 تا فاز داره ، اگر  اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید ?

https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RX480-O8G-GAMING/

4.thumb.jpg.ee8b20f202d7a4a725aa7a5bb04633c9.jpg

نه فرمایش شما درسته!  راستش منم گیج شدم ، چون عکس kitguru هم همون برد 8 فاز رو نشون میده :

L1000470.jpg

اولش فکر کردم عکس  برای 1060 هست اما نیست ، خیلی عجیبه!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

این مال وبسایت خود ایسوس هستش که نوشته 6 فاز و تو عکسش مشخصه 6 تا فاز داره ، اگر  اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید ?

در 2 ساعت قبل، AJOR گفته است :

نه فرمایش شما درسته!  راستش منم گیج شدم ، چون عکس kitguru هم همون برد 8 فاز رو نشون میده :

اولش فکر کردم عکس  برای 1060 هست اما نیست ، خیلی عجیبه!

6 فاز برای تغذیه مستقیم Graphics Core از 8 پین + 1 فاز برای VRAMها + 1 فاز برای پشتیبان و غیره... با این فازبندی، مدل Asus RX 480 Strix تنها کارتی هست که تمام نیاز مصرفی خودشو از طریق کانکتور PEG تأمین میکنه و نیاز به تغذیه از درگاه PCI-E نداره. (کاری به مبحث درایور ندارم)

کلاً به نظر من هم بهترین PCB و طراحی رو مدل ایسوس داره و همین مدل رو توصیه می کنم.

لینک به دیدگاه

درود، توصیه میشه همیشه از شرکت تولید کننده اختصاصی گرافیک ها خرید کنید:

برای nvidia: اولین گزینه زوتاک هست (البته در نبود EVGA) و بقیه موارد رو پشت سر این دو برند در نظر بگیرین

برای کمپانی amd: سافایر و بقیه موارد رو پشت سر این برند در نظر بگیرید

البته این موارد فقط پیشنهاد هستن و هیچ گونه جانب داری از برند خاصی نکرده و نمیکنم - حتی احتمال اینکه این برندها هم توی بعضی موارد نسبت به رقبا کم کاری کنن هم وجود داره - هر کسی مختاره که از برندهای مطرح و خوب دیگه استفاده کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، Trickster گفته است :

6 فاز برای تغذیه مستقیم Graphics Core از 8 پین + 1 فاز برای VRAMها + 1 فاز برای پشتیبان و غیره... با این فازبندی، مدل Asus RX 480 Strix تنها کارتی هست که تمام نیاز مصرفی خودشو از طریق کانکتور PEG تأمین میکنه و نیاز به تغذیه از درگاه PCI-E نداره. (کاری به مبحث درایور ندارم)

کلاً به نظر من هم بهترین PCB و طراحی رو مدل ایسوس داره و همین مدل رو توصیه می کنم.

ایسوس 6 تا فاز داره نه هشت فاز ، ام اس آی 8 فازه ، تو عکس خود وبسایت ایسوس مشخصه

و برای 1060 ایسوس 7 فاز 

4.thumb.jpg.654369c823398c024bdd100dfd78e340.jpg

اینم مال ام اس آی 8فاز https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-480-GAMING-X-8G.html#hero-overview

2.thumb.jpg.0c8f4ce34dce2ba511125d391f79cf7f.jpg3.thumb.jpg.35cf28fb02ad276126d4cc5359b93004.jpg

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ایسوس 6 تا فاز داره نه هشت فاز ، ام اس آی 8 فازه ، تو عکس خود وبسایت ایسوس مشخصه

و برای 1060 ایسوس 7 فاز

6+2 فازه. چون 6 تاش Super Alloy Power II هست و اون 2 تای دیگه معمولی، نوشتن 6 تا چون اگر مینوشتن 2+6 تبلیغ دروغ بود اما چون مدل Asus GTX 1060 تمام 1+6 فاز از نوع SAP II هست نوشتن 1+6 فاز. عکس زیر تصویر PCB همین کارت هست در بررسی های سایت Tech Power Up. کاملاً مشخصه 2+6 فاز داره:

cooler3.thumb.jpg.2d9f137b9375743e3af831949d8d726a.jpg

اینا اومدن اون 6 فازی که مستقیماً Graphics Core رو تغذیه می کنه از تکنولوژی گرونتر استفاده کردن و اون 2 تای دیگه رو که نیازی به اون نوع SAP II نداشته رو از تکنولوژی ارزونتر استفاده کردن و قیمت محصول رو کمتر کردن، عوضش به پشت کارت نورپردازی RGB اضافه کردن اما در مدل GTX 1060 تمام 1+6 فاز از نوع SAlP II هست اما پشت کارت نورپردازی RGB نداره.

مدل MSI هم 2+6 فاز داره ولی همش از نوع Military Class 4 هست برای همین نوشتن 2+6 فاز. در هر سه مدل Asus GTX 1060 و Asus RX 480 و MSI RX 480 برای تغذیه GC همون 6 فاز در نظر گرفته شده.

کلاً تا جایی که به یک کاربر معمولی مثل ما مربوط میشه فرق چندانی بین مدل MSI و Asus نیست اما خیلی تخصصی بخوای توجه کنی، PCB مدل Asus کمی بهتر هست.

لینک به دیدگاه

بهتر از اینها مدل XFX GTR RX 480.  نمیدونم چرا وارد ایران نشده است .......

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...