رفتن به مطلب

ارور

navidesmili
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان پردازنده من 4790Kهستش

درایور گرافیکشو نسخه ویندوز ده از تو سایت دان کردم موقع نصب این ارور میده

bandicam 2017-03-17 14-40-18-286.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو پیغام میگه ، ویندوز این ورژن پشتیبانی نمیکنه ، مطمئن شو ورژن درایور با ویندوز هماهنگه

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

تو پیغام میگه ، ویندوز این ورژن پشتیبانی نمیکنه ، مطمئن شو ورژن درایور با ویندوز هماهنگه

نسخه ویندوز 10 شو گرفتم

ویندوز من هم 10 هستش

لینک به دیدگاه

سلام. گرافیک سیستم ات چیه؟ شما درایور 1060 رو سیستم نصب داری؟ اگه اینطره پس نیازی به بروز رسانی گرافیک 4790 نیست و تنظیمات بازی و نرم افزاری سیستم ات رو روی 1060 تنظیم کن تا حالش و ببری.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، pesari_az_kelachai گفته است :

سلام. گرافیک سیستم ات چیه؟ شما درایور 1060 رو سیستم نصب داری؟ اگه اینطره پس نیازی به بروز رسانی گرافیک 4790 نیست و تنظیمات بازی و نرم افزاری سیستم ات رو روی 1060 تنظیم کن تا حالش و ببری.

اره سیستم روی 1060 گذاشتم

میخوام فریم بیشتری تو بازی بده

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، navidesmili گفته است :

اره سیستم روی 1060 گذاشتم

میخوام فریم بیشتری تو بازی بده

حقیقتش من نمی دونم که چطور می شه از هر دو گرافیک بطور همزمان استفاده کرد. تا به امروز فقط از یکی از گرافیک ها استفاده کردم(نه برای خودم سیستم من گرافیک آنبرده)

3sdfdsfsd.jpg

aid_2700_01.jpg

لینک به دیدگاه

داداش تاثیری نداره نیاز نیس درایور گرافیک پردازنده رو  نصب کنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، pesari_az_kelachai گفته است :

حقیقتش من نمی دونم که چطور می شه از هر دو گرافیک بطور همزمان استفاده کرد. تا به امروز فقط از یکی از گرافیک ها استفاده کردم(نه برای خودم سیستم من گرافیک آنبرده)

3sdfdsfsd.jpg

aid_2700_01.jpg

عکس بالا مربوط به پردازش همیشگی توسط انویدیا هست . با راست کلیک روی برنامه مورد نظرتون میتونید کارت گرافیک دلخواه برای پردازش رو انتخاب کنید و نیازی به اینکار نیست 

تصویر دوم مربوط به پردازش فیزیکس هست . 

اگر مادربوردتون lucid virtu ساپورت میکنه از سایتش دانلود و نصب کنید . از هر دو گرافیک بتونید استفاده کنید . برای تست های pc mark فعال بودن lucid virtu مجاز نیست 

در مورد گرافیک داخلی پردازنده اینتل 4600  باید آخرین نسخه رو از خود سایت اینتل دانلود و نصب کنید . (گوگل سرچ کنید  ساپورت اینتل )از قسمت دانلود ها میتونید درایور مورد نظرتونو دریافت کنید.

ویرایش شده توسط M1K41L
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، M1K41L گفته است :

عکس بالا مربوط به پردازش همیشگی توسط انویدیا هست . با راست کلیک روی برنامه مورد نظرتون میتونید کارت گرافیک دلخواه برای پردازش رو انتخاب کنید و نیازی به اینکار نیست 

تصویر دوم مربوط به پردازش فیزیکس هست . 

اگر مادربوردتون lucid virtu ساپورت میکنه از سایتش دانلود و نصب کنید . از هر دو گرافیک بتونید استفاده کنید . برای تست های pc mark فعال بودن lucid virtu مجاز نیست 

در مورد گرافیک داخلی پردازنده اینتل 4600  باید آخرین نسخه رو از خود سایت اینتل دانلود و نصب کنید . (گوگل سرچ کنید  ساپورت اینتل )از قسمت دانلود ها میتونید درایور مورد نظرتونو دریافت کنید.

»ن هم اینکارو کردم

ولی الان در حال حاضر با آپدیت ویندوز 4600 اپدیت کرد برام گرافیکشو اما نصب نشده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...