رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

نه منظور اینکه برای هر سیستم یه کارت از انویدیا و یکی از amd معرفی می کردی!!! ^_^ (البته بماند که بعد 480 گزینه ی مناسب دیگه ای از amd پیدا نمیشه کرد فعلا;))

و گرنه خود برندهای زیر شاخه مثل گیگا و ایسوس و msi و غیره زیاد مد نظر من نیستن چون اگه قرار باشه که گرون باشه، اون برند فرقی نداره مدل انویدیا و amd ش، کلا گرونه و یه پولی اضافه داری میدی برای اسم اون برند و کاربرا خودشون سبک سنگین می کنن از کدوم  بگیرن، با اینحال گفتم که شما توصیه ی خودت رو هم بنویس که بسته به قیمت یا عملکرد و یا هر دو من این رو پیشنهاد می دم در حال حاضر!;)

اضافه شد ، تو سیستمی که 480 پیشنهاد دادم این مورد اضافه کرده بودم چون 1060 و 480 قدرت برابری دارن اما در مورد 470 و 1050ti قضیه فرق میکنه و 470 قویتره ، در رزلیشین های بالاتر که amd کارت نداره ، چی بزاریم جلوی 1070 و 1080 !؟ 1080ti هم میاد اما هنوز ای ام دی وگا معرفی نکرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیستم شماره 10 ، گیمینگ 60+ به صرفه به پست اول اضافه شد

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

درسته ، چیپ کارت شبکه تو ایران زیاد تاثیر نداره اما یکمی هم تاثیر داشته باشه مهمه ، و در این سیستمها از سی پی یو i7 استفاده شده که بتونه در سرورهای شلوغ بتونه براحتی پردازش کنه و طبق تجربه های دوستان i5 در سرورهای شلوغ 100% میشد

فعلا 480 و 1060 فعلا اکثراً بازیها رو 60 به بالا اجرا میکنن

بله قبول دارم اکثر بازیها ( و نه همه بازیها)  رو در حال حاضر میتونند 60 فریم بدن.ولی  تا سال دیگه تعداد بازیهایی که 60 نمی دن بیشتر میشه.

اگر بودجه اجازه بده کارت 1070 برای  1080P@60FPS  گزینه آینده دار تری هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، amir_amd گفته است :

بله قبول دارم اکثر بازیها ( و نه همه بازیها)  رو در حال حاضر میتونند 60 فریم بدن.ولی  تا سال دیگه تعداد بازیهایی که 60 نمی دن بیشتر میشه.

اگر بودجه اجازه بده کارت 1070 برای  1080P@60FPS  گزینه آینده دار تری هست.

فعلاً 60 فریم میده ، سال بعد معلوم نیست شاید سری جدید عرضه شدن و مسلماً با معرفی وگا  قیمت کارتهای رده بالا سری 1000 کاهش قیمت پیدا میکنه ، 1070 با 1060 یا 480 اختلاف قیمت بالای 600 تومن دارن

بله اگه بودجه اجازه بده 1070 بهتره

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در رابطه با سیستم آخری جدید که گذاشتین منظورتون  : گیمینگ فول اچ دی 60+ در حالت الترا هست یا high ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، HaFez گفته است :

در رابطه با سیستم آخری جدید که گذاشتین منظورتون  : گیمینگ فول اچ دی 60+ در حالت الترا هست یا high ؟

60 الترا ، البته نه همه بازیها بیشترشون ، گرافیک 1060 6 گیگ ، مدل معمولی و متونید به جاش 480 8 گیگ نیترو بگیرید با اختلاف قیمت 40 تومن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

نیترو برندش خوبه یعنی خنکه و سرو صدا نداره فقط 10 تا کمتره فرکانسه گرافیکیش با msi 480 8gb ولی 100 تومان ارزون تره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...