رفتن به مطلب

(حل شد) مشکل در فعالسازی Kaspersky Total Security2017

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دوستان می خوام kaspersky total security رو فعال کنم این ارور رو میده..

از طریق cmd کد NETSH INT IP RESET هم زدم که ای پی ریست شه اما  اما بازم حل نشد

Capture.JPG

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

درود،  بعد ازوارد کردن دستور عنوان شده ریستارت بشه ،این ویدئو رو ببینید البته ارور شما نیست تغییر ip عنوان میشه https://www.youtube.com/watch?v=4BX3fF6l1ww

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

درود،  بعد ازوارد کردن دستور عنوان شده ریستارت بشه ،این ویدئو رو ببینید البته ارور شما نیست تغییر ip عنوان میشه https://www.youtube.com/watch?v=4BX3fF6l1ww

درود ممنون از راهنمایی  متاسفانه باز همون ارور رو میده.

اینم لینک تاپیکای مشکل مشابه مشکل بنده که کاربرای دیگه تو فروم کاسپر مطرح کردن .. دوستانی که انگلیسیشون خوبه لطفا راهنمایی کنن

[Transport-Level Error] KAV2017 problem - Kaspersky Lab Forum

How to resolve Transport level error - Kaspersky Lab Forum

Activation error: Transport-level error, how to resolve. - Kaspersky Lab Forum

Cant activate, Transport-level error - Kaspersky Lab Forum

Transport level error. - Kaspersky Lab Forum

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Vikings گفته است :

خواهش میکنم دوست عزیز،در یکی از تاپیک ها اینطور عنوان شده نرم افزار  را دانلود کنیدAdwCleaner (by Xplode) پس از دانلود روی فایل دانلود شده کلیک راست و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید پس از اجرای نرم افزار گزینه scan را انتخاب کنید ، از این به بعد خودم انجام دادم  مراحل رو میگم : ارتباط بااینترنت من برقرار بود شاید نیاز بشه .صبر کنید تا اسکن تمام شود، گزینه logfile رو بزنید در متن txt که ذخیره شده چنانچه malware یا .... وجود داشته باشه اونجا عنوان شده امکان داره درریجستری هم باشه  بعد گزینه clean رو بزنیدپس از clean کردن سیستم ریستارت خواهد شد.مشکل اون کاربر با این نرم افزار حل شده در پایان هم خواسته شده عکس از فایل txt قرار بده که برای دیدن فایل باید عضو باشید.

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

خواهش میکنم دوست عزیز،در یکی از تاپیک ها اینطور عنوان شده نرم افزار  را دانلود کنیدAdwCleaner (by Xplode) پس از دانلود روی فایل دانلود شده کلیک راست و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید پس از اجرای نرم افزار گزینه scan را انتخاب کنید ، از این به بعد خودم انجام دادم  مراحل رو میگم : ارتباط بااینترنت من برقرار بود شاید نیاز بشه .صبر کنید تا اسکن تمام شود، گزینه logfile رو بزنید در متن txt که ذخیره شده چنانچه malware یا .... وجود داشته باشه اونجا عنوان شده امکان داره درریجستری هم باشه  بعد گزینه clean رو بزنیدپس از clean کردن سیستم ریستارت خواهد شد.مشکل اون کاربر با این نرم افزار حل شده در پایان هم خواسته شده عکس از فایل txt قرار بده که برای دیدن فایل باید عضو باشید.

دمت گرم احمد جان با این نرم افزار مشکلم حل شد .

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Vikings گفته است :

دمت گرم احمد جان با این نرم افزار مشکلم حل شد .

خواهش میکنم ،در بالای تاپیک هم اضافه کنید حل شد تا کمکی باشه برای بقیه دوستان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...