رفتن به مطلب

لپتاپ MSI GE62VR 7RD رو بگیرم ؟

Moh33eN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

پیرو این تاپیک، یه چنروزی هست دارم تو بازار میگردم دنبال لپتاپ. به مدل که بهش رسیدم MSI GE62VR 7RD هست، به قیمت ۵ میلیون و ۲۵۰ هزار:

https://www.lotuslaptop.com/g-series/6438-msi-ge62vr-i77th-16gb-1tb128gb-ssd-4gb.html

http://shop.matris.co.ir/msi-ge62-7rd-apache-ssd-460

نقل قول

7th Gen. Intel i7 processor-7700HQ

(8GB*2 DDR4(16GB

GeForce® GTX 1050 with 4GB GDDR5

1TB HDD +128GB SSD

15.6" , Anti-Glare FHD (1920x1080), IPS-Level

میخواستم نظرتون رو  در مورد این کانفیگ بدونم. خوبه آیا ؟

بعد یه مسئله ای که هست اینه که وقتی مدلش رو (MSI GE62VR 7RD) گوگل میکنم تا اطلاعاتش رو تو منابع خارجی چک کنم، همچین مدلی رو نمیاره اصلا. جریان چیه ؟

ممنون میشم توی این انتخاب  راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

این کارو نکن ! 

5200 پول خیلی زیادیه واسه یه لپ تاپ ! صددرصد هم اطلاع دارید که پرفورمنس این قطعات اصلا در حد نسخه دسکتاپ نیستند ! 

عزیز پیشنهاد من اینه مثلا 4 تومنشو بده یه دسکتاپ بقیشم یه لپ تاپ ارزون قیمت بگیر اگر کارتون مجاب میکنه و اگه دسکتاپ ندارید البته، اگر دارید که کلا به حرفهای بنده توجه نکنید ! :)

این نظر من بود ! 

در مورد سوالتون هم باید بگم که در بیشتر موارد پسوندهایی که به کانفیگ های مختلف لپ تاپ ها اضافه میشه توسط فروشنده اعمال میشه معمولا ! مثلا شما اگه یه سر به سایت acer بزنید چند مدل vx 15 دارند با چند کانفیک و یه اسم ! 

واسه پیدا کردن کانفیگ نورد نظرتون سعی کنید یکی دو مورد از مشخصات کلیدیشو بنویسید مثل رم یا هایبرید بودن یا ...

لینک به دیدگاه

کلا یه چیزی رو بهت بگم . شما دلت میاد بالای 5 میلیون بدی واسه لپ تاپی که گرافیکش 1050 باشه ؟ با 5 ملیون سیستم تقریبا های اند میشه بست که پیوست کردم .

اگه هم لپ تاپ نیاز دارید همونطور که دوستمون گفتند یه لپ تاپ ارزون بردارید و باقیشو یه سیستم ببندید . دریک کلمه لپ تاپ گیمینگ = پول دور ریختن

Capture1.JPG

لینک به دیدگاه

چون جایی مستقر نیستم، چاره ای ندارم و باید صرفا به لپتاپ فکر کنم. پس با شرایط من pc منتفی هست متاسفانه.

استفادم هم از لپتاپ برای گرافیک و اینا هم هست.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.
پیرو این تاپیک، یه چنروزی هست دارم تو بازار میگردم دنبال لپتاپ. به مدل که بهش رسیدم MSI GE62VR 7RD هست، به قیمت ۵ میلیون و ۲۵۰ هزار:
https://www.lotuslaptop.com/g-series/6438-msi-ge62vr-i77th-16gb-1tb128gb-ssd-4gb.html
http://shop.matris.co.ir/msi-ge62-7rd-apache-ssd-460

7th Gen. Intel i7 processor-7700HQ

(8GB*2 DDR4(16GB

GeForce GTX 1050 with 4GB GDDR5

1TB HDD +128GB SSD

15.6" , Anti-Glare FHD (1920x1080), IPS-Level

میخواستم نظرتون رو  در مورد این کانفیگ بدونم. خوبه آیا ؟

بعد یه مسئله ای که هست اینه که وقتی مدلش رو (MSI GE62VR 7RD) گوگل میکنم تا اطلاعاتش رو تو منابع خارجی چک کنم، همچین مدلی رو نمیاره اصلا. جریان چیه ؟

ممنون میشم توی این انتخاب  راهنماییم کنید.

سلام روز بخير، gt72s موجود دارم اگه دست دو ب كارتون مياد

Sent from my iPhone using Tapatalk
t.me/ehsan58
لینک به دیدگاه

تو این رنج واسه لپتاپ خوبه اما بگردید predator های نسل گذشته گیر میاد 980 5.5 یه بار دیجی اف زده بود

ویرایش شده توسط Redwolf10
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Ivory king گفته است :

این کارو نکن ! ?

5200 پول خیلی زیادیه واسه یه لپ تاپ ! صددرصد هم اطلاع دارید که پرفورمنس این قطعات اصلا در حد نسخه دسکتاپ نیستند ! 

عزیز پیشنهاد من اینه مثلا 4 تومنشو بده یه دسکتاپ بقیشم یه لپ تاپ ارزون قیمت بگیر اگر کارتون مجاب میکنه و اگه دسکتاپ ندارید البته، اگر دارید که کلا به حرفهای بنده توجه نکنید ! :)

این نظر من بود ! 

در مورد سوالتون هم باید بگم که در بیشتر موارد پسوندهایی که به کانفیگ های مختلف لپ تاپ ها اضافه میشه توسط فروشنده اعمال میشه معمولا ! مثلا شما اگه یه سر به سایت acer بزنید چند مدل vx 15 دارند با چند کانفیک و یه اسم ! 

واسه پیدا کردن کانفیگ نورد نظرتون سعی کنید یکی دو مورد از مشخصات کلیدیشو بنویسید مثل رم یا هایبرید بودن یا ...

اره راس میگن دوستمون

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، MamadMedusa گفته است :

کلا یه چیزی رو بهت بگم . شما دلت میاد بالای 5 میلیون بدی واسه لپ تاپی که گرافیکش 1050 باشه ؟ با 5 ملیون سیستم تقریبا های اند میشه بست که پیوست کردم .

اگه هم لپ تاپ نیاز دارید همونطور که دوستمون گفتند یه لپ تاپ ارزون بردارید و باقیشو یه سیستم ببندید . دریک کلمه لپ تاپ گیمینگ = پول دور ریختن

Capture1.JPG

داداش این اسمبل رو چطوری رو فروشگاه انجام میدین منظورم خرید انلاینه؟ از کدوم قسمت سایت میرین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...