رفتن به مطلب

کمممممممممک مشکل گرافیکی

mahdi80n
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان کی تو رو خد اگه تخصص توی زمینه سخت افزار داره جواب بده…من پریروز ناگهان وسط بازیم یه صفحه ی خاکستری راه راه اومد دوباره سریع درست شد(رفت) ولی کامپیوترم کند شد..یکم بازی کردم دیدم هی میخوام تو لودینگا برم بیرون بازی کنده…ری استارت کردم..از اون به بعد وسط بازی سنگین یهو صفحه نفره ای یا قرمر راه راه میشد…بعد از چند بار ریست و خاموش کردن پاور از پشت کیس بعد از ظهرش درست شد ولی به ندرت یه سری صفحه های این شکلی میومد ولی خب کلا گیر نمیکرد…بازیمو کردم تا دیروز که دو باره گیر میکرد…چند بار ریست کردم بعد از لوگوی ویندوز صفحه کاملا سیاه شد….دیگه هم نیومد ولی تو سیف مود میومد…ویندوز رو ریست کردم از اون به بعد بدون درایور صفحه معمولی روش خطای سبز ریز افقی به تعداد زیاده…موقع نصب درایور صفحه ساه میشه و میمونه…یعنی کلا با دریاور سیاه میشه و نمیتونم نصب کنم…بدون درایور هم صفحه خطای سسبز داره…به نظرم راهی نیست که خودم درست کنم گرافیکمو به نظرتون درست شدنی هست یا نه؟

تو رو خدا کمک کنید

لینک به دیدگاه

مدل کارت گرافیک چیه؟

بنظرم ممکنه ایراد جزیی باشه اما خب احتمال اینکه گرافیک مشکلدار شده باشه بیشتر هست.اتصالات رو یه چک بکن.کیس خاموش رو باز کن گرافیک رو دربیار و دوباره جا بزن و قبلش پایه هاش اگه سیاه و کثیفه تمیز کن .

رو یه سیستم دیگه با پاور مناسب هم اگه بتونی گرافیک رو تست کنی بهتره .

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

درود 

گرافیک چیه ؟ 

با چه کابلی وصل مونیتوره اگه مثلا انالوگه شاید مشکل از کابلته شایدم برا گرافیکه معلوم نیس 

سیتم رو خاموش کن گرافیکو بیار بیرون دوراره بزن شاید درست بشه البته اگه مشکل از اتصالات باشه 

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، mahdi80n گفته است :

دوستان کی تو رو خد اگه تخصص توی زمینه سخت افزار داره جواب بده…من پریروز ناگهان وسط بازیم یه صفحه ی خاکستری راه راه اومد دوباره سریع درست شد(رفت) ولی کامپیوترم کند شد..یکم بازی کردم دیدم هی میخوام تو لودینگا برم بیرون بازی کنده…ری استارت کردم..از اون به بعد وسط بازی سنگین یهو صفحه نفره ای یا قرمر راه راه میشد…بعد از چند بار ریست و خاموش کردن پاور از پشت کیس بعد از ظهرش درست شد ولی به ندرت یه سری صفحه های این شکلی میومد ولی خب کلا گیر نمیکرد…بازیمو کردم تا دیروز که دو باره گیر میکرد…چند بار ریست کردم بعد از لوگوی ویندوز صفحه کاملا سیاه شد….دیگه هم نیومد ولی تو سیف مود میومد…ویندوز رو ریست کردم از اون به بعد بدون درایور صفحه معمولی روش خطای سبز ریز افقی به تعداد زیاده…موقع نصب درایور صفحه ساه میشه و میمونه…یعنی کلا با دریاور سیاه میشه و نمیتونم نصب کنم…بدون درایور هم صفحه خطای سسبز داره…به نظرم راهی نیست که خودم درست کنم گرافیکمو به نظرتون درست شدنی هست یا نه؟

تو رو خدا کمک کنید

منم ایم مشکلو با گرافیک قبلیم داشتم 

بیشترم روی amd ها این موضوع هست 

فکر کنم به خاطر مصرف زیاد برقه 

یا شایدم یه مشکل جزعیه که هرکسی متوجه نمیشه ایرادش چیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام  

این مشکل سخت افزاری هست و برمیگرده  به  دیسکانکتی شدن  gpu   کارت گرافیک  که به دوصورت خودشو نشون میده یا    تصویر شطرنجی میشه یا  فقط با سیف مود ونصب نکردن درایو گرافیک  وارد ویندوز میشه و یا  صفحه آبی و ریست میشه   و فقط  تنها راهش تعمیر سخت افزاری هست   که البته  اونم   قطعی  نیست احتمال داره  جواب نده و اگر جوابم بده  احتمال برگشت به حالت اول هست  البته نوع و روش  تعمیر و تجهیزات   و استفاده از مواد  خوب  خیلی موثره  

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

کارتت چیه؟ ویندوزت چیه؟

درایور رو پاک کن و اخرین ورژن رو بنصب

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، i-Farzad گفته است :

کارتت چیه؟ ویندوزت چیه؟

درایور رو پاک کن و اخرین ورژن رو بنصب

r9 270x

روی گرافیک انبرد امتحان کردم صفحه اون طوری نبود پس از گرافیکه

ویندوزمو عوض کردم از اون موقع اصن دریاو نصب نمیشه صفحه سیاه میشه بدون اون هم گفتم صفحه اون شکلیه...وسط بازیای سنگین پریروز صفحه یهو خاکستری میشد...چند بار ریت کردم با این مشکل روبرو شدم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mahdi80n گفته است :

r9 270x

روی گرافیک انبرد امتحان کردم صفحه اون طوری نبود پس از گرافیکه

ویندوزمو عوض کردم از اون موقع اصن دریاو نصب نمیشه صفحه سیاه میشه بدون اون هم گفتم صفحه اون شکلیه...وسط بازیای سنگین پریروز صفحه یهو خاکستری میشد...چند بار ریت کردم با این مشکل روبرو شدم

داداش شما اگه درایور نصب نکنی که نمیتونی بازی کنی. درایور چرا نصب نمیشه؟ پیغام چی میده؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، i-Farzad گفته است :

داداش شما اگه درایور نصب نکنی که نمیتونی بازی کنی. درایور چرا نصب نمیشه؟ پیغام چی میده؟

عزیز بخون مطلب رو

موقع نصب درایور صفحه سیاه میشه..یعنی کلا اگر درایور نصب باشه هم صفحه سیاه میاره..با درایور هیچی نمیاره بدون درایور هم گفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، mahdi80n گفته است :

گرافیکمم در اوردم جا زدم درست نشد

دوست گرامی با اینچیزا درست نمیشه  

شما  تو  همین فروم بگردید   مورد  زیاده که دقیقا  همین مشکلو داشتن    که   توضیح مختصر دادم   ایراد  چی هست    تو کارتهای   سری قبل  بخصوص  پرمصرف   این  خرابی شایع هست   وباید تعمیر بشه  اگر  البته زیر دستگاه جواب بده  و درستم بشه  با بهترین روش  ،   احتمال برگشت به این حالت وجود دار

یا بازم صبر کنید  شاید فرجی شد 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ferdosi گفته است :

دوست گرامی با اینچیزا درست نمیشه  

شما  تو  همین فروم بگردید   مورد  زیاده که دقیقا  همین مشکلو داشتن    که   توضیح مختصر دادم   ایراد  چی هست    تو کارتهای   سری قبل  بخصوص  پرمصرف   این  خرابی شایع هست   وباید تعمیر بشه  اگر  البته زیر دستگاه جواب بده  و درستم بشه  با بهترین روش  ،   احتمال برگشت به این حالت وجود دار

یا بازم صبر کنید  شاید فرجی شد 

پس امکان تعمیر هست؟ متاسفانه من توی کرمانم و اینجا متخصص واقعی نایابه...امیدوارم کسی رو پیدا کنم که اینقد تخصص داشته باشه که بتونه چیپ ها رو هم تعمیر کنه

ویرایش شده توسط mahdi80n
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 24 دقیقه قبل، mahdi80n گفته است :

پس امکان تعمیر هست؟ متاسفانه من توی کرمانم و اینجا متخصص واقعی نایابه...امیدوارم کسی رو پیدا کنم که اینقد تخصص داشته باشه که بتونه چیپ ها رو هم تعمیر کنه

بله میشه تعمیر کرد  ولی  اونم    توضیحاتی داره من براتون تو پ خ   هم  توضیح کاملتر و  جامع دادم     البته یه احتمال ضعیف تواین خرابی ها هست که  رم گرافیک باشه  که اونو به هیچ عنوان نمیشه کاری کرد ولی  نشونه های خرابی رم گرافیک اکثرا بصورت دیگه خودشو نشون میده 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

سلام

طبق گفته ی جناب فردوسی  دقیقا این مشکل بخاطر دیسکانکتی پایه های GPU هست و نتها راه حلش ریسولت یا ریبال کردن GPU هست.

لینک به دیدگاه

تهویه ی بد کیس و پاور نا مرغوب میتونه  روی دمای کارت تاثیر زیادی داشته باشه که موجب این خرابی میشه

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان یه GTX 210 داشت که به دلیل کارکشیدن زیاد توی بازی و بالا رفتن حرارت، بعد از خاموش و روشن شدن سیستم اینطور شد...

باید توی بایوس تست کنید ببینید تصویر اوکی هست یا خیر

اگه نبود از پورت های دیگه ی کارت گرافیک استفاده کنید ببینید حل میشه یا خیر (مثلا HDMI - DVI و ... )

در نهایت اگه مشکل داشت که دوستان هم بیان کردن، سخت افزاری هست و باید بره تعمیر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز لطفا اگه گارت رو برای تعمیر بردین و اشکال کارت برطرف شد اعلام کنید مشکل کارت چی بوده که اگه دوست دیگه ای به چنین مشکلی برخورد،هم بتونیم بهتر راهنماییش کنیم یا اگه داخل فروم سرچ کرد بتونه راه حل درست رو پیدا کنه.ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...