رفتن به مطلب

خرید یک سیستم بدون مانیتور تا 900

Recommended Posts

درود

دوستان یه سیستم بدون مانیتور می خوام برای گیم و شاید کمی هم نرم افزار

اینتل یا ای ام دی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام . من اینتل رو پیشنهاد میدم . چون از amd شناخت ندارم دوستان دیگه زحمت میکشن . خودتون انتخاب کنید .

سی پی یو : Intel i3 2100 1155 قیمت : 164,000 تومان

مادر بورد : ASUS P8P67 قیمت : 239,000 تومان

رم : Patriot 2*2GB 1333 Black قیمت 54,000 تومان

گرافیک : EVGA GTS 450 FPB 1GB DDR5 128bit قیمت 161,000 تومان

هارد دیسک : W.D 1TB Green 64MB قیمت : 75,500 تومان

درایو نوری : HP DVDRW 1270i 24X SATA با قیمت 31.500 تومان

کیس : Green X3 قیمت 79,000 تومان

پاور : Green GP530A-EU قیمت 69,500 تومان

کیبورد : A4TECH KX-5MU قیمت 18,000 تومان

ماوس : A4TECH X5-70MD قیمت 8,500 تومان

جمع کل : 900,000 تومان

ویرایش شده توسط hamed
لینک به دیدگاه

این هم پلتفورم AMD که همون سیستم هست با کمی تغییرات تا راحت تر بتونید انتخاب کنید :

سی پی یو : AMD Phenom II X4 955 قیمت : 158,000 تومان

مادر بورد : ASrock 870 Extrme3 قیمت : 126.000 تومان

رم : Patriot 2*2GB 1333 Black قیمت 54,000 تومان

گرافیک : Sapphire HD 6870 قیمت 315.000 تومان

هارد دیسک : Seagate 500GB قیمت : 50,500 تومان

درایو نوری : HP DVDRW 1270i 24X SATA با قیمت 31.500 تومان

کیس : Green X3 قیمت 79,000 تومان

پاور : Green GP530A-EU قیمت 69,500 تومان

کیبورد : A4TECH KX-5MU قیمت 18,000 تومان

ماوس : A4TECH X5-70MD قیمت 8,500 تومان

------------------------------------------------

910 هزار تومان

---------------------------------------------

با بودجه های متوسط سیستم AMD معمولا بهتر جواب میده واینجا هم شما میتونید یک پردازنده 4 هسته ای ببندید که از 2 هسته ای اون سیسیتم اینتل در مجموع بهتر عمل میکنه.در مجموع به دلیل ارزون در اومدن پردازنده و مادربرد پلتفورم AMD این به ما اجازه میده پول باقیمانده رو صرف یک کارت گرافیک بسیار قویتر بکنیم که من کارت 6870 از AMD رو معرفی میکنم. این کارت به راحتی به شما اجازه میده که تو FULL HD هم بازیها رو با حداکثر جزئیات بازی کنید و از دایرکت ایکس 11 هم پشتیبانی میکنه و بسیار قویتر از کارت 450 سیستم اینتل هست.

نکته دیگر اینکه هرگز برای کارهایی از جمله بازی کردن و یا video encoding از هاردهای گرین وسترن استفاده نکنید !!!!! این هاردها از هاردهای معمولی کندتر هستند و تاثیر زیادی در لود و لگ زدن بازها خواهند داشت. اون هارد 500 سی گیت کاملا برای بازی کردن ایده ال و خوش قیمت هست.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

درود

سالار جان مطالبت کامل و مفید بود

ولی اگه ای ام دی رو انتخاب کنم به امید بولدزور بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

بولدوزر در ابتدای وردودش قیمت بالایی خواهد داشت و شما دقیقا همین مبالغی که الان صرف پردازنده و مادربرد میکنی ( نزدیک 300) رو اگر بخوای خرج بولدوزر کنی من بعید میدونم بتونی سیسیتم خوبی ببندی چون کلی زمان میبره تا قیمتش متعادل شه. مگر اینکه شما تا حوالی 1200 افزایش بودجه بدی که اون موقع میشه یک کاریش کرد احتمالا ^^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

در مورد هارد کاملا با سالار جون موافقم و کلا هاردهای وسترن چیزی ندارن جز قیمت بالاتر البته سری بلک به مقدار خیلی اندک سریعتر هستند ولی قیمتی نزدیک به دو برابر دارند.هارد سیگیت رو هم حتما با گارانتی ماتریکس تهیه کنید.

در مورد اسپیکر هیچ کدوم از دوستان صحبتی نکردند که البته تاحد زیادی سلیقه ای است واگه خواستید میتونید با توجه به جیبتون بهترین گزینه ها که لذت بازیتون رو کامل کنند از برندهای Logitec Creative ویا edifire تهیه کنید.

درایو نوریتون رو TEAC با Liton تهیه کنید.

اگر قصد تهیه 6870 دارید حتما از برند XFX تهیه کنید.چون سافایر با گارانتی 1سال فیوچر ارائه میشه و XFX با حدود سه سال گارانتی سازگار.درضمن دو کارت از لحاظ قیمت کاملا مشابه هم هستند.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز..

من تو این رنج قیمت کاملا با نظر سالار جان و پلتفرم amd موافقم توی بازی بیشتر cpu با هسته بیشتر و vga مهم هست تا مادربرد...

با تشکر از دوستان. ;)

ویرایش شده توسط saman20
لینک به دیدگاه

درود

سالار جان مطالبت کامل و مفید بود

ولی اگه ای ام دی رو انتخاب کنم به امید بولدزور بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما میتونید با خرید مادر برد 880g pro 3 ار همون برند ازراک که قیمت حدود 145 داره به استقبال بولدوزر هم برید تا فقط با تعویض سی پی یو یه سیستم بولدوزری داشته باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...