رفتن به مطلب

درب کیس باز باشه عیبی داره???

Recommended Posts

سلام.
الآن تقریبا 4 ماهه که درِ کیسم رو نبستم ،
و تقریبا 2 ماه هم هست که دربِ قبیه کیسم رو هم نبستم ،
اگر تعویض قطعه زیاد دارید دربش باز باشه بهتره ،
و الا اگر سالی یک بار تعویض می کنید ، اینکار فقط باعث ورود گرد و خاک میشه 

لینک به دیدگاه

سلام. در بعضی موارد بله. مثلاً ورود گرد و خاک به داخل کیس یا عدم تهویه مناسب توسط فن های کیس یا ریختن آب، چای یا یک قطعه فلزی روی مادربرد هم مزید برعلت هستش. حداقل این سه دلیل به ذهنم من می رسه

لینک به دیدگاه

سلام علیک

مشخصات سیستم ؟

هدفتون از باز گذاشتن کیس ؟

کلن مشکلی ایجاد نمی کنه ولی توی گردش هوا و خنک کنندگی سیستم رو کاهش می ده .

خطر اتصالی به دلیل آب و جک جونور واسه سیستم پیش بیاد .

وگر نه چند نفری توی فروم هستن به کیس اعتقادی ندارن .

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام علیک

مشخصات سیستم ؟

هدفتون از باز گذاشتن کیس ؟

کلن مشکلی ایجاد نمی کنه ولی توی گردش هوا و خنک کنندگی سیستم رو کاهش می ده .

خطر اتصالی به دلیل آب و جک جونور واسه سیستم پیش بیاد .

وگر نه چند نفری توی فروم هستن به کیس اعتقادی ندارن .

مگه کیس بدون در و پیکر هم داریم اینجا ایران

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 25 دقیقه قبل، کیهان گفته است :

مگه کیس بدون در و پیکر هم داریم اینجا ایران?

سلام

آره داریم و اصطلاحا" بهشون OC station و OC stand و اینطور چیزا گفته میشه(یه مدت گرین داشت که البته دست سازش خیلی بهتر هست و قشنگ تر در میاد)...  و البته چند مدل کیس اوپن فریم هم در ایران فروخته میشدن این اواخر که دیده بودم برخی دوستان دارم

من که 4 سالی هست از کیس استفاده نمیکنم و هر وقت هم که یه کیس بطور اتفاقی دستم اومده و خواستم تصمیم بگیرم که سیستمم رو بذارم توش ، بعد از یک هفته اون کیس ای رو که خریده بودم با ضرر فروختم 

پ.ن

اگه کیستون در زمینه تهویه ضعیف هست باز گذاشتن کیس میتونه به خنکتر کار کردن قطعات منجر بشه و ایرادی هم پیش نمیاد(البته اگه خیس نشه یا چیزی نیوفته توش ) اما خب در کنارش گرد و غبار هم هست

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، کیهان گفته است :

مگه کیس بدون در و پیکر هم داریم اینجا ایران?

یکی دو نفر رو دیدیم همین جا کلن مادربورد رو می ذارن رو جلد مادربورد . کل قطعات هم وصل بهش .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

یکی دو نفر رو دیدیم همین جا کلن مادربورد رو می ذارن رو جلد مادربورد . کل قطعات هم وصل بهش .

این کار رو معمولا سخت افزاری ها انجام میدن و از قدیم باب بود که سیستم رو بیرون و روی کارتن مادربرد اسمبل می کردند بوت می کردند و یا حتی ویندوز و درایور می زدند. و زمانی که از صحت عملکرد قطعات مطمئن می شدند اون رو به داخل کیس منتقل می کردند. 

در مورد باز گذاشتن درب کیس که استارتر گفتن هم باید به شرایط خودشون توجه کنن. کیس با کولینگ خوب دارن که بهتر در رو باز نذارن تا با ایجاد یه جریان هوای منظم درون کیس خنک سازی به خوبی انجام بشه ولی اگر کیس خوبی ندارن میتونن ضمن رعایت نکات ایمنی درب کیس رو باز بذارن و حداقل 3 ماه یکبار نیز باید با دمنده قطعات رو تمیز کنن.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...