رفتن به مطلب

درخواست نرم افزار برای یافتن رمز وینرر

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام ، نرم افزار برای یافتن رمز فایلهای فشرده وینرر معرفی کنید نرم افزاری که نتیجه بده

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام ، نرم افزار برای یافتن رمز فایلهای فشرده وینرر معرفی کنید نرم افزاری که نتیجه بده

برای اینکه این کار نتیجه بده باید بدونید که رمز چند رقمی بوده و چه نوع کاراکتری توی اون به کار رفته

در صورت اینکه از این موارد اطلاعی نداشته باشید باید همه ی حالت های ممکن رو با روش Brute-Force امتحان کنید که مدت زمان این کار هولناکه !

برای این کار میتونید از نرم افزارهایی استفاده کنید که به واسطه GPU کار میکنن و چندین برابر سرعت بیشتری دارن

بهترین و سریعترین کارت ها برای این کار کوادروها و تایتان هستن که در محاصبات 64 بیتی ریاضی ( Double-precision ) عملکردی فوق العاده دارن و  10 ها برابر قدرتمند از کارت هایی مثل 1080 هستن

بنده کارت تایتان دارم...اگر خواستید فایلتون رو بهم بدید تا براتون رمزگشایی کنم...البته نتیجه این کار مشخص نیست

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

برای اینکه این کار نتیجه بده باید بدونید که رمز چند رقمی بوده و چه نوع کاراکتری توی اون به کار رفته

در صورت اینکه از این موارد اطلاعی نداشته باشید باید همه ی حالت های ممکن رو با روش Brute-Force امتحان کنید که مدت زمان این کار هولناکه !

برای این کار میتونید از نرم افزارهایی استفاده کنید که به واسطه GPU کار میکنن و چندین برابر سرعت بیشتری دارن

بهترین و سریعترین کارت ها برای این کار کوادروها و تایتان هستن که در محاصبات 64 بیتی ریاضی ( Double-precision ) عملکردی فوق العاده دارن و  10 ها برابر قدرتمند از کارت هایی مثل 1080 هستن

بنده کارت تایتان دارم...اگر خواستید فایلتون رو بهم بدید تا براتون رمزگشایی کنم...البته نتیجه این کار مشخص نیست

ممنون از توضیحات و پیشنهاد ، والا فایل خانوادگی هستش و مال چند سال پیشه و رمز اصلاً یادم نیست یعنی یادم نبود همچین فایلی دارم ، الان برنامه ای میتونید معرفی کنید که با سیستم امضام بتونم رمزگشایی کنم ، سیستم هم میتونم 12 ساعت روشن بزارم شایدم بیشتر

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

منن یه بار برای یه فایل RAR  دنبال چنین راهی بودم و رفتم و لی متاسفانه موفق نشدم چون یا پیدا نمی شد و یا بعضا تایم پیدا شدنش رو بر حسب سال و خورده  ای می زد که اصلا منصرف شدم از انجامش!

البته شما هم سعی خودت رو بکن و اگه موفق شدی نتیجش رو اینجا بذار.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hassan.SK گفته است :

ممنون از توضیحات و پیشنهاد ، والا فایل خانوادگی هستش و مال چند سال پیشه و رمز اصلاً یادم نیست یعنی یادم نبود همچین فایلی دارم ، الان برنامه ای میتونید معرفی کنید که با سیستم امضام بتونم رمزگشایی کنم ، سیستم هم میتونم 12 ساعت روشن بزارم شایدم بیشتر

میتونید با این نرم افزار تست کنید - قابلیت استفاده از GPU هم داره

فقط برای رسیدن به نتیجه سعی کنید تعداد کاراکترها رو بخاطر بیارید یا حدس بزنید که معمولا از رمزهای چند رقمی استفاده می کنید

http://www.p30world.com/8519/accent-rar-password-recovery-rar/

این نرم افزار هم خوبه

http://ir-dl.com/software-section/accent-rar-password-recovery-v2-01-2241/

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

دیکودینگ یک فایل Rar با پسورد 10 حرف یا رقمی نیاز داره سیستمت بالای 10 سال شبانه روز روشن باشه و فعالیت کنه!

پس مهم هست که حداقل تعداد کاراکترها رو اطلاع داشته باشی، اگه بالای 6 کاراکتر گذاشتی بی‌خیالش بشی بهتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود دوست عزیز

دیکودینگ یک فایل Rar با پسورد 10 حرف یا رقمی نیاز داره سیستمت بالای 10 سال شبانه روز روشن باشه و فعالیت کنه!

پس مهم هست که حداقل تعداد کاراکترها رو اطلاع داشته باشی، اگه بالای 6 کاراکتر گذاشتی بی‌خیالش بشی بهتره

والا اصلا یادم نیست ، یه تست میکنم احتمال زیاد بیخیال میشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...