رفتن به مطلب

فروش SSD 960 PRO 512 GB - GTX 1080 GAMING X

Recommended Posts

1 عدد کارت گرافیک GTX 1080 GAMING X هست با گارانتی تا 2019 کاملا سالم بسیار تمیزم هست.

قیمت 2.400

1 عدد SSD 960 PRO 512 GB هم هست که در حال حاضر هم سریع ترین SSD دینا هست هم بیشترین طول عمر SSD های بازارم داره اینم فقط تست شده دیروز به دستم رسید.

قیمت همین سایتم 1.880 هست قیمت 1.600

24 ساعت مهلت تست هم می دم.

20170422_010355.jpg

Screenshot (696).png

Screenshot (697).png

111.jpg

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

برای گرافیک در حال مذاکره با یکی از دوستان هستم SSD موجوده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میتونم بپرسم منظور شما از این که SSD فقط تست شده دقیقا چی هست؟ (با میزان رایت 1.4 ترابایت)

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک فروخته شد.

در 2 ساعت قبل، Bahman گفته است :

میتونم بپرسم منظور شما از این که SSD فقط تست شده دقیقا چی هست؟ (با میزان رایت 1.4 ترابایت)

خریدار هستید یا قصد اسپم دارید؟ ویندوز من حجمش بک اپش 500 گیگ هست متاسفانه هر کاریش کردم روی این SSD بک اپ درست بر می گرده اما ویندوز درست بالا نمیاد صفحه سیاه می شه از اونجایی امکان CLEAN INSTALL ندارم به دلیل حجم بالای کار تصمیم گرفتمش بفروشمش این 1.4 ترا هم برای اینه که 3 بار تستش کردم اما جواب نداد. بی دلیل هم عکس از این قسمت نذاشتم. ضمن اینکه من کاملا قیمت کارکردش هم گذاشتم

ضمن اینکه این SSD با داشتن 400 ترابایت ضمانت گارانتی مشخصه که 1 400 مش استفاده شده یعنی پر مصرف هم که باشدی 15 سالی می شه ازش استفاده کرد(تازه 400 تاش گارانتی اکثرا تا 2 برابر یا بیشتر این حجمم عمر می کنن حتی EVO ها تا 600 700 ترابایت هم رفتن.) این میزان استفاده ی من یعنی هیچی دروغیم ندارم که بگم 5 شنبه تازه رسید دست من جمعه هم برای فروش گذاشتمش هر کسیم باور نداره می تونه اکبند بخره.

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...