رفتن به مطلب

هشدار*لطفا حتما بخونید.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

مدتی است که در سایتها و انجمن های مختلف اعم از لیون ، پرشین تولز، ایسام،دیوار ، شیپور و ..... و بازارهای فروش سخت افزار در شهرستان ها کسانی آگهی فروش هارد وسترن  دو ترا و یک ترا از نوع بلک می کنند و ادعا می کنند که هاردها در حد آک هستند و  به نصف قیمت هارد بلک فروخته می شوند.و بعضا گارانتی نامعلوم الحالی از شرکتهای نامعلومی دارند.در صورتی که این هاردها همگی ریفر بیش هستند(ریفربیش یعنی از نو سر هم شده از قطعات سالم  هاردهای معیوب ارسالی به گارانتی) و مشکل اساسی اینجاست که این هاردها رو با هارد وسترن بلک 2017 مقایسه و به قیمت عالی و خوب خودشون هم مینازند.در صورتی که این هاردها ساتا 2 هستند و تولید سالهای 2010 و 2011 می باشند و سرعتشون خیلی پایین تر از ضعیفترین هاردهای 6400 دور ارزان قیمت امروزی هست.مشکل اینجاست که هارد مانند گرافیک یا سی پی یو نام سخت افزاری مشخصی ندارد.البته به طور محسوس ندارد.فقط شماره با فریمور اون گویای همه چیز هست ولی اکثر کاربران اطلاع کافی ندارند.مثل این که شما i7 920 که ماله چند نسل قبله رو به قیمت i7 7700 نسبت بدی و بگی نصف قیمت اون قیمت خوبی هست . در صورتی که i7 920 الان به اندازه یک i3 نسل جدید هم کارایی ندارد. در ضمن اکثر این هاردها به دلیل ریفربیش بودن صدای زیاد ، افت سرعت  و خرابی بالایی نیز دارند  . گفته های فوق با سند بوده و از دوستان تقاضا مندم مراقبت چنین کلاهبرداری هایی باشند تا مثل بنده گرفتار نشن. ممنون

درضمن گفته های فوق در حد اطلاعات ناقص بنده بود. اگر کسی از دوستان اطلاعات کافی و وافی و یا مغایر این اطلاعات داره بگه البته با سند و مدرک تا هم بنده اگر اشتباه میکنم به اون پی ببرم هم دیگران. 

در این سایت مشخصات هر سه مدل هاردهای وسترن البته با فریمور جدید و اینترفیس ساتا 3 با سرعت واقعی و دقیق بیان شده است.

http://www.buildcomputers.net/western-digital-caviar.html

شماره یا سریال هارد وسترن بلک جدید  http://lioncomputer.ir/product/4730/WD+Black+1TB+64MB+Buffer+HDD/

WD1003FZEX

شماره هارد وسترن بلک قدیمی https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA9SC4T98962

WD1001FAES

به محض تایپ سریال فوق و ورود به سایت  با عبارت REFURBISHED  یا همون ریفربیش خودمون برخورد خواهید کرد.

REFURBISHED

1.thumb.jpg.e637eb8635fb5d5a1cfbfb183e92acf2.jpg

تستها در شرایط ایده آل از هر دو هارد قرار داده شد.

وسترن گرین جدید

2.thumb.jpg.a18877fb54e6ff0bd2cc92b8277a3ae8.jpg

وسترن بلک قدیمی

4.thumb.jpg.1d72e582c4d05c22d6372b0a539e5830.jpg

3.thumb.jpg.6427c4e750ad67f9659674e3e3b71db6.jpg

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

سلام علیک

ممنون واسه هشدارتون .

البته من چند وقت پیش دو تا تهیه کردم به خاطر قیمتشون یکیش بلک و یکیش گرین شک کردم و یک سال. هم گارانتی داشت.

دو ترا ۱۸۹ و۱۹۵

البته یک هفته پیش قیمت گرفتم ۲۳۵ شده بود .

مال خودم کارکردش بالا بود ولی در کمال تعجب گرین کارکدش در حد صفر . به نظر هم می یومد سریعتر باشه تست سرعت ده مگ بیشتر بود از بلک خودم .

فعلا که مشکلی پیش نیومده .

ممنون برای راهنمایی خوبتون از این به بعد بیشتر دقت می کنم .سپاس

لینک به دیدگاه

سلام  و ممنون دوست عزیز شما لطف دارید.

لینک به دیدگاه

عجب اینو که میدونستیم چیز جدیدی نیس چون سری قبلی خاویر بلک بودن بعد از اون پسوند خاویار رو برداشتن و بلک خالی گذاشتن

بچ نامبر سری های قبلی با سری های فعلی تغییر کرده

که سری های قبلی سرعت ۵۴۰۰ بود و ساتا۲ و هارد های جدید۷۲۰۰ دور در دقیقه و ساتا۳

از این رو چون از نظر ظاهر فرقی نکردن میشه یه جورایی با تغییر دادن و دستکاری سری های قدیمی رو به قیمت سری های جدید بفروشن

ولی نمیتونن مشخصات اصلی رو تغییر بدن و در کامپیوتر باید مشخصات رو چک کرد

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون واقعا مردم باید بدونن که جنسای تقلبی تو بازار زیاد شده و آگاهانه خرید کنن ولی با اطلاعات درست  من یه سوال داشتم او نم اینه که از کجا میشه تشخیص داد یه هارد ریفر هستش یا نه مخصوا هاردهای قدیمی که فرمودید تاریخ تولید 2010 و 2011 هستش؟؟ آیا جایی هست که به صورت  رسمی  بهش رجوع کرد و از طریق سریال و یا مشخصات دیگه هارد رو چک کرد که ریفر هستش یا نه ؟؟؟

درضمن اون لینکی که از هارد ریفر گذاشتین  لینک فروش هارد ریفر هستش نگفته تمامی این هاردا با این سریال ریفر هستن یه نمونی همین هارد رو من لینک غیر ریفریشو براتون میزارم 

https://www.amazon.com/Wd1001faes-Western-Digital-Sata-6gbps-1tb-7200rpm/dp/B004ZH7Q92/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493243954&sr=8-1&keywords=WD1001FAES+1TB+7200

میخواستم ببینید که این هاردا غیر ریفر هم دارن و  استناد به سایتی که سرفا کارش فروشه کاره درستی نیست

لینک به دیدگاه

ریفر نیستن فقط سری های قبلی هستند

ولی چون بعضی فروشنده ها ازاین موضوع اطلاع ندارن سری های قبلی رو به قیمت بلک های جدید میفروشن

رفتم مغازه به طرف میگم این هارد بلک همون خاویار بلک هست یا بلک های جدیده میگه خاویار بلک چیه دیگه؟

بعد رفتم یجا دیگه یکی اورد برام میگه این فیک هست بررسی کردم دیدم که فیک نیس که همون خاویار بلک هست

ویرایش شده توسط AGM143
لینک به دیدگاه

دو‌ترابایت خریدم ۱۸۰ ساتا ۲ بود سرعت ۵۴۰۰ دور در دقیقه تست کردم مشکلی هم نداره فقط زیاد صدا میده و خرخر میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...