رفتن به مطلب

در مورد سوکت 775

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گلم مادربرد من asus p5pl2  ddr2 socket 775

چه سی پی یو هایی رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟تو سایت سازنده زده شده که حتی از همه دوال کورها هم ساپورت نمیکنه و تعداد محدودی دوال کور ساپورت میکنه

یعنی نمیتونم 4هسته ای روش بندازم ؟

یعنی این مادربرد خیلی ضعیفه ؟

اینم لینکش https://www.asus.com/Motherboards/P5PL2/HelpDesk_CPU/

ممنون میشم کمک کنید

لینک به دیدگاه

سلام بله مادربورد شما ضعیفه و سری core due و quad cure رو ساپرت نمیکنه

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

سلام بله مادربورد شما ضعیفه و سری core due و quad cure رو ساپرت نمیکنه

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نطرم شما بجای خرید سی پی یو برای مادربرد تون به فکر تهیه ی باندل جدید باشید.چون الانم که برای خرید پردازنده هزینه کنید چند وقت دیگه باید کلا عوضش کنید!

لینک به دیدگاه

سلام علیک

سوکت ۱۱۵۵ دست دوم پیدا کنید خیلی بهتر هست مادربورد هم حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومن

سی پی یو هم i3

2120 یا 3220 حدود ۱۸۰ تا ۲۲۰ تومن هست .

سرعت و کارایی به شدت افزایش پیدا می کنه

رم چهار گیگ هم حدود ۶۰ تا ۷۰ تومن پیدا می شه

لینک به دیدگاه

خیلیی مممنون از پیشنهادات مفیدتون.برام سوال بود که چرا یه مادربذد باید فقط از تک هسته ای ساپورت کنه

لینک به دیدگاه

در اينكه بايد قيد اين مادربورد را بزنيد شكي نيست , شما اگر بودجه و انتظارتون از سيستم و مشخصات بقيه ي سيستمتون را بگيد دوستان بهتر مي توانند راهنمايي كنند.

لینک به دیدگاه

چرا مادربرد ایشون فقط تک هسته ای ساپورت میکنه؟ مادربرد خود من سوکت 775 با چیپست g41 هست و سی پی یو دو هسته e5700 روشه.
من که چک کردم ،از همه پردازنده های سری e و q که سوکت 775 هستن میتونم استفاده کنم. مثل q9550 چهار هسته ای که فکر کنم بالاترین سی پی یوییه که میشه نصب کرد روش و دست دومش حدود 150-200 تومنه.

نقل قول

LGA775 socket for Core2 Duo/ Pentium Dual Core/ Celeron Dual Core/ Celeron 400 series processors

یعنی مادربرد ایشون نمیتونه ساپورت کنه؟ به خاطر چیپست؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Taghi گفته است :

چرا مادربرد ایشون فقط تک هسته ای ساپورت میکنه؟ مادربرد خود من سوکت 775 با چیپست g41 هست و سی پی یو دو هسته e5700 روشه.
من که چک کردم ،از همه پردازنده های سری e و q که سوکت 775 هستن میتونم استفاده کنم. مثل q9550 چهار هسته ای که فکر کنم بالاترین سی پی یوییه که میشه نصب کرد روش و دست دومش حدود 150-200 تومنه.

یعنی مادربرد ایشون نمیتونه ساپورت کنه؟ به خاطر چیپست؟

مادربرد شما p5ql هست درسته ؟

واقعا عجیبه نمیدونم والا مادربرد من نوبرشه فقط تک هسته :|

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، koala گفته است :

مادربرد شما p5ql هست درسته ؟

واقعا عجیبه نمیدونم والا مادربرد من نوبرشه فقط تک هسته :|

نه. الایت گروپه مال من ، اتفاقاً خیلی هم ارزون خریدم ، در واقع اون موقع ارزونترین مادربرد توی بازار بود.

شاید اون سی پی یو های سری q و e بعد از نوشته شدن اون پیج توی سایت ایسوس اومدن و ایسوس پیجو آپدیت نکرده

شما با یه فرد واردتر هم مشورت کنید ، مثلاً با فروشنده های بازار ... سی پی یوهای بالاتر هم زیاد گرون نیستن ، تو همین انجمن یکی از دوستان e8500 گذاشته به قیمت حدود 25 تومن

شاید بتونید یکی بخرید عملی امتحان کنید.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

نه. الایت گروپه مال من ، اتفاقاً خیلی هم ارزون خریدم ، در واقع اون موقع ارزونترین مادربرد توی بازار بود.

شاید اون سی پی یو های سری q و e بعد از نوشته شدن اون پیج توی سایت ایسوس اومدن و ایسوس پیجو آپدیت نکرده

شما با یه فرد واردتر هم مشورت کنید ، مثلاً با فروشنده های بازار ... سی پی یوهای بالاتر هم زیاد گرون نیستن ، تو همین انجمن یکی از دوستان e8500 گذاشته به قیمت حدود 25 تومن

شاید بتونید یکی بخرید عملی امتحان کنید.

بله درست میگی ....

ولی در مورد اپدیت نکردن در بعضی موارد اپدیت کرده این مادربردو ولی عجیبه برام که مادربرد به این خری تک هسته ای ساپورت کنه

تو اینترنت هم سرچ کنید مادربرد p5pl2 دقیقا سوال های منو پرسیدن که چرا تک هسته ای قبول میکنه فقط عجیبه ... :|

اگر بتونم یه پردازنده دسته دو میگیرم بندازم بهش واسه تست

لینک به دیدگاه

الان تو سایت سی پی یو آپگرید دیدم یکی اینو نوشته :

نقل قول

The Core 2 DUO E4500 works with Asus P5PL2 rev 2.00G.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

الان تو سایت سی پی یو آپگرید دیدم یکی اینو نوشته :

تو خود سایت نوشته تا e2220 میتونه

جطور ایشون اینو انداخته بهش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...