رفتن به مطلب

فروش واتر کولر گرین GLC120-EVO

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه :)
یک عدد واتر کولر گرین GLC120-EVO با کارکرد کمتر از دو هفته برای فروش موجود هست.یعنی عملا نو هستش.
تمامی لوازماش و جعبش همراهشه و حتی خمیر سیلیکون و فن اون هم استفاده نشده. تا تاریخ 1397.05.07 هم گارانتی گرین داره پس از همه لحاظ خیالتون راحت.:cool:
دلیل فروش: فروش نرفتن ایر کولر قبلیم در این تاپیک هست و اینکه ایر کولر قبلیم به مراتب از این واتر کولر قوی تر هستش.
قیمتش با توجه به کارکرد بسیار بسیار کم و کامل بودن همه ی لوازمش:  180.000 تومن.
تهران و کرج و ملارد و فردیس تحویل حضوری و شهر های دیگه با پست(هزینه پستی باخریدار محترم هست)
همه جور بحثی هم آزاد ;)(بجز بی احترامی و بی ربط) اگر سوالی هم در موردش داشتید در خدمتم.:rolleyes:

فروخته شد.

f479_img_0306_thumb.jpg
vv1x_img_0307_thumb.jpg
m699_img_0309_thumb.jpg
ویرایش شده توسط omid.gh
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Shahr0kh گفته است :

سلام در کیس Ridmax  SUPER AEOLUS

جا میشه ؟

سلام

بله باید جا بشه چون این کولر 12 سانتی متری هست و به پشت کس و بجای فن پشتی کیس نصب میشه اگه به عکس کیس خود من نگاه کنید متوجه میشید.ولی ممکنه مثل کیس من رادیاتور مستقیم روی کیس نشینه و جا نشه که 2 تا راه حل داره اولیش که لوازمش هم داخل خود بسته بندی هست استفاده از پیچ های بلندی هست که گرین داخل بسته گذاشته به همراه 4 تا واشر لوله ای  بلند که مشکل و برطرف میکنه و راه دوم مثل من استفاده از یک فن دیگه پشت رادیاتور که اینطوری کیفیت خنک کنندگی هم بهتر میشه.

لینک به دیدگاه

چون ماله من 120 mm هست واسه همون علاقه به این نوع کولینگ دارم اما ترس از جا شدنش باعث میشه که خرید نکنم ....

اگه 100% جا بشه که خوبه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Shahr0kh گفته است :

چون ماله من 120 mm هست واسه همون علاقه به این نوع کولینگ دارم اما ترس از جا شدنش باعث میشه که خرید نکنم ....

اگه 100% جا بشه که خوبه

بله نباید مشکلی داشته باشید با مدلای 120. 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، dokygh گفته است :

واریز شد منتظر ارسال

بله تایید میشه 

فردا صبح به امید خدا براتون ارسال میکنم

مبارکتون باشه

ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...