رفتن به مطلب

خرید سیستم حداکثر بودجه 2600000

اشتراک گذاری

Recommended Posts

2.thumb.PNG.3393e290b6eddc9b29f8dca33eeb3416.PNGسیستم خوبیه ولی با این سیستم بازده بیشتری خواهید گرفت

ویرایش شده توسط assassin gamer
لینک به دیدگاه

حقيقتشو بخواى الحق والانصاف انتخاب ليست خودت خيلى بهتر و به روزتر از انتخاب ليست دوستمون بود خودمم نظرم روى همون ليست خودته

لینک به دیدگاه

بجای 1060 کارت rx470 بردار بقیه پول رو پاور بهتر بردار 430 وات he لب مرزه و قدیمی عوضش سری uk وات بیشتر و متریال بهتری دارن

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/10, 18:16:17، eddy گفته است :

حقيقتشو بخواى الحق والانصاف انتخاب ليست خودت خيلى بهتر و به روزتر از انتخاب ليست دوستمون بود خودمم نظرم روى همون ليست خودته

از نظر بروز بودن صد در صد بخصوص در مین بورد و سی پی یو ولی بازدهی نه سی پی یو I3 7100 فوقش تا یکی دو سال دووم بیاره برای بازی ها ولی 6400 شاید یه سال بیشتر با توجه به 4هسته ای بودن و از طرفی 3 گیگ گرافیک برای بازی ها جواب گو نیست و معمولا بازی ها جدید بیشتر از 3 گیگ رم استفاده می کنن

لینک به دیدگاه

سلام علیک

لیست دوم خیلی بهتر هست

لینک به دیدگاه

2 تا لیست لیست خوبی هستن من نظرم رو لیست دوم هستش
چرا ؟
چون اگر شما تو اینده بخواید کامپیوترتون رو ارتقا بدید به نفعتون. هست و هم کار اسون تریه

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

من این سیستمو فقط برای csgo میخوام

وبازده سیستم اولی برای این بازی بیشتره 

حالا موندم کدومو انتخاب کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...