رفتن به مطلب

مشاوره در مورد خرید مانیتور حرفه ای

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز.

میخواستم بدونم مانیتور اگه بخوام بخرم بودجه من تا 1 میلیون تومان هست حالا یه کم بالا هم باشه ایرادی نداره.

مانیتور فعلی من دیگه جوابگو نیست بازی های جدیدی که تو بازار میاد اکثرا 99% به مانیتور من ساپورت نمیکنه یا تو رزولوشن پایین جواب میده که افت تصویر داره.

من یه مانیتور میخوام تا 1 میلیون تومان که رزولوشن بالا باشه برای گیمینگ مناسب باشه.

پیشنهاد شما چی هست؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، mehrshad13and11 گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز.

میخواستم بدونم مانیتور اگه بخوام بخرم بودجه من تا 1 میلیون تومان هست حالا یه کم بالا هم باشه ایرادی نداره.

مانیتور فعلی من دیگه جوابگو نیست بازی های جدیدی که تو بازار میاد اکثرا 99% به مانیتور من ساپورت نمیکنه یا تو رزولوشن پایین جواب میده که افت تصویر داره.

من یه مانیتور میخوام تا 1 میلیون تومان که رزولوشن بالا باشه برای گیمینگ مناسب باشه.

پیشنهاد شما چی هست؟

با تشکر

سلام. این افت فریم و اجرا نشدن بازی ها مربوط به کارت گرافیک هست نه مانیتور. اگر مانیتور با رزولوشن بالاتر بخرید بدتر میشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، shocker78 گفته است :

سلام. این افت فریم و اجرا نشدن بازی ها مربوط به کارت گرافیک هست نه مانیتور. اگر مانیتور با رزولوشن بالاتر بخرید بدتر میشه

دوست عزیز اما کارت گرافیک من اینه :

GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

تازه خریدم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mehrshad13and11 گفته است :

دوست عزیز اما کارت گرافیک من اینه :

GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

تازه خریدم.

عجیبه. لطفا در مورد مشکلتون بیشتر توضیح بدید و مدل مانیتورتون چیه؟

لینک به دیدگاه

در ضمن من عرض نکردم بازی نصب یا اجرا نمیشه.

بازی ها کاملا بدون مشکل اجرا میشه ولی مانیتور سایزش مچ نیست.

مانیتور من قدیمی هست 19 اینچ سامسونگ :)

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

عجیبه. لطفا در مورد مشکلتون بیشتر توضیح بدید و مدل مانیتورتون چیه؟

مانیتور من ال ای دی 19 اینچ سامسونگ هست.

کیفیتش خوبه ها اما تو بازی هایی مثل مس افکت آندرومدا یا رزیدنت اویل 7 میرم بازی بهم میگه مانیتور شما رزولوشن  بالا جوابگو نیست.

برای همین مجبور میشم از طریق تنظیمات بازی رزولوشن  رو بیارم روی پایین و 1024 در 768 اوکی میشه.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mehrshad13and11 گفته است :

در ضمن من عرض نکردم بازی نصب یا اجرا نمیشه.

بازی ها کاملا بدون مشکل اجرا میشه ولی مانیتور سایزش مچ نیست.

مانیتور من قدیمی هست 19 اینچ سامسونگ :)

پرسیدم چون میخواستم برام واضح بشه چون اگر اونطوری بود خیلی بد میشد. باز هم متوجه نمیشم منظور شما از مچ نشدن تصویر چیه چون کارت گرافیک و بازی ها هر رزولیشنی رو ساپورت میکنن مگر اینکه شما رزولوشن بازی رو بالا برده باشین.

مانیتور های مناسب گیم نرخ پاسخ دهی پایین دارن 1ms response time. این مانیتور ها رو مدنظر داشته باشین و رزولوشن مناسب برای شما هم full hd هست 1920*1080

این مانیتور گزینه مناسبیه 

http://lioncomputer.ir/product/5571/BenQ+RL2455HM+24ich+1ms+Gaming+Monitor/

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

پرسیدم چون میخواستم برام واضح بشه چون اگر اونطوری بود خیلی بد میشد. باز هم متوجه نمیشم منظور شما از مچ نشدن تصویر چیه چون کارت گرافیک و بازی ها هر رزولیشنی رو ساپورت میکنن مگر اینکه شما رزولوشن بازی رو بالا برده باشین.

مانیتور های مناسب گیم نرخ پاسخ دهی پایین دارن 1ms response time. این مانیتور ها رو مدنظر داشته باشین و رزولوشن مناسب برای شما هم full hd هست 1920*1080

این مانیتور گزینه مناسبیه 

http://lioncomputer.ir/product/5571/BenQ+RL2455HM+24ich+1ms+Gaming+Monitor/

ممنونم.

بزارید یه مثال خدمتتون بزنم.

مثلا من بازی رزیدنت اویل نصب کرده بودم یه همچین اروری وسط صفحه مانیتور من میومد :

Not optimm mod

عکس رو از گوگل پیدا کردم براتون پیوست کردم.

دلیل این ارور چی هست؟

طبیعتا مشکل از کارت گرافیک نیست 100 درصد از مانیتور هست.

71_1271517355-1.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل احتمالا از اینجاست:

رزولوشن پشتیبان شده مانیتور شما همینی هست که توی تصویر مشاهده می‌کنین

شما با اینکه مانیتورتون از FullHD پشتیبانی نمی‌کنه، احتمالا رزولوشن رو روی فول‌اچ‌دی تنظیم کردین به‌خاطر همین این ارورها رو می‌ده

با تنظیم رزولوشن استاندارد و بهینه مشکل حل میشه

البته یه مورد دیگه هم احتمالش هست که از تبدیل VGA HDMI استفاده کنید که باز هم رزولوشن رو اگه استاندارد بدین مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

شما با اینکه مانیتورتون از FullHD پشتیبانی نمی‌کنه، احتمالا رزولوشن رو روی فول‌اچ‌دی تنظیم کردین به‌خاطر همین این ارورها رو می‌ده

البته یه مورد دیگه هم احتمالش هست که از تبدیل VGA HDMI استفاده کنید که باز هم رزولوشن رو اگه استاندارد بدین مشکل حل میشه

بله عزیز از تبدیل استفاده میکنم.

چون بنده اصلا رزولوشن بازی رو بالا نمیبرم خود بازی بصورت دیفالت رزولوشن بالا رو پیشنهاد میده و اگر دقت کنید یه سری بازی ها اصلا رزولوشن های پایین رو دیگه ندارن و میگن حتما باید مانیتور فول اچ دی باشه.

حالا نظر شما چیه؟ من چه مانیتوری بگیرم هم برای کار های شخصی خودم مناسب باشه هم هر وقتی یه گیم میزنم برای گیمینگ هم اوکی باشه فول اچ دی باشه.

چه برندی با چه رزولوشن پیشنهاد میکنید قیمتش هم تا حدود 1 تومان در بیاد.

از پورت hdmi هم ساپورت کنه مدل گرافیک بالا گفتم.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

مثل اینکه بازی وقتی برای بار اول اجرا شده رزولوشنش بالا بوده برای همین با این مشکل مواجه شدن. کلا ایشون میخواد مانیتور جدید بگیره تا با کیفیت بالاتری بازی کنه.

در 2 دقیقه قبل، mehrshad13and11 گفته است :

چون بنده اصلا رزولوشن بازی رو بالا نمیبرم خود بازی بصورت دیفالت رزولوشن بالا رو پیشنهاد میده و اگر دقت کنید یه سری بازی ها اصلا رزولوشن های پایین رو دیگه ندارن و میگن حتما باید مانیتور فول اچ دی باشه.

حالا نظر شما چیه؟ من چه مانیتوری بگیرم هم برای کار های شخصی خودم مناسب باشه هم هر وقتی یه گیم میزنم برای گیمینگ هم اوکی باشه فول اچ دی باشه.

اون مانیتوری که بهتون پیشنهاد دادم بهترین گزینه هست در نهایت به همون میرسید و ممکنه اونوقت دیگه موجود نباشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، shocker78 گفته است :

مثل اینکه بازی وقتی برای بار اول اجرا شده رزولوشنش بالا بوده برای همین با این مشکل مواجه شدن. کلا ایشون میخواد مانیتور جدید بگیره تا با کیفیت بالاتری بازی کنه.

اون مانیتوری که بهتون پیشنهاد دادم بهترین گزینه هست در نهایت به همون میرسید و ممکنه اونوقت دیگه موجود نباشه

اون برنده کیفیتش خوبه؟

چون برندش برام آشنا نیست شاید من اصلا گیمر حرفه ای نیستم اطلاعی ندارم اولین باره این برند BenQ میبینم.

بعد یه چیز دیگه شما گفتید نرخ پاسخ دهی مانیتور های گیمینگ پایین هست این یعنی چی؟

در کارم مشکل ایجاد میکنه یا اهمیتی نداره اگه میشه این مورد بگید.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mehrshad13and11 گفته است :

اون برنده کیفیتش خوبه؟

چون برندش برام آشنا نیست شاید من اصلا گیمر حرفه ای نیستم اطلاعی ندارم اولین باره این برند BenQ میبینم.

بعد یه چیز دیگه شما گفتید نرخ پاسخ دهی مانیتور های گیمینگ پایین هست این یعنی چی؟

در کارم مشکل ایجاد میکنه یا اهمیتی نداره اگه میشه این مورد بگید.

بله یکی از برندهای مطرح هست برای مانیتور گیمینگ. البته من فکر کردم شما فقط میخوای بازی کنی. اگر زیاد بازی نمیکنی گزینه های دیگه هم هست.

http://www.kingit.ir/2355/منظوراز-زمان-پاسخ-گویی-response-time-در-مانیتور-ها-چیست-؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mehrshad13and11 گفته است :

نظر بنده اینه که گرافیک رو ردکنید بره و مبلغ 1 تومنی که می‌خواین برای مانیتور هزینه کنین، 40 درصدش رو روی پول گرافیک بذارین و با 600 یه مانیتور FHD + یک گرافیک بهتر خریداری کنین

البته بستگی به بازار هم داره که چقدر گرافیک‌تون رو ور میدارن

اگه گیم‌باز هستین که از محصولات با پنل TN باید استفاده کنین ولی اگه مالتی‌مدیا و فیلم و وب‌گردی و ... اولویت اول‌تون هست مانیتورهای با پنل IPS

دلیل اینکه میگم مانیتور حدود 600 بگیرین اینه مه تمام مانیتورهای زیر 1 تومن و حتی تا دو تومن 4K نیستن و قابلیت فوق ویژه ای ندارن که بخواین این‌همه روش هزینه کنین (البته سایز صفحه بحثش جداست)

مدل‌های زیر رو مشاهده بفرمائین:

http://lioncomputer.ir/product/9881/مانیتور+24+اینچ+ال+جی+LG+24M47VQ-P/

http://lioncomputer.ir/product/8078/مانیتور+22+اینچ+بنکیو+GW2270H/

http://lioncomputer.ir/product/9287/مانیتور+22+اینچ+ال+جی+LG+22MP58VQ/ژ

البته لیون همه نوع مانیتوری موجود نداره، می‌تونین گوگل کنین و نتایج بیشتری به‌دست بیارین

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

نظر بنده اینه که گرافیک رو ردکنید بره و مبلغ 1 تومنی که می‌خواین برای مانیتور هزینه کنین، 40 درصدش رو روی پول گرافیک بذارین و با 600 یه مانیتور FHD + یک گرافیک بهتر خریداری کنین

البته بستگی به بازار هم داره که چقدر گرافیک‌تون رو ور میدارن

اگه گیم‌باز هستین که از محصولات با پنل TN باید استفاده کنین ولی اگه مالتی‌مدیا و فیلم و وب‌گردی و ... اولویت اول‌تون هست مانیتورهای با پنل IPS

دلیل اینکه میگم مانیتور حدود 600 بگیرین اینه مه تمام مانیتورهای زیر 1 تومن و حتی تا دو تومن 4K نیستن و قابلیت فوق ویژه ای ندارن که بخواین این‌همه روش هزینه کنین (البته سایز صفحه بحثش جداست)

مدل‌های زیر رو مشاهده بفرمائین:

http://lioncomputer.ir/product/9881/مانیتور+24+اینچ+ال+جی+LG+24M47VQ-P/

http://lioncomputer.ir/product/8078/مانیتور+22+اینچ+بنکیو+GW2270H/

http://lioncomputer.ir/product/9287/مانیتور+22+اینچ+ال+جی+LG+22MP58VQ/ژ

البته لیون همه نوع مانیتوری موجود نداره، می‌تونین گوگل کنین و نتایج بیشتری به‌دست بیارین

مخالفم در این صورت ایشون باید 980 رو باکلی دردسر و اتلاف وقت بفروشه 1 میلیون بعد 400 بزاره روش 1060 بگیره که از نظر قدرت هیچ تفاوتی با 980 نداره فقط جدیدتره و یه مانیتور مزخرف هم بگیره.

لینک به دیدگاه

این مانیتور هم گزینه خوبیه

http://lioncomputer.ir/product/3405/مانیتور+ایسوس+23+اینچ+VX239H/

پنل ips و زمان پاسخدهی خوب 5 میلی ثانیه

ولی اگه زیاد پشت مانیتور میشینید پیشنهاد میکنم مانیتور سری بنکیو بردارید که دارای تکنولوژی flicker free باشه و low blue light که چشماتون خسته نشه

http://lioncomputer.ir/product/9009/مانیتور+بنکیو+EW2750ZL/

چون بنکیو قیمت هاش عالیه به نسبت ایسوس

لینک به دیدگاه

ASUS VG248QE 24" Full HD 1920x1080 144Hz 1ms HDMI Gaming Monitor
BenQ Zowie XL2430 Review : Great 144hz Gaming Monitor
ViewSonic XG2401 Review – 24-inch 144Hz Monitor
AOC G2460PF Review: Affordable 144hz Gaming monitor
Philips Brilliance 242G5DJEB

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...