رفتن به مطلب

اپدیت بایوس برای kabylake

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید من مادربردم سری z170هستش و اپدیت بایوس هم کردم ایا میتونم از حداکثر قدرت i5 7500استفاده کنم چون یک ماه نیست سیستم خریدم مشکلی واسه افت فریم در بازیها پیش نمیادگرافیکم msi gtx 1070 z هستش

لینک به دیدگاه

سلام  دوست عزیز 

اگر بایوس اپدیت شده باشد . خیر مشکلی نخواهید داشت . میتونید از حداکثر قدرت این پردازنده و حتی پردازنده های بالاتر مثل i7 7700k استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام  دوست عزیز 

اگر بایوس اپدیت شده باشد . خیر مشکلی نخواهید داشت . میتونید از حداکثر قدرت این پردازنده و حتی پردازنده های بالاتر مثل i7 7700k استفاده کنید .

مرسی از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Ahora Zard گفته است :

مرسی از راهنماییتون

خواهش می کنم . موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

خواهش می کنم . موفق باشید .

دوست عزیز چرا تو youtube میگفتن که نمیشه از حداکثر پردارندههای نسل هفت در سری 100 استفاده کرد و این سری برای مادربرهای دارای چیپست سری 200 ساخته شده این فکرم رو بد جور مشغول کرده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ahora Zard گفته است :

دوست عزیز چرا تو youtube میگفتن که نمیشه از حداکثر پردارندههای نسل هفت در سری 100 استفاده کرد و این سری برای مادربرهای دارای چیپست سری 200 ساخته شده این فکرم رو بد جور مشغول کرده

این حرف   پایه و اساس علمی ندارد . به هیچ  عنوان پردازنده های کبی لیک بر روی مادربرد های z170 محدود نمیشوند .فقط نیاز به اپدیت بایوس هست که شما انجام دادید .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MSI Support گفته است :

این حرف   پایه و اساس علمی ندارد . به هیچ  عنوان پردازنده های کبی لیک بر روی مادربرد های z170 محدود نمیشوند .فقط نیاز به اپدیت بایوس هست که شما انجام دادید .

یک سوال دیگم داشتم گرافیکم مدل msi gtx 1070 z هستش چند سال میتونم بازیهارو رو اخریت جزئیات بازی کنم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Ahora Zard گفته است :

یک سوال دیگم داشتم گرافیکم مدل msi gtx 1070 z هستش چند سال میتونم بازیهارو رو اخریت جزئیات بازی کنم

زمان نمیشه تعیین  کرد دوست عزیز . همه چیز بر میگرده به پیشرفت نرم افزاری و تولید کنندگان بازی .

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...