رفتن به مطلب

مشکل عجیب صدا از کامپیوتر و هنگ شدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام ببخشید برام ی مشکل پیش اومده که امروز درحال وبگردی بودم و درحدود3ساعت بود ک کامپیوتز روشن بود . بعد یدفعه چندتا صدا از کامپیوتر اومد(صدای تق و توق و اینا نبود یذره شبیه صدای سی دی رام بود ) بعد  ۳-۴بار با فاصله10- 40ثانیه بین هرکدوم بعد ک دوباره صدا اومد کامیپوتر به طور شدید هنگ کرد بعدش مجبور به ریست از طریق کیس شدم ک بعدشم دوباره صدا اومد و حدود 10-20ثانیه منتظر قسمت استارتینگ ویندوز شدم اما بعدش ویندوز به سزعت قبلیش اومد(هنوز روشن نکردم اون موقعم حدود 5-10ثانیه روشن بود. مشکل از کجاست؟ خیلی ممنونم اگه کسی جواب بده .

لینک به دیدگاه

درود

تو سی دی رام ببینین خالیه یا نه، اما این صدا تق و توق معمولا از هارد میاد بیرون، با برنامه HDTUNE یک عکس بزارین و از سلامت هارد مطمئن بشین.

لینک به دیدگاه

سلام دی وی دی رام کاملا خالیه و گفتم تق و توق نیس 

تست گرفتم و کاملا سالم بود تست ریدینگم گرقتم106mbsبود و نمته قابل توجه اینه وقتی به اینترنت وصل میشم صدا میده  و بازم میگم تق و توق نیس و نمیدونم چجوری توضیح بدم. چون وقتی به اینترنت وصل میشم اینجوری میشه نمیتونم عکس بزارم اما این مشخصات کامل

min:36.3

Max:106.6

Average:85

Access time : 18.1ms

Brust rate : 130.4 

CPU usage :2.0℅

هنگام تست به‌نت وصل شدم ک دوباره وقتی وصل شدم صدا داد و هنگید و توی تست سرعت ریدینگ به شدت کاهش میده که۰ میشه. آیا ممکنه ویروس باشه؟

دما هم از 31بالاتر نرفت

ارور اسکنم انجام دادم مشکلی نبود

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام دی وی دی رام کاملا خالیه و گفتم تق و توق نیس 

تست گرفتم و کاملا سالم بود تست ریدینگم گرقتم106mbsبود و نمته قابل توجه اینه وقتی به اینترنت وصل میشم صدا میده  و بازم میگم تق و توق نیس و نمیدونم چجوری توضیح بدم. چون وقتی به اینترنت وصل میشم اینجوری میشه نمیتونم عکس بزارم اما این مشخصات کامل

min:36.3

Max:106.6

Average:85

Access time : 18.1ms

Brust rate : 130.4 

CPU usage :2.0℅

هنگام تست به‌نت وصل شدم ک دوباره وقتی وصل شدم صدا داد و هنگید و توی تست سرعت ریدینگ به شدت کاهش میده که۰ میشه. آیا ممکنه ویروس باشه؟

دما هم از 31بالاتر نرفت

ارور اسکنم انجام دادم مشکلی نبود

ویندوزتون رو عوض کنین.

لینک به دیدگاه

سلام ببخشید به نظزم مشکل سخت افزازی چون دیروز اولین مورد بود 3سال همین ویندوز .

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام ببخشید به نظزم مشکل سخت افزازی چون دیروز اولین مورد بود 3سال همین ویندوز .

یادم اومد، تا به حال با همچین مشکلی بر خورد کردم، زمانی که کابل لن رو به پشت سیستم وصل میکردم سیستم هنگ میکرد و خیلی کند میشد و حتی بعضی وقتا باید حتما با دکمه

ریستارت می شد، شما از طریق دیوایس منیجر کلا درایو کارت شبکتون رو حذف کنین، و مجدد درایورشو از سایت مرجع دانلود و نصب کنین 100 درصد مشکلتون حل میشه

متاسفانه من کل درایورا سیستمم با درایور پک نصب کرده بودم و این مل هم از اون بود، مطمئنا سخت افزاری نیست، همینکاری که گفتم رو انجام بدین.

پ.ن: البته بنده  صدای خاصی نشنیدم.

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

احتمالا صدایی که شبیه به صدای سی دی رام هست ،صدای  فن CPU عه که با داغ شدنش دور فن میره بالا و اون صدا شنیده میشه.با نرم افزار دما رو چک کنید و ببینید کدون برنامه از CPU استفاده میکنه که باعث افزایش دماش میشه.

خمیر سیلیکون CPU هم میتونه عامل داغی بیش از حد اون و هنگ کردن باشه.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، NaeemSameti گفته است :

یادم اومد، تا به حال با همچین مشکلی بر خورد کردم، زمانی که کابل لن رو به پشت سیستم وصل میکردم سیستم هنگ میکرد و خیلی کند میشد و حتی بعضی وقتا باید حتما با دکمه

ریستارت می شد، شما از طریق دیوایس منیجر کلا درایو کارت شبکتون رو حذف کنین، و مجدد درایورشو از سایت مرجع دانلود و نصب کنین 100 درصد مشکلتون حل میشه

متاسفانه من کل درایورا سیستمم با درایور پک نصب کرده بودم و این مل هم از اون بود، مطمئنا سخت افزاری نیست، همینکاری که گفتم رو انجام بدین.

پ.ن: البته بنده  صدای خاصی نشنیدم.

سلام امتحان میکنم

در 8 ساعت قبل، MAhmoODpC گفته است :

درود

احتمالا صدایی که شبیه به صدای سی دی رام هست ،صدای  فن CPU عه که با داغ شدنش دور فن میره بالا و اون صدا شنیده میشه.با نرم افزار دما رو چک کنید و ببینید کدون برنامه از CPU استفاده میکنه که باعث افزایش دماش میشه.

خمیر سیلیکون CPU هم میتونه عامل داغی بیش از حد اون و هنگ کردن باشه.

سلام . هیچ صدا و هنگ کردنی تا وقتی به اینترنت وصل نشدم نمیاد. دما هم 60 و  چون سیپیو زئون هس دمای طبیعی.

لینک به دیدگاه

لام مشکل خیلی عجیب تر شد. دوستو

مون گفت درایور لنو بریز کامپیوترت با گوشی دان کردم و گوشیو زدم کامپیوتر. دوباره گوشیو ک زدم شروع کرد ب صدا اومدن و هنگ کردن. ی فرقم با لن داشت اونم اینه که گوشیو ک زدم حتی وقتی کشیدمشم همش صدا میومد و میهنگید. والا موندم چکار کنم قطعاتشم تازه عوض کردم همه چیز درس‌بود نمیدونم یدفعه چیشد. عجیبم اینه که هارد و فلشو میزنی هیچی نمیشه (فکرمیکنم رو چیزایی ک یرق دارن حساس شده چون گوشی و مودم توشون برق هس اینو میگم) خیلی یه کمک نیاز دارم. 

لینک به دیدگاه

سلام مشکل به طورعجیبی حل شد !  کامپیوتر هنگ بود ریست کردم با دکمه ها بعدم خاموش با دکمه کیس بعدش روشن کردم ویندوز ریپیر زدم بعد هنگید ریستارت کردم موقع بالا اومدن ویندوزم هنگید بعد که بالا اومد به طور عجیبی درست شد بعد انتی ویروس اپدیت کردم  اسکن کردم 31 ویروس بود درحالی ک اسکن معمولی هیچی ویروس نبود.

لینک به دیدگاه

همینطور که درج کردی ویروس داشته سیستم

احتمالا هک شدی و باید به دنبال رفع مشکل باشی

حین رد و بدل شدن اطلاعات این مشکل برات پیش اومده، چرا؟ چون همزمان با کار شما، اطلاعات مورد نظر - توسط ویروس، هکر یا باج افزار یا هر چیزی - در حال آپلود یا رد و بدل بوده و ...

البته این یه احتماله ولی احتمال قوی هست باید بررسی بشه

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 1396/06/06, 03:12:44، CleverM گفته است :

مشکل حل شد یا نه بلاخره؟

سلام بله خیلی وقته.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...