رفتن به مطلب

کمک مشکل در کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

بنده یه کارت r9 380 strix دست دوم از یکی از بچه های انجمن خریدم

الان دارم تستش میکنم بعد نصب کارت اپدیت

AMD.Crimson.Drivers.17.4.3.win.10.

نصب کردم اما کیفیت تصویر از قبل نصب کارت بدتر شد اما TechPowerUp GPU-Z کارت شناسایی کرد

دوباره اپدیت کارت حذف کردم و اپدیت

AMD.Radeon.Software.Crimson.Edition.v17.5.1.x64.for.Windows.10

نصب کردم اما بازم هون مشکل پیش اومد بعد نصب اپدیت زمان روشن شدن کامپیوترم همش صفحه خطی خطی میشه و میپره

حتی دفعه اول تصویر کامل خراب شد و کامپیوتر خاموش شد سرعت کامپیوترم هم خیلی کم شده

به نظرتون مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

از چه درگاهی دارید تصویر میگیرید ؟

تنظیمات درایور رو دستکاری کردید؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

از چه درگاهی دارید تصویر میگیرید ؟

تنظیمات درایور رو دستکاری کردید؟

سلام دوست عزیز

مانیتورم vga هست از تبدیل vga به dvi استفاده کردم

قبلا از تبدیل برای کارت 970 استفاده کردم مشکلی نداشتم

نه تنظیمات درایو دست نزدم باید چیکار کنم

لینک به دیدگاه

تصویر انگار میپره یه سیاهی میاد میره خیلی سریع

تو بازی The Witcher 3  لگد دارم  انگار زمین میلرزه

مشکل از کجاست

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر کابل مشکل نداره

احتمالا کارت مشکل داره

برای اطمینان یکبار کارت رو در بیار و اسلات رو تمیز کن و دوباره درست جا بزن

مطمئن شو کارت درست جا رفته باشه

بعض کارتها بد قلقن

پاورت مشکل که نداره ؟

لینک به دیدگاه

این کارت مصرفش زیاده حواست به پاور باشه اگه میتونی کیس ببر با مانیتور hdmi یا dvi  تست کن یا از کسی قرض بگیر 

ویندوز عوض کردی یا با ویندوز قبلیه؟

لینک به دیدگاه

بعضی از آداپتورها بعد مدتی کاراییشون رو از دست میدن -برای تست از مانیتور با کابل hdmi استفاده کنید ببینید باز هم این مشکل هست- شما با نرم افزار مخصوص درایور قدیمی رو پاک کنید کامل و اگر از کارت قبلتون روی سیستم فایلی نمونده باشه یعنی همون جی تی ایکس 970 باید پاک بشه و گرنه دچار مشکل میشه

بنده تا روز آخر استفاده از  کارت روی سیستم با پاور 700 و کابل اچ دی  نه سیاهی داشت نه مشکلی در ابتدای استارت ویندوز و حتی پرش در بایوس- در بازی division هم 60 فریم با تنظیمات کم میداد

تست فیور مارک هم اگر کوچکترین مشکلی در گرافیک باشه نشون میده که بنده عکسشو گذاشتم دیدی گرافیک تا دمای 83 رفته اما فیل نداده -

اول پاور شما چند وات هست؟ بعد روی مین دیگه امتحان کنید یا کابل اچ دی ام آی تست کنیدشاید مانیتور همخونی نداره - انشالله مشکل حل بشه

لینک به دیدگاه

درایور رو معمولی پاک می کنید؟ بهتره با نرم افزار DDU و از طریق Safe Mode درایور رو یک بار پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگر کارت قبلی شما از نظر مصرف ضعیف بوده باشه ممکن هست مشکل توان پاور داشته باشید.
می تونید کارت رو روی یک سیستم دیگه امتحان کنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توصیه من به شما پاک کردن درایور با DDU از سیف مود هست بعدش دوباره درایور رو نصب کنید اگه مشکل بازم وجود داشت درایور 17.2.1 رو نصب کنید فعلا سازگارترین درایور با اکثر کارت ها همین هست. همچنین میتونید با MSI Afterburner مقداری ولتاژ و فرکانس رو کم کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه. ضمنا جدیدا بحث دیگه ای در مورد پاور مناسب برای گرافیک مطرح شده و اون آمپر شاخه 12 ولت هست که بهتره بالای 45 یا 50 باشه

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، WINNER گفته است :

اگر کابل مشکل نداره

احتمالا کارت مشکل داره

برای اطمینان یکبار کارت رو در بیار و اسلات رو تمیز کن و دوباره درست جا بزن

مطمئن شو کارت درست جا رفته باشه

بعض کارتها بد قلقن

پاورت مشکل که نداره ؟

خیلی ممنون دوست عزیز

فعلا مشکل بیشترا حل شد با دستکاری تنظیمات درایو 

اما هنوز شک دارم صفحه سیاه بیاد 

حتما یه بار امتحان میکنم کارت دوباره جا میزنم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

این کارت مصرفش زیاده حواست به پاور باشه اگه میتونی کیس ببر با مانیتور hdmi یا dvi  تست کن یا از کسی قرض بگیر 

ویندوز عوض کردی یا با ویندوز قبلیه؟

ممنون دوست عزیز نه ویندوز عوض نکردم باید حتما روی یه مانیتور دیگه امتحان کنم 

فعلا مشکلها بیشتر حل شده اما نسبت تصویر کمی مشکل داره

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، FeDeRal گفته است :

بعضی از آداپتورها بعد مدتی کاراییشون رو از دست میدن -برای تست از مانیتور با کابل hdmi استفاده کنید ببینید باز هم این مشکل هست- شما با نرم افزار مخصوص درایور قدیمی رو پاک کنید کامل و اگر از کارت قبلتون روی سیستم فایلی نمونده باشه یعنی همون جی تی ایکس 970 باید پاک بشه و گرنه دچار مشکل میشه

بنده تا روز آخر استفاده از  کارت روی سیستم با پاور 700 و کابل اچ دی  نه سیاهی داشت نه مشکلی در ابتدای استارت ویندوز و حتی پرش در بایوس- در بازی division هم 60 فریم با تنظیمات کم میداد

تست فیور مارک هم اگر کوچکترین مشکلی در گرافیک باشه نشون میده که بنده عکسشو گذاشتم دیدی گرافیک تا دمای 83 رفته اما فیل نداده -

اول پاور شما چند وات هست؟ بعد روی مین دیگه امتحان کنید یا کابل اچ دی ام آی تست کنیدشاید مانیتور همخونی نداره - انشالله مشکل حل بشه

ممنون دوست عزیز نه من نگفتم کارت شما مشکل داره 

احتمالم از نوع اپدیتی هست که استفاده کردم 

راستی سرعت فن کارت تو بازی روی چند بود  با چی تنظیمش میکردین 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، meepo گفته است :

درایور رو معمولی پاک می کنید؟ بهتره با نرم افزار DDU و از طریق Safe Mode درایور رو یک بار پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگر کارت قبلی شما از نظر مصرف ضعیف بوده باشه ممکن هست مشکل توان پاور داشته باشید.
می تونید کارت رو روی یک سیستم دیگه امتحان کنید.

ممنون دوست عزیز بله با نرم افزار ddu پاکش کردم  باید پاور رو هم یه تغییر بدم فکر کنم

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Astrix گفته است :

دوست عزیز توصیه من به شما پاک کردن درایور با DDU از سیف مود هست بعدش دوباره درایور رو نصب کنید اگه مشکل بازم وجود داشت درایور 17.2.1 رو نصب کنید فعلا سازگارترین درایور با اکثر کارت ها همین هست. همچنین میتونید با MSI Afterburner مقداری ولتاژ و فرکانس رو کم کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه. ضمنا جدیدا بحث دیگه ای در مورد پاور مناسب برای گرافیک مطرح شده و اون آمپر شاخه 12 ولت هست که بهتره بالای 45 یا 50 باشه

ممنون دوست عزیز 

بله با همون نرم افزار پاکش کردم 

تو این فکر هم بودم فرکانس دست بزنم البته الان مشکل حل شده  اما چون وقت کافی برای تست کردن ندارم هنوز مطمئن نیستم

اما به نظرت اپدیت درایو سی پیو رو هم باید حذف کنم اخه یه مدتی که کارت گرافیک نداشتم اپدیت اینتل نصب کرده بودم که فکر کنم شاید اونو هم باید حذف کنم

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه ویندوز 10 نسخه کریتورز رو استفاده کردید و light mod رو فعال کردید حتما اون رو غیر فعال کنید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

ممنون دوست عزیز 

بله با همون نرم افزار پاکش کردم 

تو این فکر هم بودم فرکانس دست بزنم البته الان مشکل حل شده  اما چون وقت کافی برای تست کردن ندارم هنوز مطمئن نیستم

اما به نظرت اپدیت درایو سی پیو رو هم باید حذف کنم اخه یه مدتی که کارت گرافیک نداشتم اپدیت اینتل نصب کرده بودم که فکر کنم شاید اونو هم باید حذف کنم

شماتا فردا تست کنید مشکلی نیست. امیدوارم مشکلتون رفع بشه دوست عزیز

سرعت فن رو هم از نرم افزار asus gpu tweak II که مخصوص خود گرافیک ایسوس هست تنظیم کرده بودم - 

ویرایش شده توسط FeDeRal
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

ممنون دوست عزیز نه ویندوز عوض نکردم باید حتما روی یه مانیتور دیگه امتحان کنم 

فعلا مشکلها بیشتر حل شده اما نسبت تصویر کمی مشکل داره

وقتی میتونی خیال خودتو راحت کنی چرا ویندوز عوض نمیکنی ببینی و مطمن بشی؟ عوض کن شاید این مشکلاتت درست شد

درایور هم اخرین ورژن بگیر نصب کن با نرم افزار msi afterburner تست بگیر اگه دیدی بازم مشکل هست کارتو ببرخدمات کامپیوتری مطمن برات تست کنه چون خودت پاورت مطمن نیست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...