رفتن به مطلب

خرید چند قطعه تا 4 میلیون

Recommended Posts

سلام..
قصد خرید قطعات زیر را دارم. محدوده بودجه 4 میلیون
کیس
مادر برد
پردازنده
رم
پاور
-------------------
قطعاتی که خودم دارم.
گرافیک 290x Asus directcu ii

مانیتور Asus Mx279H Ips

هارد Western Digital Black WD1003FZEX - 1TB SATA3

SSD-SANDISK 240GB ULTRA
-------------------
پیشاپیش از همگی شما سپاسگزارم.
منتظر نظرات با ارزش استادان گرامی هستم.
مرسی

لینک به دیدگاه

با اصراف تمام ... 

داداش با این بوجه گراف رو هم عوض کنید بد نیست 

Untitled.png

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اگه هدفتون بازی هست، سیستم زیر مناسبتونه، 1تومن باقیمونده رو هم بزارید روی پول کارت گرافیکتون، یه کارت قویتر تهیه کنید، به رستگاری نزدیک تره :D

2017-05-14_09-48-39.thumb.png.626ea78b928093205c2ada47bf929a18.png

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

مرسی دوستان.

پیشنهادهای وسوسه کننده دادید..

کیس را ترجیح میدم کیس با کیفیت تر و جادارتر تهیه کنم. پاور هم خوبه ولی کیس و پاور  ماندگارتر از بقیه قطعات هستند. پس پاور هم باید کمی قویتر از پاور پیشنهادی باشه.

محدوده بودجه یعنی اینکه کمی بالاتر یا پائینتر ؛ زیاد مهم نیست.

در مورد گرافیک ؛ خوب اگر بخوام منصفانه در مورد این کارت قضاوت کنم باید بگم تا حالا بازی ها را با بهترین کیفیت اجرا کرده؛ خودم دوست دارم گرافیکو عوض کنم ولی این بدمصب هیچ بهانه ای برای تعوض خودش حد اقل تا الان به دستم ندادهB|

..

خوب نظرتان چیه؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/24, 10:01:23، amin333 گفته است :

مرسی دوستان.

پیشنهادهای وسوسه کننده دادید..

کیس را ترجیح میدم کیس با کیفیت تر و جادارتر تهیه کنم. پاور هم خوبه ولی کیس و پاور  ماندگارتر از بقیه قطعات هستند. پس پاور هم باید کمی قویتر از پاور پیشنهادی باشه.

محدوده بودجه یعنی اینکه کمی بالاتر یا پائینتر ؛ زیاد مهم نیست.

در مورد گرافیک ؛ خوب اگر بخوام منصفانه در مورد این کارت قضاوت کنم باید بگم تا حالا بازی ها را با بهترین کیفیت اجرا کرده؛ خودم دوست دارم گرافیکو عوض کنم ولی این بدمصب هیچ بهانه ای برای تعوض خودش حد اقل تا الان به دستم ندادهB|

..

خوب نظرتان چیه؟

برای پاور مصرف سیستمتون حدود 550 وات هست. 750وات حدود 40% بیشتر از نیازتونه که زیر فشار هم نره. باز اگه میخواین قویتر بگیرین، 850وات بگیرین.
برای کیس واقعا نمیشه نظر داد چون انتخابش خیلی سلیقه ای هست اما چون بحث کیفیت رو کردین، این دوتا کیفیت خوبی دارن:
http://lioncomputer.ir/product/6155/کیس+کولر+مستر+MasterCase+Pro+5/
http://lioncomputer.ir/product/10656/کیس+کولر+مستر+MasterBox+5t/#prettyPhoto

اگه مایلید کل بودجه رو مصرف کنید، 7600k با یه بورد Z270 بگیرید اما برای گیم اُوِرکیل هست...

لینک به دیدگاه

سلام

مرسی دوستان با مشورت شما عزیزانِ بزرگوار تکلیف خریدم روشن شد.

جناب   engmrmz عزیز  و گرامی سپاسگزارم

با تجربه ای که طی 3 سال با کارت 290x داشتم جرات نمی کنم پاور 550 روی این سیستم نصب کنم:D بخصوص اینکه یک مشت درایور اکسترنال هم دارم که معمولا همیشه دو سه تا به سیستم اویزان هستند:P

همان بهتر پاوری که نزدیک به 3 سال با 290X شاخ به شاخ شده است؛ را روی چنین سیستمی نصب کنم. GREEN 850W -OVERCLOCKING EVO هرچند کمی قدیمی شده ولی واسه یک دورهً 6 ماهه کافیست.

با حذف موقت پاور؛ دو گزینهً کیس و کارت گرافیک  همچنان در مقابل دیدگانم رژه می روند:D که البته کارت گرافیک ارجحتر است.

در مورد باندل پردازنده و مین برد؛  کمی باید تامل کنم بلکه تکلیف بازار پردازنده های رایزن روشن شود . هر چند این پردازنده ها بدلیل ابتدای راه هنوز در بازی ها به درستی پشتیبانی نشده اند ولی آیندهً روشنی دارند. آنهم با بودجه ای تقریبا 65 درصدی باندل اینتل و با همان کیفیت و  گاهاً حتی بهتراز اینتل به ویژه در بخش رندرینگ:)

البته چنانچه برادران وارداتی گرامی رخصتی هر چند کوتاه و مختصر؛ به وجدان  خود  جهتِ منوَر شدن بدهند:ph34r:

مرسی دوستان بزرگوار

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تاکید میکنم به هیچ عنوان سراغ تعویض گرافیکتون نرید! چون دارید روی فول اچ دی کار میکنید و خیلی خیلی بعید میدونم کارت فعلیتون نتونه نیازاتونو براورده کنه

شما مثلا بخوای چند بفروشیش؟ بیشتر از 700-800 که نمیخرن تازه اونم با کلی مکافات بعد باید 500تومن بذاری روش تا یه 480 بخری که هیچ تفاوتی باهم ندارن!

1070 هم که همینطوری داره قیمتش میاد پایین الا نو شده 1700 و مطمئن باشید تا سال دیگه به 1300-1400 هم میرسه شایدم کمتر و پیشنهادم اینه موقعی قصد تعویض یه قطعه رو داشته باش که واقعا دیگه جوابگو کارات نباشه

پیشنهادم اینه سی پی یو و مارد برد رو بهتر انتخاب کنید چون بیشتر با اونا سرکار خواهید داشت و نظرم رو بخوای میگم رایزن بگیر xD

لینک به دیدگاه

کارت  برای فول اچ دی کافیه اصلا پول زبون بسته رو نریز دور بذاری برای جزییات دیگه مثلا کارتت کمی داغه و فن بخر با کیس خوب . پاور چیزی که من میدونم هم برای اینده نگری و هم خیال ادم راحت شدن حداقل 750 میخوای و سری cx  کورسیر هم نخر کولر مستر و بقیه سری کورسیر خیلی خوبن 

رایزن اگه بهینه بشه خیلی خوبه ولی هنوز میگن درحد اینتل تو بازی نمیتونه جواب بده ولی بعید میدونم تو فول اچ دی و کارت شما فرقی با اینتل داشته باشه. راستی فن خوب بخر که برای همیشه داشته باشی و سوکت am4 ساپورت کنه برای اینده که اگه الان رایزن نخریدی بعد دیگه کولر هزینه نکنی 

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست عزیز تاکید میکنم به هیچ عنوان سراغ تعویض گرافیکتون نرید! چون دارید روی فول اچ دی کار میکنید و خیلی خیلی بعید میدونم کارت فعلیتون نتونه نیازاتونو براورده کنه

شما مثلا بخوای چند بفروشیش؟ بیشتر از 700-800 که نمیخرن تازه اونم با کلی مکافات بعد باید 500تومن بذاری روش تا یه 480 بخری که هیچ تفاوتی باهم ندارن!

1070 هم که همینطوری داره قیمتش میاد پایین الا نو شده 1700 و مطمئن باشید تا سال دیگه به 1300-1400 هم میرسه شایدم کمتر و پیشنهادم اینه موقعی قصد تعویض یه قطعه رو داشته باش که واقعا دیگه جوابگو کارات نباشه

پیشنهادم اینه سی پی یو و مارد برد رو بهتر انتخاب کنید چون بیشتر با اونا سرکار خواهید داشت و نظرم رو بخوای میگم رایزن بگیر xD

مرسی گرامی

بله حق با شماست .. انصافا که این کارت تا کنون با بیشترین جزئیات بازی ها را اجرا کرده است. حتی ویچر 3 را با کیفیت بیش از FHD اجرا کرده ام.

باندل و کارت گرافیک هر گز جهتِ فروش روانه نمی شوند. تا بحال هیچ قطعه ای را نفروخته ام..  و این دو نیز تحویل امین عزیزم می شوند. باشد که فاتحه ای هرچند بی سر وته و غلط .غلوط بر مزارمان بخواند:D

بله ؛ رایزن در حال حاضر بهترین انتخاب است. البته چنانچه قیمت توهمی نداشته باشد. در غیر اینصورت یا به سوی 7700k  و یا قطع امید از خرید.

انتخاب پاور بعدی .. مطمئناً به سوی کولر مستر است. چون نویز فن پاور 850 گرین واقعا بی منطق و مسخره طراحی شده است.

ویرایش شده توسط amin333
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

کارت  برای فول اچ دی کافیه اصلا پول زبون بسته رو نریز دور بذاری برای جزییات دیگه مثلا کارتت کمی داغه و فن بخر با کیس خوب . پاور چیزی که من میدونم هم برای اینده نگری و هم خیال ادم راحت شدن حداقل 750 میخوای و سری cx  کورسیر هم نخر کولر مستر و بقیه سری کورسیر خیلی خوبن 

رایزن اگه بهینه بشه خیلی خوبه ولی هنوز میگن درحد اینتل تو بازی نمیتونه جواب بده ولی بعید میدونم تو فول اچ دی و کارت شما فرقی با اینتل داشته باشه. راستی فن خوب بخر که برای همیشه داشته باشی و سوکت am4 ساپورت کنه برای اینده که اگه الان رایزن نخریدی بعد دیگه کولر هزینه نکنی 

مرسی

بله مطمئنا پاور بعدی کولر مستر خواهد بود.

رایزن هنوز زودِ که در مورد کارائی آن قضاوت کرد چون هنوز بدرستی پشتیبانی نشده است. که البته طبیعی هم هست به این دلیل که amd همزمان در دو جبهه مشغول رقابت است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...